Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

39 striel a jej aj prvu hviezdou noci na nhl.com :clap: :wins:

novodd píše:Dnes to vidim na vitazstvo AVS 1:0 SN :D :D :cool: :D
Skoro ti to vyslo :D . Ale dopadlo to este lepsie. Gratulujem Peto. Super vykon.

skveleeeeeeeeeeee 39z39 super peto super teraz by uz malo byt jasne ze kto bude chytat este rz great famozny zapas :clap: :taptap: :taptap: :taptap: a este ako si zlepsil statistiky :taptap:

no nemam slov :juchu:

Tim z Denveru je ...
ako zlodej ktory uteka z banky a snazi sa uniknut pred policiou.
Cestou mu vypadavaju z vreca peniaze a na konci sa crta otazka ...
ci v tom vreci nejake peniaze ostanu
8)

Je len otazne ci zbytocne prehry, ktore pustili hraci lavin zo svojho "vreca" zablokuju ich postup do playoff.
V tejto situacii si NAOZAJ velmi vazim Petov vykon a zelam mu, aby mu to vydrzalo ...
a aby zo svojho "vreca" ziadne vitazstva nepustil :lol:

proud to be from Bystrica :twisted:

Shutouty su super ale dolezitejsia je vyrovnanostvykonov. Snad to prispeje k vyssej sebadovere a tym aj vyrovnanosti vykonov.

FijObb píše:Tim z Denveru je ...
ako zlodej ktory uteka z banky a snazi sa uniknut pred policiou.
Cestou mu vypadavaju z vreca peniaze a na konci sa crta otazka ...
ci v tom vreci nejake peniaze ostanu
8)

Je len otazne ci zbytocne prehry, ktore pustili hraci lavin zo svojho "vreca" zablokuju ich postup do playoff.
V tejto situacii si NAOZAJ velmi vazim Petov vykon a zelam mu, aby mu to vydrzalo ...
a aby zo svojho "vreca" ziadne vitazstva nepustil :lol:

proud to be from Bystrica :twisted:
Peto to vrece snad zaplata :D inak FijObb mozem ta poprosit mrknut mi aky mail ma AvsAdmin ? je hned druhy v member liste na oficialnom col. fore bol by som moc vdacny

Budy dnes odčinil ten zbabraný úvod zo zápasu s Dallasom.Vychytal shotout a išlo na neho 39 striel čo vôbec nie je málo aj keď Ducks sa v poslednom čase trápia.Nevedia streliť gól.Budy ,len tak ďalej! :wink:

Budaj opat ukazal Josemu ze brankar cislo jeden v Colorade je on.
Len tak dalej Peto. :cool:

Slovenský brankár Colorado Avalanche Peter Budaj sa bezchybným výkonom postaral o druhú bezgólovú prehru druhého tímu Západnej konferencie Anaheim Ducks (0:2) v rade, keď v utorkovom dueli zlikvidoval všetkých 39 striel "káčerov".

Desiate mužstvo na západe tak získalo dôležité body v boji o postup do bojov o Stanleyho pohár. "Na tomto výkone musíme budovať, aby sme dosiahli na play off," povedal po zápase slovenský brankár, ktorý vychytal druhú nulu v sezóne a štvrtú v kariére.

"Po nelichotivej prehre s Dallasom sme sa otriasli a dnes sme robili to, čo sme si predsavzali. V kabíne sme si povedali, že nechceme inkasovať v úvode duelu a to bolo pre vývoj stretnutia kľúčové. V ostatných zápasoch sme dostávali rýchle góly a celý čas sme iba doťahovali, čo v tejto lige nie je jednoduché. Vynikajúco sme hrali najmä v oslabení. Napriek 39 zásahom spoluhráči veľmi veľa striel zblokovali. Navyše nepustili súpera k dorážkam. Treba im poďakovať. Ako mužstvo sme vybojovali veľké víťazstvo," cituje Budaja Denver Post.

PredchádzajĂşci sĂşboj s Dallasom odchovancovi banskobystrickĂ©ho hokeja nevyšiel, keÄŹ v Ăşvode druhej tretiny pustil po štvrtom gĂłle do bránky skĂşsenejšieho Joseho Theodora. Navyše v uplynulĂ˝ch troch zápasoch má Avalanche veÄľmi nepriaznivĂ© skĂłre z ĂşvodnĂ˝ch tretĂ­n - 2:8. Po utorĹ

Skvely vykon. :cool: Uplne zatienil hracov jedneho z najlepsich timov tejto sezony.Kryl vsetkych 39 striel a pripisal si svoj 2 shotout v tejto sezone.(1 dosiahol proti Colombusu).Len tak dalej! :clap:

Dnes sa Buddy opet "vytiahol". Colorado sice vyhralo 7:5 , ale Buddy striedal uz v 35 minute, po 4 inkasovanom gole. Ten 4. gol to bola aj zaroven 20 strela, ktora na nho mierila. Potom nastupil Theo, ktory dostal uz len jeden gol. :cry:

Tak asi takto. Som to pozeral. Budaj nedostal ze vyslovene nejaky lacny gol ale v porovnani s Kiprusoffom nechytil nic navyse cim by podrzal tim. Spolu to boli tri strely a jeden najazd Lombardiho naneho. Dobry brankar opora by mal nieco z toho chytit.

jo bohuzial nechytal nic extra tento krat no je mi zle s tych hlasok co som cital na avs fore ze dakujeme teo!! :x islo nanho 9 striel ! odchytal skoro polku zapasu s 8/9 pri com na Budaja islo 20 mohli by sa sem tam zamysliet aj nad tym ze preco pustia v prvej a druhej tretine na brankara 12 a 9 striel a v tretej len 8 keby bola obrana colorada taka uz v prvej aj druhej urcite by to zachranilo aspon jeden inkasovany gol

ale hlavne ze vyhrali dufam ze sa stane zazrak a uvidim budaja chytat aj v playoff :super:

Ja som tiez teraz prispel svojou trochou do Coloradskeho fora ...

pozeral som ten zapas na nete, nebol to zapas o pozornom braneni ...hra sa prelievala z jednej strany na druhu. Rozdiel medzi brankarmi bol v tom, ze ked Kyper dostal 4gol, tak ho nikto v branke nevymienal ...je to jednoducho len tah trenera, Theo nemal ziadne klucove zakroky, skoro nemal ziadnu pracu :)).

Videl som vsetky goly co Peto dostal ...max. 1 mohol chytit aj to so stastim.

Go PETO Gooo.

FijObb píše:Ja som tiez teraz prispel svojou trochou do Coloradskeho fora ...

pozeral som ten zapas na nete, nebol to zapas o pozornom braneni ...hra sa prelievala z jednej strany na druhu. Rozdiel medzi brankarmi bol v tom, ze ked Kyper dostal 4gol, tak ho nikto v branke nevymienal ...je to jednoducho len tah trenera, Theo nemal ziadne klucove zakroky, skoro nemal ziadnu pracu :)).

Go PETO Gooo.
Chytit ich mohol nie max. 1 ale min. 1. Kipper naopak dostal dost golov ale popritom velakrat dalsim golom zabranil super zakrokmi. Budaj vlastne nemal nijaky big save, nijaky zakrok navyse.

ale aklo sa da chytat ked obrana nic nehra????
Budaj nepodava nejake stabilne vykony ale ani theo tak som zvedavy kto bude v brane najblizsie no ale tento zapas to bola hroza nieco :?

FijObb píše:Ja som tiez teraz prispel svojou trochou do Coloradskeho fora ...

Go PETO Gooo.
prosim ta velmi mrkni mi ten mail toho avsadmina :lol:

Medik preco operujes obranou? Ked sa dari tak je Budaj ten co to vychytal, ked nie tak uz je to obrana Avs. V tomto zapase bola obrana Avs lepsia ako Flames, aj ked tiez nic moc.

nie vsimni si ze ja stale je*em na obranu lebo oni tam fakt nic nehraju od kedy tam nieje Blake ale anii Brankary niesu 100% hoci Peto je mlady ten este len bude a ja nikdy nehovorimm ze to vychytal sam jasne aj obrana ale ako som uz povedal vacsinoui na nich drbem

RE: Debil
Pozeral si ten zapas v noci alebo si videl len "highlighty"?
Lebo podla toho co tu pises sa mi nezda, ze mas prehlad o tomto zapase.
1.gol - absolutne nechytatelny ...prihravka po celej sirke a naozaj tvrda strela ...0% sanca chytit to

2.gol - zlyhanie obrany ...utocnik mal 2 pokusy z kratkej vzdialenosti na brankara ...pri prvom siel Peto dole ale strelu zblokoval obranca, pri druhej mu to utocnik hodil hore ...mal sancu tak na 70% to chytit

3.gol - najazd prevedeny s obrovskou presnostou, v spomalenom zabere bolo vidiet ze puk siel na hrane tesne k ticke, takze Lombardi dostatocne dlho cakal ...tu by som povedal ze mal sancu to chytit mozno tak na 50%

4.gol - strela ...Peto nic nevidel cez obrancu ...sanca tak na 30%, pozicne Peto stal dobre - bolo to len otazkou stastia

Poprosim, aby ste sa ku kritike brankarov uchylovali len vtedy ked viete o com pisete
...napriklad niektore dobre zakroky ani nie su v highlightoch na nhl.com, takze vychadzat zo statistik a kritizovat brankara ze dostal z 20 striel 4 goly je rovnaka hlupost ako tvrdit, ze Roloson vyhral Edmontonu zapas ...lebo chytil 45striel - tiez sa nikto nezamyslel o ake strely sa jednalo.

Ja som si zapas odsledoval, podelim sa s Vami o vyrok komentatora:
"funny game for forwards, not so funny for goalies"

Co z toho vyplyva? Asi tolko, ze toto bol cisto utocny zapas ...hra sa prelievala z jednej strany na druhu a o nejakom pozornom braneni sa neda hovorit ...bol to vyslovene otvoreny hokej, jednoduchy prechod strednym pasmom ...ziadne vysunuty forchecking

Ani jeden z troch brankarov nepodal skvostny vykon, zapas by som skor nazval "skvostom efektivity utoku".

Hraci lavin dali do zapasu srdce, hrali dorazne pri mantineloch a tlacili sa pred branku ...zasluzene vyhrali a konecne sa aj utok postaral o vitazstvo v zapase.

Lets go AVS... lets go BU-DAAJ

Zapas som videl.

Budaj nechytil nic navyse zatialco Kiprusoff ano. Aky mas s tym problem? Je relativne hodnotit ci by napriklad Kiprusoff chytil niektory z tych golov Budajovych. Podla mojho subjektivneho hodnotenie ano.

Prvy sa dal chytit aj ked musel by to byt BIG SAVE. Velmi rychly presun na druhu stranu. Prihravka letela vcelku dlho.

Druhy gol asi tazko.

Treti najazd sa dal poriesit daleko lepsie, netvrdim ze hned chytit, ale co spravil Budaj je ze sa prakticky rozcapil na mieste a Lombardi si pockal a s kludom to hodil do opustenej brany. Nemal sa dopredu polozit na zem ale moment pockat a snazit sa vykrit branu aspon betonmi pri tom blafaku. Bolo to v momente kedy mali Avs dost silny tlak a Flames sa zmohli iba na tento brejk. Chyba obrancu je tam tiez jasna.

Stvrty gol neviem. Bola to presna strela z prvej.

Theodore nemal moc roboty ale chytil tam nejake nebezpecne zavary pred branou.

Opakujem Budaj nedostal nijaky lacny gol. Ale ani nemal nijaky velky zasah co oddeluje priemer od lepsich brankarov. A kazdy tim chce do brany spicku.

Myslel som na to, ze hra bola cisto otvorena a nemozno prirovnavat tento zapas vs. zapas s Anaheimom ...

Vo vcerajsom zapase hral hlavnu ulohu utok

Co sa tyka toho 1ho golu to sa nedalo chytit ...ked prihraval utocnik na strelu Iginlovi tak Petovi tienil obranca ...isli traja takze prihravat mohol hocikomu a Iginla to trafil z prvej a tvrdo ...toto by nechytil ani Kipper

Co sa tyka tej pomalej prihravky ...no comment, pozri si highlighty

Peto nerobil zazraky ale je to rozhodne lepsi brankar ako Theo, ktory patri medzi "spicku" len co sa tyka zarobkov ...myslim, ze Petovi toto striedanie pocas zapasu na psychike zrovna neprida ...

Ja si myslim, ze Q nestriedal kĂ´li tomu, ze Buddy zle chytal, ale kĂ´li tomu, ze chcel asi neaku zmenu, ved ket Peto odchadzal z branky tak prehravali 4:2 ( ak sa nemylim ). Co sa tyka tych golov, tak tie urcite neboli jeho. Sem tam som mal taky pocit, ze Buddy je trocha neisty. Ale dalsi zapas, teda aspon podla mna chyta Buddy. :!:

Tak myslim si ze z kazdych tychto prispevkov je nieco pravdy.Moj nazor je trocha subjektivny,ked ze som velky Petov fanusik,ale pokusim sa byt objektivny.Neviem ci niekto z vas uz stal v branke,ale ja chytavam(na amaterskej urovni) a trocha to vie posudit.
-1.gol-Nebola to vyslovene Petova chyba,ale teoreticky to mohol riesit inak,kedze CGY isli vprecisleni,nemal sa tak vysunut proti eventualnej strele ale byt hlbsie v brankovisku,prave preto,aby veel pri presuvani vykryt viac priestoru......
-2.gol-Suhlasim s FijoBBom....bola to nestastna situacia pre Peta,ktory sprvne reagoval na pruvu(zblokovanu) strelu rozklakom a druhu opakovanu strelu skvele zavesil,tam vela toho brankar uz nenarobi.
-3.gol-Taketo situcie su pre brankara neprijemne a zalezi od kvality a sikovnosti hraca.Mozno Peto cakal strelu medzi betony a isiel na lad a potom je uz brankar bezmocny.Podla mna to Peto zle vyhodnotil a utocnik bol malo atakovany,nato aby mal problemy puk zasunut.
-4.gol-Vobec nie je Petov-opat nahravka medzi kruhy,strela z prvej a najhorsie co moze urobit spoluhrac pred brankarom je ze pred nim prebehne...skvele umiestnena strela -brankar bez sance
Je pravdou,ze Peto nemal velke zakroky,ale ja viem posudit,ze niekedy zakroky,ktore ani nie je mozne vidiet su ovela tazsie,ako tie "big save).Kolko krat sa stane,ze je tycka,ale pritom brankar zasiahne puk,malicko ho tecuje a v konecnom dosledku nie je gol.A toto su rovnako dolezite(pre divaka niekedy neviditelne) zakroky,ako tie "big saves"
Podla mna nebol dovod na Petove striedanie a suhlasim opat s FijoBBom,ze to bolo skor takticke..A vyslo to.Tak je to pre COL vyborne.
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS