Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Alex píše:Dnes proti CBJ by mal chytat Theo.Sakra zasa neuvidim Peta v TV.O tom ,kto bude chytat zajtra v St.Louis sa trener Q rozhodne dnes po zapase.Verim,ze sa rozhodne spravne.Buddy in the net!!!!
Treba bude mit stesti, trener se na Thea prece jen vykasle a chytat ho uvidis... :D

Podla vsetkeho,by dnes mal proti St.Louis chytat Peto Budaj.Drzme palce.A mal by chytat aj Legace.Sakra snad si to niekde mozem pozriet..... :?

STL-COL.Zapas o ktorom musim povedat,ze jedno oko place a druhe sa smeje.Peto nechytal zle,mal aj skvele zakroky,ale predsa prehral a aj statisticky si to trocha pokazil.Ale stale je to dobre!!!!Musime byt spokojni.Stale ma dobre az vyborne statisticke cisla a odchytal uz 5 zapasov z trinastich.A stale ma dvoveru trenera.Aj dnes chytal Peto,aj ked predtym Theo zachytal dobre.
Na druhej strane sa tesim zo skveleho az famozneho vykonu Mannyho Legaceho!!!!!
Idealny priebeh tohoto zapasu by pre mna bol 0:0 aj po predlzeni a potom by to bolo jedno ako to dopadne v najazdoch :)

Videl som tie jeho zakroky a boli fakt famozne :o :)

Tak, keby ten zapas proti Minnesote chyta Budaj, tak ma shutout, Theo zase nepodal az tak ohromny vykon, tie strely by pochytali aj brankari Philadelphie :roll: Minnesota zahrala biedne, respektive hra Colorada ako muzstva v obrane bola vyborna. A to sa o zapase v St. Louis zrejme neda povedat a Peto mohol chytat neviem ako dobre, proste ani to nestacilo...

Pozrel som si cely zapas STL vs.COL a musim povedat,ze Peto chytal velmi dobre(teraz som naozaj objektivny :D ).Prvy gol:Mozno to mohol chytit,ale nebola to vyslovene jeho chyba.Druhy gol:Nemal sancu nahravka spoza brany a bomba z prvej z pomedzi kruhov.Treti gol:Peto vyrazil strelu,zial bol tam nepokryty hrac a dorazil.Stvrty gol:Strela,Peto opat skvele zasiahol,ale v brankovisku bol uplne volny hrac a puk sa mu odrazil od nohy do brany.... :( Ale opakujem,Peto chytal vyborne a tie 4 goly si nezasluzil.Aj komentatori sa na nom "odbavovali".... :) 8)

chcete sa nieco spytat Peta Budaja?Mate prilezitost.... poslite svoju otazku,venovania a tak na
avalanche@pepsicenter.com do stredy 8.novembra do 17,00hod americkeho casu( u nas cca +6hod)

Alex píše:chcete sa nieco spytat Peta Budaja?Mate prilezitost.... poslite svoju otazku,venovania a tak na
avalanche@pepsicenter.com do stredy 8.novembra do 17,00hod americkeho casu( u nas cca +6hod)
skor mi zisti kontat na Hollanda :D toho by som sa rad niečo popýtal, ale zas moja anglictina :lol: ja by som ti to napisal a ty by si to preložil :lol: :lol:

Derryl píše:
Alex píše:chcete sa nieco spytat Peta Budaja?Mate prilezitost.... poslite svoju otazku,venovania a tak na
skor mi zisti kontat na Hollanda :D toho by som sa rad niečo popýtal, ale zas moja anglictina :lol: ja by som ti to napisal a ty by si to preložil :lol: :lol:
To s tym prekladom tiez nie je u mna vyhra.Ja mam na to lidi :) .Ale nie vzdy su k dispozicii:D:D:D

Peto odchytal proti LA tretiu tretinu.Theodor mal opat den otvorenych dveri-OPEN THE-(O)DOOR.Inak dnes ma meniny Teodor,tak vsetko najlepsie Peto,nech si cim skor # 1 :D:D:D

Dnes proti CBJ by mal chytat Peto.COL dnes vyhra, prerusi seriu prehier.A navyse, citim,ze Peto vychyta shutout!!!!!!GO BUDDY GO!!!!

Budy drz sa, dufam ze mu k dobremu vykonu pomozu aj goly Svatosa :wink:

Tak moj citak mi vysiel :D :D .Peto vychytal svoj treti shutout v kariere a prvy v tejto sezone.Kryl vsetkych 25 striel CBJ a stal sa prvou hviezdou zapasu!!COl vyhralo 3:0.Buddy,gratulujem,len tak dalej!!!!

Alex este raz tak ta upalia na hranici ako bosorku :lol: :lol: :lol: .

Budy gratulujem :taptap: :taptap: :thumbsup2: Vychytat Shotout na superovom klzisku sa ceni o to viac. Krasa, dufam ze teraz COL chyti vĂ­taznu seriu a Budy bude pritom. :cool:

Budaj podla nhl.com tretia hviezda celeho kola NHL , ma tam aj video highlight :) :taptap:

alex:vdaka.
koli tebe som tipoval na vyhru Colorada,kedze,si napisal,ze Budaj vychyta shutout a Svatos da aspon gol.cize cista 2 8) :cool:

:fan: :fan: Peto Budaj :fan: :fan:
Som zvedavy ako zahrame dnes v Minnesote,bude to tazky zapas ale mozme uspiet ak zachyta Peto dobre,potom Dallas,Anaheim :?
No uvidime dufam ze Peto ak bude chytat sa ukaze v plnej sile :roll: :roll:

A Bude Peto Chztat aj dnes? CO viac by Queneville chcel ako shotout. Peto zachvilu bude no.1 Goalie in Colorado

Podla mna dnes Peto chytat urcite nebude.Jedine ak bude Thea striedat,alebo ak sa Jose zrani.....ale mozno to tak bude lepsie,lebo dnes to asi schyta..... :)

Alex píše:Podla mna dnes Peto chytat urcite nebude.Jedine ak bude Thea striedat,alebo ak sa Jose zrani.....ale mozno to tak bude lepsie,lebo dnes to asi schyta..... :)
No akurat citam,ze trener Q pri rozhovore s jednym z novinarov naznacoval,ze by mohol Peto chytat aj dnes.No uvidime.Ked nastupi,tak nech sa mu dari!!!!Go Boods Go!!!!!

Alex píše:Dnes proti CBJ by mal chytat Peto.COL dnes vyhra, prerusi seriu prehier.A navyse, citim,ze Peto vychyta shutout!!!!!!GO BUDDY GO!!!!
A kedy si cestoval v case Alex, ani si sa nepochvalil :lol:
Ja dufam, ze Peto v Minnesote chytat nebude :) Divochom to tam dnes bude urcite padat a nechcem, aby si to odkrutil chudak Peto, na to je dobry Jose :skodoradostny2:

Tak nakoniec Peto naozaj chyta!!!Prvu tretiniu zatial zvladol,aj ked ho moc Wild nepreverili.(5 striel).Tak drzim palce Peto!!!!

Alex píše:Tak nakoniec Peto naozaj chyta!!!Prvu tretiniu zatial zvladol,aj ked ho moc Wild nepreverili.(5 striel).Tak drzim palce Peto!!!!
Peťo zvládol aj 2 tretinu, v ktorej na neho, vystrelili 9 striel.Držím palce ,aby mu podobne vyšla, aj 3 tretina. :cool:
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES