Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Checkol som fora Avalanche a vecsinou sa ludia zhoduju ze Wings ich prehravali a Budaj zachranil bod. :cool:

a cudujes sa ked strely na branu boili 25 ku 43tom???to som si aj myslel ze Det budu hrat doraznejsie

Ked bude predvadzat take vysledky a bude takou oporou tymu ako doteraz tak si myslim ze Theodora z branky vytlaci nadobro a bude brankarom cislo 1.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kua ale ten Zetterberg mu to riadne natrel co?Bol to nadherny gol,ale aj tak chytal vyborne.Kryl 2x viac striel ako DOMINATOR a dostal tak isto 3 goly.Fandim mu.Konecne ma slovensko dobreho brankara, ktory sa presadil v NHL, ale nechcem to zakriknut.........
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

No kukal som jeho savy a otvaral som usta uzasom. Budaj bol v noci asi nocnou morou pre niektorych hracov z Detroitu. :cool:

Jeho zakroky boli fakt uzasne, nech mu to vydrzi .......
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

Priznam sa,ze aj ked som velky optimista,mal som trocha obavy,ako to dopadne.Ale Peto bol famozny,skvela atmosfera,absolutne skvely hokej a este raz neskutocne perfektny Budaj.No tento vysledok ma v celku potesil.Peto chytal vyborne,stal sa 1.hviezdou,Detroit vyhral,Hasek ko*kot chytal-takze je to ok!!!!Len vdaka Petovi malo COL z tohto zapasu aspon bod,inak bol DET jasne lepsi!!!!Peto skvely vykon,aj napriek prehre......A dokonca uz na oficialnej stranke AVS je namiesto Theodora Budaj.....To uz naznacuje dost :wink: :cool:

Dobry brankar potrebuje aj stastie....A Peto dobry je a v tychto pripadoch mal aj to potrebne stastie.Peto dakuje tycke a v druhom videu zrdke.V tom prvom videu sa komentatori dobre zabavali :lol: :lol: :lol:

1. http://www.youtube.com/watch?v=oyDFga11jYg

2. http://www.youtube.com/watch?v=W6goQTr8O60

OOOHHHHH nieeeeee :( :cry: :x :? .Peto je vystriedany :( :cry: .Inkasoval 5 golov zo 17 striel!!!!Sakra.Neskutocna obrana COL.@ goly v oslabeni!!!!!Aj Peto mohol trocha lepsie zachytat.Pos*ate CGY,najhnusnejsie muzstvo v NHL. :twisted: No co uz,Theo dostava dalsiu sancu......Peto,nevadi,nabuduce to bude ovela lepsie :cool:

COL hralo dnes katastrofalne. Na konci zapasu ich dokonca domaci fanuskovia vypiskali. Tam by im mohol chytat hocikto a nezachranil by ich. Bohuzial! Peto chyta spolahlivo, dnes mu vsak ani to nepomohlo :cry:

Alex píše:OOOHHHHH nieeeeee :( :cry: :x :? .Peto je vystriedany :( :cry: .Inkasoval 5 golov zo 17 striel!!!!Sakra.Neskutocna obrana COL.@ goly v oslabeni!!!!!Aj Peto mohol trocha lepsie zachytat.Pos*ate CGY,najhnusnejsie muzstvo v NHL. :twisted: No co uz,Theo dostava dalsiu sancu......Peto,nevadi,nabuduce to bude ovela lepsie :cool:
Theo fasoval z 9 striel 2 goly takze tiez nic moc... hadam to Q videl ze prepadlo cele muzstvo nielen brankari. :?

Alex píše:OOOHHHHH nieeeeee :( :cry: :x :? .Peto je vystriedany :( :cry: .Inkasoval 5 golov zo 17 striel!!!!Sakra.Neskutocna obrana COL.@ goly v oslabeni!!!!!Aj Peto mohol trocha lepsie zachytat.Pos*ate CGY,najhnusnejsie muzstvo v NHL. :twisted: No co uz,Theo dostava dalsiu sancu......Peto,nevadi,nabuduce to bude ovela lepsie :cool:
:skodoradostny2: Trochu detinske nadavat na tim pretoze vyhral. Ale budiz. Aj tak som vzdy fandil Coloradu ked hral s hnusnym Detroitom.:D Vzdy ma potesi ked si spomeniem ako Patrick Roy dal na hubu Osgoodovi. :D Alebo skarede napadnutie McCarthyho na Lemieuxa to je cely Detroit. :D

A ja si rad spomeniem,ked Vernon dal na hubu St. Patrickovi....chudacik,aj krvacal.ALe neviem preco tu rozoberas rivalitu COL a DET.Este k tomu CGY.Jedine co je(resp. bolo) na tomto tyme dobre,bol Mike Vernon.Presne od vtedy fandim RED WINGS ako Mike prestupil do Hockey Townu...
:backtotopic:
Som naozaj zvedavy,kto nastupi proti ANA.Trener da sancu asi Theovi,aj ked ani ten vcera neohromil.Prvy gol bol jasne jeho.Skoda,ze si Peto dokazil statistiky......

hej, myslim, ze teraz pojde Theo' ...
ale dufam ze ma nesklame a doj.be secko :D
a ak dostane sancu Budaj, drzim palce

katastroflany zapas spohladu colorada takyto zapas som uz ich dlho nevidel zahrat.Petovi sa tiez nedarilo ale ani Theovi a to sa mi paci ale Q da asi sancu Theovi ale ten to skare na celej ciare :)

No tak pre brankara takyto zapas nie je prave najstastnejsi. Brankar je len 1/6 a sam vela toho nezmĂ´ze. Ved ste videli, ze to neboli Buddyho goly......

"PETER BUDAJ bol dnes vystriedaný Jose Theodoreom, ktorého pri nástupe do brány diváci vybučali. Theodore dostal 2 góly z 9 striel."

Nooooo,zda sa ze aj fanusikom dosla s Josem trpezlivost a naopak Peto sa stal milacikom?????Dufam,ze to je bez tych otaznikov :wink: :D :)

BOOTS bude chytat aj dnes proti DUCKS!!!!!!!!!!JE to uz asi jasne,ze kde je pravda,kto je teaz jednotka.Peto ma doveru,ale tu doveru si vydobil svojimi vykonmi!!!Dnes to vidim na vyhru AVS.Aj(hlavne) vdaka Petovmu vykonu.GL BOOTS!!!!

ked hraju proti DUCKS tak to bude velmi tazke :) ale Peto ma uz svoje kvality a mal by dobre zachytatt tak ako aj proti DET :) BUDDY GO DO BRANY GO

KedĹľe som novy tak sa vijadrim k petovy.
Peto toho roku poraĹľa v branke theodora pomerne ÄŤasto a je vydno Ĺľe uĹľ zaÄŤina naberat poriadne skusenosti, aj keby nahodou ho colorado nechcelo za jednotku,ma sancu v inom klube a moĹľe to byt kludne aj pozicia 1.len tak dalej peto.

Ked ze si tu novy,tak ta srdecne vytam na hokejforum.com :wink: :)

ja len dufam ze peto sa v najlepsej lige uchyti a neskonci ako jano lasak...ma na to aby stal stabilnym brankarom v hociktorom muzstve...a som velmi rad ze sa dokazal presadit cez takeho brankara ako je theodor

Peter si svojimi vykonmi vybojoval miesto v AllSTars mladych hracov v zapadnej konferencii.WOW,PEter gratulujeme!!!!
Peter Budaj, G, Colorado
This young Slovakian has played very well for the Colorado Avalanche this season, posting a 12-9-2 record and 2.59 goals-against average in 24 appearances.

http://www.nhl.com/nhl/app/?service=pag ... eid=287353

Gratulujem Peto, len tak dalej :cool:
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG