Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Marian Gaborik
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Povedal by som to ze takto: Gabby sa jednoducho nasral a utrhol z retaze 
http://sports.espn.go.com/nhl/recap?gameId=271220030
Pozrite si ten zostrih jeho golov, no proste parada a ten posledny gol typicky gaborik
http://sports.espn.go.com/nhl/recap?gameId=271220030
Pozrite si ten zostrih jeho golov, no proste parada a ten posledny gol typicky gaborik
photo, ktore sem supol skorpion stoji za povsimnutie 

"Dal som 5 gólov v jednom zápase ešte doma na Slovensku, ale v NHL je to niečo úplne iné. Neuveriteľné!" tešil sa po zápase slovenský krídelník, ktorý si pripísal čistý hetrik už po 26 minútach hry. A čapice lietali na ľad! V tejto sezóne dal Gabby už 18 gólov.
Bola to Gáboríkova noc! Jeden gól dal v prvej, dva presilovkové v druhej a dva góly pridal v tretej časti hry. Vytvoril tak klubový rekord Minnesoty, žiadny jej hráč nedal doteraz v jednom zápase viac ako tri góly. Z ľadu ho po zápase na rukách odnášali spoluhráči Keith Carney a Sean Hill.
"Bola to fantázia, veľký zážitok," povedal o Gáboríkovej šou kapitán domácich divochov Mike Parrish. "Trafil to vo vzduchu, skóroval z brejkov, boli to naozaj ukážkové góly. Môj Bože, dnes to bol jeho deň!"

paci sa :frajer2:

"Dal som 5 gólov v jednom zápase ešte doma na Slovensku, ale v NHL je to niečo úplne iné. Neuveriteľné!" tešil sa po zápase slovenský krídelník, ktorý si pripísal čistý hetrik už po 26 minútach hry. A čapice lietali na ľad! V tejto sezóne dal Gabby už 18 gólov.
Bola to Gáboríkova noc! Jeden gól dal v prvej, dva presilovkové v druhej a dva góly pridal v tretej časti hry. Vytvoril tak klubový rekord Minnesoty, žiadny jej hráč nedal doteraz v jednom zápase viac ako tri góly. Z ľadu ho po zápase na rukách odnášali spoluhráči Keith Carney a Sean Hill.
"Bola to fantázia, veľký zážitok," povedal o Gáboríkovej šou kapitán domácich divochov Mike Parrish. "Trafil to vo vzduchu, skóroval z brejkov, boli to naozaj ukážkové góly. Môj Bože, dnes to bol jeho deň!"
paci sa :frajer2:

Pár zaujímavostí k zápasu, ktorý som si odpočúval na NHL radiu:
1. Gabby sa stal prvým hráčom Minnesoty, ktorý dal viac ako 3 góly za zápas
2. 5 gólov dal posledne Sergei Fedorov 26.12.1996
3. Gabbyho odniesli na striedačku na rukách
Generálny manažér Minnesoty pri odchode zo zápasu povedal:
"Gaborik is the only player who takes me from a seat. Evere time he has the puck something is gonna happen. You dont know what but it can be something really big"
Komentátor po zápase:
"Everyone in the stadium is celebrating. They were a part of a record, a great momentum".
Samozrejme sa k tomu pripájam a som šťastný, že náš hráč včera (dnes skoro ráno)
písal históriu.
Po Peťových výkonoch za posledné 4 zápasy je toto ďalší pekný darček pre Slovenských fanúšikov. Rád by som však vyzdvihol výkon P.Demitru, ktorý sa na Mariánovych úspechoch veľkou mierou podieľal.
1. Gabby sa stal prvým hráčom Minnesoty, ktorý dal viac ako 3 góly za zápas
2. 5 gólov dal posledne Sergei Fedorov 26.12.1996
3. Gabbyho odniesli na striedačku na rukách
Generálny manažér Minnesoty pri odchode zo zápasu povedal:
"Gaborik is the only player who takes me from a seat. Evere time he has the puck something is gonna happen. You dont know what but it can be something really big"
Komentátor po zápase:
"Everyone in the stadium is celebrating. They were a part of a record, a great momentum".
Samozrejme sa k tomu pripájam a som šťastný, že náš hráč včera (dnes skoro ráno)
Po Peťových výkonoch za posledné 4 zápasy je toto ďalší pekný darček pre Slovenských fanúšikov. Rád by som však vyzdvihol výkon P.Demitru, ktorý sa na Mariánovych úspechoch veľkou mierou podieľal.
Na nhl.com se oběvila anketa:
Which is the best single-game performance so far this season
M. Gaborik (MIN): 5 goals-1 assists, Dec. 20
M. Hejduk (COL): 3 goals-3 assists, Dec. 9
J. Lupul (PHI): 3 goals-3 assists, Dec. 11
D. Phaneuf (CGY): 5 assists, Dec. 13
R.J. Umberger (PHI): 3 goals-2 assists, Dec. 11
za těch 5 kousků do sítě Rangers nešlo zahlasovat jinak než za Gabyho, který tomu taky vévodí. Jinak je clekem zajimavé že už tolik hráčů v této sezoně získalo 6 bodů v jednom zápase, minulou sezonu se to mylsím povedlo jenom jednou-Crosbymu, který měl 1+5.
Which is the best single-game performance so far this season
M. Gaborik (MIN): 5 goals-1 assists, Dec. 20
M. Hejduk (COL): 3 goals-3 assists, Dec. 9
J. Lupul (PHI): 3 goals-3 assists, Dec. 11
D. Phaneuf (CGY): 5 assists, Dec. 13
R.J. Umberger (PHI): 3 goals-2 assists, Dec. 11
za těch 5 kousků do sítě Rangers nešlo zahlasovat jinak než za Gabyho, který tomu taky vévodí. Jinak je clekem zajimavé že už tolik hráčů v této sezoně získalo 6 bodů v jednom zápase, minulou sezonu se to mylsím povedlo jenom jednou-Crosbymu, který měl 1+5.
Velká gratulace
tohle je od Gaborika povedený kousek!Myslím,že nejlépe to vystihl soupeř v zápase Brendan Shanahan který to komentoval takto:"Narazili jsme na hráče světových kvalit, který odehrál životní zápas," vysekl Gáboríkovi poklonu."Klidně bych ho označil za jednoho ze tří čtyř nejlepších hokejistů vůbec. Pokud má v držení puk, je velice nebezpečný."
a potesi aj totoexcelent píše:Velká gratulacetohle je od Gaborika povedený kousek!Myslím,že nejlépe to vystihl soupeř v zápase Brendan Shanahan který to komentoval takto:"Narazili jsme na hráče světových kvalit, který odehrál životní zápas," vysekl Gáboríkovi poklonu."Klidně bych ho označil za jednoho ze tří čtyř nejlepších hokejistů vůbec. Pokud má v držení puk, je velice nebezpečný."
"Na každom tréningu si hovorím, ako veľmi som rád, že som súčasťou tohto mužstva. Som skutočne šťastný, že nemusím stáť v bránke proti Gáboríkovi. Má vynikajúcu strelu a dokáže neuveriteľné veci, talent toho chlapca sa nedá dostatočne opísať," povedal brankár Minnesoty Josh Harding. :frajer2:
jednoducho je to hrac nezaplatitelny pre Minnesotu, pokial sa jemu dari tak je to radost pocuvat tie spravy na Slovensku a Minnesota vyhrava, pokial sa mu nedari tak sa nedari Minnesote---je to rpavda ktora sa uz x krat potvrdila. Len skoda ze nevieme najst viac takychto talentov...
Je jasne ze Gabby je srdcom Wild a setci ho tam miluju.Staci len pocuvat minnesotskeho kopmentatora ako sa v nom vyziva
A myslim si ze mu dost pomohlo ked dostal do timu Demitru.Zaklad uspechu Wild su zdravi Gaborik s Demitrom.Ked sa ti dvaja rozohnia no amen tma.Take dvojicky by mali radi v kazdom time
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé