Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

DNES OPAT NASTUPI PETER.Tak nech mu ten zapas vyjde lepsie,ako ten predchadzajuci..GL PETER!!!

Teraz je kazdy bod dolezity ...drzme PETOvi palce

GO go GOOOO!!!

Peto dostal 4 goly z 29 striel, Colorado prehralo. Nevidel som este highlighty tak neviem posudit ci za ne mohol alebo nie...

arek píše:Peto dostal 4 goly z 29 striel, Colorado prehralo. Nevidel som este highlighty tak neviem posudit ci za ne mohol alebo nie...
ani ja som ich este nevidel no co som sa docital vraj mal zopar peknych savov a ze obrana bola vraj pomerne slaba z highlitov sa asi moc nedozviem jo a dost sa stazovali na rozhodcu + wolski zraneny :( (tusim ze aj to bolo mimo puku a rozhodca to neodpiskal )

btw FijObb skade mas ten druhy obrazok v sigu ?
a pls kukni mi uz ten mail avsadmina na oficialnom col fore :D

DD

Ja som videl goly co dostal a bolo to :shock: Okrem toho druheho golu, ktory mohol chytit, si myslim, ze na tie ostatne nemal sancu. Ten stvrty este ako tak, ale tam to perfektne trafil utocnik. V highlightoch su aj dva jeho zakroky ktore boli :cool: . Ale onedlho si asi opät zachyta Theo. :!:

exaven píše:
arek píše:Peto dostal 4 goly z 29 striel, Colorado prehralo. Nevidel som este highlighty tak neviem posudit ci za ne mohol alebo nie...
ani ja som ich este nevidel no co som sa docital vraj mal zopar peknych savov a ze obrana bola vraj pomerne slaba z highlitov sa asi moc nedozviem jo a dost sa stazovali na rozhodcu + wolski zraneny :( (tusim ze aj to bolo mimo puku a rozhodca to neodpiskal )

btw FijObb skade mas ten druhy obrazok v sigu ?
a pls kukni mi uz ten mail avsadmina na oficialnom col fore :D
Kontaktuj ma cez icq ohladom osobnych otazok :)... samozrejme ked budem ONLINE :?

Petovi ten zapas v CGY moc nevysiel,ale nebolo to nejak tragicke.Mal aj dobre zakroky.Aj mne pripada,akoby nebol v 100% forme,ale som si isty,ze este zaziari.Len aby uz nebolo neskoro pre COL.AVS prehravaju zapasy s diviznymi rivalmi a o to su tie straty bodov vaznejsie.
Theo opat raz "exceloval" a z 20 striel dostal 5 golov.
GO BOOTS GO!!!!

Alex píše: Theo opat raz "exceloval" a z 20 striel dostal 5 golov.
GO BOOTS GO!!!!
Tie Theove goly, tak to teda bolo nieco. hlavne ten prvy a stvrty..... takze dalsi zapas Buddy. :cool:

Uz v sobotu,respektive v nedelu sa chlapci minuli,tak snad to dnes uz vyjde.Pozreme si WSH-MTL a potom COL-CGY...No nebude to super noc? 8) :cool:

no podla toho ako im to vyjde ked obidvaja vychytaju shotout tak to bbude superskvela noc a ked nie tak nie :slovakia:

Super peto opet vytazne proti calgari hoci iba o jeden gol!

perfektny zapas pre peta vychytal vela striel hoci dostal
3 alebo stryri goly to je nepodstatne ale vychytal 34 striel niesom si isty skvele :cool: :cool: :cool:

33 chytil 3 pustil :)

jj z peta raz bude jeden z najlepsich brankarov v nhl je mlady a ma velku perspektivu a cim viac zapasov odohra tym lepsie. o take 2-3 roky zneho bude hotovy brankar

Skvely vykon Peta,hlavne v tretej tretine,ked CGY doslova drvili laviny a len vdaka Petovi udrzalo COL vedenie...Vyborny vykon,teraz to bude len lepsie a lepsie.MIN urcite nevyhra!!!!!Peto drzim palce,aby si vychytal ucast v PO!!!!

Uz to tu sice je napisane, ale neda sa to este raz "nepovedat".... Fantasticky zapas dnes odchytal Buddy. :cool:

Zaujimave. Zapas som nevidel ale Budaj tentokrat asi predcil Kiprusoffa, ktory dostal jeden lacny gol z bekendovej strely medzi nohy a druhy bol tiez moc dlho von z brany. Calgary mierne prestrielali Colorado.

..vyborny vykon..inkasovane goly..

1. ..bez sance..v tomto pripade sa jasne potvrdilo, nedas, dostanes..COL mohlo zvysit na 2:0, Kipper vsak vyborne zasiahol, nasldne, rychla kontra plamenov, 2 na 1 a sup ho tam..tu by som ocenil akciu CGY

2. nahodeny puk CGY, Peto mal pred sebou dvojicu hracov..zakryty vyhlad..

3. ..bez sance..gol inkasovany v presilovke CGY; prvu strelu Peto kryje, lavinam sa vsak vyhodit nepodarilo, nasledne skvela robotka Iginlu, no a golovy Huselius sa mohol Peta spytat kam to chce..

Obrázek Obrázek

Je tazke chytat v tomto time ...ale tretou tretinou si urcite PETO ziskal fanusikov na svoju stranu.

Uz len porazit Minny a modlit sa aby sa ostatnym "spolukonferencnym" :) timom prestalo darit

Pod PETOOO

Nestastny zapas pre Peta aj cele COL.Hrali naozaj dobre,aj v obrane,ale prave dve hrubky pri rozohravke a nasledne zle pokrytie hracov znamenali vedenie 2:0 pre MIN.Peto ten druhy mozno mohol chytit,ale nejde jednoznacne na jeho vrub.Treti gol bol prakticky bez sance a stvrty perfektne trafil......Uz som myslel,ze to COL vyrovna,resp. otoci,ale zlomena hokejka pri najvacsom tlaku COL a brejk 3na 1 a pol rozhodol o zapase...Smola..Ale Peto mal aj skvele zakroky.Skoda,ze tam nedali ten z tretej tretiny,ked skvele zasiahol lapackou po dvoch dorazkach z bezprostrednej blizkosti.

Opat musim zacat tym,ze to bol pre COL smolny zapas.Peter nechytal zle,mal aj skvele zakroky,ale nejak to COL nejde.Skoda tych najazdov,tam Peto moc nezaziaril,ale zapas odchytal spolahlivo.Uz sa ta smola musi skoncit a zacat sa obdobie,ked sa mu bude darit!!!!Ale hocijak,stale ti drzim palce. GO BOOTS GO!!!!!

Theo si svoju 5golovu porciu opat splnil 8) :) ..Tak COL je na tom velmi zle.Ale teraz nastupi Peter so super formou,tak teda nadej este zije..... :cool: GO BUDDY GO!!!

Neskutocne je,ze co dokazu hraci "dokazat" v poslednych minutach :( .Namiesto toho,aby pomohli Buddymu k shutoutu,tak sa vy*ebu na branenie.Necele dve minuty pred koncom tovyzeralo na shutout,ale nakoniec sa este bali o vysledok.Peto podal spolahlivy vykon a skoad,ze ta nula nebola.Tak najblizsie.GO BOOTS GO!!!

Peter opat zachytal spolahlivo.Skoda toho golu na zaciatku,ale potom to bolo bezchybne!!!A na pocudovanie zaver zapasu COL zvladlo a nie ako to malo v poslednej dobe vo zvyku, dodrbat to.Stale verim,ze Peto zachyta skvele a boj o PO bude trvat az do posledneho kola a ze Peto dotiahne AVS do PO.GL BOOTS!!!!
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS