Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Hviezda Petra Budaja žiari čoraz jasnejšie. V poslednom zápase proti Nashville sa prezentoval slovenský brankár ako fantastický ničiteľ súperových presiloviek.
Avalanche vyhrali 4:3 a kľúčom k víťazstvu bola štvorminútová presilovka predátorov v tretej tretine. Na trestnú lavicu vtedy totiž putoval z hru vysokou hokejkou obranca Ken Klee...stav bol 4:2. Budaj v tomto dlhom oslabení zlikvidoval veľké šance Jasona Arnotta i Paula Kariyu a aj vďaka tomu mohli po zápase hráči Colorada oslavovať víťazstvo.
"Bolo to dôležité oslabenie, ale my sme ho prežili a to nás udržalo v hre," povedal Budaj. "Bol to pre nás dobrý štartovací moment. Chlapci odviedli dobrú prácu a ja verím, že na to nadviažeme v ďalších zápasoch. Víťaznú šnúru totiž potrebujeme ako soľ."

Tréner Joel Quenneville bol z výkonu svojho brankára nadšený.
"V oslabeniach môžete byť úspešní len vtedy, ak vašim najlepším hráčom v oslabení je váš brankár. Peter predviedol tri skvelé zákroky, ktoré sme v tej chvíli potrebovali. Vďaka nemu sme tento zápas vyhrali."
"Strelili sme tri gĂłly, ale mohlo ich byĹĄ aj sedem
," zložil poklonu Slovákovi i tréner Nashville Barry Trotz.
Od tohto výkonu sa chcú lavíny odpichnúť.
"Zápas s Detroitom bol našim najhorším v sezóne. Začalo to už asi v tretej tretine zápasu proti Phoenixu. Teraz sme sa ale otriasli a na toto víťazstvo chceme nadviazať," dodal Tyler Arnason z Colorada.
PripomeĹ

Dakujeme CEPI za preklad clanku z DENVERPOSTU ...dobre sa tie slova o Petovi pocuvaju

Inak zase som vsadil na AVS ...tomu vravim dovera v Buddyho sily

Body potrebujete ako sol, tak zabrat chlapciiiii

Go AVS Go. Go Buddy Go.

inak vsimli ste si,kolko tu mame zrazu Budajov?myslim v avatare :lol: :lol: :D

FijObb -) hokej.sk

kajo -) no, mame tu Buddymaniu :cool: a snad sa coskoro dockame aj Halakomanie :cool:

No zapasy COL vs. MIN v tejto sezone koncili zatial X-kami.Velka pravdepodobnost je ze aj dnes to tak bude.A pada malo golov.MIN ma zraneneho Mannyho,tak snad to COL pomoze.Inak ide o velmi dovelezity zapas..aj sam "Q" hovori o najdolezitejsom zapase sezony.Tak GL BUDDY.Snad si Gabby a Demo pockaju na golove(bodove) hody az po tomto zapase :) :wink:
U mna zacala Buddymania uz na zaciatku minulej sezony,ked Savue isiel do CGY a PEto mal velku sancu sa prebojovat do 1. teamu COL.Ale jeho karieru som uz sledoval,ked chytaval v Hersey,kde bol velmi oblubeny!!!

no ved mne sa to paci.radsej ako keby sme tu mali napriklad Haskomaniu :lol: :lol: ale nie,sorry alex alebo trebars Theodormaniu 8)
dnes verim viac Coloradu

Tak dnes tento najdĂ´lezitejsi zapas Colorado prehralo 5:3. Buddy si na svoje konto pripisal 32 uspesnych zakrokov z 36 striel. Dva krat ho dokazal prekonat Gaborik.... :cry:

ale Buddy tiez zachytal celkom spolahlivo a este pridal aj asistenciu o chvilku bude lepsi ako svatos :D

Ale tak pri tom druhom gole, tak tam to dost po**al. No co uz
Buddyho slabsia chvilka

A tu su dve cool Svatosove chvilky: Svatos & tycka
Svatos & jeho gol-cool :cool:

No skoda druheho golu,ked Peto zle rozohral,potom ale skvele zasiahol vyrazackou,ale dorazka sa so stastim dostala do brany.Zapas som nevidel,ale podla highlightov chytal Peto dobre.....nevadi,treba teraz na tento zapas zabudnut a bojovat dalej.GO BOOTS GO!!!!!

Este k tej asistencii.Podla mna ju Peto nemal dostat.Asistenciu mal dostat len Hejduk,lebo Clark a Hejduk si este medzi tym puk vymenili...A aj tak z tej asistencii ma tak velke h...o,radsej keby dostal o dva goly menej :wink:

to je pravda, tu asistenciu mu nemali dat, nechapem preco mu ju dali :?

Opet som ten zapas nevidel ale na zaklade diskusie fanusikov AVs to vypada na dost zly vykon. Dokonca su tam aj taki co tvrdia ze najhorsi vykon tuto sezonu.

debil píše:Opet som ten zapas nevidel ale na zaklade diskusie fanusikov AVs to vypada na dost zly vykon. Dokonca su tam aj taki co tvrdia ze najhorsi vykon tuto sezonu.
Ak myslis aj ty ten prispevok co ja,tak ten fanusik tam pisal len o tomto kalendarnom roku(2007)Podla mna horsi vykon bol ten proti PHO...A ani mi to nepripadalo,ze tu prehru hadzu na Budaja.Skor na obranu....Ale su tam aj taki,co fandia Theovi,tak ti si Peta podali :(

nastupi dnes PETO???

mal by vraj chytat BUDAJ :!:
ech, tak to som (opät) prijemne zaskoceny.. :roll:

zapas uz zacal, chyta Budaj. Videt ze Peto ma u Q doveru. Je 4. minuta a Peto mal zatial jeden uspesny zakrok.

a zatial sa mu dari! po 1 tretine drzi ciste konto s 11 uspesnymi zakrokmi
v prvej polovicke tretiny nemal nejako extra vela prace, ale v zavere tretiny mali olejari 2x po sebe vyhodu presilovej hry, tak tam sa Peto slusne zahrial a odolava!

update -) skoda toho samotneho zaveru, po 2 tretinach to vyzeralo nadejne, ale sup 2 (ten ho musi mrziet..) ihned na to 3 a pohoda bola v haji.. .skoda toho, ale uprimne, ja som ocakaval Thea uz v tomto zapase..bol som prijemne zaskoceny, no proti Floride uz pochybujem..

Co sa tyka zapasu,tak opat dva zlepene goly....To by si uz mohli COL odpustit(Aj Peter)...Ale podla mna druhy gol bol tecovany,ale nie som si isty.Skor ten treti mohol chytit a aj 1 Hemskeho nemusel skoncit v sieti.
A to ze Peto chytal aj dnes je uz jasne,lebo Peto je uz jednotka...podla mna nastupi aj proti FLA.....Ale uz by mali zacat vyhravat....

Alex píše:Co sa tyka zapasu,tak opat dva zlepene goly....To by si uz mohli COL odpustit(Aj Peter)...Ale podla mna druhy gol bol tecovany,ale nie som si isty.Skor ten treti mohol chytit a aj 1 Hemskeho nemusel skoncit v sieti.
A to ze Peto chytal aj dnes je uz jasne,lebo Peto je uz jednotka...podla mna nastupi aj proti FLA.....Ale uz by mali zacat vyhravat....
Všetko zlé je na niečo dobré.Po tej včerajšej prehre, si COL dosť stažilo situáciu.Budú mať veľké problémy, s postupom do play off.Zatiaľ to moc ružovo, pre nich nevyzerá.

Ale zasa ak vypadnú, tak Budaj so Svatošom, prídu na MS a to je tá dobrá správa. :wink:

Uspesne sa snazim obhajovat Petovu poziciu na Coloradskom fore a to z hladiska postu, t.z. netreba vinit brankarov za prehru svojho timu. Brankara je najlahsie obvinit z neuspechu ...

Ja som tretiu tretinu priamo videl ...tie goly boli take zlataniny ale pravda je ze Peto nepodal najlepsi vykon a opat sa potvrdilo - "nedas, dostanes". Roloson chytal naozaj dobre a na druhej strane hraci lavin ukazali ako sa zahadzuju sance, najma 2x prazdna branka.

Budme realisti ...
Byt brankarom v dnesnom Colorade je ako preskakovat ostnaty drot ...nikdy nevies kedy ta zachyti.

Buddy sa ma co ucit a ma co zlepsovat, ale je mlady a ten tlak na jeho vykony je obrovsky ...myslim, ze od hry vo PHX stratil cast svojej pohody a sebavedomia a to nie je otazkou trenera, ci samotneho hraca ...toto je problem timu

Drz sa Peto. Slovaci su s tebou!!!

FijObb -) :thumbsup:

FiJO pekny nazor, ja si myslim ze v najblizsom zapase pojde Theo teda je to viac ako jasna zalezitost...

Ako si povedal Buddy je este mlady a potrebuje skusenosti tie naberie aj zapasmi ktore totalne pokasle, z ktorych vyvodi chyby a dokaze sa z nich poucit, on je rozumny clovek a podla mna vie ze co spravil dobre a co spravil zle a treba na tom popracovat, myslim ze teraz na bude este viac tvrdo makat aby dokazal ze taketo zapasy su sucastnou kazdeho dobreho brankara, len nestratit sebavedomie, on ho urcite ma treba ho vsak podporit. Buddy GO !!!

Open,to ci do brany pojde Theo nie je este jasna zalezitost...podla mna Peto dostane aj teraz prilezitost proti FLA...ale uvidime.Peter(COL) potrebuje teraz seriu vitazstiev,aby este mohli pomyslat na PO.Ja si myslim,ze Peto aj COL to zvladnu...
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS