Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Jeden technicky dotaz:Nepresunieme topic do "slovaci v nhl"? :cool: :wink:

Ak odchyta este nejaky ten zapas, tak preco nie :lol:

tiez som nad tym rozmyslal,ale asi by bolo trochu skoro.ved Jaro sa este do AHL urcite vrati.inak ALex,super podpis,s tym Petom a Jarom :cool:

Ja som to pocuval v radiu. Najprv ze vydrzim prvu tretinu. Potom ze no sak este trocha, ved je to zaujimave. No a potom co nedostal gol ani v druhej tretine, tak sa mi spat nedalo ist aj keby som mal na druhy den neviemco dolezite. Uz sa tam crtal shutout, uz to aj na fore pisali. Polka tretej tretiny furt nula, to uz som bol pred infarktom. Potom dostal dva goly ale zaver znova napinavy jak svina islo o vyhru. Super zazitok aj ked len kombinacia radia a fora canadiens. Aspon ked nahodou sa stane z Jara kvalitny NHL brankar budem si moct povedat bol som pri tom ked Jaro hral svoj prvy zapas v NHL.

Obrázek

bolo tu zhrnute uz v podstate vsetko, tak len tolko to :taptap:

skvele Jaro dufam ze sa ti bude darit aj nadalej...dufam ze Huet sa nebude ani musiet vratit spat do tymu!

Myslm, ze mĂ´ze byt presunuta tato tema k slovakom v NHL, pretoze Huet si uz do konca sezony nezahra. :super: :slovakia: :clap:

mohla by byt ale ty sa tesis stoho ze sa on zranil ja nikomu neprajem zle hoci som rad ze si zachyta ale neprajem Huetovi aby sa zranil :( to nie

medik911 píše:mohla by byt ale ty sa tesis stoho ze sa on zranil ja nikomu neprajem zle hoci som rad ze si zachyta ale neprajem Huetovi aby sa zranil :( to nie
Preco si myslis, ze sa tesim z toho ze sa zranil? Ja sa tesim z toho, ze Jaro bude chytat zopar zapasov. Ani ja neprajem najlepsiemu branakrovy ligy, aby sa zranil. :!: :fnuk: :!:

no sak ok aj ja mu to prajem ale taktiez prajem aj vyliecenie Hueta a je jasne kto pojde na farmu ked sa Huet vrati nie ??? AEBY :lol:

medik911 píše:no sak ok aj ja mu to prajem ale taktiez prajem aj vyliecenie Hueta a je jasne kto pojde na farmu ked sa Huet vrati nie ??? AEBY :lol:
Aeby ma jednocestnu zmluvu.

Halak 3/18 ale dolezite je vitazstvo. Treba sa podakovat aj timu canadiens ktory Jara dost podrzali a prestrielali supera 31:18. Ze vraj prve dva goly boli tecovane strely. Treti gol vraj ide na Jarov vrub lebo ostal hlboko v brane oproti strelcovi.

Halak chyta aj vo stvrtok s Nasvillom povedal trener Carbonnueu..

Ja som si tiez precital prispevky z fora Canadiens a mam dojem, ze su z Jara velmi nadseny a Aebiho v brane velmi vidiet nechcu ...

Pocuval som zapas v NHL radiu ...komentatori vsak povedali, ze nemal tie prve dva goly sancu chytit ...pri prvom navyse absolutne nic nevidel.

Rozdiel medzi forom Canadiens a Avalanche je markantny, rovnako ako aj rozdiel medzi fanusikmi na stadionoch. Dolezita je vyhra a statistiky idu bokom ...aj tak to vychadza nad 90% uspesnost pre Jara

drz sa Jarino a s usmevom na Predatorov ... :cool:

Jaro zachytal super. Na tie prvy dva goly proste nemal sancu, resp. taketo tecovane strely sa daju chytit len so stastim. Chudak Aeby, v AVS ho vytlacal Buddy a teraz v Habs ho vytlaca Halak.... Ten "chlapec" musi mat zo slovakov komplexy.

Jaro sa dnes predviedol, sice inkasoval az 5 golov ale svoj tim priviedol k dalsiemu vitazstvu po samostatnych najazdoch, som zvedavy ako zareaguje trener a ci ho postavi aj v dalsom zapase, zatial z 3 Z 3 W, neni o com, dufam ze Jaro dostane opat sancu :cool:

no mas pravdu 5 golov je 5 golov ale dolezite je vitazstvo podla mna ho trener postavi :cool: :cool: :cool:

svajciar uz asi bude mat zo slovakov traumu :lol: z colorada ho vytlaci peto a z montrealu pomaly ale iste ho vytlaca Jaro :cool: :cool: ten ak bude chytat v reprezentacii a budu hrat proti slovensku tak sa asi do brany ani nepostavi :D

Jaro len tak dalej a mozno urobis aj nejaky rekord :P

"Nezačali sme podľa našich plánov, prehrávali sme o dva góly. Bojovnosťou sme sa však vrátili do zápasu. Pre tím to bol veľký zápas" - povedal po zapase Halak.
Jaro dnes opät vitazstvo, to je super.

novodd píše:"NezaÄŤali sme podÄľa našich plánov, prehrávali sme o dva gĂłly. BojovnosĹĄou sme sa však vrátili do zápasu. Pre tĂ­m to bol veÄľkĂ˝ zápas" - povedal po zapase Halak.
Jaro dnes opät vitazstvo, to je super.

novoddzmensi si avatar. J.
:!:

Tak v NSH to bola poriadna prestrelka.Jaro prakticky dostal dva vlastne goly,jeden mozno ide na jeho vrub,ale inak opat spolahlivy vykon a tretie vitazstvo v rade.A skvele si pocinal aj v najazdoch.Este treba trocha zlepsit SV%.Co tak nejakym shootoutom? :cool: :wink:

Schwolco píše:kiezby sa stalo:
1.) Halak by si zachytal aspon zapas a predviedol by sa
2.) Aebischer by mal nocnu moru zo slovenskych brankarov
3.) cela tato tema by sa presunula do Slovaci v NHL
:cool:
kraasne sa mi to splnilo 8) no este o tych jeho snoch newiem, ale ucrite neni moc zo Slovakov nadseny :D

neviete niekto kde by som nasiel video s tohot zapasu?

Dnes bude pravdepodobne chytat Jaro, cize ho uvidim v priamom prenose na galaxii :cool: . Proti NYI by sa hodil shutout :twisted:

inak tu druhu temu o Jarovi by ste mohli zmazat

Dnes nastupi Jaro, je to takmer 100%.
PS: nevie niekto Aebyho stranku?
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS