Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

kajo píše:sa mi zda,ze alex to raz tak napisal,a sa mi to paci :cool:
ja som to videl u jedneho fan AEBBYho pod nickom KACO34(ma aj stranku o Davidovi)A aj mne sa to pacilo-Slovni hratky za 1000 :D :D
The-o(pen)do(o)r dnes schytal 5 kuskov.Tak to uz by mal chytat opat Peto!!!!! :cool:

ale som si vsimol ze v kazdom tretom zapase dostane Theodor 5 golov!!Teraz by mohol dat Q peta do branky aspon na takych 5 zapasov :)

BUDAJ IN NET!!!!Dnes proti EDM bude chytat BOODS.Drzim palce!!!!!!

No statisticky si Peto trocha pohorsil,ale aspon si pripisal vitazstvo.Hlavne skoda toho tretieho golu,mi to pripadalo,akoby sa moc nesnazil,aby to chytil :( .A ten vysledok ma fakt prekvapil :o

Theo sa zranil!!!!Je mi to naozaj luto :) ,ale asi to tak muselo byt.Peto stal si sa jasnou jednotkou.Drzim palce!!!Skoda,ze prehral potom ten zapas s VAN. :(

Nuz Peto dostal dalsiu sancu...snad ju chyti za pacesy....ale keby aj nie, podla mna za sezonu ci dve sa stane brankarom cislo 1 v niektorom time....len este musi dozriet, to sa musi priznat :roll:

Skoda,Peto si opat pohorsil statistiky,ale za goly nemohol,skoda,ze na neho ide dost malo striel.Dalsi zapas,co bude Peto chytat bude shutout!!!Ale dnes asi nastupi proti SJ Theo :(

Proti LA taky chyta Theo.... :(

Proti CAR dnes nastupil Peto!!!!!Prave skoncil zapas,v ktorom COL zdolalo CAR 5:2.Peto mal 26 uspesnych zasahov,inkasoval dva krat a STAL SA 1 HVIEZDOU ZAPASU!!!!!A mal tam skvele "dont blinky".Aspon teda co som mal moznost pocut.Dufam,ze to daju do highlightov....Peto,gratulacia k vybornemu vykonu....

tak dnes mu to konecne vyslo parad peto z 28-preslo2 super len tak dalej

Aj mna dnes velmi potesila sprava, ze sa stal prvou hviezdou zapasu. Je to super Peto, len tak dalej. A predpokladam, ze za tie dva goly vobec nemohol ked sa stal prvou hviezdou. :cool: :cool:

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/sp/ ... _01_pm.jpg Wow!!!!!Kele:za prvy gol urcite nemohol-presilovka 5-3 a vysachovanie obrany.Druhy podla mna mal chytit,ale vynahradil si to inymi skvelymi zakrokmi.
Inak pozrite si highlighty(COL-CAR) na nhl.com :cool: :cool: :cool:

Alex píše:http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/sp/ ... _01_pm.jpg Wow!!!!!Kele:za prvy gol urcite nemohol-presilovka 5-3 a vysachovanie obrany.Druhy podla mna mal chytit,ale vynahradil si to inymi skvelymi zakrokmi.
Inak pozrite si highlighty(COL-CAR) na nhl.com :cool: :cool: :cool:
Ten výskok bol ako z nejakého kung-fu fimu :D

Inac ale tie jeho zakroky boli fakt huste a myslim ze ked niekto najde nejaku zaujimaju vec o nasich ako napriklad takyto odchytany zapas tak sem mozeme davat rovno linky. 8)

No toto je nádhera. Znova víťazný zápas a znova prvou hviezdou. Supeeeer :taptap:

Parada Peto supeeer. Co viac Queneville chce aby sa Peto stal Suverennou jednotkou v time? Thea nech posle na farmu. Bude to najdrahsi hrac historie na farme :lol:

Vyborne Peto gratulujem k vitazstvu a k skvelemu vykonu.Tak a teraz treba este zvladnut aj treti zapas v rade a bude to super.Vsak vitazstvo proti EDM uz ma!!!!Tak teraz vitazstvo s nulou.Go Boots go!!!!!

Skvele peto uz druhy skvele odchytany zapaas len dufam ze taky bude aj treti ale shotout ci ako sa to pise GO BUDDY GO

a teraz pride ten 3 "kriticky"?! :? 1, 2 s prehladom, tak hadam sa mu konecne podari potiahnut momentalnu fazonu co NAJdalej!
v Edmontone to vsak bude zaberacka, no ak Peto nastupi, verim mu, ze viac ako 3jku neinkasuje

Obrázek Tak takato pozicia Petovi naozaj svedci-1star

A Theovi zasa tato :D Obrázek

bez komentara :cool:

...

no je dobry ale este stale nevyzrety..strieda slabsie vykony s famoznymi...ale ked dozreje tak dalsi...patrick ROY

Tak ja uz o Petovi vobec nepochybujem :super: Bude jednotkou a bude podla mna v Colorade, mozno o sezonu mozno o tri, ale bude :!: :!: A bude z neho skvely golman, na ktoreho budeme moct byt velmi pysni :)

nie on uz je skvely golman!Ale theodor ma tiez kolisave vykony ale peto je uz jednoznacne lepsi :cool:

No Petovi ide. Minuly rok bol jeho prvy a uz vtedy bol schopny konkurovat timovej jednotke Aebbymu. Teraz ma druhy rok a opat sa scenar opakuje, Theo uz proste nie je to co bol a uz asi ani nikdy nebude. Podla mna by Peto mohol byt jednotkou uz buducu sezonu :) . Inak neviete niekto ze co hovoria na Peta fanusikovia Colorada? na diskusii avs...aj by som si pozrel ale neviem anglicky :(

maju ho radi som cital niekde ale uz neviem kde !A preco az druhu sezonu ja si myslim ze uz tuto sezonu bude jednotka lebo Theo uz nieje to co niekedy bol
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG