Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

tiez som sa to snazil vylustit, ale ten zaber tam bol len na par sekund, nestihacka..ale urcite nieco pozitivne :wink:
tak 16 striel v I tretine, riadna zaberacka a bolo len otazkou casu kedy inkasuje..ze ho prekonal ceksy hracik.. :roll:
som ale nasraty riadme, super hokej so super atmosferou a od II tretiny bez obrazu :(

cepi píše:tiez som sa to snazil vylustit, ale ten zaber tam bol len na par sekund, nestihacka..ale urcite nieco pozitivne :wink:
tak 16 striel v I tretine, riadna zaberacka a bolo len otazkou casu kedy inkasuje..ze ho prekonal ceksy hracik.. :roll:
som ale nasraty riadme, super hokej so super atmosferou a od II tretiny bez obrazu :(
Shit,aj mne to prestalo vysielat,ale chyta aj tak dobre.Skoda toho golu.Ze vraj to bol Jarov gol?No nevidel som,neviem posudit......Necakal som,ze to budu mat habs take tazke...BOS hra dobre.

Jaro podal dobry vykon,ale skoda tych prvych dvoch golov.Tie mohol chytit.Ale inak tam mal super zakroky,hlavne v 1 tretine.Ale u brankarov sa nepozera co a kolko pochytali,ale co pustili.No nic hlavne je,ze zbiera skusenosti a pri tom si pocina velmi dobre.Jaro GL do dalsich zapasov.

so svojim vykonom mĂ´ze byt asbolutne spokojny, prd platne 0b pre Montreal a to sa rata v tejto chvili ovela viac..

Jaro v akcii:

Halak vs. Kessel

Halak vs Donovan I

Halak vs Donovan II

Obrázek
Obrázek
Obrázek

[quote="cepi"]so svojim vykonom mĂ´ze byt asbolutne spokojny, prd platne 0b pre Montreal a to sa rata v tejto chvili ovela viac..

Jarik potrebuje cas...zatial len 6 zapasikov.....takĹľe zatim v poho - tri

vyhry tri prehry.....Normalka...ale tiez si myslim Ĺľe Aby nie je vo forme takĹľe Halak nema co stratit ked bude chytat...ideeees Jaro :cool:

Canadiens Head Coach Guy Carbonneau, on goalie Jaroslav Halak’s performance:

Halak was good. The first goal we’d like to have back, but the last two were turnovers that we created. In the first part of the game, he kept us in it and made some great saves. In the second part, it was all Thomas.

Dnes je na programe suboj Halak vs. Hossa(kovalcuk).Jaro drz sa.Drzim palce a pri troche stastia by to mohla byt aj nula.GL!!!

jaro bol dneska vystriedany 10/5 :? :? :? teraz si zu asi dlho nezachyta hoci mu to neprajem ale satva sa kzademu tak go jaro go

Sakra.Tak z patnatich striel pat golov.To je dost zle.Ale aj take zapasy existuju.Treba sa tesit z toho,ze ma moznost si zachytat v NHL a zbierat skusenosti....Tento zapas nevysiel,ale dalsi moze byt perfektny.....GL Jaro!

Jano Lasak is the best!!!
Nie je to nahodou Janova druha nulka v playoff?

A Ĺľe je slaby ci co to tu kecali mnohi ohladom MS Ĺľe kto by mal ist....samozrejme Ĺľe teraz mame prijemne starosti s vyberom brankarov na MS lebo nukaju sa Buddy, Krizan, Lasak, Stana a Halak a z toho vybrat trojicu nooo budu to mat tazke....s tou jednotkou ani nie ale s tou dvojkou a s trojkou najviac podla mna... :x to su ale prijemne starosti nie?.... ked si predtavim Ĺľe s jednotkou nebol dakedy problem a mozno aj trosku hej ale s tou dvojkou a trojkou nooo to moc nebolo z ÄŤoho....ale teraz jak huby po dazdi sa nam ponukaju nasi brankari...no ÄŤeÄŤe teraz ktoremu dat tu moznost byt dvojka alebo trojka?....Aj Stana sa chytil, Lasak sa tiez mu dari v CR, Halak talent jak biÄŤ a Krizan...noo medzi nim a Buddym by som sa rozhodoval medzi jednotkou :cool:

Podla mna: 1.Buddy
2.Krizan
3.jeden z tych troch co som spominal pred chvilou(Jaro, Jano al. Rasto) - ja osobne by som sa nevedel rozhodnut koho za trojku :roll:
Co vy nato ostatni?...s pozdravom Coloradcan
Colorado GoGoGo a Buddy a Marek tiez....jjjj a MS su nase....hor sa za ZLATOM!!!!!!

tento prispevok si mal napisat skor do temy MS (ale si tu novacik, tak ti bude asi odpustene :D )

no podla mna
#1 Budaj
#2 Halak
#3 to je jedno, trojka si aj tak asi nezachyta (iba ak by sa henti zranili alebo by chytali katastrofalne). Vazne neviem koho, europske ligy nesledujem (tak neviem ake vykony chlapi podavaju) :?

Myslim,ze pri trojke to uz bude jedno...Ale Stana preziva zatial svoje najlepsie playoff... http://www.hockeyligan.se/spelarstatistik.php?mdiv=svsp
1.Budaj
2.Halak
3.Stana/Krizan/Lasak

moja trojka e a aj to tak bude si myslim
1.Budaj
2.Krizan
3.Lasak
a kto bude dnes chytat??asi Aeby ne? :(

Halákovo dobrodružstvo v Habs končí, tréner ho posiela na farmu
12.03.2007 14:27 - MONTREAL
Tréner hokejistov Montrealu Guy Carbonneau rozmýšľa, že pošle Jaroslava Haláka späť na farmu do AHL, kde mladý slovenský brankár sezónu začínal.
ImageDvadsaťjedenročný Bratislavčan po februárovej pozvánke do prvého tímu síce odštartoval kariéru v NHL tromi víťazstvami, no potom odchádzal štyrikrát z ľadu so sklonenou hlavou a pri jeho poslednom predstavení v drese Canadiens vo štvrtkovom zápase v Atlante (2:6) musel opustiť bránku po piatich inkasovaných góloch. V siedmich profiligových vystúpeniach dosiahol celkovú úspešnosť zásahov 87,37 percent a priemer 3,71 gólu na zápas.

Kouč na piatkové stretnutie na ľade St. Louis Blues už Haláka nenominoval a v bránke Habs dal príležitosť Švajčiarovi Davidovi Aebischerovi. Náhradníka mu robil Michael Leighton, ktorého si klub stiahol pred prestupovou uzávierkou z listiny nechránených hráčov. Carbonneau neplánuje túto dvojicu v najbližších zápasoch meniť, no chce, aby Halák nevyšiel zo zápasového rytmu a preto uvažuje nad jeho preradením na farmu do Hamiltonu.

"Halák v AHL ukázal, že je veľkým prísľubom do budúcnosti," vyjadril sa na adresu bývalého brankára Ružinova a bratislavského Slovana tréner Montrealu. Podľa denníka Montreal Gazette si kouč hlavne želá, aby sa Halákovi nenahlodala psychika. "Vždy je šanca, že raz bude pokračovať, tam kde skončil. Mal výborný štart a vyzeral, že našiel svoje miesto v tíme. Nie som ešte úplne presvedčený, že ho pošleme na farmu, musíme si byť istí, či kráčame tým správnym smerom. Nechceme, aby stratil sebavedomie," dodal.

Haláka draftoval Montreal v roku 2003 v deviatom kole z celkového 271. miesta. V tíme Hamilton Bulldogs túto sezónu žiaril, vládol ligovým štatistikám a v počte shutoutov prekonal klubový rekord Steva Passmora. Za skvelé výkony si vyslúžil honor najlepšieho brankára za mesiac november a takisto miesto v jednej z otváracích formácií Zápasu hviezd AHL. Povolávací rozkaz do Montrealu dostal po zranení francúzskej brankárskej jednotky Cristobala Hueta
no skoda ale aspon si vyskusal co je to NHL a ziskal skusenosti :) urcite sa tam este vrati

Presne tak,ziskal skusenosti a je velmi mlady,uz teraz je kvalitny golman a to este bude ,ked nazbiera skusenosti.Skoda,ze tie statistiky nema lepsie,ale aj tak to bolo super,ze "ochutnal" NHLku.GL Jaro!!!!!

Tak,Aebby v noci opat "ziaril".Dostal hlupe a lacne goly.Ze by opat sanca pre Jara?Dufam,ze ano.Dnes by bolo super,ak by chytal Jaro v kandskom derby.Tak,ak to tak bude,tak vela uspesnych zakrokov......

Alex píše:Tak,Aebby v noci opat "ziaril".Dostal hlupe a lacne goly.Ze by opat sanca pre Jara?Dufam,ze ano.Dnes by bolo super,ak by chytal Jaro v kandskom derby.Tak,ak to tak bude,tak vela uspesnych zakrokov......
Jaroslav Halak, Montreal Canadiens - Halak is the probable starter for Saturday's game against the Maple Leafs.

Fantasticky HALAK!!!!!Prva hviezda zapasu!!!!!Ukazal,ze patri do 1 tymu "habs".Chytal cely zapas famozne,za goly nemohol.Mal 37 uspesnych zasahov a v najazdoch ho prekonal len Sundin.
Bol to naozaj skvely hokej,skvela atmosfera..super zazitok... :cool: :cool:

Videl som len koniec zapasu. Ten gol na 2:2 bol myslim po teci braniaceho hraca... A v najazdoch bol skvely, hlavne ten prvy zakrok bol :cool: :thumbsup:

WildCelt píše:Videl som len koniec zapasu. Ten gol na 2:2 bol myslim po teci braniaceho hraca... A v najazdoch bol skvely, hlavne ten prvy zakrok bol :cool: :thumbsup:
Ano bol to tecovany puk od nohu Bouileta(ak sa nemylim)......Pocas celeho prenosu Jara len chvalili:"Fantastic goaltending.great save" atd,atd

perfektne...ukazal, ze na to ma!...skoda toho jedneho zapasu,ked dostal ani nie za pol hodku 5 golov,jeho statistiky by vyzerali troska inak :(

dnes famozny vykon...kde dostal 2 goly z 39 striel....ukazuje ze chce ostat v hlavnom time Montrealu....drzme palce aby mu to vyslo :cool:

g.e.o.r.g.e píše:dnes famozny vykon...kde dostal 2 goly z 37 striel....ukazuje ze chce ostat v hlavnom time Montrealu....drzme palce aby mu to vyslo :cool:
2 goly z 39 striel... 8)

Jaro nastupi aj dnes proti medvedom.Verim,ze zopakuje vykon zo zapasu s MTL a napodobni Buddyho,ktory prave proti bruins vychytal nulu.Inak Jaro ma novu vystroj,zda sa,ze ju super "pokrstil",tak treba v tom pokracovat.Uz sa tesim na ten zapas.Bude to na TVU,dufam,ze bude vsetko fungovat.....GL JARO
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS