Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

x-men ma poprosil, ci nemam nejake fotecky Jara zo zapasu, poriesil som cez svoj WF taketo = improvizacne :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ste mi azda neverili, ked som tvrdil, ze leighton je vyborny brankar. A o Dannisovi taktiez nepochybujem, urcite lepsi, nez ten Price! No a k teme tolko, ze urcite to vsetci poznate, ale takto je to poruke: Jeho Career Stats:
http://www.nhl.com/nhl/app?service=page ... 0&tab=crst
Diki cepi aj za taketo fotky, ale cakal som take fotky zo zapasu a tie fotky si mal poslat mi do pm a ja som ich chcel sem dat, ale to je uz teraz jedno a este raz dakujem aj za tieto fotky, ale ja sa pokusim este zohnat nejake lepsie.
Ja mam nejake "halakovky"...supni mi mail cez SS a poslem ti nieco... :wink:
Na ofic. stranke habs je uplne rozkosna titulka: Jaro The Hero
Inak som strasne zvedavy, ako v Kanade vyslovuju SVK mena, pocul som, ze v Anglicku tie mena vyznievaju dost haluzne! Mišoouww....
Podla stanice TSN by mal dnes proti Blues opat nastupit Halak....Tak GL Jaro!!!
Blues nie je super, Jaro to zasa vychyta.
Legace JE súper.

Zaujimave info, pred dedlajnom ponukalo Chicago vymenu Halak - Ruutu, Montreal odmietol.
Wooow,tak to je teda vec....Tak asi teraz je jasne co zamyslal GM...ale aj tak si myslim,ze mohol nieco viac ziskat za Hueta,ale mozno mu fakt nevysiel ten trejd s Hossom

Inak aj ja sa tesim na suboj Halak-Legace!!!!
St.Louis sa momentalne nedari,ale ALE......
To by sa v Chicagu museli diat VECI a ku Halakovi este niekoho prihodit! Hawks ma dost sprosty manazment, len slabych 30% trejdov je k veci... Ak by sme mali Halaka, znamenalo by to, ze ideme vyhodit Lalima? Lebo podla kusych info bol na predaj prave takmer nepredajny Khabi. Co je kravina...kravina je zbavit sa ho. Akoze Halak by sa od neho dost naucil. Ale pri lalimovi by sa naucil mozno iba to, ako zvladnut dalsiu a dalsiu prehru. pardon, ako si ZVYKNUT NA PREHRY. Ten trade by bol beztak vyhodou pre Habs, ak by neprihodili minimalne Hamrlika so Streitom....
Dufam, ze Jaro si predlzi vitaznu seriu v Bell Centre. :roll: Montreal pripadnou vyhrou nad St. Louis sa posuva na 1. miesto vo vychodnej konferencii tak dufam, ze Jaro k tomu dopomoze. :roll: Halak vs. Legace, ktory z tychto brankarov dovedie svoj tim k vitazstvu. :roll: No bude to podla mna velmi tazky zapas, lebo St. Louis uz dlho nevyhrali a budu sa snazit vyhrat za kazdu cenu. No ja dufam, ze Jaro podrzi Montreal a tak St. Louis zaznamena dalsiu porazku v rade. http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=53673
:) V jednu chvíli bylo opravdu nejasné,co se z Jardou zamýšlí.O tom trade Haláka za Ruuta slyším poprvé a jsem rád,že se tak nestalo.Co s Ruutem ?Pokud Jardu dnes postaví,tak doufám,že zase zachytá. :thumbsup: ,,Držím palce Jardo!!!"

S Alexem souhlasim.Když už se rozhodli Hueta vyměnit,měli žádat víc než volbu v 2.kole draftu.Pokud to ovšem šlo!!!Jinak se to jeví jako unáhlená výměna za nejistý draft .Nebudu daleko od pravdy,že ten draft původně chtěla Atlanta a mělo to být použito,jako součást výměny za Hossu.Huetovi končila smlouva a tak HABS najednou pospíchali něco s ním provést.Hnalo je i vědomí,že zůstanou Halák s Pricem.Výsledek je ten,že si krom toho draftu neřekli ještě za jednoho hotového hráče.Za tak kvalitního golmana to klidně udělat mohli.Na druhou stranu oba kluby spolu v minulosti obchodovali /Zedník,Zubrus,Joe Juneau,Bulis, Igor Ulanov/
a je dost možné,že HABS měli vůči Capitals nějaký rest.Třeba se jednalo se o dorovnání z nějaké předešlé výměny .Těžko říct!Skutečnost je,že Huet je v Capitals a MY máme to 2.kolo draftu.Na tom se nic nezmění!!!Je to za námi a už nemá smysl se v tom pitvat!!!
Co s Ruutuom? Prebrat ho k zivotu! Je to vynikajuci utocnik, potencialnamegahviezda ligy. Halak je vyborny brankar, ale Chicago by dostalo prilis malo. Ale tak stale budem halaka sledovat....
:) Ruutu neni chorche žádná megastar a nikdy jí nebude.Ještě mám v živé paměti jak naboural na MS Jágra na mantinel.Je to hráč,který si plete tvrdost se záludností.A o takového nestojim. Jeho stastistiky jsou k smíchu 61 zápasů 2 góly 8 asistencí 10 bodů za celou sezonu.Zato má 114 trestných minut.Pouze v tom vyniká.Srovnávat golmana s útočníkem je také nesmysl.Navíc Halák má oproti Ruutu celou karieru před sebou.Já bych Ruuta :thumbsdown: do Montrealu nechtěl - to rozhodně platí :!: :!: :!: :!: :!:
skoda, dnes Jardo zaknihoval svoju 1 prehru v Bell Center :( (doteraz 8Z = 8V..) rozhodujuci sn premenil ex_macko Brad Boyes

"Myslim si, ze ten puk trafil najskôr zrd a za ciaru sa odrazil az od mojej hokejky. Preto ma to dosť hneva," vyjadril sa Jaroslav Halak

Obrázek

proti Bruins to vidim na Priceika, tak dufam, ze mu mackovia nalozia :bitka3:
montreal: Ty si ale strasne mimo! Normalne si ma rozculil! Ale dobre, budem tolerantny, kazdy ma pravo na omyl.... Hovorim o chalanovi menom TUOMO RUUTU! (Ocakavam reakciu a minimalne ospravedlnenie sa nie mne, ale za chybu.) JARKKO (Jarkoko) Ruutu je jeho starsi a neporovnatelne neschopnejsi bracho! TUOMO nebol draftovou deviatkou len tak pre nic za nic a na Svetovom Pohari si urobil z celej Kanady vratane Scotta Niedermayera TRHACI KALENDAR!!!!! Tak vidis - a len NEJAKEHO Halaka nam chceli ponuknut za tuto finsku potencialnu ultramegastar! Uvazuj!
Tak Halak bol po prvy krat prekonany v Bell Centre. :( Dufam, ze po tejto prehre trener Montrealu neodpisal Halaka a co najskor mu da prilezitost sa opat postavit do barny. Mozno uz zas v strede dostane prilezitost opat chytat proti Bostonu a tak by sa uz po 3 krat po sebe postavil do brany, ale velku nadej tomu nedavam, no ale necham sa prekvapit. :roll:
Bohuzial nebol to ziaden skvely vykon skor taky priemerny. Druhy gol bol lacny, dalsie som nevidel. Uspesnost zasahov pod 90%.
:) Dobře chorche.Neuvědomil jsem si že ti Ruutu jsou dva Jarkko a Tuomo.A abych byl upřímný příliš ani Tuuoma Ruuta neznám.Vim.že chvilku hrál v Chicagu,kde relativně byl nadprůměrný hráč.Ze statistik jsem vyčetl,že měl dvě slušné sezony v Chicagu s 44 a 38 body. V letošní sezóně má ze 69 zápasů 7 gólů 19 asistencí 26 bodů ve dvou klubech a je v současnosti majetkem Carolina Hurricanes.To se ti zdá chorche hvězdná statistika?Mě tedy rozhodně NE!!!!Možná je to slušný hráč to se nepřu,ani to neberu!Ale měnit ho za golmana Haláka :thumbsup:?Ani náhodou,Halák má pro nás větší cenu!!!!!O tom ještě uslyšíme o tom jsem bytostně přesvědčen!!!!Na tom trade bychom prodělali,v tom mě nepřesvědčíš!!!!Platí co jsem řekl!!!Do Montrealu bych Ruuta nechtěl,ani jednohol!!!!!A už vůbec NE za Haláka!!!
Najblizsi zapas Jara vidim tak na piatok(Sabres),sobota(Toronto)...teda aspon dufam...
Podla Gazzete Montreal by mal Jaro nastupit v sobotu proti Leafs.
No aj tato nova maska Jara je super, ale uz nema na tejto toho diabla co mal pred tym, ze? Nemas nahodou nekaju foto, kde je uplne ta maska z blizka? No, ale ako som pozeral na tie obrazky tak na tejto jeho novej maske som ani nevydel nas Slovensky znak-vlajku co je skoda. :( Na tej pred tym mal, ale to nevadi hlavne nech sa mu este lepsie dari v tejto novej maske :) A nepouziva tuto masku nahodou, len na trening? :roll: Ved maju skoro s Pricom take iste masky. :cool:
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES