Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaroslav Halak
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Tento rok to chlapec na moj vkus nebude maĹĄ o ništ lahšie ked mladĂ˝ talent Carey Price sa moc rĂ˝chlo tlaÄŤĂ do popredia..Montreal je asik teda aj bol minulĂ˝ rok takĂ˝m tĂmom ako je tento rok Napr. Boston...plno dobrĂ˝ch brankarov...teda vratme sa k Jarovi...na majstrovstvach asik velmi nezaujal aj ked chytal zato no nebol našĂmrozhodujucim faktorom...no a arey price vyhral v majstrovstvach do dvadsaĹĄ šampionat..moĹľno aj to budu braĹĄ...sĂce mal Jaro 6 shutoutov v AHL-ke a paradnu percentnu uspešnosĹĄ no Price dotiahol Bulldogs k vĂĹĄasztvu a k tomu zĂskal trofej za najuĹľitoÄŤnejšieho hraÄŤa v play-off ...uĹľ len preto by to nemal aĹĄ take lahke...a to som ete nespomenul Hueta ktorĂ˝ sĂce nepredviedol tĂ˝ch poslednĂ˝ch zapasoch sezony vela ale tak bol po zranenĂ...som ho videl v pay-off pred minule a to mali seriu proti terajšiemu vĂĹĄazovi Caroline a lepšie ju odohrali jak edmonton...tĂ˝m sa zas asik zranil Roloson peto...-no ale Huet tam bol tieĹľ pri ich uspechu rozhodujucim ÄŤlankom...on bol tušĂm v hodnotenĂm podla jedneho serveru drzuhĂ˝m najuĹľitoÄŤnejjšĂm hraÄŤom...
tak Jaro absolvoval proti Bruins cely pripravny zapas, ktory vsak z jeho pohladu urcite znamenal zapas s velkym Z, kedze nielen on, ale zrejme vsetci jeho fanusikovia netrpezlivo cakaju, ako sa vyvinie brankarska situacia v MTL..skoda, ze za stavu 3:0, i 4:1 v jeho prospech inkasoval Jaro 2 goly a ten posledny v 60. minute 
Halak
30/27
Halak
som si isty tymi cislami aspon v mojom pripade 30/27..ako vravim skoda, toho golu 9 sekund pred koncom matchu a to si vravim fanda Bruinsdebil píše:Ste si isty s tymi cislami ja som pocuval ten zapas v rozhlase lebo to zacinalo dost skoro a tam spominali pomer striel 33:17 co by znamenalo docela nizku uspesnost. PS skusam nove moznosti fora preto ta ruzova
debile, ty si si teda vedel vybrat farbu
ma až tak extra velmi neprekvapilo že Halaka poslali nas5 na farmu no trocha som to čakal bo už Priceovi davali velkee titulky že šetci ho považuju za dalšieho Roya v Montreale tak to nemal naš Halak jasne... teraz fakt dufam že bud bude Halak žiariť a dostane sa o5 do prveho timu Canadiens a presvedčí šeckých a hoci si ho aj kanadania znenavidia bo vytlačil Pricea alebo ja by som to najradšej tak cel aby šiel do toho San Jose
je to tak, aj Huet ako "jasna" 1tka môze byt
netreba zabudat na moooc dôlezitu vecicku a tou je, ze po sezone bude Huet riesit status UFA..do buducna by som to (rad) videl u Habs -) Price / Halak
tak ako podotkol arek, vo februari, v case podpisoveho sialenstva budeme mudrejsi..zatial nam neostava nic ine, ako drzat Jarovi palec, aj v AHLke
tak ako podotkol arek, vo februari, v case podpisoveho sialenstva budeme mudrejsi..zatial nam neostava nic ine, ako drzat Jarovi palec, aj v AHLke
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé