Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Jaro je RFA, to znamena, ze ak by nastala (malo pravdepodobna) situacia, ze Halak zamieri do Europy, Habs maju na neho stale pravo; ak by sa potom chcel Jardo vratit do NHL, musel by zamierit ku nim nim, pravdaze, ak by Habs tieto prava nevyuzili v nejakom trejde a ten je podla mna viac ako realny..predpokladam, ze sa tak udeje pocas februaroveho trade dead line..pre Habs bude prioritou podpisat Hueta a navyse, za Jara môzu ziskat zaujimavu nahradu predovsetkym do utocnych radov..
:!: Slovenský brankář Jaroslav Halák bude při onemocnění Careyho Price poprvé v této sezoně povolán do prvního týmu Montrealu a měl by se objevit alespoň na střídačce v úterý proti Detroitu..

tento rozhodne zaujimavy zapas bude v pp vysielat Galaxie Sport..dufam, ze sa dostanem k nejakej tej po zapasovej "Halak" fotecke
super novinka :cool: :thumbsup: . Na kolko bude Price mimo?
Price je zrejme len nastydly, takze neocakavam Jarove dlhsie zotrvanie v prvom time :| ale ak by sa Huetovi proti kridelkam v uvode nezadarilo.. :angel:
:!: taakze Huet ma problemy so slabinami, tot znamena ze ze Jaroslav by mohol v tejto sezone debutovat :biglol:
psst, za Detroit bude chytat dedusko :)
cepi píše:priat niekomu zranenie len na ukor toho, aby sa Jaro postavil do branky :samovrazda:
ja som to nebol :lol2:
no presne tak, uz sa objavil aj clanok na hokeji.sk Price je chory a Huet slabiny. Cize proti Detroitu bude pravdepodobne chytat Jaro :!: :clap: . Vela stastia :thumbsup:
no tak ak sa Jaroslav Halak postavi do brany Montreal Canadiens proti timu Detroit Red Wings budem mu drzat palce lebo je mojim oblubenym brankarom a mohol by aj ostat v nhl v klube Montreal Canadiens lebo je 4ever :thumbsup:
ndpč detroit. to uz nemohol nic lepsie dostat.
dolezite je ze bude chytat. A na druhej strane sa moze proti Detroitu pekne vytiahnut :frajer2:
Detroit na něj vyšle kolem 40 střel, pokud inkasuje pod 3 goly může být spokojený
:) Pokud se Jarda v naší brance proti Detroitu skutečně oběví,budu mít radost.Rozhodně by měl příležitost ukázat co v něm je i když na druhou stranu by nastoupil proti soupeři,na kterého příliš neumíme.Hrozně nerad bych byl,aby se opakovala akce Vokoun,který v jediném zápase proti Fleyrs 4x za 20 min inkasoval a pak už se v brance HABS nikdy neoběvil.Dnes válí několikátý rok u konkurence.Naposledy na Floridě.Jarda si zaslouží šanci.O to víc,že tak statečně nese svůj osud.Moc ně mrzí jeho současná situace,která je vůči němu nespravedlivá a vynucená okolnostmi.Pokud jsem sledoval jeho působení v Bulldogs tak po slabším začátku jde pomalu nahoru.Průměr má 2,66 golu a procentuální úspěšnost 91% z 284 zásahů.Vzhledem k tomu, že buldoci letos hrají mizerně,jsou to celkem slušná čísla.Držim mu palce.Nedávno jsme tu probírali jeho odchod jinam.Na daném příkladu je jasně vidět problém,který nastane,když se elitní golman z prvního mužstva zraní.V záloze by nebyl připravený zdaleka tak kvalitní golman.Dannis rozhodně Halákových kvalit nedosahuje.Pro vaši info,Dannis teď naposledy inkasoval proti Phantoms 6 kousků a má průměr 3,1 golu z daleko menšího počtu utkání/9xnastoupil/.
:( V utorok dostane šancu Carey Price, ktorý sa pri zranení Cristobala Hueta stal načas jednotkou Montrealu Canadiens. Správy o chrípke Carey Prica sú podľa jeho slov zveličené. Pre kanadskú televíznu spoločnosť TSN prezradil, že má chrípku, ale deň voľna mu pomohol a dnes bude pripravený nastúpiť (hokejportal)
no tak to je skoda teda ze Jaroslav Halak nebude dnes chytat som sa tesil ze si pozrem pp na galaxie sport no ale mozno predsa len bude chytat vsak aj tak si pozrem ten zapas
Som presvedceny,ze Jaro si zajtra proti Bruins zachyta...Guy ho ma v oblube...Nepriamo sa vyjadril aj o tom,ze musia sa zlepsit brankari(aj ked podla mna vcera Price chytal dobre)...A navyse Jaro to na medvede vie(2 shutouty)........ :good:
veru tak Alexi, zajtra ocakavam tohto sezonny debut Jara..bude mi tazko, fandit mackom, ale slovak neslovak, Montrealu mame co vracat a ci si to zlizne on, ci niekto iny, je mi viac menej jedno..aj ked samozrejme, ak sa tak naozaj stane a Jaro sa objavi v branke, budem si priat aby schytal maximalne 3jku..popripade aby zaznamenal shootout (podobne ako na srane druhej Rask?) a pukol az po pp, ci sn.. :frajer2: a to, ze sa Jarovi darilo proti Bruins v minulej sezone je minulostou, mame uplne inu situaciu..kazdopadne, som moc, moc zvedavy, kto sa nam v Bostone oblecie do brankarskeho vystroja na jednej, i druhej strane :roll:
suhlasim cepi,aj u mna je to podobne....Ked chytal proti Wings Budaj,alebo ak by vcera chytal Jaro.....Wings, je Wings a tu berem len vitazstva,aj ked by som drzal palce slovakom....
Co sa tyka tej minulej sezony...tak je prada,ze je ina situacia,ale niektore veci sa proste nemenia :):),teda dufam aspon v tomto pripade.....Rad by som si pozrel suboj Halak vs. Rask
Bude chytat Price, ako pise habsinsideout. Skoda to by som aj zostal hore. Dolezite momenty obetujem aj spanok a unavu v praci na druhy den. Este si pametam ako som pocuval v radiu prvy Halakov zapas v noci.
:!: Jaroslav Halak (1/6) v nocnom zapase proti hurikanom z Caroliny zaziva svoj NHL debut v sezone 07/08, ked po 4 gole CAR strieda Pricea..zial, v case 46:28 inkasuje z hokejky Whitneyho..je dost pravdepodobne, ze sa Jaro postavi do branky od zaciatku duelu 11.12 v zapase proti leciho Tampe :roll: uvidime...
nesmí si tak kazit statistiky když nastoupí proti takovému týmu :wink:
Jaroslav Halak po prvy krat tuto sezonu chytal v NHL v time montreal sice nastupil az na tretiu tretinu ktorej celil 5strelam a stoho inkasoval 1gol skoda ze nechytal cely zapas mozno by montreal aj vyhral takto ked nastupil v tretej tretine nebol rozchytany preto mozno z tolko malo striel dostal 1gol uvidime co co buda dalej :wink:
:) V tomto případě neplatí málo střel,jeden gol.Ten gol mohl krýt Jarda jen se štěstím i kdyby byl nevím jak rozchytaný.Rychlý protiútok hurikánů z vlastního obranného pásma Canes,kdy se Cole a Whitney dostali do přečíslení 2-1,s bleskovým zakončením Whitneyho.Halák nenese vinu na tomto golu,přestože přihrávku mohl očekávat.Chyba útočící naší pětice,kdy zapoměli na vlastní vrátka.Obranná práce tentokrát propadla.Třetinu odchytal Jarda spolehlivě i když měl méně práce.
prave nam bezi reprizka na Galaxii a coby dub Carey schyta 4 a Jardo poputuje do klece :thumbsup: podla mna, proti Tampe od uvodu
cepi,bol by som naozaj rad,ak by to tak bolo..ale uz Huet trenuje a na dalsi tyzden by mal byt pripraveny.
Podla mna,Jaro nechytal este preto,lebo do toho zasiahol GM,inak Guy by ho podla mna nasadil....
Uz ma to trocha(velmi) sere....Nie a nie dat Jarovi aspon jednu prilezitost,aby si zachytal....Tak to radsej mohol ostat v Hamiltone...Na vysedavanie na striedacke,to mozem ist aj ja.. 8) ....
MTL poslal Halaka spat na farmu...aspon si konecne zachyta...A je si najvyssi cas,Hamilton dnes inkasoval 9 golov :) 8)
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS