Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

...

teraz nieco super..
este ked hral za hersey.../ s toivonenom z providens ..neskor hral za boston/

http://www.youtube.com/watch?v=OC08is1Fitg&NR

Budy mu vtedy dobre naladoval :cool:

chudak Toivi, nielen ze teraz dostava v klube kapky, tak aj toto :roll2:
good job Budy :cool:

Dnes proti Tampe nastupi Peto.Uz stvrty krat v rade.Dovera trenera je jednoznacn!!Trebo to len potvrdit skvelym vykonom!!!!Ma citak na shutout!!!!!!Go BOOTS!!!!!!!

Co si myslite .Kto je momentalne jednotkou v COL?Odpoved je jasna.... http://slovaknhl.sk/1916-adrian-dater-- ... orada.html

krasne sa to cita, sice este nie je takou jednotkou ako by sa patrilo, zatial su to len uvahy, ale on sa raz urcite stane riadnou jednotkou :thumbsup2:

noo tak Budy si proti Tampe zatial pocina na :thumbsup: tak dufam, ze to ostane aj po mojom rannom prebudeni sa :) hadam sa nezopakuje situacia zo vcerajsieho stretnutia Bos - Tor, taky tak to v uvode vyzeralo nadejne.. :)
GO BUDY!

Tak není to špatné pustil dva goly, my by jsme mohli třeba ještě mu tam pár dát. :) Pokud Denis zachytá dobře tak Budaj dostane meně golu. :)

Zatial Peto chyta dobre,skoda tych golov.Ale mal tam skvele zakroky.Ten krpec s lecavalierom su nebezpecni :) ...Ale nechyta spatne ani Denis...

sice jsou nebezpeční, ale musí dorovnat, Budaj je ale poměrně drží :( :x

Dnes to bol skvely zapas pre Budaja, este som nevidel goly, ale som cital ze za nich nemohol. ( co sa Theovy nestava, aby dostal gol a nemohol zanho ) :D

Peter Budaj in action (Colorado - Tampa 4:2) :arrow: 26 SVS - 2 GA

saves: BUDAJ vs. Boyle :arrow: BUDAJ vs. Prospal I :arrow: BUDAJ vs. Prospal II no a na zaver slahasticka na torte 8) BUDAJ vs. Prospal III

no Vaclavovi sa dnes v noci s Petom urcite co to posniva... :D

Obrázek

Budaj chytal akt dobře, bohužel nás vychytal :( :evil:

V zapase proti MIN
Budaj v zápase čelil 25 pokusom súpera, z ktorých za svoj chrbát pustil iba jeden gól. Po zápase bol zaslúžene vyhlásený za prvú hviezdu duelu.
pekne Peter :clap:
len tak dalej :twisted:

Vyborne Peter!!!Konecne uz umlcis tych co kritizuju,ze nevies odchytat viac ako dva zapasy,kde by si nedostal viac golov.Toto bol uz piaty zapas v rade a tretie vitazstvo za sebou!!!!!A uz aj tie nestastne najazdy,co Petovi minulu sezonu vobec nesli,teraz zvlada famozne-2shootouty-2 vitazstva-dvakrat proti MIN :cool: Je to skvele!!!Peter je vo forme!!!Uz len k tymto vykonom chyba ta povestna ceresnicka na torte v podobe shutoutu!!!!Uz sa tesim na zapasy Hasek vs. Budaj!!!!Peter kill the Domi-radiator!!!!

Alex píše:... Domi-radiator!!!!

:lol: :lol: :lol: toto bolo fakt dobre :D

Ja sa smejem aj na tom ze Budajovi kryje 5 mil. brankar, je to aj zla situacia pre COL vsak vymenit takeho brankara bez formy je viac ako tazke...

Ano je to velmi cudne a jedine COL nechava vysedavat "milionoveho" brankara na striedacke.Ale co s nim?Ale nas to nama co zaujimat,vsak.Chyta Peto a chyta dobre!!!!!!
Obrázek

31 je viac ako 10 :):)

Nasi spolu Vyslali na Peta 8 striel, hlavne Gabby ho mal uz plne zuby, vsak vacsinou ked Gabby vystreli 5 krat tak aspon jedna strela sa ujme, este 2 strely pridal Demo a Branko jednu. :)

Obrázek in action (Minnesota - Colorado 1:2pp) 24 SVS - 1 GA (1 hviezda zapasu)

"Je to pre nas velke vitazstvo. Nasa konferencia je totiz nabita. Aj napriek tomu sme nepodlahli premotivovaniu a podarilo sa nam vyhrat par zapasov v rade," tesil sa Peter Budaj

Obrázek

Ale Demitra mu pekne vymietol pavucinu v najazdoch.

Tente zakrok ste uz asi videli na highlightoch,ale ten zaber z branky je fakt super.... http://www.youtube.com/watch?v=4cHnyyNXBsQ :cool: :cool:

super zakrok :cool: tesi ma,ze Budajovi trener teraz doveruje,a ten jeho doveru myslim,nesklamal

debil píše:Ale Demitra mu pekne vymietol pavucinu v najazdoch.
Ten gol bol uzasny...

btw. nedaju sa tie dnesne zakroky budaja najst aj na youtube?

Tak COL cakaju este v januari tazke zapasy(DET-3X,SJ,ANA,CGY)Teraz to bude skuska ohnom,hlavne myslim na DET.Uvidime,ze ci Peto bude chytat aj v utorok proti DET.Uprimne poviem,ze radsej by som bol,aby chytal Theo,lebo to asi schyta.DET prehral 2 X za sebou,tak teraz to asi buchne.Uvidime.Ale ked nastupi Peto,tak mu zelam aspon dobre statistiky,lebo vyhru prajem samozrejme RED WINGS!!
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG