Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Tak co sa tyka tej oblubenosti AVS fans,tak je to asi pol na pol.Su tam privrzenci Thea aj Peta.Ale Peto postupne ziskava vacsinu na svoju stranu :cool:
Peto je uz teraz vyborny brankar a to ze (zatial) nedokazal udrzat svoju vykonnost v zapasoch za sebou je len nahodou,resp.aj ked dostane brankar 4-5 golov a ma zle stats,to neznamena,ze zle chytal.V terajsej NHL pada vela golov,je vela PP a brankari inkasuju castejsie a viac.A Peto tento nedostatok odstrani len a len skusenostami...Takze to chce cas!!!!

Peto bude chytat aj v dnesnom zapase proti EDM.Verim a vlastne som o tom presvedceny,ze opat vyhra a poda skvely vykon.A mohol by dokoncit nastupenu zostupne trend v inkasovanych goloch.Proti CAR 2,proti STL 1 a teraz proti EDM-0!!Drzim palce!!!!!

no a ak zachyta v tom svojom "povestnom kritickom" 3 zapase v rade, mame potom velku nadej zhliadnut ho live z utorka na stredu na Galaxii!
drzime palec!

Peto zvladol aj treti zapas v rade a pripisal si vitazstvo.Dnes slo na neho "len" 19 striel,z ktorych inkasoval len raz.Skoda aj toho jedneho golu,lebo asi ten gol Peto nemusel dostat :( :( .Ale potom uz zatiahol roletu a chytal spolahlivo.Peto vyzera,ze je vo forme.Tak nech mu to vydrzi,co najdlhsie.Medzi tri hviezdy zapasu sa tentokrat nezmestil.GO BUDDY GO!!!!

som rad ze sa mu tak dari a ze sa chytil a drzi seriu troch vitazstiev co je naozaj skvele :cool: len nech to udrzi co najdlhsie a dufam ze nabuduce si nejaky zaps budem moct aj pozriet :)

Kvôli tomu, aby som videl Peťa v jeho životnej forme, nemusím chodiť do TipSportu.Stačí mi nezaspať a pustiť si ten zápas v televízii, alebo si ho nahrať na video a pozrieť si ho, zo záznamu. :wink:

:)

no petovi budaji sa tuto sezonu riadne dari :) on si zasluzi post jednotky a ja mu tak drzim palce..theo,pa paaaaaaaa :P

super len asi ten jeden gol je stale zakliaty ale stale lepsie ako keby mal dostat 3goly pekne sa posuva aj v rebricku!!!len tak dalej PPeto a uz tuto sezonu budes 1cka v Colrade este Theodora nepusti aspon takych 5 zapasov :cool:

vcera spravil dobru hrubku :D shotout mal na dosah tak hadam uz nabuduce sa mu to podari :roll:

Budaj, a 24-year-old Czech native
Tak toto napisali tupi kanadania na tsn.ca.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Seabrook videl som tu hrubku fakt si to pokazil,no co uz stalo sa,dufam ze taketo chyby sa uz opakovat nebudu,a co sa tyka tej TV stanice ze Peto je cech tak bez komentara.

no tak toto ma uz fakt nas*alo mame jedneho dobreho brankara v NHL a oni ho zaradia ako cecha :evil: :lol: no nepaci sa mi to!A neviete cii chytal dnes peto ???

peto dnes nechytal a col prehralo 2:1 s chicagom

tomi993 píše:peto dnes nechytal a col prehralo 2:1 s chicagom
sak to viem ze prehralo ale nechapem preco nedal chytat Peta keby chytal on tak by vyhrali 8)

medik911 píše:
tomi993 píše:peto dnes nechytal a col prehralo 2:1 s chicagom
sak to viem ze prehralo ale nechapem preco nedal chytat Peta keby chytal on tak by vyhrali 8)
Ale inak to sa mi paci ked Chyta Theo Colorado vacsinou prehra ked Budy tak vyhrava. Tomu Quenevillovi uz nacisto prehadzuje v hlave vyhybku alebo co? Vytazne zapasy 3x po sebe mu nestacia? Ja si nemozem pomoct podla mna je Queneville totalny IDIOT.

aj mne sa zda od zaciatku sa mi pacil ale co teraz robi :evil: Theodor nic teraz nechyta mozno jeden zapas sa mu vydari a uz je nanom chvala Peta chytal tri zapasi 1 gol a 4 zapas ho neda :evil: DEBIL

Dufam, ze dnes bude chytat Peto, konecne by som ho chcel vidiet live. Dnes hraju proti Edmontonu. Uz sa tesiiiiim.

kelemantia píše:Dufam, ze dnes bude chytat Peto, konecne by som ho chcel vidiet live. Dnes hraju proti Edmontonu. Uz sa tesiiiiim.
BUDE BUDAJ :!: :thumbsup:

Proti Edmontonu? To bude docela cennej shootout 8) .

Pozeral dnes niekto zapas EDM-COL? :o :o
No tak to bola prestrelka z oboch stran, bohuzial s hrubkami oboch brankarov. No neviem ci po tomto si Peto zachyta v blizkej buducnosti. :cry: :cry:
Ale boli tam krasne akcie, hral neskutocne Stastny. Skoda, ze nehral Svatos. Chybal mi na lade.

Marek nehral???Ale fakt som sa sklamam ked soim videl ten vysledok 6:7 budaj mal 31 zasahov a aake goly dostal????Nejake supaky????alebo fakt super goly? :?

WOOOW.Tak to bol teda zapas.Zial Peto dostal asi tak 3 goly co idu na jeho triko,ale mal aj skvele zakroky.Skoda je,ze si Peto pohorsil v statistikach.Myslel som si,ze po 2 tretine,v ktorej Peto neinkasoval a COL viedlo 5:3,to uz dotiahnu bez problemov,ale opak bol pravdou.Este ze Roloson bol opat deravy a doslova daroval vitazstvo Avalanche.Ale tazku hlavu by som si z tohto nerobil,lebo taketo zapasy su v sucasnej NHL beznou vecou.Peto si urcite este zachyta dost a dost.A to hlavne preto,ze ked chyta Peto,tak COL vyhrava :) Peto vychytal 4 vitazstvo v rade.....

Po zapase bolo vidiet,ako Peto dakuje bohu,ze je uz koniec. :) :) Tak za toto vitazstvo sa Peto bude musiet modlit vela vela vela hodin :D :D
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS