Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Jaro zachytal spolahlivo a mal tam aj super zakroky.Niektore do highlightov ani nedali,ale aj tak tie puky od neho dost odskakovali.....Dufam,ze nastupi aj dnes proti TOR.....
"Ano, inkasoval som niekedy aj blbe goly, ale kto nie? Teraz to vsak bolo v pohode, som so sebou spokojny," vyznala sa :winner3: hviezda zapasu
ObrázekObrázek
po dlhšom čase som dal proti môjmu srdcu najbližšiemu tímu a tak to aj dopadlo, myslel som, že rozbehnutý jazdci doma ukážu viac a pobijú sa o miesto v tabuľke, ale nakoniec som rád, že som sa mýlil. Tak mi treba, zapísal som ďalšiu nulu :yes: Podstatné, je že to Jarovi vyšlo a podržal svoj tím, nech sa mu aj naďalej darí. :good:
Je cas na prvy shutout v sezone!!!!!GL Jaro!!!
Chyta dobre,ale tie statisktiky by mohol mat lepsie......Par shutoutov by to zariadilo :good:
Alex píše:Chyta dobre,ale tie statisktiky by mohol mat lepsie......Par shutoutov by to zariadilo :good:
celkovo % uspesnost nema mizerne spatnu 90,67% (2,80GAA) len skoda tych 4,5 golov,ktore inkasoval, kazdopadne, to najpodstatnejsie je to, ze utok Habs je hezky produktivny, takze tie inkasovane goly sa pak akoby "stracaju" v rytme vitazstiev :D Pricea vsak uz klope na dvere, cize opät bude vsetko v starych "2_jkovych" kolajnickach..
Tato sezona je prenho super skoda ze mu nevisial ten zapas ked ho Price musel striedat ale nevadi. Ale Price mohol este chvilu byt chory nie?
Jaro momentalne plni soju ulohu na 100%..Vysedava na striedacke.Ale to nie je prekvapenim,ved jednotkou je uz hviezda Prcie,fanuskoia to dali jasne najavo......Len skoda,ze ked chytaval to nebolo take dobre,ako by sme si to predstavovali......
dnes proti Torontu by mal Jaro nastupit, tak drzme palce :thumbsup:
tak nakoniec muka. Ale Price dostal 5 golov a prehral, tak snad v najblizsom zapase... :modlenie:
arek píše:tak nakoniec muka. Ale Price dostal 5 golov a prehral, tak snad v najblizsom zapase... :modlenie:
nie, ten montrealský tréner je taký, že v bráne chce mať za každú cenu Prica
Keď bol Price zranený tak Jaro chytal dobre,potom dal do brány Pricea a ten nepodáva veľmi presvedčivé výkony,ale aj napriek tomu ho tam tréner drží,ja to nechápem
Price je kanadský indián, to je v MTL zákonom chránený druh, Jaro je "iba" Slovák... je to proste sk..... politika, nič viac. :thumbsdown:
yzy19 píše:
arek píše:tak nakoniec muka. Ale Price dostal 5 golov a prehral, tak snad v najblizsom zapase... :modlenie:
nie, ten montrealský tréner je taký, že v bráne chce mať za každú cenu Prica
Mne sa zda,ze Jaro nenastupil proti TOR,koli prechladnutiu,ale neiem ci to bola oerena informacia..Ale v noci uz chytal.Zial moc sa nedarilo...6golov je dost..... :(
jaro bude proti Avs opat chytat...prvykrat v historii suboj slovenskych brankarov :frajer2: :dance2:
arek píše:jaro bude proti Avs opat chytat...prvykrat v historii suboj slovenskych brankarov :frajer2: :dance2:
Tak v toto som dufal,odkedy som si vsimol,ze budu spolu hrat MTL a Avs...Dufam,ze sa nic nezmeni a ze sa chlapcom zadari.U oboch by to bolo na case......GL guys!!!
tak to vyzera, ze bude dlha noc :clap: :clap: tesim sa toto si nencham ujst, najlepsie by bolo kebyze zapas vyhra nejaky tim az po samostatnych najazdoch, nech ukazu obi dvaja golmani co v nich je
:) Jardovi musíme moc poděkovat.Po těch příšerných prohrách nám dal zase naději,že se to zlomí a budeme opět vítězit.Co mám info,byl hlavním strůjcem našeho vítezství a po zápase ho chválil samotný trenér Carbonneau.Kluci tvrdí,že měl být první hvězdou utkání a já jim věřim!!!!
Už minule jsem psal po zápase s Calgary,že šest gólů v jeho síti rozhodně není odrazem jak Jarda chytá.Góly byly nechytatelné a Halák odchytal svůj standart.Co mohl chytit,chytil!!!! :yes: Ale především se nedopouštěl jako Price chyb.
Ještě teď mám permoníky před očima ze zápasu s Edmontonem,kdy až grotestně Price při třetím obdrženém gólu lapačkou přikrýval neposlušný puk,až jsme z toho dostali gól :evil: .Neskutečná chyba Price a nebyla v zápase jediná!!!!! :thumbsdown:
Teď proti Coloradu mohl možná Halák zabránit druhému gólu,kdy puk byl před ním,ale nechal si ho dloubnout za sebe.Nadruhou stranu zlikvidoval po chybách obrany několik nájezdů a nebezpečných závarů před jeho brankou.Tím se to celé neguje a pro mě je Halák hrdina.
Jen tak dál Jardo,chválim!!!!! :yes:
No tak Jardo dnes proti Avs chytal parádné,som si pozrel highlity ale to bolo fantastické,niektoré zákroky boli fakt super :-O
Jaro chytal vyborne,aj ked sem tam sa nasli neiste zakroky.Ale podrzal MTL najma pri 3-4 brejkoch v 1 polovici zapasu....MTL nehral od 2 tretiny absolutne nic a vitazstvo si nezasluzilo...Ale Jaro si to vitazstvo zasluzil...Nech sa dari aj dnes proti Nucks....
Aj proti VAN zachytal Jaro vyborne.Za goly nemohol,mal tam par fantastickych zakrokov,posobil isto...Neviem preco bol vystriedany.Snad nie zranenie.Ale urcite nemohol byt striedany za zly vykon.Opat najlepsi hrac MTL....
super Jarko dosiahol ciste konto a to v ten pravy cas :good: ked ma sancu zabojovat o post brankarskej 1., kryl 34 striel, pekne
paradny vykon :good: :good: :good:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
:clap: Jarovi gratulujem a držím mu palce, aby prípadne šiel do Play Off ako brankárska jednotka. Byť prvým brankárom v PO v Montreale by bola snáď pocta prirovnateľná Vezinovej trofeji :D Hlavne v túto sviatočnú sezónu.
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS