Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaroslav Halak
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
po dlhšom čase som dal proti môjmu srdcu najbližšiemu tímu a tak to aj dopadlo, myslel som, že rozbehnutý jazdci doma ukážu viac a pobijú sa o miesto v tabuľke, ale nakoniec som rád, že som sa mýlil. Tak mi treba, zapísal som ďalšiu nulu
Podstatné, je že to Jarovi vyšlo a podržal svoj tím, nech sa mu aj naďalej darí.
celkovo % uspesnost nema mizerne spatnu 90,67% (2,80GAA) len skoda tych 4,5 golov,ktore inkasoval, kazdopadne, to najpodstatnejsie je to, ze utok Habs je hezky produktivny, takze tie inkasovane goly sa pak akoby "stracaju" v rytme vitazstievAlex píše:Chyta dobre,ale tie statisktiky by mohol mat lepsie......Par shutoutov by to zariadilo
Mne sa zda,ze Jaro nenastupil proti TOR,koli prechladnutiu,ale neiem ci to bola oerena informacia..Ale v noci uz chytal.Zial moc sa nedarilo...6golov je dost.....yzy19 píše:nie, ten montrealský tréner je taký, že v bráne chce mať za každú cenu Pricaarek píše:tak nakoniec muka. Ale Price dostal 5 golov a prehral, tak snad v najblizsom zapase... :modlenie:
Už minule jsem psal po zápase s Calgary,že šest gólů v jeho síti rozhodně není odrazem jak Jarda chytá.Góly byly nechytatelné a Halák odchytal svůj standart.Co mohl chytit,chytil!!!!
Ještě teď mám permoníky před očima ze zápasu s Edmontonem,kdy až grotestně Price při třetím obdrženém gólu lapačkou přikrýval neposlušný puk,až jsme z toho dostali gól
Teď proti Coloradu mohl možná Halák zabránit druhému gólu,kdy puk byl před ním,ale nechal si ho dloubnout za sebe.Nadruhou stranu zlikvidoval po chybách obrany několik nájezdů a nebezpečných závarů před jeho brankou.Tím se to celé neguje a pro mě je Halák hrdina.
Jen tak dál Jardo,chválim!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé