Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

ThrashersFan píše:Vlastne fakt, to už je tretí rok, takže končí zmluva. Tak to beriem späť. Jeho prechod do Ruska je reálnejší.
viem je to OT, ale Zagrapan uz podpisal v Rusku
http://www.denniksport.sk/article/92866 ... al-nepozna
Dobrá voľba tímu :good:
Sam som velmi zvedavy ako bude Marian vypadat na vychode. Urcite budem Rangers odteraz pozornejsie sledovat.
Freddie92 píše:Dobrá voľba tímu :good:
možno z pohľadu fanúšika Rangers, ja zastávam názor, že si mohol vybrať aj lepšie :yes: Dokonca tých možností by bolo viac...
Niesom ich fanda,ale podľa mna je to dobrý výber.Aj som nad touto možnosťou uvažovala. :)
takze je to asi pravda, ze nove vedenie nemalo moc zaujem na zotrvani Gaborika, kedze sa sam vyjadril, ze od nich nedostal ziadnu ponuku na zmluvu...
A je to tu. Gáborík šlape ako namazané hodinky.
V jeho prípade podobne ako v Hossovom ma iné ako góly od neho nezaujímajú.
Hrá skvele len mi na nom akosi nepasuje ten dres :roll:
Marian ma okrem 6bodov aj pre mna prekvapivych +4. uvidime ako dalej.
Marian mal len jednu minusovu sezonu a to prvu, nic prekvapive, ze ma plusky :!:

ale mozno si to myslel, ze ma plusky v Rangers :eek2: :D
NYR 3-0 ANA

Pri 1. gole asistencia Gabbyho a kto videl highlight dá mi za pravdu že to gabby fakt dobre urobil, odžubal tú kačku a z tažkej situácie perfektne prihral na Zotta a ten to posunul Kotalíkovi a šup GOL !!! :poklona2:
Noo tak Marián je borec.V novom týme sa mu veľmi darí.Je to podľa mňa lepšie ako v Minnesote.Lepšie pre neho aj pre Rangers.
Mohol streliť druhý gól do prázdnej ale skúsil to nahrať Prospalovi aby dokončil hat-trick.
Gabby bodoval v 8Z v rade..este 1 bodovy zapas a bradaty klubovy rekord Rangers bude vymazany...doterajsi rekorder Creighton hraval v 50. rokoch 20. storocia..Gabby :cinka:
Ja verím,že dnes v noci ten rekord prekoná.Podľa mňa dnes skóruje,ale aj keby neskóroval tak 1 asistenciu si musí pripísať :)
Extreme7 píše:Ja verím,že dnes v noci ten rekord prekoná.Podľa mňa dnes skóruje,ale aj keby neskóroval tak 1 asistenciu si musí pripísať :)
Musí sa len zomrieť. Škoda že nevidalo. Mal som v tomto zápase ťažké prachy o ktoré som prišiel :bitka3:
Najväčšia chyba Tortsa doteraz - postavil Valiquetta.
ja som najskor myslel, ze slo vseobecne o 8 zapasov, ale slo o prvych 8 zapasov sezony :roll: ved preto sa mi to nezdalo, ved ta hrali ine esa ako trebars Wayne :pleaseantry: martin83 :pleaseantry: Gretzky :D
Gáborík je zviera, uvidíme čo ukáže v druhom stretnutí proti Martymu...
Prajem mu 2 góly a prehru 2:3 pp. :D
keby gaborik poriadne backcheckoval cammalleriho v predlzeni mohli rangers vyhral. ale pravda on lezerne sak naco branit pravda.
ano to by si nebol ty keby si nekydal na druhých...tebe sa furt dačo nepáči šak aj nick maš taký..proste debil...no comment...skús ty odohrať každy zápas tolko minut ako on po takej tazkej operacii a byt vo forme tak ako on potom budem mat rešpekt pred tebou...CIAO

PEACE
coloradcan ved si pozri tu situaciu. Gaborik ho tam v pohode stihal, stacilo mu nadvihnut hokejku. Napriek jeho zdraviu a operaciam toto mohol zvladnut.
Samozrejme je to len jedna chyba a aj tak klobuk dole pred Gaborikom :poklona:
ale to nastve kazdeho, takyto pristup

aj posledny zapas Wild, Miettinen v precisleni mohol prihrat takou zabkou, ale odflakol to :x a nasledne z precislenia skoro dostalli gol, pritom len stacilo, aby dal to tej zabky vsetko co mohol :D

a predpokladam, ze to co spravil Gabby bolo nieco podobne :D stacilo len trosku viac snahy, neodflaknut to...
moje zhodnotenie:
Gaborík neprejavil dosť snahy. Odflákol. Či by to však zabránilo gólu pochybujem pretože bol jednoducho ZA Cammalerim a pred ním boli stejne dvaja obrancovia ešte. Cammalerimu tá akcia jednoducho vyšla a Gáborík to odflákol...
V každom prípade Gabby nie je práve prototyp brániaceho útočníka a vzhľadom na jeho štýl hry jeho hra dozadu nie je až taká otrasná. Ale nominácia na Selke to nebude nikdy :)
Gabby zacal sezonu uzasne.Ked je zdravy a triesla posluchaju,tak je zneho goalnator....Aj Halaka prekonal paradne ala zigo!!!Nech sa mu dari a zranenia a choroby minaju!!!
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG