Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Hossa

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

tak 50 golov neda, to by musel skorovat takmer v kazdom zapase...ale 100 bodov ak sa nic vynimocne nestane by mohol prekonat...moj odhad: 82z 46g+57a=103b :)

Marián Hossa: Stovka sa dá urobiť

:arrow: http://hokej.sme.sk/c/3197580/Marian-Ho ... robit.html
Ako som si precital ten clanok od CEPIHO tak som sa utvrdil v tom Ĺľe hossa je najlepsi nas hokejista nielen co sa tyka hry ale aj charakteru....kto si to precital mi da za pravdu.Heh Ĺľe citujem Maja :"aj keby som sa zastavil na 90 bodoch len aby Atlanta postupila do PO."
toto je typek jak ma byt...taki sa mi pacia....Podobne co Bondra - on je tiez fajn chlapik a urcite aj ostatni nasi hokejisti dufam maju taki postoj.... :-)

Ja mu tipujem 82z 49g 56a... to robi 105 bodov :D :cool:

tak Majo dnes 1+1, cize ma uz 92 bodov :thumbsup: . Uz len 8 do stovky, a zostava mu na to 9 zapasov. Teoreticky by este mohol trhnut aj Lecavaliera, Crosbyho samozrejme uz nie, ale to 2.miesto by to este mohlo byt, ak bude pravidelne bodovat. Len skoda, ze pravidelne boduje aj Lecavalier :? , dnes dal 2 goly

k.rva .. majo zase nic... uz ma len 2 zapasy na 3 body.. je to lahko splnitelne, ale musi sa aj trosku zobudit! Ked uz maju iste PO, mohli by mu aj spoluhraci trochu pomoct..
Go Hossa Go!!!

jenĹľe to by se musel snaĹľit proti Canes, proti TampÄ› 0+0 :D

gooooooooooooooool konecneeeeeeeeeeeeeee..... atlanta vedie 3:0.. :cool:

Majo dal dnes svoj 43 gol v sezone. :thumbsup2:V suboji s tampou musi ziskat 2 body a stovka bude na svete.

No Majko este bod.

100 bodov je na svete. Obrovska gratulacia :!:

debil píše:No Majko este bod.
tak prave som spustil yahoo (uz mi asi coskoro resetne comp :? mam toho pospustaneho :D :roll: ) a hned zaber na Mariana Hossu a pod nim krasny titulok, ze prvykrat dosiahol hranicu 100 kanadskych bodov :cool: :cool: :cool: :slovakia: :fan:

naaadhera mariaaan, stovka je tam :taptap: :taptap:

Gratulujem Majo,skvele cisielko,ale budem trocha nenasytny.Lepsie by to bol s 50 strelenymi golmi...ale aj tak skvela sezona.Vela stastia v PO,nech sa dari!!

Paráda :taptap: je to pašák tohle se hned tak někomu nepovede. :cool:

Obrázek Marian v zapase (0+2) v ktorom dosiahol vytuzenu 100vecku :!:

:taptap: :taptap: :taptap:

Krištáľové krídlo v kategórii šport pre Mariána Hossu

:arrow: http://www.hokej.sk/clanok48605.htm

Obrázek

tak Marian ma dalsie ocenenie 8)

:arrow: Doprajem si aj klobásku

Hokejista Atlanty Thrashers MARIĂ

Marian Hossa uz po druhykrat zasluzene vyhral zlaty puk, od zaciatku som si myslela, ze to bude prave Marian, ale radsej som nepovedala nic lebo sa hovori, nehovor hop, kym nepreskocis. Este by to ani nebol vyhral. Marian si :super:

PodÄľa mĹ

Extreme7
Mas pravdu, Gaborik bol pol sezony zraneny, takze mu to dost uskodilo, ale potom hral ako drak. Ale aj tak si myslim, ze si to zasluzil aj Hossa.

[quote="Extreme7"]PodÄľa mĹ

Ak bude Gáborík v poriadku a odohrá celú sezónu bez zranenia, Majovi Hossovi sa už zrejme nepodarí hattrick, čo sa týka Zlatého puku. Bude to mať ťažké obhájiť prvenstvo po druhý raz.

Je to pán HOKEJISTA :!: :super:
572 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS