Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Hossa

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Majo to tam inac peekne polozil, po ucebnicovej spolupraci s Gomezom :thumbsup:
No tak tá akcia Majo-Gomez bola pekná.
Hossa je zraneny? Alebo mu stacilo ako sa vysantil v ALG? Predsa len nejake goly na 6:1 alebo do prazdnej sa musia podarit raz za cas.
debil píše:Hossa je zraneny?
3 hviezda v zapase proti Tampe (ale to musel byt preklep, ked je zraneny) a tusim ze aj skoroval, ale to bol pre mna taky nepodstatny gol, ja sa vyslovene zameriavam na jeho goly do prazdnej..v tomto ukazovateli atakuje historicky rekord NHL..
debil píše:Predsa len nejake goly na 6:1 alebo do prazdnej sa musia podarit raz za cas.
je to tak, to su tak lacne goly, ked super od zaciatku zapasu odvola brankara, to jo, to sa potom davaju goly..
No pekne. Hossa dal vcera dolezity gol a ja tu nanho takto. :angel:
Dnes tiež Majo 1+1 a dal aj svoj najazd !!! Ale všimli ste si ako dal ten svoj najazd ? ešte takto som ho nevidel davať najazdy...vačšinou nejaku klucku abo paradicku urobi tesne pred brankarom a teraz to proste napalil :good: :frajer2:
Som zvedavý,či Majo prestúpi,alebo ostane v Atlante,ale ja by som bol radšej keby bol v klube,ktorý bojuje o popredné priečky
Zaujimave otazky na hokejportal.sk:

1. Ak by ste boli na mieste GM Atlanty Thrashers, čo by ste urobili s Mariánom Hossom?
2. Ak by ste ho chceli vymeniť, kde by to bolo a za koho?
3. Ak by ste boli na mieste Mariána Hossu a mohli by ste si vybrať, kam by ste chceli ísť a prečo?

1. Maja by som vymenil. Ak by chcel zostat v Atlante, uz by zmluvu podpisal.
2. center + obranca + draft
3. isiel by som do Bostonu :good:
1. Ak by ste boli na mieste GM Atlanty Thrashers, čo by ste urobili s Mariánom Hossom?
3. Ak by ste boli na mieste Mariána Hossu a mohli by ste si vybrať, kam by ste chceli ísť a prečo?

1.Nevymenil by som ho,v Atlante je veľmi dôležitý...
2.Do Minnesoti,za Gáboríka
3.Keby som bol na Majovom mieste tak sa vrátim do Ottawy-bojoval by v skvelom týme o SC :good:
Skorpion píše:Zaujimave otazky na hokejportal.sk:

1. urcite by som urobil vsetko preto, aby som ho podpisal, no ak by som videl ze "spekuluje", urcite by som urobil vsetko preto, aby sa do 26 poriesila nejaka vymena, prospesna pre nas klub, kedze ako vsetci dobre vieme, v lete by sme zanho nedostali ani deravy gros..

2. kam :?: Boston Bruins; za koho :?: za perspektivneho, kvalitneho borecka = Philla Kessela, ku ktoremu by nam mohli pribalit este jeden hracsky darcek do obrany v podobe Marka Stuarta resp. zaujimavy draftovy vyber

3. Boston Bruins -) tim z Original Six, ktoremu by som chcel napomôct opriist zaslu slavu, navyse v slubne sa rozvijajucom time pôsobi môj kamarad z reprezentacie Zdeno Chara + byvaly spoluhrav Marc Savard, s ktorym si viem zivo predstavit spolupracu a samozrejme, nerad by som zabudol na velkeho fanusika Bruins cepiho, ktoremu by som chcel castejsie prinasat chvile radosti, ako tomu bolo v posl. rokoch :cool:
Extreme7 píše: 2.Do Minnesoty,za Gáboríka
fuha. Vymenit Hossu za Gaborika...keby mam v time Gaborika, tak by som ho nemenil za nikoho
len nech to urobia. ano hossu za gaborika.
debil píše:len nech to urobia. ano hossu za gaborika.
ved ano, pre Atlantu by to bolo dobre.
Ja by som ho tiež nevymenil za Gáboríka,ale otázka znela,keby ste ho mali vymeniť,tak za koho?Tak ja som na ňu tak odpovedal :thumbsup:
MONTREAL - Kariéra slovenského hokejistu Mariána Hossu v klube NHL Atlanta Thrashers sa skončila len pár minút pred koncom prestupového obdobia 2008, v utorok krátko pred 21.00 h SEČ ho jeho doterajší tím vymenil do Pittsburgh Penguins.

Hossa na rozhodnutie o svojej ďalšej kariére čakal v hoteli v Montreale, kam ešte prišiel ako hráč Thrashers. Pittsburgh dvadsaťdeväťročného krídelníka získal spolu s Pascalom Dupuisom ako protihodnotu za Colbyho Armstronga, Erika Christensena a Angela Esposita. Navyše Atlanta dostane aj právo výberu v 1. kole draftu.

Marián Hossa oblečie v NHL po Ottawe a Atlante dres tretieho klubu. O jeho výmene sa uvažovalo od chvíle, čo uviazli rokovania o novej zmluve. Odchovancovi trenčianskeho hokeja by mala po sezóne skončiť platná zmluva a bude voľným hráčom, ktorý si bude môcť vybrať nový klub. Atlanta dlho váhala, či si Hossu ponechá do konca sezóny alebo ho vymení, aby ho nestratila zadarmo. Generálny manažér Don Waddell dlho sondoval všetky ponuky, najväčší záujem prejavovali Montreal a Ottawa, v hre bol aj Boston. Pittsburgh sa v súvislosti s Hossom príliš nespomínal. Waddell s výmenou vyčkával do poslednej chvíle a definitívne ju potvrdil až tesne pred koncom prestupového obdobia.
Hossa v tejto sezóne odohral za Atlantu 60 stretnutí, v ktorých strelil 26 gólov a na ďalších 30 prihrával. Rodák zo Starej Ľubovne túžil po tom, aby hral v klube, ktorý má šancu na Stanleyho pohár. Pittsburgh mu túto príležitosť dáva, momentálne sú tučniaci na 4. mieste vo Východnej konferencii a po uzdravení svojej najväčšej hviezdy Sidneyho Crosbyho budú ešte silnejší. Hossa sa v drese Penguins stretne aj s momentálne druhým najproduktívnejším hráčom NHL Jevgenijom Malkinom. V Pittsburghu bude dvojnásobný najlepší hokejista Slovenska pôsobiť minimálne do konca tejto sezóny.
"Všetci v posledných dňoch hovorili v mojom prípade o Montreale a ja som napokon skončil v Pittsburghu," uviedol Marián pre nhl.tv. "Teším sa z toho, je to výborný klub. Všetko sa udialo na poslednú chvíľu. Don Waddell mi asi 5 minút pred koncom prestupového obdobia povedal o Pittsburghu. Myslím, že je to skvelá možnosť. Pittsburgh má vysoké ambície, dobré mužstvo a možno budem uvažovať aj o predĺžení súčasného kontraktu. Teším sa na spoluprácu so Sidneym Crosbym. Je to skvelý hráč, uvidíme, či nás tréner dá dohromady. Zatiaľ som ešte s nikým z klubu poriadne nehovoril, čaká ma to v najbližších minútach." Sid dodáva: "Je to bezpochyby veľký hráč a pre nás veľká posila. Už sa teším na spoluprácu s ním, je to výborný strelec, ale aj partner do kombinácie."
cepi píše: Sid dodáva: "Je to bezpochyby veľký hráč a pre nás veľká posila. Už sa teším na spoluprácu s ním, je to výborný strelec, ale aj partner do kombinácie."
To su tie prazdne marketingove reci pre media, keby tak mohli hraci povedat co si ozaj myslia.
podla mna vsetko bude zalezat od toho ako dopadne tato sezona a podla toho sa Majo rozhodne ci podpise alebo nie, ale myslím si ze by spravil dobre keby ostal aj buducu sezonu v Pens a co sa tyka Sid- urcite ze su to aj marketingove reci ale urcite aj nieco pravdy v nich su
Po zraneni kolena by mal byt Hossa mimo hru asi tyzden.
Skorpion píše:Po zraneni kolena by mal byt Hossa mimo hru asi tyzden.
"Bol to nahodný stret nasich kolien. Je to sklamanie, snazil som sa zohrat so spoluhracmi v utoku. Ale zranenia sa jednoducho stavaju a su neprijemnou sucastou prace, ktoru robime"

2/28/2008 Marian Hossa, (Pit) Left game - knee (day-to-day)
Skorpion píše:Po zraneni kolena by mal byt Hossa mimo hru asi tyzden.
Bude mimo hry udajen MINIMALNE tyzden. Smola :(
:arrow: Tichá hviezda túži po veľkom triumfe

Poklony by si mohol odvážať nákladiakmi, veľký tímový triumf si ale zatiaľ nevychutnal. Medzi najlepších útočníkov NHL sa vypracoval v Ottawe, na stĺpe v atlantskej Philips Arene je priam symbolicky zobrazený v nadživotnej veľkosti..

Obrázek
Marian uz korculuje a zatazuje koleno.Udajne uz v nedelu by mohol hrat....

1. Presne to, co dotycny GM urobil - vymenil!
2. Na zapad, aby Majo "netrestal" Atlantu vo vzajomnych subojoch. Za perspektivneho kridelnika s velkou buducnostou a draft. (Sleduj 3. odpoved.)
3. San Jose. Vyborny klub ktory az na backup prakticky nema slabinu a v podstate dve hviezdy tvoria cely tim. Majo by sa mohol pri Thorntonovi pekne ofenzivne vysantit. Navyse je to tim s buducnostou, nemusela by to byt len epizodka.
572 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS