Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Lubomir Visnovsky

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

ja by som ho radsej videl v Edmontone 8) sice by nazbieral mozno viac bodov pri Jagrovi, ale ten by zas obehol Hossu :D ale minulu sezonu neboli o nic silnejsi EDM a boli vo finale

Matejko píše:Tak to by ma maximalne sklamalo, keby lubo siel do edmontonu :( ... to naozaj radsej ten NYR, pretoze myslim, ze nyr je lepsi este aj ako lak :D
tímto tvojim výrokom si nepotešil jak Excelenta tak ani Miloša :lol: , pretože si mysliš, že NYR je lepsi aj ako LAK :D
No podla mna by jeho odchod do Edmontonu nebol priliš vhodny, to už nech ostane radsej v LAK, k nám do Detroitu nepojde, teda ja by som ho bral ale ostatni funkcionári nie :(

Matejko píše:Tak to by ma maximalne sklamalo, keby lubo siel do edmontonu :( ... to naozaj radsej ten NYR, pretoze myslim, ze nyr je lepsi este aj ako lak :D
To je.Aj ja by som bol rád, keby VišĹ

Visna nehra dnes uz tiez druhy zapas. Tak to je kruta Marodka SK hracov. No blba sezona pre slovakov. Same zranenia chrypky hroza. :x

a ake ma zranenie???
:shock:

Viska len tak dalej ukaz tomu Prongerovi, ze si produktivnejsi bek ako on!!!!!!!!!

Lubo sa vracia do zostavy LA proti Chicagu.Lubo vynechal zapas proti nashvilu kvoli zraneniu clenka, krory mu zasiahol puk v zapase s Ducks

tak len take drobne nastastie, bude ho treba na MS :D

d pi*i, Lubo ma zlomeny clenok a neuvidime ho ani na MS :cry: :cry: :cry: . Strasna smola, mohli sme mat skvelu obranu na MS, Lubo bude velmi chybat :(

konecne sme mohli mat skvelu obranu na MS :( to uz sa stava pravidlom ze sa niekto zrani pred takymto podujatim, urcite sa k nemu este niekto prida :cry: :x

ja si myslim ze v la nezostane

edit: ucime sa gramatiku. A inak, zbierame prispevky alebo diskutujeme? Skus pisat aj argumenty.

Situacia sa zacina roztacat aj okolo Visnovskeho. Zakladaju sa topicy na roznych forach, napriklad teraz som videl edmontonu. Je rok do konca kontraktu a moznosti su nasledovne. LA podpise Visnu za velke prachy. Lenze jednak velke prachy u Visnu znamena silny zaber na rozpocet LA, vid Blakeov plat. Visna kludne moze pytat +5 milionov. Ak by teda neboli LA schopni a hlavne ochotni zaplatit mu take navysenie a to uz toto leto kedy urcite budu prebiehat rozhovory, pre LA bude vyhodnejsie zrealizovat potencialny trejd hned teraz kedy zanho dostanu slusnu protihodnotu.

Navyse su klebety ze LA sa zaujima o Stuarta a Souraya. Co sa tyka Stuarta klebety o jeho odchode do kalifornie po tejto sezone boli este ked bol v Bostone a pokracovali. Stuart moze vyjst lacnejsie ako Visnovsky aj ked odhady sa u stuarta pohybuju tiez velmi vysoko a ide to az do 5melonov. Lenze to je podla mna pre neho neopodstatnena suma.

ech, neexistuje, aby bol Stuart rovnako (dobre) zaplateny aku Lubo :!: ak sa suma Sturatovho platu bude pohybovat v tomto rozpäti, tak dakujem pekne..

L.A. urobia vsetko preto, aby si Luba udrzali na dlhise obodbie, budovali okolo neho novy, konkurencia schopny tim a sam Lubo sa vyjadril (uz davnejsie pre Ta3) ze by v L.A. rad zostal, aj ked s tym trenerom je to tam take vselijake..Lubo sa vyjadril, ze nanho normalne trener tlacil, aby dohral sezonu aj napriek jeho bolestiam..az neviem kolky rontgan v poradi odhalil tu zlomeninu..potom trener stichol..

Halvně někam v LA je schovanej a ustrčenej jak nikde. Přestup by mu rozhodně pomohl k mnohem lepším výkonům a hlavně by dal celé NHL o sobě konečně vědět
:arrow: Višňovský: Verím, že NHL príde aj o rok

Ľubomír Višňovský očami trénera Marca Crawforda

"Je jedným z najlepších obrancov v lige -a presne to my potrebujeme. Oproti minulému roku sa musíme zlepšiť najmä v defenzíve, potrebovali by sme dostávať aj o päťdesiat gólov menej. Skvele dokáže voziť puk, vynikajúco strieľa, tým je pre súperou veľkou hrozbou. Je to kompletný hráč."

Obrázek
Visnovsky vedie giveaways statistiku celej ligy. Cize z celej ligy ma najviac prihravok superovi.
no tak tu mame dalsieho skveleho Slovenskeho obrancu Luba Visnovskeho
mozno to uz ne bude novinka, ale tak ja som sa o tom dozvedel len tot nedavno :)

ak sa Lubo dopocul, ze co si sa suska, ohladom jeho prestupu, napisal so svojim agentom mena klubov, kde by si vedel predstavit svoj dalsi (hokejovy) zivotň

Anaheim
Dallas
Colorado
Tampa Bay
Florida
- ta padla po prichode Keitha Ballarda

vedenie LA mu naopak ponukalo:

Rangers
Philadelphiu
New Jersey
Ottawu
Montreal

..ked sa Lubo dozvedel, kam poputuje :o ale on si zvykne :thumbsup:
cepi píše:mozno to uz nebude novinka, ale tak ja som sa o tom dozvedel len tot nedavno :)

ak sa Lubo dopocul, ze co si sa suska, ohladom jeho prestupu, napisal so svojim agentom mena klubov, kde by si vedel predstavit svoj dalsi (hokejovy) zivot

Anaheim
Dallas
Colorado
Tampa Bay
Florida
- ta padla po prichode Keitha Ballarda

vedenie LA mu naopak ponukalo:

Rangers
Philadelphiu
New Jersey
Ottawu
Montreal

..ked sa Lubo dozvedel, kam poputuje :o ale on si zvykne :thumbsup:
Přechod z Los Angeles do Edmontonu je opravdu neporovnatelný rozdíl. Nedávno jsem si na nhl.cz dokonce v citátu dne přečetl, že GM Kings Dean Lombardi řekl něco ve smyslu (není to doslova): "Prvního července se mi ozvalo několik kvalitních hráčů, kteří chtěli do našeho klubu přestoupit. Když jsem se jich zeptal proč, odpověděli mi, že kvůli hezkému počasí. Na to jsem jim řekl Nashledanou.
z hokejoveho hladiska je prestup do Edmontonu jeho vitazstvom..
Či si po 7 dlhých rokoch nielen čo žil v L.A. ale čo aj drel v drese klubu zvykne...no ale vraví sa,že na dobré sa ľahko privyká :)
Súhlasím s cepim. :) Ved králi prídu na to,o čo prišli. :twisted: :lol2:
na pocasie si zvykne rychlo. Je tam o dost zimsie ale nie je to predsa nic co by sa nedalo prezit a v prvom rade ide predsa o hokej. Verim, ze sa mu u nas bude pacit :) , k comu dopomozu urcite aj fans, akych Kings nemaju.

Inak ma Lubo zenu?
Tak v Edmontone je veru kosa poriadna. Pre porovnanie, tu su priemerne teploty:

Edmonton: http://www.weather.com/outlook/travel/b ... v_business

Los Angeles: http://www.weather.com/outlook/travel/b ... v_business

Nitra: http://www.weather.com/outlook/travel/b ... v_business

V Edmontone je v lete zhruba tak teplo, ak v LA v zime a v Nitre na jar a na jesen.

Ale aspon si zahra lepsi hokej...
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES