Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

cepi píše:

Kód: Vybrat vše

http://img410.imageshack.us/img410/143/buddyii3.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/834/buddy1hm4.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/8500/budd2nc9.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/2078/buddy3hm2.jpg
necituj aj s obrazkami.zbytocne to zabera forum,upravil som to.kajo

Supris, uĹľ piate vytaztvo v rade.....nemam co dodat :cool:

Zda sa Ĺľe to myslia s tym Po fakt vazne COlorado a Buddy tiez :cool:

Len skoda Mareka... :( ...ale mozno prave na PO pomoze a ked nie tak na MS :cool:

Buddy dnesny zapas chyta zatial dobre. Za dve tretiny dostal jeden gol a mal aj pekne savy :-). Zatial 1:1
Edit: Skoda, hned potom, co AVS dali na 2:1 tak Wild vyrovnali, skoda............ :-(
Edit:Burns rozhodol 19 sekund pred koncom predlzenia..... :x Buddy to mal nakoniec dnes 26/29 Ale aj tak dnes Buddy podal velmi dobry vykon, ani za jeden gol nemohol. Len mu trosicku stastie nevyslo dnes.... :cry:

ObrázekObrázek

ale vidno,ze demitra a gaborik su buddyho kamarati,ani gola mu nedali,len nahravky dali obaja :)

Velka skoda tohto zapasu.Nie len,ze neziskali na MIN 2 body,alebo bod,ale stratili.Tak ta prehra prisla prave z muzstvom,ktore nahanaju...Ale nevadi,treba dalej bojovat.Teraz porazit CGY a potom vsetkych ostatnych 8) ......GL PETER!!!!!!

Peter si pripisal dalsie velmi dolezite vitazstvo.V zapase nemal vela prace a mal aj stastie pri 2 tyckach,ale to k tomu patri.Za goly nemohol a ostatne streli spolahlivo pochytal.COL bolo min. o 1 triedu lepsie a zasluzene vyhralo.CGY prehralo aj v DAL.Teraz to treba vyuzit a porazit PHO....GO BOODS GO!!!!!

Alex píše:http://www.denverpost.com/avalanche/ci_5439303 clanok o Petovi....
Ano cital som. Nesmie to dodrbat do konca sezony lebo sa prave rozhoduje ci kupia niekoho ako jednotku alebo nechaju Budaja.

podla mna urcite ano....pretoze drzi Colorado este v akej takej sanci o play off....a Theodor by sa musel veeeelmi snazit aby sa dostal na post jednotky....kedze Theodorov plat je na poziciu dvojky timu neunosny myslim si ze sa s nim do buducej sezony pocitat nebude a pride menej skuseny brankar na post dvojky.....urcite Budaj buducu sezonu neodchyta 82 zapasov ale myslim si ze pokial sa nezrani tak ma post jednotky timu zaruceny.....

tak Buddy opät vitazne :roll: celkovo 25x v sezone..Peter momentalne odvadza pre muzstvo skvelu robotku Obrázek

Obrázek

slovensky brankar PEter Budaj zasa vychital dalsie vitazstvo :cool:
a este nieco prihraval na vitazni gol zapasu uz je to jeho tretia asistencia este nejaky golik keby bol

Peter spolu s celym COL zvladli dalsi tazky zapas proti SJ...Boots si statisticky trocha pohorsil,ale zas pridal asistenciu(aj ked podla mna je to blbost,davat asistenciu za pristavenie puku).A hlavne je,ze vyhral!!!!Ten druhy gol mohol chytit,ale aj tak skvely vykon celeho tymu.Teraz teba zvladnut dvojzapas v EDM potom dalej pokracovat v boji o PO.LAVINA SA ODTRHLA!!!!!!!!!!!

tak na TA3 pred malou chvilou prebehlo kratke interview s Petrom

..vyjadril sa v tom zmysle, ze s Theom su fajn dvojicka; je to vyborny partak, na treningoch makaju spolu, po zapasoch analyzuju video, radĂ­ mu, co by som mal urobit inak a pod; su na jednej lodi - a aj touto cestou mu za vsetko dakuje..

kazdopadne mimoriadne zaujimava infoska: Buddy je jasne NAJlacnejsou timovou 1tkou v NHL a naopak Theo NAjdrahsou 2jkou :D

jo, v pripade ak COL neklapne PO Peta mĂ´zme ocakavat v svk drese..

Obrázek

tak paci sa, Petko sa nam zamiloval Obrázek

na margo filmov, trefa do cierneho, Statocne Srdce, no a taky tak som v ocakavani 300vky..

najblizsie vsak na Buddyho caka ina podivana..divocaci z Minnesoty.. :roll:

ale ved to bude jasna vyhra pre peta :) lebo Gabo a Demo mu gol nedaju su kamosi :)
fuj peto ma rad hip-hop :grc: :grc:

No tak proti poslabsiemu EDM 22/23. Pekne pekne Peto.

Este vyhrat vonku a este nech "plameniaci" :)) stratia nejake bodiky a sme vsetci spokojni.

Obrázek Obrázek

Buddymu sa teraz dari, a to znamena, ze sa dari aj celemu Coloradu.... Len dufam, ze ked AVS nepostupia do PO, tak Buddy pride vo forme na MS.... :cool:

cepi píše:tak na TA3 pred malou chvilou prebehlo kratke interview s Petrom

..vyjadril sa v tom zmysle, ze s Theom su fajn dvojicka; je to vyborny partak, na treningoch makaju spolu, po zapasoch analyzuju video, radĂ­ mu, co by som mal urobit inak a pod; su na jednej lodi - a aj touto cestou mu za vsetko dakuje..
kazdopadne mimoriadne zaujimava infoska: Buddy je jasne NAJlacnejsou timovou 1tkou v NHL a naopak Theo NAjdrahsou 2jkou :D
jo, v pripade ak COL neklapne PO Peta mĂ´zme ocakavat v svk drese..
Spominany rozhovor s Buddym

No mozno to bude zniet cudne,ale podla mna ta prehra s EDM prisla vhod...teraz treba zabrat naplno a verim,ze Peto zvladne zapasy s VAN..a potom samozrejme aj s CGY.....Peto,dnes je to SHUTOUT...alebo min. W

Boo Die sa nehal na konci prvej tretiny vystriedat.. :o
ale v konecnom dosledku dobre spravil, kedze laviny vyhrali po najazdoch a furt maju sancu na play off

Peter naozaj proti VAN nevie zahrat,naopak Theovi sa pomerne proti kosatkam dari....Podla mna to bol dobry tah poslat proti VAN do brany Thea.Chytal vyborne,ale h.vno je to platne,ked aj nadalej plati THEODORE=PREHRA 8).....No uz aj moj optimizmus,co sa tyka ucasti COL v PO trocha klesol,ale sanca tu este je....Peto podla mna opat bude chytat proti PHO.....Peto drzim palce!!!!

Theo dnes podal kvalitny vykon, takze nemôze byt ani slovko o tom, ze AVS prehrali kôli nemu. Dnesny zapas proste nevysiel a to hlavne utocnym "bombarderom"..... Takze Q to ma asi dost tazke s tym, ze koho posle do branky od zaciatku zapasu s Phoenixom.... Ja sice velmi nerad tipujem, ale tipnem, ze sa tam objavy opät Theo....
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS