Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

novodd píše:Dnes nastupi Jaro, je to takmer 100%.
PS: nevie niekto Aebyho stranku?
No ShotOut to uz zial nebude uz fasol jedneho.

eman22 píše:
novodd píše:Dnes nastupi Jaro, je to takmer 100%.
PS: nevie niekto Aebyho stranku?
No ShotOut to uz zial nebude uz fasol jedneho.
Uz fasol aj druheho od Blakea

kraaasny zakrok halaka ... v 2tretine... zakrok dna :P :P [/list]

uz fasol aj tretieho...

No tak nakoniec prehra :( . Skoda ze Perezhogin tu sancu nevyuzil, mohlo to byt predlzenie. Jaro chytal spolahlivo, hlavne ten big save v 2. tretine :cool: . Nabuduce uz podla mna nastupi Aebby.

ja si myslim ze znova bude chytat Halak...

no Jarovi to tentokrat nevyslo sice z 31 striel Islanders dostal len 3 goly, ale Habs dali len 2, cize prvy prehraty zapas :(

Jaro podal skvely vykon.Naozaj posobil v brane,ako by mal odchytane aspon dve sezony.Skoda,ze nevyhral...Ale je to super.Len nech v tom pokracuje aj nadalej...

Ma niekto prosim Vas video na ten zakrok co spravil Jaro???

Bolo to tusim v Sporte na Markize, lenze som na ich stranke nenasiel archiv sportovych novin a rad by som si to kukol este

btw. Jaro zahral ten zapas super, skoda toho prveho golu ...na druhu stranu Canadiens boli malo efektivny a na Jara sa vyhovorit rozhodne nemozu

Len tak dalej JARO ...go go go

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=HhLGCW-vm-s
tu to mas :)

Dnes chyta proti TOR Aebby....Tak asi pravdepodobne zajtra bude stat v branke proti rangers Jaro.Inak trener je s Jarom velmi spokojny..a to je dobre :wink: :cool:

Dnes chyta Jaro.... Jaroslav Halak will start in goal tonight for Montreal reports the Montreal Gazette.

Aj ja som cital nejake clanky v suvislosti s Canadiens ...Aebishera skritizovali , zvlast za tie 2 lacne goly. Tentokrat boli v utoku efektivny, hlavne z ich vyuzivania presiloviek ide strach ...

na rade je JARO ...tak mu vsetci drzme palce ...go go go

Jaro dnes síce chytal ,ale dostal 3 góly.2 góly mu strelil Marcel Hossa a 1 mu strelil Jarda.Jeho bilancia z tohto zápasu 3/26 :cool:

Nasi strelci su opet velmi aktivny proti nasim brankarom.

Tak toto "milujem".Celu sezonu hra velky k*kot a proti krajanovi mu nasuka pomali hatrick....ALe Jaro nechytal zle.Az na ten prvy Jagrov gol...Habs moc Henkeho nepreverili....MTL caka dalsi dvojzapas,tak snad si aspon v jednom zachyta.NEch si uz zepsi konecne tie statistiky. :wink: :cool:

Alex píše:Tak toto "milujem".Celu sezonu hra velky k*kot a proti krajanovi mu nasuka pomali hatrick...
urcite lepsie ako by ich mal strelit Prucha, Jagr, Nylander a dalsi :P

Open:hej to je lepsie,ale idealne by to bolo,keby to nebol nikto.

Udajne aj dnes proti Sabres by mal chytat Jaro.Tak vela stastia....bude to tazke,ale podla mna to Jaro zvladne na vybornu!!

Alex píše:Open:hej to je lepsie,ale idealne by to bolo,keby to nebol nikto.

Udajne aj dnes proti Sabres by mal chytat Jaro.Tak vela stastia....bude to tazke,ale podla mna to Jaro zvladne na vybornu!!
Dúfam že nedostane veľa gólov,ale musíme vyhrať.Stačí my aj 1-0 po nájazdoch výhra :)

Tak nakoniec chytal AEBISCHER, ktory konecne ukazal svoju silu :shock:
7 golov z 29 striel, to tak lahko niekto nedokaze :lol: :lol: :lol:

Myslim ze to je jasna rovnica...

Aby+7golov v BUF= dalsi zapas Jaro Halak
8)

OpenFire píše:Myslim ze to je jasna rovnica...

8)
No z matiky som dost slaby,ale dosadit tuto rovnicu som si vedel :D
Schwolco:Ale dokaze,THEO v MTL dostal 8 kuskov z asi 33 striel :D
Som rad,ze Jaro si to neodniesol,dnes v BOS by to namalo byt take tragicke.Jaro,drzim palce!!!!

OpenFire píše:Myslim ze to je jasna rovnica...

8)
a to proti medvedom z Bostonu! :super:
tak na dnesny match sa mimoriadne tesim, sorry Jarino, ale dnes drzime prsty Zdenkovi :)

Teď dostal Halák dvě minuty a docela dost se diví, za zdržování hry :)

Lecavalier-number4 píše:TeÄŹ dostal Halák dvÄ› minuty a docela dost se divĂ­, za zdrĹľovánĂ­ hry :)
No v strede tretiny trpol znova pri vyhodeni puku,nastastie bol tecovany....Ale Jaro chyta skvele!!!! tretina 16/16.V poslednej minute sme poculi len "CHARA,HALAK SAVE,CHARA,HALAK SAVE,CHARA onetimer,HALAK SAVE,rebaund,HALAK SAVE.
Skvely zapas,skvely fanusikovia HABS,skvela atmosfera,skvely hokej....len tak dalej.
Ozaj tam v hladisku mal niekto transparent s Jarovim menom,ale nevidel som dobre co tam bolo napisane,vsimol si to niekto?Videl som tam len HALAK a potom neviem....
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES