Hmmm asi si nieco tusil...Peto si to pekne odniesol,aj ked CGY nakoniec nevyhrali...Jose zachytal dobre a tak to zacina vyzerat zaujimavo.Ja si vsak stale myslim,ze Peto bude jednotkou........Ale to sa taketo zapasy nesmu opakovat....Drzim palcedebil píše:Zajtra dobre radim nech ide do brany racej Theodore.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Peter skvele odpovedal na vyborny vykon Thea..Opat vyhral,jubilejne 50 vitazstvo....a podal spolahlivy vykon...Ja som bol presvedceny,ze PEto bude chytat proti Min,napriek vybornemu Theovi v CGY.......Peter nesklamal a ja si myslim,ze ma o nieco lepsiu poziciu ako Theo....len si to treba udrzat....Nech sa dari!!!
V nedeľu ste nastúpili na ôsmy zápas v tomto ročníku a v tejto bilancii vyhrávate nad vaším uzdraveným konkurentom Josem Theodorom, ktorý sa dostal do bránky len štyrikrát. Čo vy na to
„Uvidíme, kto z nás nastúpi proti Pittsburghu, pretože Jose chytal vynikajúco proti Calgary. Záleží na trénerovi. Veľa ľudí sa pýta na nás dvoch a ja im opakujem, že s Josem máme veľmi dobrý vzťah. Stále sa rozprávame o brankárskych záležitostiach, poradíme si, on mi povie, ktorý z protihráčov kam strieľa a ja som mu za to povďačný. Najdôležitejšie je, aby sme spoločne pomohli povyhrávať nášmu mužstvu zápasy.“
No zapas som videl a za goly naozaj nemohol,ale na druhej strane treba povedat,ze nemal skoro vobec ziadnu robotu....COL hralo dobre,ale vyborne chytal Luo......Nucks boli absolutne o nicom....jedine v tedy boli v tretine supera,ked boli na lade Sedinovci a Naslund...No kosatky boli velmi efektivne....Aspon,ze Svaty sa blisol......
myslím že Peter dnes vychyta víťazstvo a dokáže trénerovi že stále by mal pokračovať v tej rotácii brankárov....ale aj keby nevychytal vyhru tak trener asi bude striedať brankarov lebo vie že má dvoch kvalitných a odpísať jedného z nich by mohlo znamenať aj odchod z mužstva a tak by potom mal len jdného
pre Colorado je to velmi dôlezite vitazstvo, takze predpokladam, ze sa Peter predstavi v kleci aj v sobotnajsom domacom (diviznom) zapase proti plamenom
Ono to je argument,alebo take mini ospravedlnenie,ze ide na brankara malo striel.Pravda to je,ale prave v tychto veciach sa odlisuju kvalitni brankari,ked vedia podrzat muzstvo aj pri malo strelach...Z pravidla to byva tak,ze ked je malo striel,vacsinou su to obrovske sance..Peto zachytal dobre,ale som dost nekludny z tych statistyk...Tie musia ist jednoznacne hore...Tak drzim palce...GL Peter!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé