Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Hossa

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Čakal s tým jubilejným gólom na správny okamih. :D
Za Maja dúfam,že golov pribudne,za tím nie,wings nemám rada.

GO MAJOO GO! :box:
Takže si to predstavuješ asi tak, že Majo získa Maurice Richard trophy a Wings nepostúpia do PO že? :lol2:
Dnes proti Rangers 1+1 a byl vyhlášen první hvězdou utkání. :taptap:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
No dnes ráno ked som došiel mrknuť ako sa darilo našim v nočných zápasoch pri prvom pohlade na stránku nhl.com mi udrelo do očíí že majo hossa je druhou hviezdou večera takže povedal som si wooow že parada ale to som ešte netušil aký parádny gool dal hehe takže dávam Vám tu link aby ste sa aj vy pokochali ked ste ešte nevideli alebo aj ked ste videli aby ste sa ešte zas pokochali :yahoo: ja sa priznám to video som si pozrel už asik 5-krát no proste kráááása :taptap: :taptap: pekne majo pekne drž sa tu je ten gooolik :
http://www.nhl.tv/team/console.jsp?hlg= ... vent=DET99 :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Úplne nás znemožnil," ocenil Hossov brilantný kúsok fínsky gólman. "Pôvodne som chcel hneď strieľať, no obranca mi tam vložil hokejku. Prekvapilo ma, že Kari vykorčuľoval tak ďaleko z bránky. Hneď som spozoroval odkrytý priestor," opísal gólovú situáciu slovenský kanonier.
Pozrela som si to,sú to krásne kúsky,len tak dalej,Majo,naplň štatistiky :D
Pěkně Hossa potopil svého bývalého chlebodárce!! :good:
Majo sa stal opat 1 hvezdou zapasu...dal gol,ma asistenciu,skvela def. hra a navyse rozhodol v najzdoch...Len tak dalej!!!!!RED WINGS RULES!!!!! :good:
Blahoželám k nájazdu :D Len tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!! :clap:
hehe, tak Majo to tam v sn poriesil po vzore Zdena Charu...booooom :cool:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hossovi to stale ide a preto ma odomna pochvalu.
Majo Hossa sa stal 3 hviezdou uplynuleho tyzdna!!!!RED WINGS RULES!!!!!!! :good: :good:
Jééj čítala som na aktualitách,fasa že 2 z 3 hviezd sú slováci! :good:
hossa super sa mu dari
Hossa začína obľubovať aj bránenie

http://www.denniksport.sk/clanok?id=61775

Ja len dodam,ze brani naozaj fantasticky(ako Dacjuk,ci Zette) :good:
Hossa je proste hrac so vsetkym co k tomu patri :) len tak dalej Marian :cinka:
no a tuto noc uz marian otvoril svoj strelecky ucet :clap: hadam este nejaky ten golik mu dnes padne

edit: uz ma 2 :good:
Majooo skvelýý výýýýkon!!! :clap:
Freddie92 píše:Majooo skvelýý výýýýkon!!! :clap:
je to nas "ťuťu-muťu" :biglol: :biglol: :biglol: kua len keby sa nam aj na MS ukazal :?
Ak zas postupi DET tak ťažko...
Marian uz ma momentalne 19 bodov za 8 golov a 11 asistencií a je najproduktivnejsim hracom Red Wings :) uz len ten Stanley a bude to super :) :cinka: poriadne do nich :clap:
572 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS