Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sidney Crosby

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

"Sid-is-dolt" (to je nick) uverejnil na NHLpro fotky zákrokov Crosbyho. Ak si stránku v diskusii niekto nevšimol, tu je: http://uloz.to/2402658/uzz1.rar .
Čakám na vyjadrenie od Kika. :frajer2:
I keď nie všetky fotky sú jednoznačné.
1.Neviem,čo chcete aby som napísala
2.Na tom druhom obrázku nie je Crosby
3.nie som chlapec,ale som Kika :wink:
Jako já vubec nevim k čemu by se kdo měl vyjadřovat :lol2: jako že se někdo opodál Crosbyho natáhnul, tak to má svědomí on? Ted to trochu nechápu, páč tam sou uplně normální zákroky, jaký dělá 95% hráčů NHL, až na ten Valabíkův.
begbeee píše:Čakám na vyjadrenie od Kika. :frajer2:
Takový fotky ti seženu s většinou hráčů... :roll:
painkiller píše:Jako já vubec nevim k čemu by se kdo měl vyjadřovat :lol2: jako že se někdo opodál Crosbyho natáhnul, tak to má svědomí on? Ted to trochu nechápu, páč tam sou uplně normální zákroky, jaký dělá 95% hráčů NHL, až na ten Valabíkův.
Vieš Pain,ja s tebou súhlasím,ale oni nám chcú dokázať,aký je Crosby zbabelec a neviem čo všetko .Okrem toho,ak je na tom druhom obrázku Sid,tak bol asi na plastike,lebo chce vyzerať ako Letang :D
Jo, tam sem si řikal že to vubec neni Sid :D Jak psal TT, takovýhle zákroky najdeš u každýho hráče, i St.Louis každoročně nominovaný na Lady Byng Trophy hraje tvrdě a takovýhle zákroky jsou normální :)
painkiller píše:Jo, tam sem si řikal že to vubec neni Sid :D Jak psal TT, takovýhle zákroky najdeš u každýho hráče, i St.Louis každoročně nominovaný na Lady Byng Trophy hraje tvrdě a takovýhle zákroky jsou normální :)
U ostatných sú,len u Sida sú posúdené ako závažné :D
Vyjádřím se vám k těm fotkám :-P

attak-na-Coleho -> Jaký attak? Běžný souboj, nechápu co se vám na něm nezdá...

dalsi-likvidacni-zakrok -> Kdyby to tak byl Crosby, že...

dalsi-utok-ze-zedu -> Absolutně neprůkazná fotka, není na ní ani naznačeno co se stalo. Chtělo by to záběr o pár vteřin dříve, nebo video...

dva-na-jednoho-crosbyho-klasika -> V zápalu boje, stává se všude, pochybuju že by podobné "férovky" vyhledával...
najel-do-brankare -> Opět nic neprokazující fotka, rozhodně neukazuje jakýkoli úmysl...

opet-narazi-protivnika-a-odjizdi -> Nečekaně další nic neříkající fotka. Pochybuju že to udělal mimo boj o puk. Mimo to, ukažte mi hráče který do někoho v souboji vrazí, klekne si k němu a začne kontrolovat jestli chudák nemá bebí....

utoci-na-hrace-ktereho-drzi-dva-rozhodci -> A další z řady neprůkazných fotek. Podobný snímek ti schopný fotograf vyfotí při spoustě šarvátek. Stačí zachytit moment kdy se rozhodčí snaží hráče odtrhnout...

Taže pokud chcetr kritizovat, předložte nějaké pádné důkazy, ano?
Mne osobne stačil zákrok na Valábika, zvyšok mi je tak u prdele. Dovtedy som ho bral neutrálne, tento rok sa ale vyfarbil na celej čiare.
begbeee píše:Mne osobne stačil zákrok na Valábika, zvyšok mi je tak u prdele. Dovtedy som ho bral neutrálne, tento rok sa ale vyfarbil na celej čiare.
Jasné,veď len on,všetci ostatní sú svätí,bola by som zvedavá,čo by si hovoril,keby niečo podobné urobil niekto z diablov :evil:
Máte jediný záchytný bod,ktorý vznikol,keď mu praskli nervy a ten neustále využívate na to,aby ste na neho mohli kydať.Keby to neurob neviem,čo by ste si vymysleli
mt-svk píše:"Sid-is-dolt" (to je nick) uverejnil na NHLpro fotky zákrokov Crosbyho. Ak si stránku v diskusii niekto nevšimol, tu je: http://uloz.to/2402658/uzz1.rar .
co tím jako chceš dokázat?takový je prostě hokej!
to že je kapitán týmu neznamená že se nemůže pustit do tvrdších soubojů!proč ukazuješ jen Crosbyho zákroky?toto nedělá jenom on!!!
seš už fakt trapná! bavi tě na něj furt kydat,kydat a ještě jednou kydat hnuj a je to už fakt trapný a ubohý!!!
Kika píše:
begbeee píše:Mne osobne stačil zákrok na Valábika, zvyšok mi je tak u prdele. Dovtedy som ho bral neutrálne, tento rok sa ale vyfarbil na celej čiare.
Jasné,veď len on,všetci ostatní sú svätí,bola by som zvedavá,čo by si hovoril,keby niečo podobné urobil niekto z diablov :evil:
Príslušnosť ku klubu neospravedlňuje. I keď fakt, že je v Pens mu naozaj nepridáva.
begbeee píše:
Kika píše:
Príslušnosť ku klubu neospravedlňuje. I keď fakt, že je v Pens mu naozaj nepridáva.
Ja ho neospravedlňujem,aj tak je jedno v akom je tíme.Ja len vravím,že neviem ako by sa páčilo tebe,keby na tvojho obľúbeného hráča niekto kydal iba za to,že ho proste nemusí a hľadá na ňom chyby.
.:Mike:. píše:
mt-svk píše:"Sid-is-dolt" (to je nick) uverejnil na NHLpro fotky zákrokov Crosbyho. Ak si stránku v diskusii niekto nevšimol, tu je: http://uloz.to/2402658/uzz1.rar .
co tím jako chceš dokázat?takový je prostě hokej!
to že je kapitán týmu neznamená že se nemůže pustit do tvrdších soubojů!proč ukazuješ jen Crosbyho zákroky?toto nedělá jenom on!!!
seš už fakt trapná! bavi tě na něj furt kydat,kydat a ještě jednou kydat hnuj a je to už fakt trapný a ubohý!!!
Najprv si všimni všetky moje reakcie a potom píš. Moja druhá reakcia bola dosť jasná.
painkiller píše:Jako já vubec nevim k čemu by se kdo měl vyjadřovat :lol2: jako že se někdo opodál Crosbyho natáhnul, tak to má svědomí on? Ted to trochu nechápu, páč tam sou uplně normální zákroky, jaký dělá 95% hráčů NHL, až na ten Valabíkův.
Chcela som len vedieť, či aj z týchto fotiek niekto spraví Crosbyho-recidivistu. :D To boj jediný dôvod, prečo som ich tu dala. :wink: Nemala to byť kritika Crsobyho.
Mt-svk, to co sem psal, bylo hlavně pro begbeeho, který se ptal Kiki co ona na to :D jakoby Corsby zabíjel :D
painkiller píše:Mt-svk, to co sem psal, bylo hlavně pro begbeeho, který se ptal Kiki co ona na to :D jakoby Corsby zabíjel :D
Ja teda Crosobyho nemusím, ale všetko má svoje hranice. :)
painkiller píše:Mt-svk, to co sem psal, bylo hlavně pro begbeeho, který se ptal Kiki co ona na to :D jakoby Corsby zabíjel :D
Neviem,čo odo mňa očakával :D
Nič. Splnila si moje očakávania :smile03:
begbeee píše:Nič. Splnila si moje očakávania :smile03:
Tak to som rada :wink: aj svoje
Moj najoblubenejsi hrac... pre mna osobne asi najkomplexnejsi hokejista dneska... Jeho styl hry sa mi moc paci :)
Sid je proste the next one... tak isto ako pre Waynea Gretzkeho tak aj pre mna a plno inych ludi :wub:
SC87 RULEZ :D
theKID píše:pre mna osobne asi najkomplexnejsi hokejista dneska
No to naozaj asi len pre teba osobne. :eek2:
360 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS