Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

noviny toho popisu kadeco :roll: ale ak sa ich drzime, jedno je iste, ja byt GM nejakeho timu o Maja pri takom plate ani neskrtnem..ako spravne poznamenal Wildo, to jeho zdravicko bude stale :?: a zobrat si na krk tak brutal dlhodobu zmluvu a s takou pakou (aj 9ka je prehnana) dakujem neprosim :beee:
Tak to asi byla jen kachna, tvrdí to aspon jeho otec. :ja_neviem:
V jednom z rozhovorů před sezonou Gaby uvedl: "Kdybych si měl vybrat titul krále střelců NHL nebo SC, jasně bych chtěl SC. To je můj cíl. Týmový úspěch je vážně lepší."
A teď si položme otázku: Má Minnesota na to pomýšlet v příštích letech na Stanley Cup?
Gaby je tváří Wild, takže chápu, že chce mít odpovídající plat. Jestli jej chtějí Wild udržet, určitě mu nabízeli navýšení stávající smlouvy. Ale o kolik? Osmičku ročně? Je to hodně nebo ne?
Wilds v následujících několika letech SC nevyhrají, o tom jsem přesvědčen! A Gaby to ví taky! Osobně si myslím, že už chce po letech změnit dres...To je jen můj dojem... :hmm:
Zřejmě to už pochopilo i vedení Wild a pokusí se Gabyho vyměnit. Ale za koho to nevím. Když jsem si procházel soupisky případných zájemců a vzal v potaz na kterém postu Gaby hraje, kolik asi bude chtít plat, koho by mohly kluby postrádat, bude to mít vedení Wild hodně těžké. Rangers asi do výměny nepůjdou, platit dalšího min. 6 milionového hráče chtít nebudou. Toronto? Asi taky ne. Vancouver? Ten se chystá nabídnout nové smlouvy Sedinům a taky hodně lukrativní. Bude to hodně zajímavé, jak to dopadne.
Alexander_The_Great píše:Wilds v následujících několika letech SC nevyhrají, o tom jsem přesvědčen! A Gaby to ví taky! Osobně si myslím, že už chce po letech změnit dres...To je jen můj dojem... :hmm:
:roll: Wild maju urcite sancu ako vacsina timov NHL :frajer2:

keby podpise na 10 rokov, som presvedceny, ze by minimalne o ten SC hral
Gaborik je vraj zraneny, ach jaj :roll: low body injury :doh:

dnes v noci proti Floride by nemal hrat

ale mozno zraneny nie je a nebude hrat preto, ze bude vymeneny :cry:
Wilds znovu potvrdili výborné přesilovky a skvělé oslabení. A proti Floridě to šlo i bez Gabyho. Uvidíme jak to půjde proti silnějším týmům.
:?: Ráno pred zápasom Minnesota oznámila, že nebudete hrať, pretože máte zranenie dolnej časti tela. Čo to znamená?

:arrow: Nemôžem sa k tomu vyjadrovať.

:?: Môžete povedať aspoň, kedy by ste sa mali vrátiť na ľad?

:arrow: Uvidíme. Nie je to až také vážne, dúfam, že to bude skoro.

:?: Úvod sezóny vám aj s tímom vyšiel, hoci z neho odišlo viacero opôr. Ste spokojný?

:arrow: Odohral som iba dva zápasy, tento mal byť tretí. Všetky tri sme vyhrali, štart vychádza super. Máme v tíme veľa nových tvárí, ale hralo sa mi s nimi zatiaľ dobre.

:?: Od začiatku sezóny je veľkou otázkou, či ostanete v Minnesote. Čo o tom môžete povedať?

:arrow: Snažím sa sústrediť na hokej, ako všetko bude, len uvidíme. Hrám tu, chcem tu samozrejme ostať, dopredu o budúcnosti neuvažujem.

:?: Máte v NHL nejaký srdcový tím? Marián Hossa si sám vybral finančne nelákavú ponuku z Detroitu...

:arrow: Vravím - teraz o budúcnosti veľmi nechcem rozprávať. Tímov v NHL je tridsať, ja som zatiaľ tu v Minnesote, kontrakt mám ešte na tento rok. Sústreďujem sa na to, aby som podával výkony tu. Kde by som mohol byť, kam ma vietor zaveje, keby to nevyšlo, neriešim. Snažím sa dať veci (okolo zmluvy - pozn. red.) dohromady tu.

:?: Ktorý tím sa vám na začiatku zdá byť favoritom ligy?

:arrow: Samozrejme, favoritom je Detroit, ale ako sa ročník vyvinie, je zatiaľ priskoro hovoriť. Dúfam, že v popredí budeme aj my - ak takto budeme pokračovať.

:?: Ste v kontakte s vaším agentom? Hovoríte spolu často?

:arrow: Rozprávame sa často, teraz, keď pôjdeme na zápas do Tampy, sa aj uvidíme.

:?: Rušia vás časté otázky o budúcnosti pri hokeji? Dá sa na ne na ľade zabudnúť?

:arrow: Snažím sa na to nemyslieť a sústrediť sa na hokej. Samozrejme, nedá sa ne nemyslieť stále, ale mojou prioritou je hokej.

:?: V lete z tímu odišli Branko Radivojevič a Pavol Demitra. Kto je teraz vaším najlepším kamarátom v Minnesote?

:arrow: Ostal tu Martin Škoula a z Colorada sa vrátil Andrew Brunette, s ktorým som v minulosti hrával, s nimi som si blízki. S Brankom Radivojevičom sme ostali v kontakte, zdá sa, že sa jemu aj jeho tímu v ruskej lige dobre darí.

:?: Zaregistrovali v Amerike tragédiu, keď zomrel mladý ruský talent Alexej Čerepanov?

:arrow: Nič podobné som nikdy nezažil, bývalému spoluhráčovi z Minnesoty Sergejovi Žoltoksovi sa však podobné nešťastie stalo v tíme Rigy. Je to veľká tragédia, súcitíme s rodinou a priateľmi (pravdask)
To, že Habs nemají o Gáboríka zájem, mě nepřekvapuje. Mají v současnosti dobře poskládaný tým a myslím, že není potřeba do něj zasahovat. Vancouver se mi taky nepozdává, to jsem již psal dříve. Překvapuje mě zájem Floridy. Nevím koho by pustili Oilers. Nakonec Gaby skončí u moře v LA, bude brát osum, devět mega a bude to. A na SC si bude moci nechat zajít chuť.
Vancouver ci Edmonton :o to snad nie, ved su to preboha divizni rivali a to by sa nemalo, hlavne ak ide o takehoto hraca, sakra :? ja aj tak chcem, aby Gabby zostal, aspon u mna by sa stal absolutnou jednotkou, ak by sa rozhodol stravit svoje najlepsie roky prave s Wild :smile03: neviem ako to spravne napisat, hej mozno by v inom time ci inom prostredi mohol hrat ofenzivnejsie a byt produktivnejsi a mozno hrat sezonu o nieco dlhsie, ale tym, ze by si vybral Wild a tak trochu sa obetoval, to by som si ako fanusik ohromne cenil, podla mna by si urcite zahral i v Minnesote o SC, v priebehu 10 rokov, preco nie :)
som rad, ze v pripade Gabbyho nie sme zainteresovani; jasna vec, platovy strop nepusti, ale aj keby pustil nie dakujem..priklad, nacupital by k nam Gabby vymenou trebars za Kessela + nieco k tomu nejake tie zapasy by Gabby premarodil, kedze s tym jeho zdravotnym stavom je to take vselijake, no a po sezone by nam zamaval na rozlucku, kedze sa z neho stane UFA a bude sa môct kotulat kam len chce, no a Kessy by vo Wild radil jedna radost (aj ked jemu po sezone vyprsi status RFA; ale to som len uviedol ciste ako priklad)..na tu jednu sezonu, by som o take riziko nestal ani nahodou..
No i čo sa týka oboch prestupov Maja H.,už dobreže rok predtým neboli prognózy kam pôjde a i pri šarkym.Ja sa preto na predpovede vôbec nespolieham.
:) Neberte to ode mne špatně,ale Gáborík a jeho agent ze svých finančních nároků musí slevit!!Brát deset milionů za deset sezón je skutečně megalomentský nárok a podle mne Gáborík sotva může jakémuko-li klubu garantovat návratnost.Ať už po sportovní, nebo reklamní stránce.Navíc je to třasořitka a každou chvilku marodí,což by měl při svých nárocích brát v potaz!!!
Celkem bych ocenil solidní jednání Minnesoty .Zcela chápu,že se jejich vedení už nepustilo do dalších nesmyslných finančních dobrodružství.Už těch Gáboríkem odmítnutých 80 milionů bylo nepředstavitelných :o a co ještě těch žádaných 100!!!!!! :shock:
Navíc jeho současná výměna ruinuje hráčsky každý klub,pokud ho bude chtít angažovat!!!!!!! :thumbsdown:
Tedy pokud by se nový klub nechtěl zbavit také nějaké své superhvězdy.Což pokud jsem si všiml,není aktuální!!!U nás bychom za něj museli v podstatě uvolnit krom Higginse/o kterém se mluví/ nějakého hráče,co bude v létě UFA a ještě by to na kompenzaci nestačilo.Museli bychom přidat hráče,nebo draft,nebo vyjednat nějakou finanční spoluúčast Minnnesoty s rizikem,že nám v létě Gáborík jako UFA uteče!!!
Jsem rád,že Gainey dal od toho ruce pryč!!!Krom jiného,by to znamenalo velký zásah,do vcelku slušně poskládaného mužstva.Zato angažování Gáboríka nestojí i když o jeho střeleckých kvalitách nepochybuju a určitě by se u nás neztratil!!!
A ostatní kluby?Krom jiného,že se mezi kluby nedělá,aby se posiloval divizní soupeř,tak si myslim,že Vancouver do toho nepůjde.Pochybuji,že by našli pro ně postradatelnou hráčskou náhradu!!!
Edmonton také nemá hráčskou náhradu.Leda,že by se chtěli zbavit Hemského nebo Sourraye, což nepřipadá v úvahu!!!!
Zbývá podle definice novinářů loňský nejslabší tým Los Angels Kings.Jenže podle mně to taky nevyjde!!!!! :thumbsdown:
Ani tady nejsou hloupí a nemohou si dovolit kompenzovat jednoho hvězdného hráče ,svojí vlastní hvězdou v podobě Frolova a ještě několika začínajícími mladíky.Získali by sice jednoho skvělého kanonýra,který ovšem sám nemůže změnit herní projev mužstva/jako Frolov/ navíc s rizikem,že v létě jim zbyde pouze jediná hvězda schopná vést tým,, Kopitar"!!!! :thumbsdown:
Řekl bych,že na takovou hloupost nesednou ani v Los Angels.
Tolik hvězd v LA určitě nemají,aby se jich unáhleně zbavovali!!!! Sami potřebují svoje hvězdy co nejdéle udržet!!!! :thumbsup:
V jejich případě vlastně hvězda za hvězdu nic neřeší!!!! :beee:
O ostatní hráče nemá Minnesota v postatě zájem.Logicky, i ona samozřejmě kouká,aby to byl pro ni výhodný obchod.Jistě i ona má zájem,aby za tak významného hráče NHL ,jako je Gáborík,něco trhla!!!Tomu se nemůže vůbec nikdo divit!!!! :yes:
Můj názor je,že do léta Gáborík zůstane v Minnesotě!!!!!! :yes:
verim tomu ze keby bol este nasim GM Kevin Lowe tak by Gaby mal na stole uz aspon 10-milionovu ponuku :D
kanter píše:na stránke nhlpro.cz sa objavil článok, ktorý je venovaný Mariánovi gáboríkovi, ktorý by mal prestúpiť do LA KINGS

:shock: :shock: :shock:
Časť z toho článku.
"Risebrough by totiž za své ofenzivní eso rád získal Dustina Browna nebo Alexandera Frolova. A podle TFP jsou Králové o nabízeném obchodu ochotni mluvit – ovšem s jednou podmínkou, že trejd se bude týkat třiadvacetiletého Američana. O odchodu Frolova nechtějí v L.A. zatím ani slyšet."

Blbosť. Lombardi by akože radšej vymenili Browna než Frolova? To kde zobrali. Aký zmysel by to malo. Brown má 5 ročný kontrakt ani nie na 4 mil ročne, je kapitán týmu, u amerických fanúšikov je veľmi populárny, je produktívný a okrem toho hrá telom. Poslať preč Browna by bola blbosť, podobne ako Frolova.
Naozaj pochybujem, že Gáborík skončí u nás. Ak áno tak by to bola dobrá blbosť od GM. Nie preto, že by Majo nehral dobre, ja by som ho do týmu bral ale nie teraz. Naozaj si neviem predstaviť kto by išiel preč, budujeme mladý tým, s našimi draftovanímí hráčmi.
Gáborík se prý ale někde vyjádřil, že by rád hrál v LA :shock: Zdroj ale nemám k dispozici. Jestli opravdu chce, pak ať to dokáže v offseason, může podepsat s Lombardim pěkný dlouhodobý kontrakt :)
Letos to nemá pro LA význam, výměna za Browna nebo Frolova by byla krátkozraká, pokud mu letos končí smlouva. Na druhou stranu by se za něj dalo při deadline získat něco hodně zajímavého, ale ne za cenu kmenových hráčů.
Tak to by podľa mňa dosť do*ral... :?
Asi má už dost chladného severu a chce někam na jih, do tepla...Jiný důvod mě nenapadá. :eek2:
Alebo chce skúsiť iný druh hokeja...
hezký avík :)
Možná myslel bydlení v LA a jako klub vedlejší Anaheim :twisted:
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS