no to hej mas pravdu aj ja som s toho smutnyAlex píše:Peto oddychuje a oddychyje a oddychuje![]()
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Ako ste zatiaľ spokojný so sezónou
Chvalabohu, som zdravý a to je najdôležitejšie. Som spokojný, ale to neznamená, že nemám čo zlepšovať.
Do zámoria ste v lete odchádzali netradične skoro už v prvej polovici augusta. Osvedčila sa vám príprava v Denveri
Určite mi to dalo veľa. Mal som špeciálneho trénera, ktorý sa mi venoval a výborne ma pripravil.
Pred začiatkom sezóny nebolo jasné, či budete jednotkou v bránke Avalanche vy, alebo Jose Theodore. Ako to vyzerá teraz
To neviem. Veľa ľudí sa ma na to pýta, ale odpoveď pozná zrejme iba náš kouč. V každom prípade si s Josem navzájom fandíme, veď naším spoločným cieľom je úspech mužstva.
Má tréner Joel Quenneville nejaký kľúč, podľa ktorého vás strieda
Na začiatku sezóny hovoril, že nás budú striedať po každom zápase bez ohľadu na výsledky. Neskôr tréneri prešli na systém striedania po každej prehre a naposledy hovorili, že nás budú nasadzovať podľa toho, ako kto chytal.
Nedávno sa objavili informácie, že vedenie klubu uvažuje o vašej výmene do iného klubu...
Je to novinka aj pre mňa. Nič som o tom nepočul, naozaj nič o tom neviem.
Zaujal vás nedávny zápas pod holým nebom v Buffale
Podľa mňa to bol výborný nápad. Aj napriek veľkej zime a padajúcemu snehu prišlo do hľadiska viac ako 70 000 ľudí. Určite to pomôže spopularizovať hokej v USA, kde je to potrebné.
Trúfli by ste si postaviť sa do bránky pred toľkými ľuďmi a v takom počasí
Myslím si, že by som s tým nemal problém.
Necítite sa po toľkých rokoch v zámorí aspoň sčasti Američanom
(Smiech) Hoci sa tu cítim dobre a aj po anglicky sa dohovorím bez problémov, som Slovák a tak to aj zostane.
Vašu rodnú Banskú Bystricu - podobne ako Denver - obkolesujú hory. Sú ešte v niečom tieto mestá podobné
V Colorade je všetko omnoho väčšie. Je tu aj veľmi suchý vzduch, na Slovensku je oveľa vlhkejšie.
Zmenili ste niečo v porovnaní s uplynulou sezónou? Či už na výstroji, príprave na zápas, alebo v súkromí
Všetko je po starom, akurát som si kúpil nové auto. Momentálne jazdím na audi. Voľna je málo a keď si nejaké nájdem, rád si pozriem dobrý film, či zahrám nejakú hru. Veľmi rád odpočívam.
Ako ste strávili nedávne vianočné a novoročné sviatky
Boli tu na návšteve rodičia aj brat, takže Vianoce boli super. Po mnohých rokoch sme boli opäť všetci spolu. Silvester už bol o inom. Hrali sme vo Phoenixe a do Denveru sme prileteli presne o polnoci.
V lete ste boli bez priateľky. Máte už niekoho
Tak to si zatiaľ nechám pre seba...
(bleskovky)
Chvalabohu, som zdravý a to je najdôležitejšie. Som spokojný, ale to neznamená, že nemám čo zlepšovať.
Do zámoria ste v lete odchádzali netradične skoro už v prvej polovici augusta. Osvedčila sa vám príprava v Denveri
Určite mi to dalo veľa. Mal som špeciálneho trénera, ktorý sa mi venoval a výborne ma pripravil.
Pred začiatkom sezóny nebolo jasné, či budete jednotkou v bránke Avalanche vy, alebo Jose Theodore. Ako to vyzerá teraz
To neviem. Veľa ľudí sa ma na to pýta, ale odpoveď pozná zrejme iba náš kouč. V každom prípade si s Josem navzájom fandíme, veď naším spoločným cieľom je úspech mužstva.
Má tréner Joel Quenneville nejaký kľúč, podľa ktorého vás strieda
Na začiatku sezóny hovoril, že nás budú striedať po každom zápase bez ohľadu na výsledky. Neskôr tréneri prešli na systém striedania po každej prehre a naposledy hovorili, že nás budú nasadzovať podľa toho, ako kto chytal.
Nedávno sa objavili informácie, že vedenie klubu uvažuje o vašej výmene do iného klubu...
Je to novinka aj pre mňa. Nič som o tom nepočul, naozaj nič o tom neviem.
Zaujal vás nedávny zápas pod holým nebom v Buffale
Podľa mňa to bol výborný nápad. Aj napriek veľkej zime a padajúcemu snehu prišlo do hľadiska viac ako 70 000 ľudí. Určite to pomôže spopularizovať hokej v USA, kde je to potrebné.
Trúfli by ste si postaviť sa do bránky pred toľkými ľuďmi a v takom počasí
Myslím si, že by som s tým nemal problém.
Necítite sa po toľkých rokoch v zámorí aspoň sčasti Američanom
(Smiech) Hoci sa tu cítim dobre a aj po anglicky sa dohovorím bez problémov, som Slovák a tak to aj zostane.
Vašu rodnú Banskú Bystricu - podobne ako Denver - obkolesujú hory. Sú ešte v niečom tieto mestá podobné
V Colorade je všetko omnoho väčšie. Je tu aj veľmi suchý vzduch, na Slovensku je oveľa vlhkejšie.
Zmenili ste niečo v porovnaní s uplynulou sezónou? Či už na výstroji, príprave na zápas, alebo v súkromí
Všetko je po starom, akurát som si kúpil nové auto. Momentálne jazdím na audi. Voľna je málo a keď si nejaké nájdem, rád si pozriem dobrý film, či zahrám nejakú hru. Veľmi rád odpočívam.
Ako ste strávili nedávne vianočné a novoročné sviatky
Boli tu na návšteve rodičia aj brat, takže Vianoce boli super. Po mnohých rokoch sme boli opäť všetci spolu. Silvester už bol o inom. Hrali sme vo Phoenixe a do Denveru sme prileteli presne o polnoci.
V lete ste boli bez priateľky. Máte už niekoho
Tak to si zatiaľ nechám pre seba...
(bleskovky)
Peter Budaj

datum narodenie 18.9.1982
miesto narodenia Banska Bystrica
vyska 183cm
vaha 91kg
NHL club Colorado Avalanche
cislo 31 v reprezentacii 37
drzanie hokejky v pravej ruke
prezyvky Budy Budha
zaujimavosti
od 16 rokoch hra v zamori bol draftovany Coloradom v 2 kole v roku 2001 ako celkovo 63 hrac
pred v stupom do NHL hraval za team AHL Hershey Bears v 1 sezone nastupil na 36 zapasov a od 9 marca 2006 posobil ako klubova jednotka Colorada Avalanche v brane debutoval 9 oktobra 2006 proti Dallasu v zapase dostal 2 goly a vyhral ho 14 vyhrami v 1 sezone sa dostal na historickych statistikach na 6 miesto

datum narodenie 18.9.1982
miesto narodenia Banska Bystrica
vyska 183cm
vaha 91kg
NHL club Colorado Avalanche
cislo 31 v reprezentacii 37
drzanie hokejky v pravej ruke
prezyvky Budy Budha
zaujimavosti
od 16 rokoch hra v zamori bol draftovany Coloradom v 2 kole v roku 2001 ako celkovo 63 hrac
pred v stupom do NHL hraval za team AHL Hershey Bears v 1 sezone nastupil na 36 zapasov a od 9 marca 2006 posobil ako klubova jednotka Colorada Avalanche v brane debutoval 9 oktobra 2006 proti Dallasu v zapase dostal 2 goly a vyhral ho 14 vyhrami v 1 sezone sa dostal na historickych statistikach na 6 miesto

http://www.bleskovky.sk/cl/12/199477/Bu ... y-Theodore
tak uz bi mohol budy konecne nastupit naposledi 2 chital a odtedy len theodor ale theodorovi sa dari a to je dobre pre avs ale uz bi mal budy nastupit.
tak uz bi mohol budy konecne nastupit naposledi 2 chital a odtedy len theodor ale theodorovi sa dari a to je dobre pre avs ale uz bi mal budy nastupit.
ale prehry nepomozu ani Budajovi ani Theodorovi a ani ich teamu ved teraz sa ich team nachadza na poslednej 8 priecke postupujecej do play off a dnes ich caka tazky zapas s Columbusom vzajomne zapasi jasne vravia prospech Colombus aspon na ich lade ale dnes to bude mat takze Colorado bez Stastneho tento rok maju dost velku smolu Colorado na zraneniatalki píše:Neviem ci ho Theodore pusti, dari sa im celkom, mozno ked pridu prehry tak pojde Budaj
ci Ti to pomôze -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=60&t=2179 :ja_neviem:chovinko píše:prosim Vás neviete o nejakej dobrej stránke s Peťovými fotkami? cez vyhladávače som ich našiel len málo a chcel by som také nejaké fakt dobre použitelné na kresleniedikeees
Peto sa sanc echopil famtasticky,skoda,ze to nedotiahli do predlzenia....Ale zapasy COL vs. DET v HT sa v poslednej dobe dost podobaju.COL hra total defenzivne,zachyta ci uz Buffy,alebo Theo a skonci to tesnym vysledkom.Este treba tento vykon potvrdit dnes s Blues....GL Peter!!!
Ani zapas s PHO nebol taky aky som si predstavoval.Najma 3 a 4 gol(aj ked diskutabilny-ale v NHL sa take uznavaju) isiel na vrub aj Peta...Zial nevyuzil sancu.Aj ked to nebolo zle,nebadal som ziadne napredovanie.Stale je to o kolisavej vykonnosti....Treba este na sebe zamakat a som presvedceny,ze do konca sezony nas Peto este potesi svojim vykonmi.Drzim palce!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé