Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Alexander Ovechkin

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

begbeee píše:Sklopil kameru. Keď to spraví Rytmus tak 12 deti onanujú aký je kúúúl, že to dal vyžrať STV.
Nespravil nič hrozné.
:cool: Delat to nemel, ale tak pokud se holcine a kamere nic nestalo tak se snad nic tak hrozneho nestalo. Me spis Ovechkin zklamal v jine veci a to opravdu hodne. Ty nase baletky a Slovaky tam zbouraval jak smyslu zbaveny, ale proti Kanade byl jak beranek a ani na utoky na svoji osobu nereagoval :thumbsdown: Bud kua hraju svuj hokej proti vsem a ne jen proti nekomu...
Skorpion píše:To video je to napadnutie?! A z coho preboha mala pomliazdeniny? Ako beriem, ze to rozhodne robit nemal, ale zasa nerobme z komara somara.
To by zaujímalo aj mňa, ale možno nemala, lebo tam je napísané ÚDAJNE.
Selly8 píše:
begbeee píše:Sklopil kameru. Keď to spraví Rytmus tak 12 deti onanujú aký je kúúúl, že to dal vyžrať STV.
Nespravil nič hrozné.
:cool: Delat to nemel, ale tak pokud se holcine a kamere nic nestalo tak se snad nic tak hrozneho nestalo. Me spis Ovechkin zklamal v jine veci a to opravdu hodne. Ty nase baletky a Slovaky tam zbouraval jak smyslu zbaveny, ale proti Kanade byl jak beranek a ani na utoky na svoji osobu nereagoval :thumbsdown: Bud kua hraju svuj hokej proti vsem a ne jen proti nekomu...
Tak to hej, dvakrát zbúral Cháru (!) 2x Demitru a ešte niekoho. Cháru mu to dal po tom raz vyžrať. ALe práve proti Kanade mal dominovať svojou fyzickou hrou na ktorú niektorí jeho spoluhráči nemali kapacity. Veľký Bykovov FAIL bolo aj to že Volčenkov ako najlepší bodyčeker nedostal toľko času ako iný beci. V zápase s CAN mal mať spústu času.
kanter píše:
Skorpion píše:To video je to napadnutie?! A z coho preboha mala pomliazdeniny? Ako beriem, ze to rozhodne robit nemal, ale zasa nerobme z komara somara.
To by zaujímalo aj mňa, ale možno nemala, lebo tam je napísané ÚDAJNE.
Vykladovy slovnik Skorpiona:

udajne (v bulvarnom clanku)
1) dakde som to ocul, neste sa mi to overovat, je to vela roboty, bachnem to tam, sak co
2) neni to pravda, ale musim prist s dakym bomba clankom nech si to vela ludi precita lebo inak nebude vyplata
souhlasím že celkově Ovca do kanaďanů nechodil jako do jiných .... ale Radulov ? :D ten re*ard byl z nich posrany až to zdrave není... na čechy zákeřný hajzl ale proti kanadě to raději zabrzdil než jít do kontatku .... ubožák na ntou tenhleten Radulov
Sranda ten Ovechkin. To je blázon :D. Veď on si vyskakuje do dôležitých postáv reprezentácií. Síce som videl len dva zápasy s Ruskom, no aj to sepálil Slovensku Chára a nejeden raz a Česku Jágra :D. Ale Česi zostali obarení, ako keby Ovechkin spáchal dáky atentát, preto dostali aj gól. No tak Jardovi treba :D.
Z ruské hvězdy Alexandra Ovečkina zřejmě stále nevyprchala frustrace z debaklu s Kanadou ve čtvrtfinále olympijského turnaje. Když ho v noci po porážce 3:7 natáčel při odchodu z baru reportér ruské agentury RIA Novosti, rozbil mu útočník Washingtonu kameru. Novinář požádal Ovečkina o rozhovor, ale nepochodil. „Chceš, abych ti tu kameru rozbil?“ odvětil prý hokejista a vzápětí udeřil do čočky, která nevydržela a praskla. nhl.cz
Ti z něho mají v Capitals asi radost! Takhle by se rozhodně jedna z tváří NHL neměla chovat! :thumbsdown: Myslím že vedení Caps s ním dá řeč! Né že by to k něčemu bylo! :-P Alexi, Alexi, co to vyvádíš!? Na co si to hraješ?
Ešte zo zápasu SVK proti Rusku.
Keď išiel Ovechkin na tri nájazdy...
Proč jel Ovečkin tolik nájezdů? V NHL mu příliš nejdou. Protože patřil mezi ty hráče, kteří bojovali od poslední chvíle. Navíc to bylo jeho přání.
Vidno, že nehral za kolektív, ale za seba. Bykov bol z neho vykakaný, pretože normálny tréner by nedal na nájazdy hráča, čo má naň 27% úspešnosť. Raz pochopím, ale 3-krát...
Napísať my o Crosbym, že je, citujem, "kokutek", strhla by sa tu mela, jeho fanúšikovia by tu spravili hotové peklo, stačilo sa pozrieť na ich príspevky pri minuloročnom play-off.

Hold, čo je dovolené na Ovcu, nie je dovolené na Crosbyho.
Já si myslim, že na Crosbyho se kydá hnuj i když de facto nic nedělá. Ovce se v posledním ROCE chová jak neskutečný hovado, jak na ledě, tak mimo něj. Mimochodem Campbell je zraněnej... kolik že už to Ovce zranil hráčů? Tušim tohle byl 3-4? :roll:

Fakt se mě líbí, jak vám hned vadí že sem to prase takhle nazval. A taktéž se můžu ohánět větou: Hold, čo je dovolené na Crosbyho, nie je dovolené na Ovcu... protože když vy můžete urážet Crosbyho skoro dennodenně, proč já bych nemohl alespon jednou Ovci? A zrovna za věc, za kterou si to zaslouží.
PainKiller píše:Já si myslim, že na Crosbyho se kydá hnuj i když de facto nic nedělá. Ovce se v posledním ROCE chová jak neskutečný hovado, jak na ledě, tak mimo něj. Mimochodem Campbell je zraněnej... kolik že už to Ovce zranil hráčů? Tušim tohle byl 3-4? :roll:

Fakt se mě líbí, jak vám hned vadí že sem to prase takhle nazval. A taktéž se můžu ohánět větou: Hold, čo je dovolené na Crosbyho, nie je dovolené na Ovcu... protože když vy můžete urážet Crosbyho skoro dennodenně, proč já bych nemohl alespon jednou Ovci? A zrovna za věc, za kterou si to zaslouží.
Kde sme o ňom napísali, źe je prasa, hovado, kokutek a podobné výrazy? Nájdi ich? pretože ak slovo zákerák, prípadne výraz similant krížený s provokatérom (nadôvažok požívané dávnejšie) pokladaš za rovnocenné tvojim výrazom, niet s tebou čo riešiť.
NIKDE sem nepsal že rovnocenné. Ale vemte si, kolikrát ste před jméno Crosby nenapsali slovo zákeřák, simulant a tak dále... tak proč já bych nemohl, taky jednou napsat něco o Ovci? Jestli sem urazil vaší modlu, tak se velmi omlouvám, ale prostě je to tak. A nechápu jak takovej dobytek může mít ještě nějaký fanoušky.

EDIT: Btw, na další příspěvky nejspíš reagovat nebudu, protože to stejnak nemá cenu se o tom bavit. Jen nechápu, že když podle vás je Crosby zákeřák atd., tak co je teda potom Ovce... jo on je vlastně Alex d grejt. lol
Konečne sa nekydá na Crosbyho :D super.Ovechkin len stále potvrdzuje moje slová
PainKiller: :good: :good: Naprosto souhlasím a se vším. :good: :good:
No Ovechkin, aj Crosby majú chyby. To musí uznať každý... Pri Crosbym je to hlavne to simulovanie a tie zákroky zo zadu, na hráčov, ktorých ani sám nepozná, viď. Valábik....
Kdežto Ovechkin je tiež zákerná sviňa, no aspoň sa pokúša zraniť, alebo napadnúť hráčov typu Chára (ZOH), Jágr (aj keď je v Česku poklad, tak sa nebál do neho ísť, tiež ZOH), alebo už aj obranca Gonchar... Proste obidvaja sú ku*vy... Nikto viac, nikto menej. Jeden sa snaží zraniť hráčov, druhý sa snaží zahrať, že ho hráči zranili...
Naj z nováčikov je asi Stamkos, ktorý už naplňuje svoje kvality... Nemuseli by ste NHL-ku riešiť len cez Crosbyho a Ovechkina...
PainKiller píše:NIKDE sem nepsal že rovnocenné. Ale vemte si, kolikrát ste před jméno Crosby nenapsali slovo zákeřák, simulant a tak dále... tak proč já bych nemohl, taky jednou napsat něco o Ovci? Jestli sem urazil vaší modlu, tak se velmi omlouvám, ale prostě je to tak. A nechápu jak takovej dobytek může mít ještě nějaký fanoušky.

EDIT: Btw, na další příspěvky nejspíš reagovat nebudu, protože to stejnak nemá cenu se o tom bavit. Jen nechápu, že když podle vás je Crosby zákeřák atd., tak co je teda potom Ovce... jo on je vlastně Alex d grejt. lol
Ak by si napísal, že je Ovca zákerák, prípadne slovo podbného rangu ako použivam ja na Crosbyho, nenapísala by som ani mäkké f. Ak teda vôbec rozumieš, na čo narážam, pretože podľa posledného príspevku súdim, že asi nie.
yzy19 píše:No Ovechkin, aj Crosby majú chyby. To musí uznať každý... Pri Crosbym je to hlavne to simulovanie a tie zákroky zo zadu, na hráčov, ktorých ani sám nepozná, viď. Valábik....
Kdežto Ovechkin je tiež zákerná sviňa, no aspoň sa pokúša zraniť, alebo napadnúť hráčov typu Chára (ZOH), Jágr (aj keď je v Česku poklad, tak sa nebál do neho ísť, tiež ZOH), alebo už aj obranca Gonchar... Proste obidvaja sú ku*vy... Nikto viac, nikto menej. Jeden sa snaží zraniť hráčov, druhý sa snaží zahrať, že ho hráči zranili...
Naj z nováčikov je asi Stamkos, ktorý už naplňuje svoje kvality... Nemuseli by ste NHL-ku riešiť len cez Crosbyho a Ovechkina...
To je preklep, alebo máš fantáziu podporenú nejakými látkami?

Ak si si yzy nevšimol, si v téme o Ovečkinovi.
Zas sa ho tak nezastávaj... nie je neviniatko, mám ho radšej, ako Crosbyho, no nemám ho tak rád, aby som nepovedal o ňom krutú pravdu...
hmm některé názory tady velmi zájimavé ale je to jedno pořád to je nejlepší hráč na světě tak co :)
yzy19 píše:Zas sa ho tak nezastávaj... nie je neviniatko, mám ho radšej, ako Crosbyho, no nemám ho tak rád, aby som nepovedal o ňom krutú pravdu...
Pošli mi link na môj príspevok, kde som sa ho neoprávnene zastala.
Najlepší ako pre koho :wink: A nechápem ako môžete porovnávať jeho zákroky s Crosbyho :| Nezdá sa mi,že Crosby niekoho dolámal...alebo sa mýlim?
Painkiller, s tim Ovechkinem si to mozna ted trochu prehnal, ale ja se pochopitelne nezlobim. Taky ho proste nesnasim cim dal vic. Souhlasim s tim, ze zakroky kolenem nebyli umyslne, to by byl uz totalni blazen kdyby takovym stylem cilene zranoval hrace. Ale Ovechkin je proste bezohledne individuum, ktere pri hre vubec nema zabrany a neco jako sebekontrola mu nic nerika. Plest tady Crosbyho a porovnavat ho s Ovechkinem, tak to uz je uplne mimo misu, Crosby je uplne jiny hrac a clovek. Taky neni bez chyb, ale v posledni dobe se Sid meni spis k lepsimu, kdezto Ovechkin si dovoluje cim dal tim vic. To je na tom to nejhorsi, ze Ovechkin je hodne kritizovany, tak by clovek cekal, ze se zacne trochu kontrolovat, ale on porad prileva vic a vic oleje do ohne...
284 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS