Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Skvelééééé,Jarko!!! :yahoo:
Gratulujem Jardo!!!Uz ta nula musela prist.NEch sa dari min. takto aj nadalej....
http://www.denniksport.sk/clanok?id=69713 taketo clanky sa super citaju....len nech su co najcastejsie.... :good:
Jaro si zatim pocina :good: po uvodnej tretine so zralokmi 0/14 a stav 3:0..4 vitazstvo v rade na jeho konte de facto iste :good:
edit: fuuha tak zraloci to nevzdali..z fleku 3:2..tak balim, snad to Jardo ustoji :yes:
No tak Jaro sa velmi dobre uchytil svojej sance, kryl 46 striel, za chrbat mu presli 2, takze do kopy na neho islo 48 striel, pekne a bol vyhlaseny za prvu hviezdu zapasu
:thumbsup: Teraz sa mu naozaj darí. Titulka z NHL.com: Halak the hero :cool: :) .
Oooooo,tak to je perfiš! :good:
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Lukas33 píše::thumbsup: Teraz sa mu naozaj darí. Titulka z NHL.com: Halak the hero :cool: :) .
A ja síce niesom angličtinár, ale podnadpis znie: Habs ride Halak to another win Určite to nieje chybné, ale mne by sa viac páčilo Halak ride Habs to another win :)
Noo tak Carey Price ma teraz blud času uvažovať o sebe že kedy dostane zase šancu bo už 4. krát sedel na striedačke a uvidíme čo t os ním spravíí....ale ak to takto jarovi vydržíí tak fuuha no budu si na nom lamat zuby všetci a nielen ako dnes žraloci

Go jaro go a držím palce aby sa ti darilo aj dalej takto a priviedol HABS do playoff :good:
Yaroslav vyborne!!!!Len nech ta fazona vydrzi co najdlhsie....Drzim palce!!!
"Niekedy, najmä po záverečnom klaksóne, sa zvyknem pozrieť na informačnú kocku, koľko striel na mňa smerovalo. Počas samotného zápasu však tomu pozornosť nevenujem," cituje Haláka denník The Montreal Gazette. Ako ďalej slovenský gólman uviedol, sebavedomie mu dodal súboj na ľade Colorada, v ktorom 23-ročný odchovanec ružinovského hokeja zaznamenal 46 zásahov.
"Cítim sa v bránke lepšie, keď na mňa smeruje viac pukov. To ma drží v zápasovom tempe a nenechá vychladnúť," povedal Halák, ktorý si vynikajúcimi výkonmi "vyslúžil" v novinách titulok "Halák zachránil sezónu Canadiens" a ocenenie hrdina týždňa.
Slovenský gólman by mal nastúpiť aj v piatom zápase v rade v stredu na ľade Buffala.
No ja dúfam, že s ním vyhrajú aj v Buffale a podarí sa mu zas nejaký kúsok, či čisté konto, alebo taký veľký počet striel...
No Jaro sa trocha trapi s chripkou,vynechal aj dnesny trening,ale do Buffala pojde s tymom a snad aj nastupi...
nehral kvoli tej chripke ale mozno je to aj na dobro veci, pretoze Price nepresvedcil a tym padom potvrdil to ze jednotkou timu je momentalne Jaro :)
arek píše:nehral kvoli tej chripke ale mozno je to aj na dobro veci, pretoze Price nepresvedcil a tym padom potvrdil to ze jednotkou timu je momentalne Jaro :)
S tým s tebou súhlasim, aj som sa potešil, keď Montreal prehral a v ich bráne stál Price, pretože týmto si snáď tréner Habs uvedomí aj dôležitosť Haláka.
ja som sa ráno tiež tak troška škodoradostne potešil, že MTL prehral, aj keď som im v tomto zápase veril a fandil. Ale preto že chytal Price, (ten ich prehnane protežovaný maznáčik), som to vedel stráviť a prajem si, aby sa Jaro v bráne objavil čo najskôr a dokázal všetkým, že s ním je MTL omnoho silnejší... :good:
Pre Jara je tato situacia dost kruta.Ale podla mna bolo jasne uz predtym,ze chytat bude len dovtedy,kym budu vyhravat.To prechladnutie len prislo Pricemu vhod.A teraz MTL potrebuje,aby sa Price chytil a zatial sa mu to dari.Zial Jaro na to doplaca...No proste niektori su si rovni a niektori rovnejsi...
Jaro dnes konecne nastupi. Bude musiet podat velmi dobry vykon inak si uz asi poriadne nezachyta v tejto sezone :thumbsdown:
v dnešnom športe je článok, kde je spomenuté, že Jaro sa už dosť nahlas nechal počuť, že je nespokojný s touto situáciou. Tak mu držím palce v najbližšom zápase, aby všetkých presvedčil, že je väčšou oporou, než v dnešnej forme chytajúci Price.
toto bude pre Jara velmi dôlezity zapas, nech to uz vezmeme z ktorehokolvek pohladu..a tak vsetci povinne drzat Jarovi palecky
Jaro sa v brane nenudil a chytal yborne.Skoda len toho druheho golu,to mu troska uslo.Ale inak chytal cely zapas spolahlivo a drzal sance na vitazstvo az do konca.....
Obrázek
"Halák celil 4-5 naozaj tazkym strelam, v ktorych nas podrzal." kouc Habs Bob Gainey
fajn Carey, najvyssi cas prenechat v klucovych zapasoch sezony miesto pre Jara a Bobe Tebe uz snad doslo kolka bije..!..
cepi píše:Bobe Tebe uz snad doslo kolka bije..!..
AJ tak si myslím, že sa toho tak skoro nedočkáme, aj napriek Jarovým skvelým výkonom. :|
Len tak ďalej Jaro.
Opat skvely zapas pre Jara,aj ked nie cely.Skoda aj toho,ze do statistik si pripise prehru,aj ked za nu nemoze.Ale hold on inkasoval vitazny gol Sens.....Z Jarovych vykonov mam radost a naozaj,clovek sa pozrie na tie zakroky a to ako posobi v brane,ze je ho naozaj k.rva tazke prekonat....A najma ma tesi,ze Jaro je psychicky odolny.To ubrankara je dolezite....Jardo drz sa!!!!
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES