Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sidney Crosby

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

theKID píše:ako nic v zlom... ja si myslim ze tie fotky netreba brat moc tragicky... myslim ze MT to sem nepostla lebo chcela byt provokaterkou... dala to sem podla mna iba pre porovnanie, ona sama napisala ze to je skor naopak... chcela tym iba poukazat, ze ci uz je to Sid, Ovie, alebo Kovi :P alebo hociaky iny utocnik, kazdy ma fotky tohto charakteru, a kvoli takymto fotkam by sa hrac nemal posudzovat ako zakerny alebo nieco v tom zmysle... uznavam to s Borisom bolo dost ehm... nepekne... myslim ze mu vtedy mozno praskli nervy alebo tak , a to sa nestalo iba jemu... vid napriklad teraz slecnu Williamsovu :) trosku si pustila usta na spacir, aj ked to bol verbalny utok, a bol na rozhodkynu... myslim ze princip je rovnaky... co sa Sid-a tyka... myslim ze mohol zato dostat riadny trest... a aj mal... proste za chyby treba pykat... aj ked sa jedna o mojho najoblubenejsieho hraca... neidem ho ospravedlnovat... ale stojim za nim...

ooops , asi som odbocil od temy :) :backtotopic:
co chcem povedat je... ze tema o Sidovi... :) je na to aby sme Sida rozobrali ako rusky bycikel :P ci uz ako osobu alebo hraca :) a myslim ze toto k tomu tiez patri :)
:good:
:taptap:
Tak ja verim, ze v teto sezone neda Sidney Crosby svym kritikum duvod na zadne utoky a odehraje jednu paradni sezonu bez nejakych pruseru. Verim, ze uz na to dospel. Taky uz ma Stanley Cup, teda svuj nejvetsi sen ma splneny, tak uz muze byt celkem v klidu. Priznam se, ze jsem Pittsburghu vyrazne fandil kvuli Mariovi Lemieuxovi a ofenzivnimu stylu hry. A Mario je porad velkym plusem pro tento klub. Ale Crosbyho jsem postupem casu zacinal mit taky porad vic a vic v oblibe. Je to i nejvetsi oblibenec Maria Lemieuxe, je jako jeho dalsi syn. Porad jeste u neho bydli a cetl jsem, jak rad se na dvoru hraje s Mariovym malym klukem, proste jen tak si pinkaji s tenisakem. Tady je videt, ze Sid je porad normalni kluk, sice je taky nekdy jako dite, ale to mi vubec nevadi. A jako hrace ho mam velmi rad kvuli jeho stylu hry. Proste je videt jak si ten hokej uziva, zadna hruba sila, ale technika, rychlost, nasazeni, prehled, dynamika... Proste Sid je pro me momentalne nr.1 a verim, ze to v nadchazejici sezone potvrdi. V playoffs ukazal, ze muze byt i skvelym strelcem. A mel by mit opet na kridlech Kunitze s Guerinem, tak uz se snad projevi sehranost a Sid by mohl zautocit i na individualni trofeje. Ma na to...
Atlantik píše:Je to i nejvetsi oblibenec Maria Lemieuxe, je jako jeho dalsi syn. Porad jeste u neho bydli a cetl jsem, jak rad se na dvoru hraje s Mariovym malym klukem, proste jen tak si pinkaji s tenisakem. Tady je videt, ze Sid je porad normalni kluk, sice je taky nekdy jako dite, ale to mi vubec nevadi.
Pripomína mi to Micheala Jacksona a jeho mladých "kamošov" :eek2:
begbeee píše:
Atlantik píše:Je to i nejvetsi oblibenec Maria Lemieuxe, je jako jeho dalsi syn. Porad jeste u neho bydli a cetl jsem, jak rad se na dvoru hraje s Mariovym malym klukem, proste jen tak si pinkaji s tenisakem. Tady je videt, ze Sid je porad normalni kluk, sice je taky nekdy jako dite, ale to mi vubec nevadi.
Pripomína mi to Micheala Jacksona a jeho mladých "kamošov" :eek2:
To nemyslíš vážne,však?
tak podla toho begbeee napisal... to vazne jednoznacne mysli...
ale tak... co uz no... ak niekto povazuje dobrych ludi za pedakov...tak prosim,ale teoreticky, potom su vsetci rodicia,knazi,ucitelia,a vlastne vsetci ludia co maju nieco docinenia s detmi pedaci... celkom fajn teoria.. takze ked mi niekto povie ze som pedak , lebo som sa hral so 7 rocnym bratrancom na dvore futbal, ma stopercentny recht a navyse ma mozu zavriet :P fajn vediet...
(to s tym bratrancom co som napisal bol iba priklad... snad zostanem pochopeny...)ale podla tohto by mali vsetky deti pod zakonom zit v bublinach... izolovane od dospelych aby z nich neboli dalsi "KAMOSI" Michaela Jacksona :)

AAAIIIIGGGHHHHTTT ?
to ze byva u Maria mu len moze v jeho kariare pomoct lebo mario mu odovzda vela skusenosti a ze sa hra s detmi co je natom ako kazdy normalni clovek :!:
Podla mňa begbee iba provokoval. :D
Jendoznačne,ale jeho poznámka bola dosť čudná :eek2:
begbee :D :D :D :D musím říct že se mi nestává často že mě nekdo rozesměje přess internet :D :good:
Asi tak, mna begbeee neskutocne bavi. Niekedy mi pripomina chorcheho, ktory ale zachadzal este dalej :D

A na margo temy, zda sa mi, ze niekedy staci len napisat Sidney Crosby a zaroven nebyt jeho zaslepenym privrzencom a vsetci fanatici sa do vas pustia.
Nehnevaj sa,ale tá poznámka bola podľa mňa dosť hlúpa a trápna :? Bez ohľadu na to ako mám rada Crosbyho
Kika neprožívej to tak bože.. jsou i lepší hráči než je Crosby :D
Pre mňa nie :-P Lenže toto nesúvisí s tým aký je hráč :D
Rebríček najlepších hráčov NHL súčasnosti (zdroj: Sun Media/Winnipeg Sun):
1. Alexander Ovečkin (Washington), 2. Sidney Crosby (Pittsburgh)

Blbé, že? :smile03:
begbeee píše:Rebríček najlepších hráčov NHL súčasnosti (zdroj: Sun Media/Winnipeg Sun):
1. Alexander Ovečkin (Washington), 2. Sidney Crosby (Pittsburgh)

Blbé, že? :smile03:
Podľa mňa to je blbé,lebo to je kravina :D
Begbeee, myslim že si to byl zrovna ty, co psal že na trapný žebříčky a statistiky nekouká :wink:
Btw, kdyby byl Ovechkin takovej borec... Caps by hráli finále konference místo Pens :wink:
painkiller: to není o jednom hráči že by hráli finále
Ovečkin je pro mě o dost lepší hráč než Crosby
1) střela ..... Crosby nemá ani náhodou takový švih jako Ovca ani golf nemá tak dobrý (proto ovca hraje na modre přesilovky)
2) hra tělem ..... tam není o čem
3) tah na bránu .... zase není o čem
4) vůdčí schoponosti.... ty má asi zase Sid
5) tvůrce hry je taky možná sid lepší
Celkově je pro mě Ovca jednoznačně lepším hráčem na ktereho se taky dobře dívá oproti Crosbymu
Jako jasný... Ovce je dobrej, goly dávat umí. Ale zase sorvnávat Centra nahrávače a křídlo střelce je trochu na nic :D Takže nechme Sida Sidem a Ovci Ovcí :D
Martin #27 píše:painkiller: to není o jednom hráči že by hráli finále
Ovečkin je pro mě o dost lepší hráč než Crosby
1) střela ..... Crosby nemá ani náhodou takový švih jako Ovca ani golf nemá tak dobrý (proto ovca hraje na modre přesilovky)
2) hra tělem ..... tam není o čem
3) tah na bránu .... zase není o čem
4) vůdčí schoponosti.... ty má asi zase Sid
5) tvůrce hry je taky možná sid lepší
Celkově je pro mě Ovca jednoznačně lepším hráčem na ktereho se taky dobře dívá oproti Crosbymu
No a pre mňa je pre zmenu lepším hráčom Sid :D a lepšie sa mi na neho pozerá :D
jo mi přijde že se ti akorát líp na něho pozera kvuli troho jak vypadá
Martin #27 píše:jo mi přijde že se ti akorát líp na něho pozera kvuli troho jak vypadá
Vedela som,že to povieš,tak nemyslela som to tak,ale fajn,dá sa to pochopiť rôzne :) Mala som tam dopísať,že sa na neho lepšie pozerá ako hrá hokej,nabudúce budem presnejšia
hmm tak jestli se podle tebe dívá z hokejoveho hlediska líp na Crosbyho než Ovečkina tak se někdy podívej na zápass s Ovcou nebo nevím
Martin #27 píše:hmm tak jestli se podle tebe dívá z hokejoveho hlediska líp na Crosbyho než Ovečkina tak se někdy podívej na zápass s Ovcou nebo nevím
Tak ja ti tvoj názor neberiem,ale ja mať taký istý nemusím
však jo dobre
PainKiller píše:Btw, kdyby byl Ovechkin takovej borec... Caps by hráli finále konference místo Pens :wink:
To je síce pekné, ale jeden hráč nemôže zodpovedať za hru a výkon celého teamu i nech je akokoľvek dobrý.
Čiže z toho či Pens šli do finále na úkor Caps nemožno nič odvodiť v ich vzťahu. Nehovoriac o tom, že tá sérka bola hodnotená ako jedna z najlepších v histórii ligy a končila až v siedmom zápase. Holt niekto postúpiť musel.
Nehovoriac, že na úspechu Pens v PO mal leví podiel i istý Jevgenij, ale na toho v Pens všetci radi zabúdate. Stačí si pozrieť ako je diskutovaný Crosby a ako vás zaujíma vaša najväčšia hviezda.
360 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE