Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Tak to som este nevidel!5+1 for Gabby.Neuveritelne!Skoro som spadlo z ostolicky a ked uz aj moja mama na to pozerala ze to je borec tak to musi tak byt :lol: :lol: :lol: To by chcelo zopakovat a hlavne dobre by bolo keby sa na celel bodovanie celej NHL biju Hossa a Gabby :cool:
to co dnes bolo :o :shock: ti kokos 5 golov a jedna asistencia len tak dalej kebi ho dnes minesota nema tak bi prehrala
Povedal by som to ze takto: Gabby sa jednoducho nasral a utrhol z retaze :clap:

http://sports.espn.go.com/nhl/recap?gameId=271220030

Pozrite si ten zostrih jeho golov, no proste parada a ten posledny gol typicky gaborik :good:
photo, ktore sem supol skorpion stoji za povsimnutie :yes:
Obrázek

"Dal som 5 gólov v jednom zápase ešte doma na Slovensku, ale v NHL je to niečo úplne iné. Neuveriteľné!" tešil sa po zápase slovenský krídelník, ktorý si pripísal čistý hetrik už po 26 minútach hry. A čapice lietali na ľad! V tejto sezóne dal Gabby už 18 gólov.

Bola to Gáboríkova noc! Jeden gól dal v prvej, dva presilovkové v druhej a dva góly pridal v tretej časti hry. Vytvoril tak klubový rekord Minnesoty, žiadny jej hráč nedal doteraz v jednom zápase viac ako tri góly. Z ľadu ho po zápase na rukách odnášali spoluhráči Keith Carney a Sean Hill.

"Bola to fantázia, veľký zážitok," povedal o Gáboríkovej šou kapitán domácich divochov Mike Parrish. "Trafil to vo vzduchu, skóroval z brejkov, boli to naozaj ukážkové góly. Môj Bože, dnes to bol jeho deň!"

:poklona:

paci sa :frajer2:

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Moja poklona :o . Kokso som si tri krat utieral oci ked som to cital na teletexte :cool:
Skvele... Marian nam dal ten najkrajsi vianocny darcek aky mohol.... skoda len, ze sa mu v zavere nepodarilo pridat aj siesty gol....
it was Gaborik's night
No ako som uz bol povedal, vykony Minnesoty stoja a padaju na vykonoch Gaborika a Demitru, co je trosku smutne... Ale Gaborik je jednoznacne osobnost
Pár zaujímavostí k zápasu, ktorý som si odpočúval na NHL radiu:

1. Gabby sa stal prvým hráčom Minnesoty, ktorý dal viac ako 3 góly za zápas
2. 5 gólov dal posledne
Sergei Fedorov 26.12.1996
3. Gabbyho odniesli na striedačku na rukách
:)

Generálny manažér Minnesoty pri odchode zo zápasu povedal:
"Gaborik is the only player who takes me from a seat. Evere time he has the puck something is gonna happen. You dont know what but it can be something really big"

Komentátor po zápase:
"Everyone in the stadium is celebrating. They were a part of a record, a great momentum".

Samozrejme sa k tomu pripájam a som šťastný, že náš hráč včera (dnes skoro ráno) :wink: písal históriu.

Po Peťových výkonoch za posledné 4 zápasy je toto ďalší pekný darček pre Slovenských fanúšikov. Rád by som však vyzdvihol výkon P.Demitru, ktorý sa na Mariánovych úspechoch veľkou mierou podieľal.
Gabby je proste trieda :frajer2:
Gratulujem mu-odohral super zápas,mal aj pár šancí naviac,ale celkovo Minnesota v útočnej fáze bola fakt dobrá a aj Demitra odohral velmi dobrý výkon.
tak podme si to pekne golovo zrekapitulovat :frajer2:
fuuuu to bolo skvele, proste fantazia :cool: . Ten druhy bejzbalovy gol bol tiez dobry :thumbsup: . Keby tam supol este nejake goly aj z ostatnych sanci, ktore nepremenil, a Palo Demitra tiez :biglol:
:poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona:
ja ked som pozrel na markuzacky teletext tak som tomu nemohol uverit az ked som to cital rano na nete v skole a pozrel som si goly tak som tomu uveril....tie goly boli super teraz sa Gaby predviedol aky je to super hrac
Na nhl.com se oběvila anketa:
Which is the best single-game performance so far this season :?:

M. Gaborik (MIN): 5 goals-1 assists, Dec. 20
M. Hejduk (COL): 3 goals-3 assists, Dec. 9
J. Lupul (PHI): 3 goals-3 assists, Dec. 11
D. Phaneuf (CGY): 5 assists, Dec. 13
R.J. Umberger (PHI): 3 goals-2 assists, Dec. 11

za těch 5 kousků do sítě Rangers nešlo zahlasovat jinak než za Gabyho, který tomu taky vévodí. Jinak je clekem zajimavé že už tolik hráčů v této sezoně získalo 6 bodů v jednom zápase, minulou sezonu se to mylsím povedlo jenom jednou-Crosbymu, který měl 1+5.
Velká gratulace :cool: tohle je od Gaborika povedený kousek!Myslím,že nejlépe to vystihl soupeř v zápase Brendan Shanahan který to komentoval takto:"Narazili jsme na hráče světových kvalit, který odehrál životní zápas," vysekl Gáboríkovi poklonu."Klidně bych ho označil za jednoho ze tří čtyř nejlepších hokejistů vůbec. Pokud má v držení puk, je velice nebezpečný."
No nevime co k tomu dodat, 11rokov sa to uz nestalo... O Majovi som nikdy nepochybovala ale dnes ma aj tak uzasne ohromil...Aj ked 5 golov dal aj znamy Peto Bondra, tak aj s tou asistensiou to nebolo....Gabo jednoznacne vyhral zapas :cool: :clap: :good:
excelent píše:Velká gratulace :cool: tohle je od Gaborika povedený kousek!Myslím,že nejlépe to vystihl soupeř v zápase Brendan Shanahan který to komentoval takto:"Narazili jsme na hráče světových kvalit, který odehrál životní zápas," vysekl Gáboríkovi poklonu."Klidně bych ho označil za jednoho ze tří čtyř nejlepších hokejistů vůbec. Pokud má v držení puk, je velice nebezpečný."
a potesi aj toto

"Na každom tréningu si hovorím, ako veľmi som rád, že som súčasťou tohto mužstva. Som skutočne šťastný, že nemusím stáť v bránke proti Gáboríkovi. Má vynikajúcu strelu a dokáže neuveriteľné veci, talent toho chlapca sa nedá dostatočne opísať," povedal brankár Minnesoty Josh Harding. :frajer2:
Gaborik piatimi golmy a jednou asistenciou rozhodol o vytazstve minesoty nad rangers 5 golov za jeden zapas a to v priebehu 21 minut tak to je uz iny frajer :frajer2:
Marian Gaborik 1. Hviezda tyzdna v NHL

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Zase Gaborik pomohol Wild vitazit
NAJLEPSI HRAC SLOVENSKA ----------------------------
jednoducho je to hrac nezaplatitelny pre Minnesotu, pokial sa jemu dari tak je to radost pocuvat tie spravy na Slovensku a Minnesota vyhrava, pokial sa mu nedari tak sa nedari Minnesote---je to rpavda ktora sa uz x krat potvrdila. Len skoda ze nevieme najst viac takychto talentov...
Je jasne ze Gabby je srdcom Wild a setci ho tam miluju.Staci len pocuvat minnesotskeho kopmentatora ako sa v nom vyziva :) A myslim si ze mu dost pomohlo ked dostal do timu Demitru.Zaklad uspechu Wild su zdravi Gaborik s Demitrom.Ked sa ti dvaja rozohnia no amen tma.Take dvojicky by mali radi v kazdom time :P
majo dal 2 gole a na jeden prihral...3bodiky skvele,len tak dalej !!! aj palo demitra skoroval
nadherna ukazka toho preco ho hraci hlasovali za najlepsieho a najrychlejsieho korculiara ...

ten gol co dal v oslabeni, bol ukazkovy

len tak dalej Gabby :)
FijObb píše:
ten gol co dal v oslabeni, bol ukazkovy

Nemas nahodou link na ten gol?
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS