Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Jaro si opat zachytal v NHL.A opat len 3tretinu...Tentokrat pochytal vsetkych 13 striel,ale MTL uz nedokazal stratu 4 golov dobehnut a tak prehrali....
vsadzam cely svoj majland, ze Jarova celo_zapasova premiera sa uskutocni v noci z utorka na stredu na lade ostrovanov..
Nebude chytat to sa stav kdeze aby dali kanadania sancu slovakovy ved to by neprezili.
:arrow: Blíži sa výmena Haláka :?:

Brankár Jaroslav Halák sa vrátil do prvého tímu Montrealu Canadiens. Vedenie kanadského klubu ho v utorok po posledných kvalitných výkonoch povolalo z farmy v Hamiltone (AHL), čo určite rozradostilo mnohých slovenských fanúšikov. Mohlo by sa zdať, že Halák si konečne získava priazeň generálneho manažéra Boba Gaineyho a klub s ním začína počítať ako s brankárskou dvojkou. Je to však tak skutočne :?: Ten, kto bližšie pozná prostredie NHL a hráčske machinácie v tomto hokejovom kolose, vie, že Halákova pozvánka môže nadobúdať aj iný rozmer...

Obrázek
V podstate je to asi pravda.Aj ja som si myslel,ze teraz daju sancu aj Jarovi,ale trener brankarov jasne povedal,ze Carey potrebuje chytat a sup ho na farmu..V poslednom zapase vsak Price inaksoval 5 golov z 13 striel a bol striedany..samozrejme,ze to nic neznamena,ale potesi :wink: .....Osobne by som bol rad,keby ostal v MTL,ale zda sa,ze tu pre Jara neni miesto,ktore si zasluzi....Ale aj ta svatoziara nad hlavou Priceho nemusi byt vecna.Za priklad si spomenme tolkokrat s nim poronavaneho Roya,ktory nie prave v najlepsom odisiel z MTL.....A ked uz trejd,tak co tak do HockeyTownu? :)
:( Tak to s tebou Alexi nesouhlasim.Žádný HokejTown.To tedy NE!!!! Jarda je teď druhým bránkářem a já doufám,že Guy mu dá příležitost od začátku.V posledních dvou zápasech minimálně jeden gol šel na hlavu jinak výborného Hueta.Proti Rangers Huet nechytal zle,ale čtvrtým golem mezi nohy z ostrého úhlu se nechal docela slušně překvapit.Navíc stále není podepsaný a po sezoně bude UFO.Pouštět teď Jardu by by pro HABSl risk,který by se nemusel vyplatit a já věřim,že si Halák ještě v Montrealu zachytá.Smůla je,že na jedno místo druhého brankáře jsou dva vyrovnaní golmani.Bude chytat ten,kdo má v současnosti lepší formu.To je teď Halák!!!Tomu se po nemastném začátku v AHL,začalo dařit.Byl i vyhlášen mužem týdne!!!!Pokud jde o Price,tak z nynější jeho výkonnosti radost nemám.Zřejmě zatím neunáší psychický tlak,který byl na něj po Huetově zranění navalen.Je velice dobrý ve spodní polovině branky,nájezdy a střely z bezprostřední blízkosti většinou kryl.Horší je to při střelách z dálky nad lapačku.Tam je jeho slabší místo.Někdy mě přišlo,že má pomalejší reakci.Je to jen můj dojem.Zkrátka pustil střely,které by měl chytit,nebo vyrazit.Teď nedokázal zachytat s Rochesterem v AHL,kde dostal pět,ze sedmi golů.Pravdou ale je, že Hamilton měl náročný program a jeho výsledky jsou letos celkově mizerné.Proto se domnívám,že hrálo špatně celé mužstvo.Zápas jsem sice neviděl,ale myslím,že mu obránci příliš nepomohli a není tedy od věci svádět vše na golmana.Bedlivě budu sledovat jeho další výsledky v aHL a doufám,že půjde výkonnostně nahoru.
No ja som bol hlavne sklamany,ked chytaval Price(Chris bol zraneny),ze Jaro nedostal prilezitost....aspon raz mohol nastupit...To radsej mal ostat v Hamiltone...Dufam,ze dostane teraz na "ostrove" prilezitost-navyse PP na Galaxii...Co sa tyka toho narocneho programu,tak to mal Dogs ked chytaval Jaro,teraz to maju v pohode.Ak si dobre pamatam,tak tam hrali 4 zapasy v 5 dnoch(alebo 3 v troch dnoch) a aj vyhravali,az na ten zapas s Marlies(ak sa dobre pamatam),ked prehrali 2:1..takze unava by mala byt uz davno prec,ked mali na to 5 dni......Co sa tyka slabin,alebo stylu oboch brankarov,tak s myslim,ze su na rovnakej urovni....aj ked si myslim,ze Jaro nema vyslovenu slabinu...goly dostal uz vsade :),ale obaja su skvely po lade...efetne slidovanie,rychly presun zo strany na stranu a cele pokrytie spodku brany.......No je to na dlhsiu debatu...Uvidime ako to dopadne......
:) Já vim Alexi,že jsi Jardy velký fanda.Ostatně já taky,a proto mě to všechno štve.Habs mají výborné brankáře.Lépe řečeno,jednoho špičkového a dva dorostence na zhruba stejné úrovni.Sám vim dobře,že je to na draka,když Jarda nechytá.Být Carbonnou vůbec bych se nezdráhal Jardu postavit s Islanders.Nemám pochyb,že by nezachytal.Mám o něm to nejlepší mínění.Je to opravdu výborný brankář,zvláště mě fascinuje ten jeho pověstný klid.Nestojim o to,aby mu chyběla zápasová praxe a aby ho HABS otrávili a pak mu to zase nešlo,jako na začátku sezony.Chápu,že to musí být obrovský nápor na jeho psychiku.Přesto doufám,že vydrží a nakonec se do branky Canadiens dostane.Huet není Brodeur nebo Luongo,aby odchytal celou sezonu.Rád si odfrkne.Myslím,že to pochopil i Guy a snaží se své brankáře optimálně střídat.Nebylo by od věci,aby se Huet s Halákem pravidelně střídali.Vůbec bych se toho nebál!!!Ostatně současný Price je na tom tak,že by klidně mohl dochytat zbytek sezony v AHL a promyslet si,kde udělal chybu.Popřípadě natrénovat lapačku a reflexy.
Držim Jardovi palce,ať to dobře dopadne !!!!!!
Montry je to viac ako zlozite,ale ako to byva,na zlozite veci je jednoduche riesenie...ale ake? :D MTL ma 4 dobrych brankarov,tak teda naozaj maju prijemne starosti na tomto poste...

Apropo vie niekdo po francuzsky?
http://www.rds.ca/video/visionneuse.html
Poculi ste to? 5/13 a 7/31 pomer goly/pocet striel. No a kto ma taketo statistiky? Je to carey price v hamiltone posledne zapasy. no ano mozte ma za to zvozit ale som trochu skodoradostny. :D
Pocul som to a aj videl....Posledne zapasy mu absolutne nevysli.....Aj z mojej strany je tam skodoradost,ale nemozme z toho robit uzavery,takisto,ako nemozno robit uzavery z jeho velkeho nastupu v minulom roku.....Chlapec je talent,ale musi na sebe makat......

Jaro opat sedel na striedacke(resp. v hladisku,lebo na striedacke ani neni miesto.Dost to bolo smiesne,ked za plexisklom bolo vidiet mtl dres a splnou vystrojou-Jarovou.....Snad dostane prilezitost este pred Allstars weekendom....
:( No Price v AHL skutečně hoří.Zřejmě psychicky neunesl sestup z první ligy a inkasuje jeden gol za druhým.Peoria/ farma St.Louis /měla být rozhodně hratelná.Sedm golů je opravdu hodně,to by si Carey mohl odpustit.I když bůhví jak to pinkají ostatní v mužstvu.Zatím co letos předvádějí Bulldogs je jedna velká mizerie.Pokud jde o Haláka,tak doufám,že teď proti Atlantě mu dají HABS příležitost.Nebylo by na škodu vytáhnout se proti střelci Kovalčukovi.Uvidíme,ale doufám že vyhrajeme !!!!!!
Do NHL len nazerá, v tíme Montrealu zatiaľ odchytal iba dve tretiny. Mladý slovenský brankár Jaroslav Halák je v tejto sezóne odsúdený na trpezlivé čakanie.

Druhýkrát v sezóne vás zavolali do prvého tímu - počítali ste s tým :?:

Prekvapilo ma to, ale milo. Keď som v decembri išiel po prvý raz k tímu Canadiens, dalo sa to čakať. Naša jednotka, Cristobal Huet, sa vtedy zranil. Teraz sa ale nezranil nikto, iba ďalší brankár Carey Price ochorel.

Cez víkend ste proti newyorským Rangers nastúpili na záverečnú tretinu. Vrátite sa ešte do bránky :?:

Určite by som bol rád, keby som mohol odchytať celý zápas, nielen dvadsať minút. K prvému tímu som sa síce dostal znovu, ale už to vyzerá, že si veľmi nezachytám. Na šnúre zápasov po štadiónoch súperov je jasnou jednotkou Huet. Keď sa vrátime domov, budem zvedavý, či mi vedenie dá šancu, alebo ma pošle späť "dole", na farmu.

Ešte mesiac a pol trvá v NHL prestupové obdobie. Patríte k horúcim kandidátom na zmenu dresu - prijali by ste ju :?:

Či som horúcim kandidátom... O tom neviem. Ak by išlo o zmenu, ktorá by mala byť k lepšiemu - prečo nie?

Rozprával sa už s vami o výmene niekto z vedenia :?:

Nikto. Asi iba uvidíme, či ma vymenia, alebo nie. Špekulácie som už počul, ale nie od manažmentu.

Máte predstavu, kam by ste odišli? Medzi záujemcami o vás má byť Pittsburgh, Phoenix, San Jose i Washington...

Predstavu mám - najradšej by som ostal tu, v Montreale. Ale ak nedostanem šancu? Aj niekde inde.

Po polovici sezóny je NHL mimoriadne vyrovnaná, medzi tímami sú minimálne rozdiely. Má boj o play off favoritov :?:

Každé mužstvo si môže trúfnuť na každé iné, aj na to najlepšie. Pre NHL je to skvelé. Je vyrovnaná už dlhšie, odkedy sa zaviedli nové finančné pravidlá, obmedzili výdavky klubov na platy.

Boj o miesto tímovej dvojky ste mali zviesť pred sezónou v kempe. Zaskočilo vás, keď vás klub poslal na farmu :?:

Nedá sa povedať, že by som v kempe až tak veľmi zabojoval. Určite som nedostal toľko šancí, koľko som si predstavoval. Odchytal som vlastne len jeden a pol zápasu, veľa som ukázať nemohol... Na farme, v Hamiltone, som našiel dosť nových hráčov, najmä obrancov. Spočiatku bolo ťažké zvyknúť si, ale postupne sa tím rozbehol. Už nám to ide lepšie.

Ako vychádzate s jednotkou, Francúzom Cristobalom Huetom :?:

Veľmi dobre, je to skvelý chlap. Vzájomne sa povzbudzujeme, záleží na tom, či vyhrávame, nie, kto chytá.

Pred niekoľkými týždňami ste odmietli ponuku z Ruska. O aký tím išlo :?:

Jaroslavľ. Ešte na začiatku sezóny, keď som sa nedostal do prvého tímu, som dostal nejaké ponuky. Mal som ale platnú zmluvu na celý rok, nechcel som rozhodnutie unáhliť. Ešte neviem, čo tento rok ukáže.

Všimli si vás Rusi počas majstrovstiev sveta v Moskve :?:

Neviem, či to mohlo byť tam. Na šampionáte som chytal len dva zápasy, určite som ich nemohol až tak zaujať. Možno ma sledovali ešte počas minulej sezóny.

Viete si predstaviť, že by ste chytali v ruskej lige :?:

Predstaviť iste áno. Ale ešte som mladý, ešte to chcem chvíľu skúšať tu. (pravda)
Jaro,na Rusko ani nemysli!!!!Treba si to odtrpiet v zamori a ovocie potom bude o to sladsie.Vsak si zoberme,ako dopadol Lasak?Vzdal boj o NHL a skoncil v ceskej lige.Jaro ma vacsi potencial a vacsiu sancu na super karieru v NHL!!!Nie len sa trvalo tam presadit,ale byt oporou muzstva a osobnostou ligy.Tak treba este tuto sezonu vydrzat,uvidime,ako sa to vyvinie.Len Rusko nie!!!!
Jaro je sice v prvom time ale neviem naco. Aj tak len vysedava, radsej mohol zostat na farme a chytat :nervy: . Dufam ze ho Carbonneau v najblizsej dobe uz nasadi. :bitka3:
Jarova premiera od zaciatku zapasu je s bliziacim sa februarom na spadnutie!

3.2. -) Montreal - Islanders
4.2- ) Montreal Rangers

v priebehu 2 dni 2 zapasy Habs..v jednom z nich ocakavam v pred zapasovom rozkorculovani Jaroslava Halaka :yes:
Jak naschval.ked dosiel Jaro do MTL,nehrali Habs ani jeden dvojzapas.....Tak snad uz dostane sancu v jednom z tychto zapasov.Z mojho pohladu by mohol chytat ten proti rangers,lebo v nedelu robim....
:) Souhlasim s vámi.Jarda by to měl v NHL opět zkusit v dvojzápase NYI a NYR.Oba zápasy hrajeme doma a i další program v týdnu je dost nabitý.Čili by se mohl v brance oběvit znovu.Další dva domácí zápasy hrajeme obden s Ottawou a Torontem a znovu venku Ottawa a za dva dny další dvojzápas Tampa,Florida.Huet podle mne vše neodchytá a bude si chtít určitě odpočinout.Není to ten tip golmana,co odchytá všechno během sezony.Pricemu se na farmě příliš nedaří,takže Halákovo nasazení je opravdu reálné.Moc bych mu to přál,po těch všech peripetiích a dlouhém čekání na příležitost.Věřim,že mě opět nezklame!!!!
po 5 golovej "Huet" nadielke, to vyzera pre Jara uz na sobotu.. :frajer2: proti ostrovanom by to mohol (mal) zvladnut, tak uvidime 8)
Zda sa,ze dnes bude chytat Huey :(,skoda,dnes to davaju na Galxii a zajtra som navyse prec :(...ale dufam,ze konecne uz dostane sancu....a zvladne to.GL Jaro!!!
:censored: ja tomu nerozumiem, kedy ma dostat Jaro prilezitost?!, beriem, Huet chytal proti ostrovanom opät spolahlivo, ale tak do prdele, to chce Jara trener nasadit az ked sa Huetovi nedajboze pritrafi nejake zranenie?! :evil: aj u nas je Tim jasnou 1tkou ale som presvedceny o tom, ze ak by nasledovali 2 zapasy v priebehu 2 dni Alex Auld by sa do 1 stretnutia na 101% zapojil a v tejto sezone sa to uz 1x udialo..tak naozaj nerozumiem, na co tam Jara vlastne maju :evil:

..po 2 tretinach stav s NYR 3:3 (Huet 3/16)..
To mi taky nějak nejde do palice :sad2: .Proč ještě nedostal šanci,to si Haláka přivedli z farmy jen jako maskota?
Price dostával mnohem více příležitostí,oni si tam ti mamlasi budou neustále protěžovat a upřednostňovat kanaďany,to jen když jim teče do bot a Huet se zraní,to je jim pak Jaro dobrý! :evil: :?
:( Musim souhlasit.Tomu nerozumí asi nikdo,krom Guye.Ale začíná to být až k Jardovi neuctivé.To mě štve.Vysvětluju si to tak,že Jarda je nepřesvědčil na treningu/spíš s ohledem na Price se nechtělo vedení nechat přesvědčit/,a nebo se ho chtějí zbavit.,O nějakých zkouškách tipu,,Jseš mladej,tak ti ukážem čeho je NHL zač,budeš jen čučet" nemůže snad být v Jardově případě řeč.Mohli by mu líbat zadek po loňsku,kdy nás vytáhl z bryndy.Těžko říct jakou má v současnosti formu,ale i kdyby horší,tak na tom nese jedoznačně Guy vinu.Bez zápasové praxe se těžko jakýkoliv hráč,natož brankář,udrží ve vrcholové formě.Nevim,mám pocit,že s ohledem na Priceho je vedení poněkud zaslepené.Nevěřim tomu,že by si Huet rád neodpočinul.Včera opravdu zbytečně nastoupil podruhé za sebou ve dvou dnech.Měl chytat Halák.Netvrdim,že nerozchytaný brankář je riziko,ani to,že bychom zápas vyhráli.Věřim ale,že Jarda by to zvládl minimálně na podobné úrovni jako Huet,nebo možná líp.Vždyť pěti goly se nemůže chlubit ani náš první brankář :thumbsdown:
Jaro bol vedenim MTL poslany spat na farmu..... :? No ak teraz v najblizsej dobe dostane sancu Price,tak potom vedenie MTL mozu ist rovno do p..e!!!!!
Tak to aj ja potvrdzujem ak povolaju prica a daju ho v blizkej dobe hrat nech nechcu pocut moje nadavky. Na strane druhej ak bude price robit nahradnika a nebude vobec hrat a Jaro bude chytat v AHL tak to bude dobre.
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS