stř 28. říj 2009 12:51
To je jedno. Stejne sa raz pobijú spolu.
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Podľa mňa urobil Pain len to isté čo ty[/quote]Kika píše:PainKiller, pošli videá, z fotiek to nevidno. Alebo máš iný meter na Ovečkina a iný na Crosbyho (keď som poslala fotky Crosbyho - chcela som len ukázať, ako to niekto preháňa, ale to som už písala) tak sa vám to nepáčilo?
//necituj zbytocne so vsetkymi tymi fotkami.k
Len s tým rozdielom Kika, že ja som chcela poukázať s čím niekto dokáže prísť, kým PainKiller to zobral úplne váźne. Takže sa láskavo nauč čítať, nenapísala som to tam malým písmom a razmt-svk píše:Podľa mňa urobil Pain len to isté čo tyKika píše:PainKiller, pošli videá, z fotiek to nevidno. Alebo máš iný meter na Ovečkina a iný na Crosbyho (keď som poslala fotky Crosbyho - chcela som len ukázať, ako to niekto preháňa, ale to som už písala) tak sa vám to nepáčilo?
//necituj zbytocne so vsetkymi tymi fotkami.k

To nič nemení na tom, že je nudnýýýýýýýý :smile03: :frajer2:Dawe4 píše:Především Crosby nenínamachraovanej a nemá zapotřebí na sebe poutat pozornost takovými kravinami.
No já jsem chtěl říct, že právě nudný znamená víc. Alex je opravdu namachrovaný frajírek, který neustále vymýšlí blbosti, aby na sebe upoutal pozornost. A mimochodem velcí hokejisté jsou většinou nudní.begbeee píše:To nič nemení na tom, že je nudnýýýýýýýý :smile03: :frajer2:Dawe4 píše:Především Crosby nenínamachraovanej a nemá zapotřebí na sebe poutat pozornost takovými kravinami.
Ani by som nepovedal...Dawe4 píše:No já jsem chtěl říct, že právě nudný znamená víc. Alex je opravdu namachrovaný frajírek, který neustále vymýšlí blbosti, aby na sebe upoutal pozornost. A mimochodem velcí hokejisté jsou většinou nudní.begbeee píše:To nič nemení na tom, že je nudnýýýýýýýý :smile03: :frajer2:Dawe4 píše:Především Crosby nenínamachraovanej a nemá zapotřebí na sebe poutat pozornost takovými kravinami.

Kód: Vybrat vše
http://tvnoviny.sk/sport/vancouver-2010/hokej/ubohe-oveckin-napadol-fanusicku.htmlSkorpion píše:To video je to napadnutie?! A z coho preboha mala pomliazdeniny? Ako beriem, ze to rozhodne robit nemal, ale zasa nerobme z komara somara.