no Sveti, hokej a zvlast v NHL je dost casto o tej tvrdosti a kto si na nu nezvykne, paci sa, extraliga volaFreddie92 píše:Mňa dnes v novinách pobúrili slová toho čo ho o ten mantinel otrieskal.že chcel len hrať tvrdo.Načo do pekla?Hokej nieje len o tom!Kua taká som rozčúlená...možno by som nebola keby nešlo o nášho naj hráča.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Marian Hossa
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
ja som si to pozrel viackrát, už aj preto, že sa mu to stalo pri strete s hráčom Blues, ale objektívne som to posúdil, ako nezavinený zákrok. On proste veľmi nešťastne padol
Takých a ešte aj ďaleko razantnejších stretov je každý deň v zápasoch NHL požehnane...
Verím samozrejme, že Majo sa dá čo najskôr do poriadku a bude hrať v takej pohode, ako do zranenia
Verím samozrejme, že Majo sa dá čo najskôr do poriadku a bude hrať v takej pohode, ako do zranenia
Kód: Vybrat vše
http://hokej.sme.sk/c/4889793/o-mariana-hossu-je-v-detroite-stale-zaujem.htmlNHLfanAVS píše:"Marián Hossa dostal 48 hodín po nešťastnom zápase ponuku na predĺženie zmluvy s Detroitom Red Wings. Rodák z Trenčína lukratívnu ponuku odmietol a rozhodol sa pre finančne menej výhodnú zmluvu zo strany svojho bývalého zmastnávateľa Pittbusrghu Penguins. Svoj krok odôvodnil slovami, že "si myslí, že Pittsburgh má lepší tím a veľkú šancu na zisk Stanley Cupu v roku 2010.""
Asi tak. Marian ukazal, ze sport je pre neho viac ako peniaze a za to mu patri obdiv. Malo kto dnes odmietne take $$$ len preto, aby dosiahol to, o co v sporte ide predovsetkym - vitazstvo.kajo píše:Skor trapne. Mne je Mariana vcelku luto, takto by som donho nekopal.
"Na stole som mal zopár ponúk. Pre Chicago som sa rozhodol preto, lebo ich ponuka spĺňala tri body: majú mladý a bojovný kolektív, ponúkli mi dlhodobú spoluprácu a Chicago je pekné mesto. Po skúsenostiach z minulého roka som viac-menej očakával, že voľným hráčom budem len niekoľko hodín. Keďže mi ponúkli kontrakt na viac rokov za veľa peňazí, nemohol som viac vyčkávať. Chcel som ukázať, že si takúto ponuku vážim. Už som tiež túžil na dlhší čas niekde zakotviť,""S Tomášom sme si predtým telefonovali a vedeli sme o sebe, že nás chce Chicago. Tiež som vedel o tom, že chcú dobrého hráča do tretej útočnej formácie, a takým Tomáš je. Navyše, má šancu ešte napredovať,"
"S príchodom elitného svetového hráča Mariána Hossu a tiež Tomáša Kopeckého, ktorý je už víťazom Stanleyho pohára, dostáva naše mladé mužstvo výrazné posily a stúpa naša šanca pokúsiť sa získať Stanleyho pohár," uviedol vo vyhlásení pre médiá generálny manažér Chicaga Dale Tallon (sita)
"S príchodom elitného svetového hráča Mariána Hossu a tiež Tomáša Kopeckého, ktorý je už víťazom Stanleyho pohára, dostáva naše mladé mužstvo výrazné posily a stúpa naša šanca pokúsiť sa získať Stanleyho pohár," uviedol vo vyhlásení pre médiá generálny manažér Chicaga Dale Tallon (sita)
To je jedna možnosť a určite je lepšie, že ide na operáciu teraz a nie počas sezóny. Takto si aspoň niečo zahrá a netreba nad tým vzlikať :beee:DIDI píše:TO je dobre Freddie. Je lepsie ak nebude hrat 2 mesiace a potom bude kompletne fit, ako keby hral stále a to rameno by ho brzdilo, a mozno by sa jeho stav zhorsil.
TAk, ak sa jeho liečba nepredĺži, mal by nastúpiť koncom novembra.
Kód: Vybrat vše
http://hokej.sme.sk/c/4948466/hossa-je-po-operacii-zahra-si-v-novembri.html
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé