Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

No ja bych rek, ze pro nej bude mnohem lepsi chytat na farme nez sedet v hlavnim tymu na lavicce :? Nebo snad podle vas ne??? 8)

WildCelt píše:Tak to by bolo super, ale mam pocit, ze tam dopadne ako Lasak v Nashville :( len same sluby...
...a nakoniec ho pekne :censored: Vobec s nim neratali. Zato u takeho Budaja je vidiet, ze by sa raz jednotkou stat mohol na dlhsie, pretoze mu doveruju :)
No ja si myslim,ze Jaro aj Peto maju viac talentu,ako Lasak,ale je pravdou,ze s Jankom trocha vypiekli,ale on sa rychlo vzdal a utiekol do ruska.Nedavno si to aj priznal na tv Galaxie.....Tak teraz "hviezdi" v Pernikove.....Ale k teme.Hlasujte za Jara Halaka do All stars game AHL!!!!

Kód: Vybrat vše

http://www.theahl.com/news/league/index.html?article_id=7266
Samozrejme aj za dalsich slovakov...

Alex:kedze sa ty vyznas do golmanov,a hlavne sledujes JAra,myslis,ze ma realnu sancu stat sa niekedy jednotka nejakeho timu NHL?ja moc ani neviem,aky je to brankar,tak sa ta pytam

kajo píše:Alex:kedze sa ty vyznas do golmanov,a hlavne sledujes JAra,myslis,ze ma realnu sancu stat sa niekedy jednotka nejakeho timu NHL?ja moc ani neviem,aky je to brankar,tak sa ta pytam
Jaro je velky talent,co uz dokazuje aj v AHL.Podla mna ma uz teraz jasny nabeh nato,aby chytal NHL.A post jednotky bude podla mna hajit uz o dva roky.Ale na druhej strane je este mlady,tak chce to cas.A hlavne u brankarov.Podla mna sa Jaro dostane do prveho teamu uz tuto sezonu.Ale chce to nejake zranenia.Ako vidime v STL-zraneny Legace,Sanford a dvojka Bacashihuu Marek Schwarz ma uz zasebou debut v NHL.Jaro uz viackrat reprezentoval Slovensko v juniorskych a mladeznickych kategoriach.Je to odchovanec Slovana :cool: Je dost zarazajuce,ze bol draftovany az niekde okolo 270 miesta :( V sucastnosti jasne kraluje brankarskym stats v AHL.Len v tom pokracuj Jaro....drzime palce!!!!

kajo píše:Alex:kedze sa ty vyznas do golmanov,a hlavne sledujes JAra,myslis,ze ma realnu sancu stat sa niekedy jednotka nejakeho timu NHL?ja moc ani neviem,aky je to brankar,tak sa ta pytam
ma na to vsetky predpoklady, to co momentalne predvadza v AHL je "brutalne"!
pĂ´jde o otazku dufajme ze blizkeho casu, kedy dostane prilezitost v 1 tyme, no ci a kedy sa stane 1tkou v nejakom muzstve je este priskoro riesit, ci tvrdit
podstatne je, ze nam vyrasta jeden mimoriadne talentovany brankar, ktory to mĂ´ze dotiahnut veelmi vysoko..

Alex,cepi,dik za odpovede.je dobre,ze mame takeho brankara,len na druhej strane je trochu skoda,ze ho ma Montreal.teraz sa tam mimoriadne dari Huetovi,dvojka je Aebischer :( no,fakt len asi cakat na to zranenie :D

...

ale co obaja sa zrania na lyzovacke..a nastuuuuuuuuuuupi ..vychyta hned 3 nuly vrade a uz ich do klece nepustiii

Dalsi vyborny zapas Jara.Tentokrat inkasoval len raz a kryl 28 striel.Stal sa prvou hviezdou zapasu.Bol to aj suboj dvoch talentovanych mladikov-Halak a Popperle.Popperle inkasoval 4 goly,kryl 30 striel.......

Jaro odchytal dalsi zapas,zial tento krat si nepripise do statistik vyhru,ale vykonom opat nesklamal.Ked inkasoval 2 krat a kryl 27 striel supera.Bol vyhlaseny za 3 hviezdu zapasu.
Jaro stale vedie vsetky dolezite brankarske statistiky!!!!!!!(okrem W-ale to je tym,ze ma menej zapasov)

Po jednozapasovej prestavke sa do branky Hamiltonu opat postavil Jaro.Vychytal vitazstvo,mal 31 uspesnych zakrokov,za svoj chrbat pustil len jeden puk(5min. pred koncom :( ) a stal sa 1 hviezdou zapasu!!!!!!!!!NO comment. :cool:

Alex píše:Po jednozapasovej prestavke sa do branky Hamiltonu opat postavil Jaro.Vychytal vitazstvo,mal 31 uspesnych zakrokov,za svoj chrbat pustil len jeden puk(5min. pred koncom :( ) a stal sa 1 hviezdou zapasu!!!!!!!!!NO comment. :cool:
Sakra v poslednom case nic ine necitam, len ze Halak znova exceloval. To sa mi paaaaaaci. Ale si myslim, ze by nemal uponahlat odchod do 1. timu, lebo by sedel na lavicke a je pre neho ovela prospesnejsie, ked je v akcii pravidelne ako doteraz. Prajem mu co najskorsie presadenie sa, ale nie za cenu vysedavania a zohrievania striedacky.

Tak Supler by ho mohol zobrat na MS, nech si pestuje vztah aj k repre :slovakia:

Kele,suhlasim s tym,aby to nebolo uponahlane,ale rad by som videl Jara v drese MTL cim skor.No,ale nie aby to malo negativny vplyv na jeho hokejovy rast.Tuto sezonu odchytat vo velkom style(zatial je to fantasticke) a do dalsej sezony uz ist s realnou sancou prebojovat sa do 1 teamu.Teraz je Jaro v druhom roku z trojrocnej novacikovskej zmluvy.Tak ta dalsia sezona bude naozaj velmi dolezita pre jeho buducnost.GL Jaro!!!!

WildCelt píše:Tak Supler by ho mohol zobrat na MS, nech si pestuje vztah aj k repre :slovakia:
jj to je dobry vyraz... " nech si pestuje vztah k repre" :)

Neviem ci si dobre pamatam ale neni Halak tym brankarom kedy nas tusim 18tka vybojovala bronz na MS? a nestal sa tusim najlepsim brankarom sampionatu? ale ak sa mylim opravte ma...

Jaro vychytal dalsie vitazstvo.Tentokrat inkasoval dva krat z 30tich striel,pripisal si asistenciu a prvy krat v kariere AHL celil samostatnym najazdom.A v nich opat zaziaril,ked neinkasoval ani jeden krat zo 4 pokusov supera.Bol vyhlaseny za 3 hviezdu zapasu!!!!

...

kurnik preco sa len montrealu teraz darii/ co inak som velmi raaad :D / ..ale brankarom sa tiez dari..ach jaj..jaro si musii pockat este trochu

Tak ako Budajovi v NHL,tak aj Jarovi v AHL sa nedarilo.Inkasoval takisto 3 goly,ale islo na neho 31 striel.Ale aj tak ma jasne najlepsie statistiky,ktore sa nedaju len tak pokazit....Dalsi zapas bude shutout!!!!

jaro Halák bude tak isto uspešní ako je peťo Budaj nech sa im darí narozdiel od čechov si mýslím že máme veľké talenty v bráne čechom už takéto talenty pomaly končia

nech vyrastie viac brankarov slovenskych zo skusenostami v nhl

a pre tých ktorý nemajú radi Slovan Halák vyrastol práve tam

sk...... bratislava

SNV_tino píše:sk...... bratislava

ja by som to skĂ´r povedal o poprade

preco

Danko

zemba :thumbsdown:
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES