Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Jaroslav Halak bol vymenovany za brankara All-Star ti­mu novacikov v AHL po sezone 2006/07, v ktorej obliekal dres Hamiltonu.

tak to je asi dobrej :-)))

fantasticky brankar , predvadza :cool: hru, daco z neho bude!!!

:) Jarda Halák je golman,který mě v této sezoně opravdu vyrazil dech.Začal na farmě kde z 28 zápasů v zákl.části slončil hned za LaBarberou s průměrem 2,00 a vynikající proc.úspěšností 93,2% http://www.nhl.cz/index.php?view=clanek ... 912&flag=4 ,aby zbytek sezony dochytal v prvním týmu Halák, Jaroslav BRANKAR Montreal Canadiens 16 912 10 6 0 0 44 2.89 2 469 90.62 s těmi statistikami.Co k tomu dodat.Vynikající!!!Vždyť to byla jeho první seznamovací sezona v celé NHL.Měli jsme ho možnost vidět i na MS a tam chytal také dobře.Skutečně perspektivní golman s báječnou klidnou povahou.Vůbec nezmatkuje a chytá s přehledem.Chybuje minimálně a do budoucna je to golman,který by měl spolu s Pricem tvořit vyrovnanou brankářskou dvojici!!!!Již jednou jsem to zmínil.Já mu prorokuju,že za krátký čas bude slovenská reprezentační jednička.Dokonce si myslím,že vytlačí z branky, bájného Budaje.Rozhodně má na to :wink: :!: :!: :!:

a to si este nepoznamenal, ze v 28 zapasoch v AHL vychytal 6 krat shutout, co je obdivuhodne. Ktovie, kolko by ich mal, keby chytal na farme celu sezonu.

arek píše:a to si este nepoznamenal, ze v 28 zapasoch v AHL vychytal 6 krat shutout, co je obdivuhodne. Ktovie, kolko by ich mal, keby chytal na farme celu sezonu.
ja ze 7

Tento rok to chlapec na moj vkus nebude mať o ništ lahšie ked mladý talent Carey Price sa moc rýchlo tlačí do popredia..Montreal je asik teda aj bol minulý rok takým tímom ako je tento rok Napr. Boston...plno dobrých brankarov...teda vratme sa k Jarovi...na majstrovstvach asik velmi nezaujal aj ked chytal zato no nebol našímrozhodujucim faktorom...no a arey price vyhral v majstrovstvach do dvadsať šampionat..možno aj to budu brať...síce mal Jaro 6 shutoutov v AHL-ke a paradnu percentnu uspešnosť no Price dotiahol Bulldogs k víťasztvu a k tomu získal trofej za najužitočnejšieho hrača v play-off ...už len preto by to nemal ať take lahke...a to som ete nespomenul Hueta ktorý síce nepredviedol tých posledných zapasoch sezony vela ale tak bol po zranení...som ho videl v pay-off pred minule a to mali seriu proti terajšiemu víťazovi Caroline a lepšie ju odohrali jak edmonton...tým sa zas asik zranil Roloson peto...-no ale Huet tam bol tiež pri ich uspechu rozhodujucim člankom...on bol tuším v hodnotením podla jedneho serveru drzuhým najužitočnejjším hračom...

PodÄľa mĹ

tak Jaro Halak nastupil na svoj uvodny pripravny duel v drese Habs.. odchytal 29:11 min, z 10 striel inkasoval 2 goly..

Obrázek
Obrázek
Obrázek

No uvod mu moc nevysiel(2goly z 3 striel),ale potom uz neinkasoval....Uvidime,ci vedenie podlahne "pricemanii",alebo da sancu Jarovi.....Inak,ja som optimista...GL Jaro to season!! :cool:

Price nebol percentualne o moc lepsi dostal 3 zo 17.
tak Jaro absolvoval proti Bruins cely pripravny zapas, ktory vsak z jeho pohladu urcite znamenal zapas s velkym Z, kedze nielen on, ale zrejme vsetci jeho fanusikovia netrpezlivo cakaju, ako sa vyvinie brankarska situacia v MTL..skoda, ze za stavu 3:0, i 4:1 v jeho prospech inkasoval Jaro 2 goly a ten posledny v 60. minute :?

Halak :arrow: 30/27

Obrázek
kým ma brankar nad 90 percent alebo 90 toť podla mna supiš výkon ...no ktovie ako vyzerali ie tri goly...nevidel som ich no Halak podla čísel zachytal dobre
No aj na habs fore ho fans chvalili...no uvidime.....verim,ze uspeje...GL Jaro!!!
Ste si isty s tymi cislami ja som pocuval ten zapas v rozhlase lebo to zacinalo dost skoro a tam spominali pomer striel 33:17 co by znamenalo docela nizku uspesnost. PS skusam nove moznosti fora preto ta ruzova :D
debil píše:Ste si isty s tymi cislami ja som pocuval ten zapas v rozhlase lebo to zacinalo dost skoro a tam spominali pomer striel 33:17 co by znamenalo docela nizku uspesnost. PS skusam nove moznosti fora preto ta ruzova :D
som si isty tymi cislami aspon v mojom pripade 30/27..ako vravim skoda, toho golu 9 sekund pred koncom matchu a to si vravim fanda Bruins :) ale v tomto pripade, som mal jasno komu budem drzat prsty predsa len o malicko viac :angel:

debile, ty si si teda vedel vybrat farbu :lol:
cepi spravne :wink: ...Jarovi ide teraz o prvy tym a bruins je "len" v priprave......Tak Jarovi teraz treba drzat palce.... :cool:
dnes bol v sporte na jojke rozhovor s Jarom a nevyzeral byt moc nadseny. Pripadal mi ako keby ocakava ze ten suboj vyhra Price a jeho poslu na farmu. Pricea tam tlacia nasilu :thumbsdown:

este dodam ze rozhodnutie pride v pondelok
arek píše:este dodam ze rozhodnutie pride v pondelok
tak to som teda zvedavy.. :dup:
cepi píše:
arek píše:este dodam ze rozhodnutie pride v pondelok
tak to som teda zvedavy.. :dup:
:evil: Jaro Halak zacne sezonu na farme :evil: dufam len, ze pôjde o par tyzdnovu zalezitost, ak nie, dufam, ze sa nasledne Jaro prestahuje do ineho timu, kde bude mat poziciu v 1 time zarucenu!
Tie sv*ne.Uz by ho mohli vymenit do nejakeho lepsieho klubu.
ma až tak extra velmi neprekvapilo že Halaka poslali nas5 na farmu no trocha som to čakal bo už Priceovi davali velkee titulky že šetci ho považuju za dalšieho Roya v Montreale tak to nemal naš Halak jasne... teraz fakt dufam že bud bude Halak žiariť a dostane sa o5 do prveho timu Canadiens a presvedčí šeckých a hoci si ho aj kanadania znenavidia bo vytlačil Pricea alebo ja by som to najradšej tak cel aby šiel do toho San Jose
no skoda, ale co uz. Vymena, ak pride, tak pride az vo februari. Teda aspon sa tak pisalo. Takze zatial nam nezostava nic ine, ako dufat ze Price nebude podavat oslnive vysledky a Jaro sa vrati do prveho timu.
Jaro to tusil. V rozhovore pre Galaxiu to bolo zrejme. Treba sa na to pozriet z tej lepsej stranky. Zachyta si ovela viac ako v prvom tym. Co sa vymeny tyka, aby sa nakoniec neporucal Huet a zostane dvojica Price a Halak.
je to tak, aj Huet ako "jasna" 1tka môze byt :?: netreba zabudat na moooc dôlezitu vecicku a tou je, ze po sezone bude Huet riesit status UFA..do buducna by som to (rad) videl u Habs -) Price / Halak

tak ako podotkol arek, vo februari, v case podpisoveho sialenstva budeme mudrejsi..zatial nam neostava nic ine, ako drzat Jarovi palec, aj v AHLke
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS