Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

No dnes Buddy už viac urobiť nemohol ... čeliť 38 strelam tak to da zabrať a dnes jednoznacne jediny co hral vyborne a ostatni nech sa hanbia vobec mu nepomohli aj ked mal vela stastia v zapase ale vyslať 12 striel na Hillera z anaheimu tak to je bieda ... už by to xcelo navrat Sakica .. chyba im viditelne :(
ONE MAN SHOW!!!!Peter bol fantasticky...chytal skvele,mal aj stastie ,ked v 1 tretine hraci ANA netrafili prazdnu branu,ale potom uz to boli len fantasticke zakroky.Komentatori najma chvalili,jeho styl butterfly a skvelu pracu s nohami.AVS mozu dakovat Petovi aspon za ten bod...za goly podla mna nemohol...1 gol bola dorazka a aj ta ledva presla a druhy bola situacia 2:1 a chlapec to trafil na milimetre presne..Aj napriek prehre som si Petov vykon uzival..Je zarazujuce,ze nebol vyhlaseny ani za jednu hviezd zapasu....Gratz & GL to next games!!!
peťo chytá dobre lenže to nestačí na výhru pre AVS keď dajú 1 gól tak sa to proste nedá
za ten bod mozu dakovat Petovi. Bez neho by bol asi pekny nasup. 12 striel :eek2:
Fakt super vykon, ale nechapem ze co robili AVS, vyslat na brankara 12 striel je zalostne malo...
Peto teraz chyta skvele a s dost velkym sebavedomim.... ( samozrejme ja so stastim, ale bez toho by to neslo.... ) Dnes to budu mat tazke proti Rangers, ale verim ze sa Buddymu zapas vydari....
Go Buddy!!!!
Dalsi celkom uspesny zapas.Sice statisticky si nepolepsil,ale vyhral.Za goly podla mna nemohol(1 gol Shanahan sam v brankovisku,2gol vlastny obranca clonil a mal som pocit,ze aj Straka tecoval,3gol-opat mal zakryty vyhlad,navyse tec) a v poslednej tretine podrzal svoj team.Skoda tej statistiky...tu treba este stale vylepsovat,ale inak parada..GL to next games Buddy!!
Peter nastupi dnes proti Nucks uz siesty krat v rade...Proti kosatkam sa Petrovi moc nedari,ale prave dnes je ten cas zmenit to..Tak nech sa dari!!!!!
Tak Peto to nakoniec zvladol a opat zachytal dobre a spolahlivo...Priznam sa ,ze mal som obavy z Nucks.Peto to teda zvladol a ja len dufam,ze tato seria dobrych vykonov nie je len o forme,ale ze je to bezny standartny vykon bez vykyvov....Len tak dalej a nech sa dari aj medzi sviatkami a aj na novy rok!!Happy X-mast Boods!!!
teraz to budymu ide. Este k tomu chyba nejaky ten shutout. Po novom roku sa mu zvykne darit, tak uvidime :)
cepi píše:teraz len od Buddyho potrebujeme, aby mu vysli nielen 2 zapasy, ktore ma zdatne za sebou, ale aj nasledujuce, aspon 2-3..neraz to dopadlo tak, ze Peter 2x zahviezdil a v 3 zapase puk, puk, puk..toto budem pozorne sledovat
som velmi rad, ze to Buddy potiahol o dalsie zapasy a zahodil moje obavy do suflika..pred Buddym stoji vyzva, mimoriadne prestizny suboj proti nadupanym kridelkam z Detroitu..urcite specificky zapas pre nejedneho usera HF.. :frajer2: podla vsetkeho sa môzeme tesit na sk-cz brankarsky suboj :twisted: tak drzime palec Peter! :fan:

Obrázek
Zapas proti RedWings bude urcite lahôdka. Dufam, ze sa mi ho podari pozriet... Verim, ze Peto poda kvalitny vykon a dovedie laviny k vitaztvu. Bodaj by sa Zetterberg a spol. vystrielali uz na bluesmenom.
Peter podal v PHO kalitny vykon a aj napriek 3 golom a prehre na sn,to bolo ok!!!Neraz sa zaskel skvelym zakrokom a podral avs....Col bolo jasne lepsim muzstvom,ale Pho bol stastnejsi....Dokazom su najazdy...Nevadi odveta v Denveri sa bude niest v znameni Petovho shutoutu :cool:
Petrovi teda odveta nevysla.Opat inkasoal 3 goly a opat prehral.Napriek tomu chytal spolahlivo...za goly nemohol.Zial Col musi popracovat na oslabovkach,ktore boli v tychto dvoch zapasoch s PHO tragicke,ale aj na presilovkach-takisto bieda......
Presne Alex.... AVS proti Phoenixu pohnojili oslabovky aj presilovky.... Peter dnes chytal dobre a predviedol zopar "great save". Myslim, ze dalsi zapas pojde do branky opat Peto. :wink:
Peto v hodnoteni brankarov za uplinuli rok skoncil na 6. tommieste v pocte vitzastiev.WOW!To by chcelo predsavzatie ze tanto rok bude este lepsi :cool:
Dnes by mal proti Isles chytat Theo :( ...no uvidime,ako sa mu bude darit...
Theo sa po prvej tretine chytil ...dufam, ze odchyta nejaky ten zapas.

Peto zregeneruje a mohol by sa viac namotivovat na svoje vykony ...
...vyhrava viac zapasov ale v zakrokoch si nie je taky isty ...

zaber Peto zabeeer :cinka:
nesuhlasim,ze v zakrokoch si neni isty,za tie goly moc nemohol,to bolo o zlych oslabovkach.No teraz hra Avs 2 krat dvojzapas,tak sa asi obaja prestriedaju...Peter GL!!!!
praveže obaja su v branke dobrí istí no a fantasticky oni onaja vedia tlmiť puky...a ich štýl proste niet čo dodať...ked mam však Buddyho a Halaka porovnať o dosť lepší sa mi vidí v tejto sezone Halak no ale aj tak....kotvie ako by to šlo Halakovi v NHl-ke...je mi luto že tam nie je
tak tuto Peter Budaj ustedril poriadnu bitku brankarovi Boston Bruins :box: http://www.youtube.com/watch?v=OC08is1Fitg ja som ani nevedel ze sa vie tak dobre bit parada :clap: ak pride po skonceni tejto sezony kde byvam ako minuli rok tam mu poviem nech ma nauci nejake hmaty :P
x-men píše:tak tuto Peter Budaj ustedril poriadnu bitku brankarovi Boston Bruins :box: http://www.youtube.com/watch?v=OC08is1Fitg ja som ani nevedel ze sa vie tak dobre bit parada :clap: ak pride po skonceni tejto sezony kde byvam ako minuli rok tam mu poviem nech ma nauci nejake hmaty :P
Ano super mu nalozil a najlepsie bolo,ze si potom podali aj ruky :)
Inak islo o Toionena(teraz dvojka Blues),ked este chytal na farme v Providance.....

Zda sa,ze Theo sa znazi bojovat a svoju buducnost...ASi nastupi aj dnes v hlavnom meste USA.....:(
Alex píše:
x-men píše:tak tuto Peter Budaj ustedril poriadnu bitku brankarovi Boston Bruins :box: http://www.youtube.com/watch?v=OC08is1Fitg ja som ani nevedel ze sa vie tak dobre bit parada :clap: ak pride po skonceni tejto sezony kde byvam ako minuli rok tam mu poviem nech ma nauci nejake hmaty :P
Ano super mu nalozil a najlepsie bolo,ze si potom podali aj ruky :)
Inak islo o Toionena(teraz dvojka Blues),ked este chytal na farme v Providance.....

Zda sa,ze Theo sa znazi bojovat a svoju buducnost...ASi nastupi aj dnes v hlavnom meste USA.....:(
aha no tom uz nevedel ze kto bol ten brankar za Boston Bruins ale teraz uz viem ked si mi to napisal diki :wink: Theodor no hej pomaly ale isto sa stava brankarskou jednotkou Colorado Avalanche ved uz sa mu patrilo aby sa dostal do formy za tie peniaze co dostava Peter Budaj ma stoho len stvrtinu sa da povedata a podaval do teraz lepsie vykony ako Theodor no uvidime ako to bude dalej :roll:
Peter by dnes mal nastupit po dlhsej dobe.Dufam,ze mu zapas vyjde....GL boods!!!
Peto oddychuje a oddychyje a oddychuje :( :( :(
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG