Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sidney Crosby

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

pěkný, jenomže na 200 bodů potřeboval odehrát 142 zápasů, Gretzkymu, který byl v té době zhruba o tři měsíce starší, stačilo 114 utkání. :hmm:

Sid the Kid :-D ... co na něj říct ? Pokud se nezraní a nerupne mu v bedně tak to dotáhne dost daleko ... nedovoluji se ho srovnávat s takovými jako je Gretzky nebo Lemieux ... ale ono se to přímo nabízí :-D zatím však hraje krátce tak uvidíme co se z něj vyklube ...

skvely a asi aj najlepsi hrac je fakt dobry ma talent

tak Sid sa v 19 rokoch stane zrejme od buducej sezony NAjmladsim kapitanom timu v historii NHL.. :roll:

Obrázek

Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

:) Vím hoši,že ne věšichni tohoto hokejistu obdivujete.Každému nesedí, to je normální,ale mě Crosby upoutal.Je na něm znát ten tým, co ho odmalinka připravuje .Na svůj věk je skutečně obdivuhodně komplexní.Bruslí výtečně,čte hru,ví dopředu co bude dělat,dokáže se prosadit 1-1,ale i 1-2.Dokáže zakončit,spoluhráči v podstatě čekají co vymyslí.Je to tahoun Pisburghu a i přes své mládí vůdce týmu.Je to opravdu výborný hráč.Jestli statistiky Wayne Gretzkyho překoná nevím.V tom je mnoho faktorů.Zranění,spoluhráči systém hry soupeřů/proti některým soupeřům praktikujícím past ve středním pásmu je opravdu složité se prosadit/.Také je dost obtížné porovnávat dobu ve které Wayne hrál a dnes.Přeci jen ty obranné systémy jsou daleko více propracované.Větší golmani s lepšímvybavenim,daleko lépe fyzicky vybavení obránci.To jsou faktory,že se Crosbymu nemusí podařit tu hranici 800 golů pokořit.Ale já bych si to strašně přál :!: .Vždyť goly jsou koření této krásné hry!!! :!:

crosby je obycajne blbe decko!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crosby je skvely. Je uzasne sa na neho divat. Neviem ci je decko lebo ho nepoznam osobne ako mattush, ale myslim ze to skor bude platit u kadejakeho rozmaznaneho rusa Malkina ktory sa vytesuje ako maly ked sa mu podari nejaky nepodstatny gol na tri nula a saskuje pred superom.

m@ttush píše:crosby je obycajne blbe decko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale hrá geniálne a rozhodne samu len tak niekto nevyrovna. :D

SuperJoe#19 píše:
m@ttush píše:crosby je obycajne blbe decko!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale hrá geniálne a rozhodne samu len tak niekto nevyrovna. :D
to je zas ta druha vec :D

montreal píše::) VĂ­m hoši,Ĺľe ne věšichni tohoto hokejistu obdivujete.KaĹľdĂ©mu nesedĂ­, to je normálnĂ­,ale mÄ› Crosby upoutal.Je na nÄ›m znát ten tĂ˝m, co ho odmalinka pĹ™ipravuje .Na svĹŻj vÄ›k je skuteÄŤnÄ› obdivuhodnÄ› komplexnĂ­.BruslĂ­ vĂ˝teÄŤnÄ›,ÄŤte hru,vĂ­ dopĹ™edu co bude dÄ›lat,dokáže se prosadit 1-1,ale i 1-2.Dokáže zakonÄŤit,spoluhráči v podstatÄ› ÄŤekajĂ­ co vymyslĂ­.Je to tahoun Pisburghu a i pĹ™es svĂ© mládĂ­ vĹŻdce tĂ˝mu.Je to opravdu vĂ˝bornĂ˝ hráč.Jestli statistiky Wayne Gretzkyho pĹ™ekoná nevĂ­m.V tom je mnoho faktorĹŻ.ZranÄ›nĂ­,spoluhráči systĂ©m hry soupeřů/proti nÄ›kterĂ˝m soupeřům praktikujĂ­cĂ­m past ve stĹ™ednĂ­m pásmu je opravdu sloĹľitĂ© se prosadit/.TakĂ© je dost obtĂ­ĹľnĂ© porovnávat dobu ve kterĂ© Wayne hrál a dnes.PĹ™eci jen ty obrannĂ© systĂ©my jsou daleko vĂ­ce propracovanĂ©.VÄ›tší golmani s lepšímvybavenim,daleko lĂ©pe fyzicky vybavenĂ­ obránci.To jsou faktory,Ĺľe se Crosbymu nemusĂ­ podaĹ™it tu hranici 800 golĹŻ pokoĹ™it.Ale já bych si to strašnÄ› přál :!: .VĹľdyĹĄ goly jsou koĹ™enĂ­ tĂ©to krásnĂ© hry!!! :!:
ten rekord v pocte golov si myslim,ze pri vsetkej ucte, nema crosby sancu pokorit...to rpeto,ze crosby NIE JE strelec... ma vsak ohromnu sancu ako 2. hrac v historii pokorit 2000 bodov... to zase taky ovechkin, to je strelec par excelance... ten tych bodov nikdy asi nebude mat tolko,co crosby, zato golov by mohlo 800 nastrielat v klude...ale ci prekona rekord, neviem neviem...musia sa mu vyhnut zranenia a mat velmi dobru formu aspon do 35 rokov :D

Tak Sid dneska slavĂ­ dvacetiny.
Zajímavý článek :arrow: Crosby oslavil dvacetiny, přestává být teenagerem

Obrázek

Na zdravĂ­ Sid :pivo2:

..Sid na prezentacnej akcii firmy Reebok..

ObrázekObrázekObrázek

Kód: Vybrat vše

www.sidney360.com
skvela stranka,z nejakymi clipmi a nieco o nom v sulade s firmou Reebok
Sidney, ako sa cítite pred prvým zápasom sezóny, do ktorého vstúpite s kapitánskym céčkom :?:

Ja sa už na to teším. Byť kapitánom je samozrejme pocta. Pre mňa to ale z hľadiska hry nemení nič. Beriem to ako poctu a záväzok. Musím sa však sústrediť na hru presne tak, ako v predošlých rokoch.

Do hry vnášate veľa emócií. Budete sa musieť ako kapitán viac krotiť :?:

Nie. Budem hrať naďalej rovnako. Ja som sa snažil byť vždy príkladom. S emóciami som hral vždy a to si musím udržať. Dôležité je, aby som robil veci správne.

Na vás sa sústredí obrovská pozornosť už od vstupu do NHL. Teraz ste získali veľmi prestížne ceny. Nebude toho na vás už priveľa :?:

Nie. Ak mám byť úprimný, tak ja sa tým vôbec nezaťažujem. Nemám čas uvažovať nad takými vecami. Stále sa snažím zlepšovať. Vždy chcem kráčať napred a tak sa nezaujímam o to, čo je už za mnou.

Musíte sa premáhať, aby ste na to nemysleli, alebo to máte v povahe :?:

Ja sa sústredím vždy na veci, ktoré považujem za dôležité. A uvažovanie nad získanými úspechmi dôležité nie je. Preto sa nimi netrápim.

V Edmontone to pred rokmi začínalo podobne a aj oni vtedy vsadili na mladých hráčov ako Gretzky a Messier. Neskôr získavali Stanley Cupy. Kráča Pittsburgh rovnakou cestou :?:

V tíme máme mladých, ale aj starších hráčov. Podľa mňa máme dobrý tím a kvalitnú podporu starších. Nie je podstatné, či máte veľmi mladý, alebo starší tím.Podstatné je, aby vás mal kto podporiť. Mužstvo musí mať svoj kvalitný základ a kvalitnú šírku. Každý tím, ktorý vyhral Stanley Cup to mal. Potrebujete štyri solídne útoky, skvelého brankára, dobrú obranu. Potrebujete kompletný tím. Jedna, či dve hviezdy Stanleyho pohár nezískajú.

Je Pittsburgh pripravený získať Stanley Cup :?:

To musíme dokázať na ľade. Nestačí o tom hovoriť. Je ľahké povedať, že na to máme, ale musíme to ukázať v praxi. Musíme poctivo trénovať a byť pripravení na play-off.

Pred rokom ste vypadli s Ottawou. Má tento tím na ďalší krok napred :?:

Na to je v podstate podobná odpoveď. Môžem hovoriť, áno, áno, sme pripravení. Ale veľa dobrých tímov sa do play-off nedostane. Musíme si teda v prvom rade vybojovať play-off. Naša divízia je teraz silnejšia. Musíme byť teda pripravení od štartu sezóny. Z hľadiska play-off sme dostali pred rokom cennú lekciu. Ochutnali sme chuť play-off a to sme potrebovali. Keď príde ďalšia príležitosť, tak už budeme pripravení lepšie.

Do svojej druhej sezóny vstúpia Jordan Staal a Jevgenij Malkin. Očakávate, že sa v druhom roku zlepšia tak, ako ste sa zlepšili vy :?:

Ťažko povedať. Určite sa budú cítiť v lige i v mužstve lepšie. Teraz už nebudú spoznávať nové haly a nových súperov. Od začiatku môžu naskočiť naplno. Najmä v úvode sezóny čakám veľký rozdiel v porovnaní s minulým rokom. Môžu začať oveľa sebavedomejšie. A to je dôležité.

Budúci rok by sa vraj mohla NHL začať zápasmi Pittsburghu a Tampy Bay v Prahe. Čo vy na to :?:

Bolo by to vzrušujúce. Zopakovala by sa tohtoročná situácia, kedy začínala liga v Londýne. Pre fanúšikov je to skvelé. Je dobré vidieť inú časť sveta a aj pre nás by to bola veľmi zábavná skúsenosť.

Myslíte si, že raz NHL expanduje do Európy :?:

Nie som si istý. Uvidíme, ako to pôjde. Momentálne hráme 82 zápasov v Severnej Amerike. Musíme kráčať správnym smerom. Mne sa to páči tak, ako je to teraz. Uvidíme ale čo prinesie budúcnosť.

Bolo by hlavným problémom cestovanie :?:

Veľa ľudí by to považovalo za veľmi náročné. Záleží od toho, za akých podmienok by všetko prebiehalo. Tak ako som ale povedal, už teraz máme 82 zápasov. Už v rámci divízie sa nacestujeme dosť. Ťažko teda povedať...

Aké sú vaše osobné očakávania pred novou sezónou :?:

V podstate sú vždy rovnaké. Chcem pomôcť tímu. Chcem bodovať a zaujímajú ma detaily, ako je víťazstvo na buly, či pomoc v obrane. Ako tím potrebujeme dobrý úvod sezóny. Chceme sa dostať do play-off. Tento rok možno nezískame 105 bodov ako pred rokom, ale uvidíme. V každom prípade sa do play-off dostať chceme. To je hlavný cieľ. (hokej.sk - jäzva)

Obrázek
Crosby je tupec, ktory sa hra na frajera, a ci ma dajake vynimocne schopnosti ma nezaujima, ja uznavam hracov ktory maju fakt talent a nepredvadzaju sa natom lade, napriklad obdivujem Daniela Briera ktory sa prebojoval, uplne od nuly az na vrchol a pozrite sa jak hra, ved to je radost pozerat :) a nemal to na striebornom podnose, jak niektory nemenovany hraci :)
fakt supr hráč,uplně obdivuju ten jeho hráčský talent :good: :cool:
jeden z mojich oblubencov v NHL ale uprednostnujem slovakov !!!....ale tak nech sa mu dari aj dalej je to mlady talent podla mna nieco ako Gretzky :D
Proste nhl mu sedi je to taky genies s hokejkou.
Obrázek
tak tento hrac je talent a je velkym prinosom pre Pittsburgh Penguins ale tuto sezonu sa tucniakom (zatial) moc nedari :cry:
no tak dnes Crosby potvrdil svoju poziciu kapitana a rozhodol v samostatnych najazdoch proti buffalo ako spravny kapitan :frajer2:
sidney potvrdzuje poziciu najlepsieho nahravaca NHL, 2krat prihraval na gol Malkinovi...a vyraznou mierou prispel k Hatricku Malkina....ta nahravka na druhy goool...to je proste nieco MEGA ! ! !
sidney si pripisal goool a asistenciu :) prispel k vitazstvu pens nad floridou 3:1
posledny zapas proti Tambe...bol pre sidneyho osudnym :cry: :cry: :cry: ...skoda toho clenku...pens stratili osobnost muzstva...dufam ze sa sid coskoro uzdravi a bude moct este pomoct svojmu timu,myslim ale ze hraci pens su v dobrej forme a su vyrovnany tim...takze mohli by pokracovat vo vysledkoch ako doteraz ! ! !
360 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES