Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Jaroslav Halak
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Ja som to pocuval v radiu. Najprv ze vydrzim prvu tretinu. Potom ze no sak este trocha, ved je to zaujimave. No a potom co nedostal gol ani v druhej tretine, tak sa mi spat nedalo ist aj keby som mal na druhy den neviemco dolezite. Uz sa tam crtal shutout, uz to aj na fore pisali. Polka tretej tretiny furt nula, to uz som bol pred infarktom. Potom dostal dva goly ale zaver znova napinavy jak svina islo o vyhru. Super zazitok aj ked len kombinacia radia a fora canadiens. Aspon ked nahodou sa stane z Jara kvalitny NHL brankar budem si moct povedat bol som pri tom ked Jaro hral svoj prvy zapas v NHL.
Preco si myslis, ze sa tesim z toho ze sa zranil? Ja sa tesim z toho, ze Jaro bude chytat zopar zapasov. Ani ja neprajem najlepsiemu branakrovy ligy, aby sa zranil.medik911 píše:mohla by byt ale ty sa tesis stoho ze sa on zranil ja nikomu neprajem zle hoci som rad ze si zachyta ale neprajem Huetovi aby sa zranilto nie
Halak 3/18 ale dolezite je vitazstvo. Treba sa podakovat aj timu canadiens ktory Jara dost podrzali a prestrielali supera 31:18. Ze vraj prve dva goly boli tecovane strely. Treti gol vraj ide na Jarov vrub lebo ostal hlboko v brane oproti strelcovi.
Halak chyta aj vo stvrtok s Nasvillom povedal trener Carbonnueu..
Halak chyta aj vo stvrtok s Nasvillom povedal trener Carbonnueu..
Ja som si tiez precital prispevky z fora Canadiens a mam dojem, ze su z Jara velmi nadseny a Aebiho v brane velmi vidiet nechcu ...
Pocuval som zapas v NHL radiu ...komentatori vsak povedali, ze nemal tie prve dva goly sancu chytit ...pri prvom navyse absolutne nic nevidel.
Rozdiel medzi forom Canadiens a Avalanche je markantny, rovnako ako aj rozdiel medzi fanusikmi na stadionoch. Dolezita je vyhra a statistiky idu bokom ...aj tak to vychadza nad 90% uspesnost pre Jara
drz sa Jarino a s usmevom na Predatorov ...
Pocuval som zapas v NHL radiu ...komentatori vsak povedali, ze nemal tie prve dva goly sancu chytit ...pri prvom navyse absolutne nic nevidel.
Rozdiel medzi forom Canadiens a Avalanche je markantny, rovnako ako aj rozdiel medzi fanusikmi na stadionoch. Dolezita je vyhra a statistiky idu bokom ...aj tak to vychadza nad 90% uspesnost pre Jara
drz sa Jarino a s usmevom na Predatorov ...
kraasne sa mi to splniloSchwolco píše:kiezby sa stalo:
1.) Halak by si zachytal aspon zapas a predviedol by sa
2.) Aebischer by mal nocnu moru zo slovenskych brankarov
3.) cela tato tema by sa presunula do Slovaci v NHL
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé