Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Michal Handzus

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Ja som optimista.Myslim si,ze Miso stihne play off,ale problem moze byt v tom,ze CHI sa do play off nedostane.

Alex píše:Ja som optimista.Myslim si,ze Miso stihne play off,ale problem moze byt v tom,ze CHI sa do play off nedostane.
Ja sa tiez toho bojim, ze kvoli takejto marodke sa CHI neprebojuje do PO a aj ked by sa Miso dovtedy mozno dal dokopy, uz nebude mat co hrat. :cry: No to je strasne, ale aspon sa asi o dva tyzdne vrati Havlat a on bude nadalej excelovat.

kelemantia píše:
Alex píše:Ja som optimista.Myslim si,ze Miso stihne play off,ale problem moze byt v tom,ze CHI sa do play off nedostane.
Ja sa tiez toho bojim, ze kvoli takejto marodke sa CHI neprebojuje do PO a aj ked by sa Miso dovtedy mozno dal dokopy, uz nebude mat co hrat. :cry: No to je strasne, ale aspon sa asi o dva tyzdne vrati Havlat a on bude nadalej excelovat.
akoze nebude mat co hrat :o ved predsa za SLOVENSKO na MS, no je tak Open

Toto ste videli je to asi starsieho data ale Hanzus sa zahral na brankara

http://www.youtube.com/watch?v=R_ldJH3dwpg

eman: toto len dokazuje, aký je to úžasný bojovník a snaživec :)
včera vraveli, že sa Mišo podrobil operácii a mohol by stihnúť záver sezóny...ale zas sa z toho bude dlho dostávať :?

Moj najoblubenejsi hrajuci hrac vobec! No, momentalne nehrajuci. Zeus, prajem Ti skore uzdravenie a navrat na hokejovy Olymp, tam patris schopnostami i charakterom!

MICHAL HANDZUS zacne do 3 az 4 tydnov korculovat... mozno este stihne koniec sezony a pri urcitej dav stastia sa mozno objavi aj na MS !!! BOLA BY TO PARADA !!!

na jeho mieste sa na tuto sezonu vykaslem
Chicago je uz podla vsetkeho mimo PO a trepat sa na MS, to mu za to absolutne nestoji; taketo vazne zranenie si ziada "velke bacha"; mne to hrozi taky tak, takze viem o com hovorim :?
tak nech sa da po skonecni zakl. casti poriadne dokopy, MS MF a v novej to môze opät naplno rozbalit!

cepi píše: MS MF a v novej to mĂ´ze opät naplno rozbalit!
toto si ako myslel? Viem co je MF len mi to nejde nejako dokopy :roll:

skoda toho ze nedavno mal prezyvku ironman a teraz same zranenia :cry:

MS v Rusku bude mat Zeus akoze na haku (mf) ...na to by som si aj vsadil..zdravicko je len jedno a MS kazdy rok..

Zasa Miso nie je z tych, co by mali na haku. Mozno este koncom sezony zopar zapasov stihne. Ale skor nie, ako ano. Mozno na MS nepojde, mozno mu bude chybat trochu herna prax.

Handzus vraj ziada za sezonu 4 miliony Tallon: "Cena je absurdna"

:arrow: http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=10746

Obrázek

Som to cital. Tallon robi bububu. Absurdna ta cena vobec nie je ale je asi vysoka vzhladom na to ze Michal prakticky nehral bol by to pre Chicago isty risk. Ale ten je vzdy aj ked hrac odohra dobru sezonu len tu je vecsi.

no ja by som sa na mieste Tallona len pousmial :roll:
brat si na krk takuto financnu paku, dost velke riziko; nikto nepochybuje o Misovych kvalitach, ale v pripade jeho zranenia neslo o zlomeny malicek..urcite sa najde kompromis, aby bol spokojny aj Miso, aj Dale 8)

myslim ze aMiso tam az tak ostavat nechce a urcite by rad do silnejsieho timu a rad by sa pokusil o Stanley cup predsa verit ze idu okolo neho stavat tim je hlupost na to treba cas a Miso nema 25 rokov aby na nieco take cakal... radsej nech ide prec pokojne aj do COL alebo MIN :D

Letom prepedáluje do novej sezóny

Ukazuje sa, že prvé kolo play-off v NHL zahralo do kariet slovenskému výberu

„Ă

nech sa letom prepedaluje do nejakeho ineho klubu, napr naspat do phily

V takom srackovom muzstve by dopadol ako Calder, tam sa uz nevrati, zostane v Chicagu, cena 4 miliony je tak akurat, Miso je silny, ale ked ho nejaky debil zakerne atakuje.... Dobra rana polozi aj medveda.

Jedna zla sezona nerobi srackovy team. Bol to velky pad, dosledok prechodu od tvrdosti a obrany k technike a utoku. Zial, s takym managerom akym bol Bobby Clarke sa to skor ci neskor dalo cakat. Pre Philu to bola prva sezona bez play-off od sezony 93/94, potom stabilne prve/druhe miesto v divizii. Je to team s mladymi talentami a s buducnostou.
K tomu Calderovi... no bolize to velke talenty aj s Arnarsonom a Bellom... zakladne kamene uspechu a buducnost Chicaga. Tak aj dopadli. Radi sa ich zbavili...ani jeden z nich nedal viac ako 15g ci 50b...
Misa by bola velka skoda v Chicagu. Velke prachy zeru hraci, ktori su dobri ale zial casto zraneni. Fila ma velku rezervu do platoveho stropu, perspektivu a jasne vysledky z minulosti. Blackhawks funguje ako kombinacia bazantov a recyklovanych hviezd, ktori ziju zo svojej minulosti. A Havlat ich z toho sam nevytiahne. Skoncia tak ako poslednych 10 rokov - potupou :cool:
No a jeho prednosti vo Phile dobre poznaju, cenil si ho nielen trener ale aj divaci, medzi ktorymi bol najoblubenejsim hracom. Jediny, kto sposobil jeho trejd bol bobby...ale ten uz je nastastie fuc. Presne reprezentuje styl letcov - silny, chytry, dobre vhadzovania, charizma, hra dopredu i dozadu...
Takze Miso...back to Flyers :D
Obrázek

Samozrejme...je to jedno kde bude hrat. Aj tak to bude moj najoblubenejsi slovensky hrac. Prajem vela uspechov :cool: :cool: :cool:

Miso bude v buducej sezone vo vitaznom time, v Chicagu, nie u bandy loserov z Phily! Porobili sice dobre vykony, ale to stacit nebude. Su prilis neskuseni a prilis posrati! Ani Gagne nie je sebavacsia hviezdicka, v Phile zapadol prachom, ale ved zvysok hracov aj hral ako ho*no oblepene prachom....

Pri takychto slovach by to chcelo zmiernit fanusmkovsky fanatizmus a zaslepenost, pozriet sa na to s kludom, spravit si rozumnu analyzu.
Mas si vybrat z dvoch teamov, fila a chicago, koho oznacis za srackovy. ukaz mi este jedneho cloveka, nejakeho kto sa v hokeji vyzna viac ako hus pivu, ktory by si vybral z tychto dvoch miest filu :lol: :lol: :lol:
Skoda, zbytocne je opakovat informacie z minuleho prispevku. Je pekne fandit aj takemu teamu, ktory uz 10 rokov nestoji ani za fajfku mocky. Ale este lepsie je objektivne zhodnotit situaciu a bavit sa o hokeji rozumne, vediet porovnat teamy objektivne a odhadnut ich dalsie uspechy/neuspechy.Jedna zla sezona nerobi srackovy team plny looserov. Ale desat mizernych sezon s jednym playoff je uz na zamyslenie
A povedat o Gagnem ze je to hviezdicka zapadnuta prachom...dve sezony cez 40 golov...hmmm...ja neviem...to uz zavana diletantizmom. :evil:
"Porobili sice dobre vykony"...a co zrobilo chicago? Velke hnede rano na hajzli. Hanba Original Six, team zijuci zo slavy davno zaslej...ale aj tak, RESPECT!!!

Hej, lenze Chicago na rozdiel od Phily malo zrenenych na dlhu dobu 4 najlepsich hracov, takze kto je sra*ka? Phila! Ani v plnej zostave nedokazali hrat hokej! Nabila by ich aj Skalica. Vobec, je blazon ten, kto dobrovolne ide hrat do Phily. Chicago ide spravnou cestou, tam aj Zeus zostan, bude z neho 1. center, Briere, Drury, Gomez, to vsetko je fantazmagoria! Zeus patri do Chicaga a nie do nejakeho srackoveho timu, kde s nim zametaju lad a nechavaju ho hnit v 3. lajne s nejakymi nimandami!

tak ukoncujem tuto vasu debatu lebo nikam nevedie a s Misom ma spolocne len to ze ho v prispevku raz spomeniete popri tych urazkach druheho timu. takze koniec a ak tu uvidim este jeden zbytocny prispevok tak bude zle. janik

Diky autorito! :cool:

Tak spat k veci, jeden zaujimavy clanok:
http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/11357

To, co pisu o Ruutuovi, je somarina! Tuomo ma na poziciu prveho centra, ale vie hrat aj na kridle. Ak by mal Zeus znova problemy, na prvom centri nastupi Tuomo a naopak.

presne tak, akurat som si to teraz precital a hned ma osvietilo, ze preco by Tuomo nemohol riesit post 1 centra..v pohode
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES