Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

tak Gabby ide na operaciu :( a sezona sa mozno uz pre neho skoncila, 6 zapasov, mozno poslednych v drese Wild a nenapadne :roll: Minnesotu opusti :verysad:
ja uz neviem,ale uz mi gaborik robi nervy... viem,ze to nie je jeho vina,ale to je tragedia,kolko je on zraneny,to je taka padavka ci co?.... viem,ze to je udel rychlych hracov-ako napr aj bureho.... ale aj tak ma stvu stale len tie spravy o jeho zraneniach..neskutocne...
Mne to tiež vadi,ale zatiaľ som to nepovedala :?

Re:

canesman píše:co taka carolina??bude mat dost penazi, konecnce by aj tam mohol zakotvit daky slovak-okrem maleca :D

Konecne moja rec Tam by to inak roztocil to by bolo super : Whitney-Staal-GABBY
Skoda no ten asi dohral jedine keby bola MIN v Play Off ale to nebude . Nebolo by to dobre keb yisiel do ATL on chcel ist do LAK tam by to nebolo zle len by to chelo nejaku obranu a golmana. Mna toei uz zacina hnevat ten Majo sak je stale zraneny . :( :( :( :( :( :( :( :( :(
skoda ze ho v kariere sprevadzaju zranenia, ale aspon uz odide z minnesoty. Dufam.
to že odíde je podľa mňa takmer isté, rozhoduje sa skôr o tom, že kam :?: bude to ešte zaujímavé, tak si počkajme.
Podla mna rozhodnutie ist na operaciu bolo spravne.Tato sezona je uz aj tak pasee a s tym skrytym zranenim by tiez nepochodil nikto dobre-ani pri jeho prestupe,ci pri rokovani o novej zmluve.Takto by to malo byt teoreticky vyriesene.....O jeho talente a kvalitach vsetci vedia a po operacii je vacsia sanca,ze bude zdravy!!!!
ja len nechapem, preco prisli na to, ze zranenie slabin mu sposobuje ten bedrovy klb, ktory treba operovat, aby nebola jeho kariera ohrozena az teraz uprostred sezony, v XY sezone :eek2: to nemohol ist k tomu expertovi cez leto alebo po minulej sezone, ved aj vtedy hral uz so zranenim ak si dobre spominam a mohol sa liecit cez leto, ci to vtedy by nezistlili, ze to je az tak vazne, ze to ohrozuje jeho karieru...
Obránce Nick Schultz dnes odehrál 492. zápas kariéry. Jeho jediným klubem byli vždy Wild, takže se po dnešku dostal do popředí historických tabulek klubu. Marián Gáborík byl odsunut na druhé místo.
Co mislite ako skonci marian Gaborik? : NJD,NYR,LAK,PHI,ANA,OTT,MON alebo ostane v MIN? Ďakujem :clap: :clap:
Hoci patrí medzi najlepších hokejistov planéty, v sezóne 2008/09 o tom nikoho presvedčiť nemôže. Trenčianskeho odchovanca Mariána Gáboríka trápili vzhľadom na jeho mladý vek už viaceré nepríjemné a ťažké zranenia, ale takú absenciu ako v práve bežiacom ročníku ešte nepamätá. Neposlušný ľavý bedrový kĺb pustil v tejto sezóne Gáboríka iba do šiestich zápasov NHL. Nielen o svojej rehabilitácii rozpráva v exkluzívnom rozhovore pre hokejportal.sk

Marián na prelome rokov absolvoval na klinike vo Vail operačný zákrok pod rukami renomovaného odborníka Marca Philippona. Po 30-tich dňoch od operácie už spokojnejším hlasom konštatuje: „Zlepšuje sa to. Mesiac som strávil v Colorade, no už som znova v Minnesote. Do Colorada sa ešte v budúcom týždni vrátim, ale celkový zdravotný stav je stále lepší. V príprave už posilňujem, za chvíľu plánujem ísť zľahka na ľad, rozhýbať sa. Je to zranenie s dobou liečenia 10-14 týždňov. Nemôžeme nič uponáhľať, aby všetko bolo, ako má byť,“ hovoril krátko po svojom návrate zo „zimáku“ Wild.

Mariánova „zdravotná karta“ je napriek mladému veku veľmi bohatá, ale mať v polovici februára odohratých šesť stretnutí, na to nie je dravý krídelník zvyknutý. „Nie je to nič príjemné, ale nemôžem sa pozerať do minulosti. Verím, že nechať si to spraviť bola správna voľba, pretože ťažko by som odovzdával plnohodnotné výkony, keď som ani nemohol korčuľovať. Zostáva len dúfať, že sa dám konečne dohromady a zranenia sa začnú vyhýbať,“ želá si skromne útočník Minnesoty.

Meno Gáborík je v zámorských médiách často spájané so slovom výmena. Nie nadarmo, Gáboríkov kontrakt sa končí, preto by bol „trejd“ do iného klubu celkom logickým krokom vedenia „divochov“. „Poviem úprimne, vôbec nad tým nerozmýšľam. Sústreďujem sa predovšetkým na vyzdravenie, rehabilitáciu. Keď ma vymenia, nič s tým neurobím. Nerozhodujem o tom, čo urobí vedenie,“ konštatuje slovenský reprezentant. Percentuálne vypočítať pravdepodobnosť zmeny prostredia, vôbec prvej v NHL, si Gáborík netrúfa. „Uvidíme. Pokiaľ som na listine zranených, myslím, že ma vymeniť nemôžu,“ uvažuje. Nuž, nech je ako chce, slovenský fanúšik bude ďalšiu situáciu ohľadne Mariánovej kariéry pozorne sledovať.

Minnesota je vo veľmi vyrovnanej západnej konferencii momentálne na postupovom siedmom mieste, no šanca, že Marián bude pre štart na MS voľný môže byť pomerne vysoká. „Majstrovstvá sú stále dosť ďaleko. Zatiaľ som s nikým na túto tému nehovoril. Predovšetkým sa musím uzdraviť a pokiaľ by bola vo všetkých smeroch priaznivá situácia, reprezentovať pôjdem. Ale to musí dovoliť aj situácia Minnesoty. Nechcem nič predbiehať,“ opatrne vyhlasuje. Nielen novinári v Severnej Amerike, ale aj slovenskí odborníci na NHL sa zhodujú vo fakte, že Gáboriková produktivita tímu Minnesoty citeľne chýba. Svedčia o tom i doterajšie štatistiky. Veď v šiestich zápasoch strelil tri góly a pridal dve asistencie. „Najradšej by som hral, no momentálny zdravotný stav to nedovoľuje. Na zápasy sa mi pozerá dosť ťažko, aj keď chalanom držím palce. Všetko je ale na dobrej ceste a postupnými krokmi sa sústreďujem na to, aby sa zdravotný stav zlepšoval.“ Rehabilitácia však nie je jedinou jeho náplňou. Spoza oceána v spolupráci so svojim bratom pripravuje pre mladých hokejistov Hokejovú školu Maríana Gáboríka, ktorá sa v Trenčíne uskutoční koncom júna a trvať bude takmer celý júl. „Áno, plánujeme to znova usporiadať, no tentoraz už bez pána Sakáča. Myslím, že to bude mať veľmi vysokú úroveň a verím, že chlapci si z toho kempu niečo odnesú,“ hovorí Gáborík, ktorý si tak v lete vyskúša aj rolu mládežníckeho trénera. Po odchode Pavla Demitru do tímu Canucks bol Gáborík v Minnesote istý čas sám, no už to neplatí. Vedenie povolalo z farmy Petra Ölveckého. Teda hráča, ktorému počas výluky NHL Marián pomáhal hokejovo rásť v Dukle Trenčín. „Dvakrát hral vonku, raz doma. Ten domáci zápas s Anaheimom sa vyhral, no Peťo veľa času na ľade nestrávil. V prvých dvoch zápasoch si však chalani jeho hru chválili, vraj hral veľmi dobre. Dúfam, že sa tu čo najdlhšie udrží. Je to fyzicky vyspelý hokejista a ja mu budem držať palce, aby sa mu darilo. Určite má šancu,“ povedal na margo svojho krajana v tíme Wild. Autor: Pavol Rajtar
Ja si o nom myslim ze je to skvely hrac ale so smolou na zranenia :cry:
Všetko dobre k včerajsím 27. narodeninám Majo :oslava:
kanter píše:Všetko dobre k včerajsím 27. narodeninám Majo :oslava:
dakujem za Maja, no aj ja mu to prajem, len skoda ze tuto sezonu nehra :verysad:
Chcem aby v CAROLINE zakotvil Marián Gáborík #10 a co Vy? :clap: :clap: :clap: :clap:
Gabby dnes presiel testami :) a vracia sa spat do Minnesoty

a pomaly sa zacne pripravovat na navrat :clap:

Kód: Vybrat vše

http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl/gaborik-je-v-poriadku-moze-sa-vratit
MArian se vraci :D :cool:
DIDI píše:

:modlenie: konečne niečo dobré.

P.S. Dúfam, že "divošikovia" nepostúpia do PO, aby prišiel Gabby reprezentovať na MS.
kanter píše:P.S. Dúfam, že "divošikovia" nepostúpia do PO, aby prišiel Gabby reprezentovať na MS.
Nemyslim si, ze by prisiel. Bude sa doliecovat. Okrem toho, ak by sa zasa zranil, nedostane dobru zmluvu.
o par zapasov sa zas zrani :eek2:
kanter píše:
DIDI píše:

:modlenie: konečne niečo dobré.

P.S. Dúfam, že "divošikovia" nepostúpia do PO, aby prišiel Gabby reprezentovať na MS.

a preco v to dufas? MS su skvele podujatie pre nas eurovyber. Mal by to byt vrchol ich snahy dostat sa na ms a zahrat tam co najlepsie. Pre hracov NHL je tu predsa olympiada 2010 a svetovy pohar 2011. Aky zmysel ma ucast hracov ako gaborik na MS dost dobre nechapem.
WildCelt píše:Gabby dnes presiel testami :) a vracia sa spat do Minnesoty

a pomaly sa zacne pripravovat na navrat :clap:
no tým ,že se vrací do Minnesoty, by som si tak istý nebol.Je dost možné, že ho vedenie vymení, aby o neho v lete neprišlo bez náhrady.
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG