Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

To bude hrat v tom All Stars zapase mladikov? A nebyvali tam volakedy len novacikovia? :?

Peto bodal neuveritelny vykon, chytil 38 zo 40 striel a este k tomu 3/4 v najazdoch. Nieco neuveritelne! Gratulujem :cool:

TomasKo28 píše:Peto bodal neuveritelny vykon, chytil 38 zo 40 striel a este k tomu 3/4 v najazdoch. Nieco neuveritelne! Gratulujem :cool:
Ano,bol fakt famozny!!!!Len nechapem preco bol len 2 hviezda zapasu.....No nic na tom nemeni fakt,ze z Petra sa stava velky brankar,dokazal sa po nevydarenom zapase vypnut k fantastickemu vykonu.COL moze dakovat Petovi za 2 body.Peto zasa dakuje bohu 8) :D :cool:

A navyse sa stal Peter aj 2 hviezdou celeho vecera vsetkych zapasov NHL!!!!!Gratulujem!!!!!!! :cool: :cool: :cool:

skvely vykon proste asi najlepsi vykon aky kedi mal jeden z najlepsich!~TAk teraz je uz jasne kto tam je lepsi aspon premna!!!Ale mna stve tyo ze som vobec nevedel ze on bude chytat.sakra a to preco len druha hviezda zapasu???? :shock:

Peter Budaj vzdoroval drvivĂ©mu náporu hráčov Anaheimu umocnenĂ©mu kanonádou na jeho svätyĹ

No tak co vychytal proti kacerom to bolo neuveritelne. Hlavne Perry asi moc nepospi noc po zapase. :D . Peto si timto zapasom potvrdil definitivu v brane Colorada. Len vdaka nemu dnes Colorado vyhralo. Obrana Lavin je absolutne mizerna. Peto si super len tak dalej.

Wow!!!! 1.tretina zapasu SJ-COL,pomer striel 21-10 pre SJ,stav 2:0 pre SJ.To akoze co hra COL?Keby nemaju Peta,tak by to mohlo byt aj 6-7:0!!!Peto drz sa,budes to mat este tazke!!!!!

Nakoniec COL prehralo 3:1.A len vdala skvelemu Budajovi to nebol debakel.Peter mal 39 uspesnych zakrokov :cool: ,inkasoval 3x :( ,vsetky gly padli v presilovkach.Boots bol vyhlaseny za 2.hviezdu zapasu.Napriek prehre,gratulujem k vybornemu vykonu!!!!Buddy :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Obrázek in action (San Jose - COLORADO 3:1) 39 SVS - 3 GA (2 hviezda zapasu)

BUDDY SAVE :arrow: BUDAJ vs. MICHALEK I. :arrow: BUDAJ vs. MICHALEK II.

najmä ten jeho 1 zakrok :roll:

Dnes Buddy super.... ***** ( Co hovorite na treti Buddyho gol? Neviem, ako vam ale mne osobne sa nepozdaval a myslim, ze tam Peto zrobil trocha blbu vec, co vy na to? ) :oops:

Ani by som nepovedal,ze to bol uplne Petov gol.Ano ta otocka bola netipicka,ale nebola podla mna dovodom golu....ale to je moj subjektivny nazor(mozno aj neobjektivny) :wink:

Ved ja nehovorim, ze to bol uplne jeho gol.... Ale svoj podiel na nom urcite mal. Ved preco sa otacal po svojej pravej ruke? Ved to je tak trocha proti logike. ( No, aj ked mal svoj podiel na tomto gole, tak si myslim, ze pochytal dalsie styri goly ) :idea:

Treti gol zostal zabudnuty pri opacnej zrdi a cela branka bola volna. To bola chyba.

a kde ho mozem vidiet???

medik911 píše:a kde ho mozem vidiet???
Si daj nhl.com, tam si daj video a tam klikni na 300K|700K Pricom 300K je mensia kvlita. :cool:
Alebo tu mas link: Buddy

trochu som upravil to URL lebo to rozsirovalo forum, open --> Ok, nabuduce uz to dam takto :cool:

arek píše:To bude hrat v tom All Stars zapase mladikov? A nebyvali tam volakedy len novacikovia? :?
Neviem presne ako to byvalo, ale teraz tam hraju mladi, ktori maju podpisanu prvu zmluvu len....a je tam aj nejake vekove ohranicenie, tusim 23 rokov

Zapas s Coyotes nebol prave najvydarenejsi,ale aj tak to bol dobry vykon.Skoda tych golov,aj prvy bol dost lacny a tie dva za sebou,boli zbytocne.Skoda,statisticky si to mohol dost polepsit.ALe dnes to bude ine kaffeee...Tipujem suboj Osgood vs. Budaj.Uz sa na ten zapas velmi tesim.....GO Flandy GO!!!!!

Dnes COL-DET aj na galaxii, konecne uvidim Budyho v akcii 8)

Skvely,spolahlivy Buddy!!!Chytal absolutne s prehladom,ale treba povedat,ze COL hralo naozaj velmi dobre.Od druhej tretiny Wings prakticky nemali vylozenu sancu.....Peto mal 27 saves a bol vyhlaseny za tretiu hviezdu zapasu.Gratulujem Peter....

Buddy dnes prave prekonal svoje maximum z minulej sezony v pocte vitazstiev.Po dnesnom zapase ma 15W(minula sezona 14).Tak dufam,ze to Boots do konaca sezony min. zdvojnasobi.Good job Flandy!!!

alex a tebe to newadi,ze sa hecol prave proti tvojim?

dnes Buddy skoro famozne.len stale mu ujde ten jeden hnsny gol :x uz nech sa mu konecne vydari aj taky zapas kde nedostane izaden golik.a kolko uz chytal buddy za sebou?10krat??? :)

canesman píše:alex a tebe to newadi,ze sa hecol prave proti tvojim?
No,keby chytal Theo,tak by mi to vadilo,ale kedze chytal Peter,tak to neprezivam tak tragicky 8) :D

Medik,chytal 11krat za sebou!!!

Alex píše:
canesman píše:alex a tebe to newadi,ze sa hecol prave proti tvojim?
No,keby chytal Theo,tak by mi to vadilo,ale kedze chytal Peter,tak to neprezivam tak tragicky 8) :D

Medik,chytal 11krat za sebou!!!
Ak bude pokracovat v tych dobrych vykonoch,
tak urcite aj viac, lebo u trenera ma doveru.
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG