Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Alexander Ovechkin

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

tak ja len dufam, ze si dnes Sasa zabudne vo Washingtone svoju golovu hokejku..dnes maximalny stupen ostrazitosti voci tomuto skvelemu boreckovi..ustrazit ho (ech, keby to bolo take jednoduche) a o body obavy nemam
podarilo sa. Caps sa nepresadili ani raz a to plati aj o Ovechkinovi. Strazil ho Chara :thumbsup:
aLexander proti Canadiens... 2 goly...super !...hral ako maly boh...si to tam vodil nehorazne... :clap:
btw:Price v brane Canadiens nic moc :?
Najlepsi vykon z dneskajsieho zapasu je mi len luto ze si nema skym prihrat okrem Backstrema stym si rozumie dnes supol 2 bananiki a keby dal hattrick tak by som bol velmi rad na zaver chcem len dodat ze je najlepsi. :cool:
michal225 píše:Najlepsi vykon z dneskajsieho zapasu je mi len luto ze si nema skym prihrat okrem Backstrema stym si rozumie dnes supol 2 bananiki a keby dal hattrick tak by som bol velmi rad na zaver chcem len dodat ze je najlepsi. :cool:

k tomu hattricku nemal daleko...ked dal to brvno ... chybali milimentre.... :!:
ved...aj som ho trocha lutoval...teda trocha...dosť...aspon že Washington vyhral veru a načapali Pricea...
Priceovi sa ani nevyjadrim iba ak hroza a mladici ho vyfukli hlavne moja Ovecka. :lol2:
ale po konci tejto sezoni mu konci zmluva s washingtonom takze bude asi jeden z najziadanejsich hracou v nhl tak dufam ze pojde do ineho timu a tam si uz bude mat s kim prihravat.a inak k vcerajsiemu vikonu bol vinikajuci no len kebi da hetrik bola bi to bomba ale aj tak 2 goly to je dobre
wolf169 píše:ale po konci tejto sezoni mu konci zmluva s washingtonom takze bude asi jeden z najziadanejsich hracou v nhl tak dufam ze pojde do ineho timu a tam si uz bude mat s kim prihravat.a inak k vcerajsiemu vikonu bol vinikajuci no len keby da hetrik bola by to bomba ale aj tak 2 goly to je dobre
Tak v jednom mas pravdu ze bude najziadanejsi a este by mal vraj najviac zarabat z celej nhl.Ale v jednom pravdu nemas ze aby odisiel do ineho tymu ze si bude mat skym prihrat tak on je riadny sebec preto ho mam aj rad on malokedy prihra aj to vtedy ked musi ist vystriedat. :D
Ale aj ci ho budu chciet v Caps pustit...lebo on bude RFA, cize budu mat v Caps nanho prednostne pravo a ked dorovnaju kazdu ponuku, tak sa ostatni mozu aj na hlavu postavit. Ja nechapem, ze to kazdy berie, ako keby bol RFA a mohol si vyberat..Ale inak ja keby som bol GM dakeho tymu a nejaky hrac by nechcel za moj tym hrat, tak by som ho urcite pustil (samozrejme za daku aspon trochu rovnocennu nahradu)...aj keby to bol hrac Oveckinovho kalibru..drzat niekoho na silu nema zmysel..
Oveckin podpisal kontrakt na 13 rokov za 124 milionov dolarov. Majitelom uz nacisto.......sa zblaznili (Vanek ma za 7 rokov 50 milionov). Aby sa po 3 rokoch nezbalil a neodisiel do Ruska, ked bude dolar zas o nejakych par percent lacnejsi. Uz nehovorim o tom, ako sa bude jeho kariera vyvyjat (vid. Samsonov, Jasin).

Najvacsie kontrakty:
- Oveckin: 13 rokov 124 milionov
- Jasin: 10 rokov 87,5 miliona
- DiPietro: 15 rokov 67,5 miliona
- Richards: 12 rokov 65 milionov
- Vanek: 7 rokov 50 milionov
- Crosby: 5 rokov 43,5 miliona
- Malkin? Tu tiez mozno ocakavat nejaku "divocinu"
no u Ovechkina je to podla mna zaslužený kontrakt... každý tím by mu ponukol asi rekordný kontrakt takže tolko k tomu a som velmi rad že sa usadil v hlavnom meste kedže ja som siho velmiinde už nevedel predstaviť... ak nezíska aspon raz za svoju karieru Sc tak potom washington je ten najhorší klub v historii NHL...
Hannu: Za ty penize by to mel ziskavat obrok. :P
Tych 9,5 miliona v (priemere) si chalpec zasluzi (aj ked o com bol vlastne strajk?). Ale podpisat ho na 13 rokov je somarina. Nikto nevie ako sa bude vyvyjat. Ale mozno pouzili vesticu Theodoru a jej magicku gulu. Mali mu dat 10 melonov na 3-5 rokov. Ked mu vykonnost poklasne, som zvedavy ako zas budu v Caps nariekat a snazit sa ho zbavit. Tusim este stale platia aj Jagra, nie?
podla mna je za blbost aj od neho take zmluvy podpisovat,ved za 10 rokov mozno stupnu 3 nasobne platy, mozno sa stane nieco neocakavane a bude patrit k "chudobnym" hracom...ved keby niekto pred 13 rokmi podpisal zmluvu - napr. vtedy nastupujuce hviezdy ako lindros a forsberg- na 13 rokov, podla mna by dostali maximalne 50 milionov aj o tom by sa vravelo ze straaaasne prehnana cena vtedy.... a v poslednych rokoch by patrili platovo v NHL len k nadpriemeru... mozno tak dopadne aj ovechkin,no dufam ze nie
Tak to je jasne ze o 11-12 rokov bude mat 10 mil dolarov inu hodnotu ako teraz..ja som to pisal aj idne..proste inflacia je svina..Ale to lepsie pre Caps..usetria a peniaze budu moct dat na inych hracov..Ale zas nemusis sa bat, ze by Alex nemal z coho vyzit..ved len v tej dalsej sezone si prijde na nejakych 225 mil nasich..samozrejme minus dane..Ten zabezpeci svoju generaciu na 10 pokoleni dopredu...a ak nieje hlupy, co on nieje, tak tie peniaze 3x otoci a bude mat x krat viac.
..13 rokov...pane jo, co bude za tych 13 rokov, akym smerom sa bude uberat tim Capitals a vseobecne NHL.. :?: ...plat v pripade Alexa neriesim, ten je OK ak si vezmem priklad z „nejakeho“ Vaneka, ktory Alexovi nebude nikdy siahat ani len po päty a on riesi 10.000, takze platovo je to v ramci „normalu“

dalej by som vyhol porovnavaniu, ci prirovnavaniu Alexa k typu Samsonov, ci Jasin, tento borec je uplne z ineho kvalitativneho cesticka, takze na tuto temu podla mna bez predmetne debatovat

vec, ktora sa mi nie 2x pozdava je samotna dlzka kontraktu..davam priklad Crosby a Pittsburgh, kde podla môjho nazoru podpisali asbolutne rozumny kontrakt pricom pred jeho vyprsanim sa predsa môzu obe strany dohodnut na dalsom pokracovani spoluprace s navysenim na dalsie obdobie..v tom case uz bude Sid velmi dobre vediet, ako to s jeho tucniakmi vyzera..

samozrejme, GM si bol dobre vedomy, ze Alexa by vo svojom time videl kazdy jeden GM a dobre vedel i to, ze ak by sa s Alexom nedohodol, mohol by to Washington zabalit do dalsich rokov..budovat kader okolo hviezdy prvej velkosti je rozumny tah (skoda, ze nam to s Thorntonom nevyslo..) a samotny GM musel Alexovi prislubit, ze tim bude kvalitativne budovat do dalsich rocnikov, inak by Alex asi mal sotva zaujem podpisovat takyto kontrakt v time, ktory by bol v NHL len obycajnou sedou myskou..

rekapitulacia:

07/08 :arrow: 0.984 (bonus 2.850)
08/09 :arrow: 9.000
09/10 :arrow: 9.000
10/11 :arrow: 9.000
11/12 :arrow: 9.000
12/13 :arrow: 9.000
13/14 :arrow: 9.000
14/15 :arrow: 10.000
15/16 :arrow: 10.000
Contract ends :arrow: 20/21 :eek2:
na nhl.cz bezi zaujimava anketa ohladom Alexovho podpisu

Jak oznámkujete vedení Washingtonu za Ovečkinovu smlouvu :?:

1 -) 305
2 -) 138
3 -) 224
4 -) 238
5 -) 712

doteraz hlasovalo 1617 cloviecikov
ja by som dal 4. Jedine pozitivum je to, ze ho podpisali. Tie peniaze a dlzka zmluvy su katastrofa.
Já jsem hlasoval a dal jsem čtyřku, máš pravdu arek, podobný názor jsem měl i já (i když by ho mohli podepsat klidně navíc než na 4) a co ty cepi jakou ty bys dál známku vedení?
alex ma cim dalej, tym viac uchvacuje... kde koncia jeho moznosti??? 65 golov???...len aby som to nezariekol :( ...jak to ja casto zvyknem :(
Alexander Ovechkin je dle mého názoru největší konkurent Crosbyho, o post nejlepšího hráče Světa!
Letos by mohl dosáhnout na Maurice R.Trophy a dokonce i Arta Rosse, ale nepředbíhejme.
dnes dal Alex dalsi gol. Skoda, ze Sundin strelil vitazny gol 30 sekund pred koncom. Cize Caps zostali bez bodu, ale aj tak nie su od PO daleko a ak sa bude Ovechkinov darit takto aj nadalej, tak ich tam moze dostat.
arek píše:dnes dal Alex dalsi gol. Skoda, ze Sundin strelil vitazny gol 30 sekund pred koncom. Cize Caps zostali bez bodu, ale aj tak nie su od PO daleko a ak sa bude Ovechkinov darit takto aj nadalej, tak ich tam moze dostat.
Navíc se začíná rozjíždět Semin, už taky bylo na čase! Já v jejich postup do PO věřím!
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
284 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES