Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Tak dufam,ze sa vrati vo forme a napravi si chut z nepodarenej sezony...Len nech to zdravie ma uz pevnejsie.Som zvedavy,ako to s nim dopadne v lete.
Wild sa stale nevzdavaju nadeje, ze Gabbyho podpisu :)
je tu aj moznost, ze by sa dohodli na kratkodobom kontrakte...
ja by som s ním podpísal ešte na jednu sezónu, boli by tak na pokoji aj fans MIN, aj Marián. Viem, že by dostal a zrejme aj dostáva ponuky od iných klubov, ale už len kvôli tejto nevydarenej sezóne by sa to malo takto poriešiť. A urobil by som to čím skôr, nech je v tejto otázke pre záverečnými dôležitými zápasmi v boji o PO konečne jasno. Možno by to bola akási pozitívna vzpruha.
Minnesota ho chce podpísať na rok iba preto aby ho mohla o rok pred deadlinom vymeniť. Čistý biznis.
celá NHL je jeden obrovský biznis, tak prečo to počudovanie..?
http://blogs2.startribune.com/blogs/wil ... anchO7DiUr

GABBY BY MAL HRAT V NEDELU PROTI EDMONTONU :!: A V PRIJATELNOM CASE :)
No idealne by bolo,keby dal aj nejaky ten golik.Ale hlavne nech sa nezrani,lebo v lete mu pojde o buducnost.....Tato sezona je uz asi out.....
co som mal moznost vidiet,tak bolo jasne vidiet ten vypadok.Slabsie korculovanie,puk ho neposluchal,ani rychlost tam nebola,ale ono to vsetko pride.Len nech zdravie sluzi...GL Gabby!!!
Super, Gabby v druhom zápase po svojom zranení gól :clap: :clap: ale aj tak to nestačilo na výhru. :eek2:
yzy19 píše:Super, Gabby v druhom zápase po svojom zranení gól :clap: :clap: ale aj tak to nestačilo na výhru. :eek2:
Pre Gabbyho to bol 209 gól v NHL a na svojom konte má 418 kanadských bodov v 493 zápasov NHL :good: .
Uppppp, Gabby 2+2, právom prvá hviezda zápasu, snáď mu to vydrží ďalej a pôjdem to s ním aj vyššie :clap: :clap: :clap: go Gabby go btw. Minnesota vyhrala aj jeho zásluhou 6:2
vidiet ze gaborik je pre minnesotu velmi dolezity, 2+2, to azda v tejto sezone este ziadny slovak nedosiahol :clap:
a po dlhodobom zraneni:)
Skvely navrat Gabby.Len tak dalej!!! :good: :good: :good:
Nabízím vlajku Gáboríka - aukci můžete vidět zde: http://www.odklepnuto.cz/detail.php?id_item=2358124
Obrázek
V případě, že by měl někdo zájem o jiného vlajky, ať už NHL, NBA, NFL, atd. (hráčů, klubů) - neváhejte mě kontaktovat.
1+1 dobra vizitka ale kedze proti oilers tak :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :x . Ale mal vela vylozenych sanci, mohol strelit aj hetrik.
kedy ho uz konecne podpisu :dup: :)
Teď se nesmí vést žádná jednání, TDL byla uzávěrka i pro podpisy nových kontraktů. Ale nejsem si jistý, dokdy ten zákaz platí...

Ale uklidním tě, po 1. červenci podepíše s Kings...
KINGS???To fakt??? :shock:
V tomhle případě je to moje přání, nikoliv fakt...

Ale:
1. Zájem v Kings o Gáboríka je
2. Gáborík se už loni nechal slyšet, že by měl zájem do LA jít
3. Před TDL proběhla krátká jednání o výměně Gáboríka za Frolova

Kings budou o Gáboríka určitě usilovat, je ale možné, že nejdřív podepíše z Minnesotou nový kontrakt a do Kings bude potom vyměněn.
Som sa zľakla,ja ho moc do Kings nechcem ale ja nemám v tomto žiadne slovo :|
"Títo fanúšikovia sú neuveriteľní, vypredali každý zápas. Bolo veľmi zábavné hrať pred nimi. Uvidíme, ako to celé dopadne, ale bolo úžasné hrávať pred 18 000 divákmi," povedal pre Star Tribune Gáborík, ktorého by vedenie Wild najradšej v tíme udržalo. Pravé krídlo však na ponuku zatiaľ nereaguje. V septembri odmietol dlhoročnú zmluvu na 8 miliónov dolárov za sezónu. Generálny manažér Wild Doug Risebrough chce dať 27-ročnému krídelníkovi v najbližších dňoch ďalší návrh.
"Som otvorený pre všetko, ale už som čakal pridlho a 1. júl je za rohom. Vypočujem si ponuky z 29 tímov - bude to vzrušujúce, a potom sa uvidí, čo sa stane. Neviem, čo chcú a kde sa nachádzajú. Jediné, čo viem, že od 1. júla môžem byť voľným hráčom," poznamenal pre Pioneer Press Gáborík.
"V každom zápase som sa cítil lepšie a lepšie. Je škoda a zlé, že sme nepostúpili do play-off. Myslím si však, že ročník sme ukončili ako veľmi silný tím. Cítim sa veľmi dobre, v lete sa budem tvrdo pripravovať na novú sezónu, aby som bol lepší ako v tejto," vyhlásil Gáborík. (pravdask)
Podľa Ottawa Sun by sa o jeho služby mali najviac uchádzať Kings a Canucks. :roll:
gaborik ma sklame ked odide.
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS