Teraz je kazdy bod dolezity ...drzme PETOvi palce
GO go GOOOO!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
ani ja som ich este nevidel no co som sa docital vraj mal zopar peknych savov a ze obrana bola vraj pomerne slaba z highlitov sa asi moc nedozviem jo a dost sa stazovali na rozhodcu + wolski zranenyarek píše:Peto dostal 4 goly z 29 striel, Colorado prehralo. Nevidel som este highlighty tak neviem posudit ci za ne mohol alebo nie...
btw FijObb skade mas ten druhy obrazok v sigu ?
a pls kukni mi uz ten mail avsadmina na oficialnom col fore
Kontaktuj ma cez icq ohladom osobnych otazokexaven píše:ani ja som ich este nevidel no co som sa docital vraj mal zopar peknych savov a ze obrana bola vraj pomerne slaba z highlitov sa asi moc nedozviem jo a dost sa stazovali na rozhodcu + wolski zranenyarek píše:Peto dostal 4 goly z 29 striel, Colorado prehralo. Nevidel som este highlighty tak neviem posudit ci za ne mohol alebo nie...(tusim ze aj to bolo mimo puku a rozhodca to neodpiskal )
btw FijObb skade mas ten druhy obrazok v sigu ?
a pls kukni mi uz ten mail avsadmina na oficialnom col fore
Petovi ten zapas v CGY moc nevysiel,ale nebolo to nejak tragicke.Mal aj dobre zakroky.Aj mne pripada,akoby nebol v 100% forme,ale som si isty,ze este zaziari.Len aby uz nebolo neskoro pre COL.AVS prehravaju zapasy s diviznymi rivalmi a o to su tie straty bodov vaznejsie.
Theo opat raz "exceloval" a z 20 striel dostal 5 golov.
GO BOOTS GO!!!!
Theo opat raz "exceloval" a z 20 striel dostal 5 golov.
GO BOOTS GO!!!!
Uz v sobotu,respektive v nedelu sa chlapci minuli,tak snad to dnes uz vyjde.Pozreme si WSH-MTL a potom COL-CGY...No nebude to super noc?medik911 píše:http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl ... dejiny-nhl
..vyborny vykon..inkasovane goly..
1. ..bez sance..v tomto pripade sa jasne potvrdilo, nedas, dostanes..COL mohlo zvysit na 2:0, Kipper vsak vyborne zasiahol, nasldne, rychla kontra plamenov, 2 na 1 a sup ho tam..tu by som ocenil akciu CGY
2. nahodeny puk CGY, Peto mal pred sebou dvojicu hracov..zakryty vyhlad..
3. ..bez sance..gol inkasovany v presilovke CGY; prvu strelu Peto kryje, lavinam sa vsak vyhodit nepodarilo, nasledne skvela robotka Iginlu, no a golovy Huselius sa mohol Peta spytat kam to chce..
1. ..bez sance..v tomto pripade sa jasne potvrdilo, nedas, dostanes..COL mohlo zvysit na 2:0, Kipper vsak vyborne zasiahol, nasldne, rychla kontra plamenov, 2 na 1 a sup ho tam..tu by som ocenil akciu CGY
2. nahodeny puk CGY, Peto mal pred sebou dvojicu hracov..zakryty vyhlad..
3. ..bez sance..gol inkasovany v presilovke CGY; prvu strelu Peto kryje, lavinam sa vsak vyhodit nepodarilo, nasledne skvela robotka Iginlu, no a golovy Huselius sa mohol Peta spytat kam to chce..
Nestastny zapas pre Peta aj cele COL.Hrali naozaj dobre,aj v obrane,ale prave dve hrubky pri rozohravke a nasledne zle pokrytie hracov znamenali vedenie 2:0 pre MIN.Peto ten druhy mozno mohol chytit,ale nejde jednoznacne na jeho vrub.Treti gol bol prakticky bez sance a stvrty perfektne trafil......Uz som myslel,ze to COL vyrovna,resp. otoci,ale zlomena hokejka pri najvacsom tlaku COL a brejk 3na 1 a pol rozhodol o zapase...Smola..Ale Peto mal aj skvele zakroky.Skoda,ze tam nedali ten z tretej tretiny,ked skvele zasiahol lapackou po dvoch dorazkach z bezprostrednej blizkosti.
Opat musim zacat tym,ze to bol pre COL smolny zapas.Peter nechytal zle,mal aj skvele zakroky,ale nejak to COL nejde.Skoda tych najazdov,tam Peto moc nezaziaril,ale zapas odchytal spolahlivo.Uz sa ta smola musi skoncit a zacat sa obdobie,ked sa mu bude darit!!!!Ale hocijak,stale ti drzim palce. GO BOOTS GO!!!!!
Neskutocne je,ze co dokazu hraci "dokazat" v poslednych minutach
.Namiesto toho,aby pomohli Buddymu k shutoutu,tak sa vy*ebu na branenie.Necele dve minuty pred koncom tovyzeralo na shutout,ale nakoniec sa este bali o vysledok.Peto podal spolahlivy vykon a skoad,ze ta nula nebola.Tak najblizsie.GO BOOTS GO!!!
Peter opat zachytal spolahlivo.Skoda toho golu na zaciatku,ale potom to bolo bezchybne!!!A na pocudovanie zaver zapasu COL zvladlo a nie ako to malo v poslednej dobe vo zvyku, dodrbat to.Stale verim,ze Peto zachyta skvele a boj o PO bude trvat az do posledneho kola a ze Peto dotiahne AVS do PO.GL BOOTS!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé