Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Open,si ma predbehol :evil: :) Je to fakt super.Dokonca uz sledujem online prenosy na ahl stranke.Takze rekord je vyrovnany,teraz ho rychlo prekonat a sup do NHL.Aebby bol z COL vyhnany Petom a preco by to nemohol spravit aj Jaro :D

Chudaka Abbyho poslu do Tampy Bay a tam ho nasledujucu sezonu vyzenie Krizan :lol: :lol: :lol:

OpenFire píše:Chudaka Abbyho poslu do Tampy Bay a tam ho nasledujucu sezonu vyzenie Krizan :lol: :lol: :lol:
A odtial pojde chytat do Zvolena,kde bude robit dvojku Simonovicovi.... :D :D

Jaro Halak sa stal brankarom mesiaca november v AHL!!!!!!Myslim si,ze zasluzene!!!!!Gratulujem a len v tom Jaro pokracuj.
V noci opat chytal Jaro,ale jeho Hamilton prehral 3:2,Jaro dostal tri goly z 29 striel.Nabuduce bude zasa shutout!!! :cool:

Super sprava, skvele Jaro len tak dalej. Mna len stale udivuju tie jeho statistiky. :shock: :shock: 8) :fan:

Jaro zaznamenal dalsie ciste konto v tejto sezone :shock: :shock: :shock:

Ak to takto pojde dalej tak prekona snad vsetky rekordy brankarov v ahl :super: :super: :super:

:slovakia:

Uz je najlepsi za celu historiu Hamiltonu......je to super.A klobuk dole aj pred trenerom,ze po nevydarenom zapase,ked Jaro bol striedany(16/3) dal Jarovi ancu hned v dalsom zapase.A Jaro sa mu odvdacil 5nulou v sezone!!!!!!!

Kolik mu je let??

Senátor Palpatine píše:Kolik mu je let??
13.kvetna mal 21 rokov.......

Tak to je to dost nadejnej golman, co? :D
No, hodne stesti mu preju...at se prosadi 8)

Senátor Palpatine píše:Tak to je to dost nadejnej golman, co? :D
No, hodne stesti mu preju...at se prosadi 8)
Nastastie brankari dozrievaju neskor ako hraci v poli, takze este ma cas. Ale pomaly by mohol dostat aj nejaku tu sancu v prvom time.

To je,ale vy tam zasa mate Marka Schwarza a ten ma este o rok menej.A vyzera ze bude dobry aj on.Pri Brizovi sa asi neco priucil :).

...

ten chlapec bude o take dva tri roky nasou jednotkou na MS..kedze peto budaj bude hrat s coloradom play off....
marek85 píše:ten chlapec bude o take dva tri roky nasou jednotkou na MS..kedze peto budaj bude hrat s coloradom play off....
A Halak bude chytat za Slovan :hufi:
WildCelt píše:
marek85 píše:ten chlapec bude o take dva tri roky nasou jednotkou na MS..kedze peto budaj bude hrat s coloradom play off....
S toho čo si napísal som správne usúdil :lol: že mu velke vyhliadky na presadenie sa do NHL nedávas :roll: ale ja si naopak myslim, že by za 2 až 3 roky pokial mu bude priať stastie sa aj presadiť mohol a mali by sme dvoch golmanov v NHL co by bol pre nás unikát :D
Derryl píše:
WildCelt píše:
S toho čo si napísal som správne usúdil :lol: že mu velke vyhliadky na presadenie sa do NHL nedávas :roll: ale ja si naopak myslim, že by za 2 až 3 roky pokial mu bude priať stastie sa aj presadiť mohol a mali by sme dvoch golmanov v NHL co by bol pre nás unikát :D
Nie, to bolo myslene len zo srandy, musel som to tam napisat :D , podla mna ma na to, byt este lepsi ako Budaj, ale ktovie, aky dobry bude Peter :roll:

...

tak pokial ho nevymenia..tak v montreale by sa mohol presadit
marek85 píše:tak pokial ho nevymenia..tak v montreale by sa mohol presadit
tak pokial ho nevymenia, sa nepresadi, si myslim ja :P

...

okis mozes ale uz nebudes najsypatickejsi tiper ..... :lol:
marek85 píše:okis mozes ale uz nebudes najsypatickejsi tiper ..... :lol:
Souhlasim :D
Podle myho se prosadi...teda doufam...preju mu to :cool:
marek85 píše:okis mozes ale uz nebudes najsypatickejsi tiper ..... :lol:
Ja nepisem prispevky tak, aby sa Vam pacili a aby som bol najsympatickejsi "tiper" :doh: Ale pisem co si myslim :wink: A ako som uz raz pisal, v Montreale slovenskemu golmanovi velku sancu na presadenie sa nedavam :( Mozno keby si zmeni meno na Jaroslavue Haluak :D
a svajciar sa presadil..a este k tomu taky slabyy
marek85 píše:a svajciar sa presadil..a este k tomu taky slabyy
Ako dvojka, jednotkou je Huet :!: A Aebischer z tadial coskoro pojde prec, si myslim.

A kedze si to myslim, tak uz nebudem najsympatickejsi tiper, ze :beee:

:backtotopic:

...

no ale aj pre halaka by bola ako dvojka su per... nazciatok

Tak to by bolo super, ale mam pocit, ze tam dopadne ako Lasak v Nashville :( len same sluby...
...a nakoniec ho pekne :censored: Vobec s nim neratali. Zato u takeho Budaja je vidiet, ze by sa raz jednotkou stat mohol na dlhsie, pretoze mu doveruju :)
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES