Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

no tak Theo asi v Avs zostane tak nam zostava dufat aby sa mu nezacalo nejak extra darit. To skor Svatos pojde prec ako Theo. Dufam ze Budyho sa toho nezlakne a udrzi sa na poste timovej #1.

Ja by som tohto slovenskeho brankara radsej videl v nejakom inom klube NHL, ale som rad, ze konecne ma Slovensko v NHL aj nejakeho golmana, za ktoreho sa nemusime hanbit...

Peter Budaj začne sezónu opäť ako dvojka

:arrow: http://slovaknhl.sk/2441-peter-budaj-za ... vojka.html

Obrázek

Myslim si, ze je to k Petovi dost neferove a Colorado chce asi zase padnut na hubu a nepostupit do PO.

Tak tĂ­mto sa mu vĂ´bec neodvdaÄŤili za minulĂş sezĂłnu. :(

tak s rozhovormi s Petrom Budajom sa roztrhlo vrece :) velmi zaujimavy clanok, trosku iny, ako klasicke..

SLOVENSKO VEDIE

..„Slovensko ma bude stále priĹĄahovaĹĄ viac ako Amerika. CĂ­tim sa Slovákom, nikdy sa nebudem cĂ­tiĹĄ AmeriÄŤanom. Pre mĹ

:arrow: ExkluzĂ­vny rozhovor s Petrom Budajom 5/5

Cepi, Košice : Ak budete po sezóne zdravotne v poriadku a voľný, budete ochotný ísť reprezentovať na MS ?

VeÄľmi rád. Ak sa budem cĂ­tiĹĄ dobre a budem zdravotne 100 percentnĂ˝, tak budem ochotnĂ˝ reprezentovaĹĄ. Nech Äľudia píšu ÄŤo píšu, Ĺľe som zradil, ale pre mĹ

MYSLITE SI ZE JE BUDAJ LEPSI AKO LASAK??? :cool:

july :o) píše:MYSLITE SI ZE JE BUDAJ LEPSI AKO LASAK??? :cool:
a kolko krat je lepsi peto budaj je naj !!!!!!!!!!!

m@ttush píše:
july :o) píše:MYSLITE SI ZE JE BUDAJ LEPSI AKO LASAK??? :cool:
a kolko krat je lepsi peto budaj je naj !!!!!!!!!!!
aj ja si myslim aj ked aj lasaka mam rada ale Budaja viac!!!...snad pride na majstrovstva buduci rok... :?

tAk ja si nemyslim ze budaj zacne ako dvojka:) ved v Josem uz vedenie doveru nema a aj sa snazili ho vymenit cez leto zial nikto on nemal zaujem takze si myslim ze vedenie bude vkladat vacsiu doveru petovi , no aspon dufam :)

Panebože šak mali ho dať medzi volných hračov..6 milionikov by získali a Forsberga by mali vo vrecku...

Hannu píše:PaneboĹľe šak mali ho daĹĄ medzi volnĂ˝ch hraÄŤov..6 milionikov by zĂ­skali a Forsberga by mali vo vrecku...
A ÄŤo by im to pomohlo? Aj tak ÄŤasĹĄ jeho platu by sa poÄŤĂ­talo do platovĂ©ho stropu a okrem toho by museli zháĹ

Hannu píše:PaneboĹľe šak mali ho daĹĄ medzi volnĂ˝ch hraÄŤov..6 milionikov by zĂ­skali a Forsberga by mali vo vrecku...
a si myslis,ze to je take lahke niekoho dat medzi volnych hracov? :D ...on ma zmluvu, ktora by nabila rozpocet az po platovy strop vacsine timov z NHL, nik by ho nechcel a keby ho avs chceli uvolnit,museli by ho vyplatit z kontkraktu a aj tak by sa tusim daka cast ratala do plat. stropu

Peter vcera oslavil 25 narodeniny...Tak vsetko najlepsie,vela zdravia a uspesnu sezonu..... :cool:

Buddy odchytal proti LA cele stretnutie a chytil 17 z 20 striel

Obrázek
Budaj na NHL podla mňa ešte nemá,aspoň tento rok by ešte mal byť dvojka,minulú sezonu ho nedostali do brány výkony ale sám Theodore vlastným zlyhaním,Budaj chytal dosť nevyrovnane,odchytal pár zápasov dobre ale zas niektoré prehralo Colorado kôli nemu,nemôžem zabudnúť na zápas s nami,ked Colorado vyslalo cez 40 striel na Luonga a nám stačilo na Budaja 16 aby sme vyhráli 2:1,tri zápasy predtým chytal Theodore a všetky sme prehráli,ale nejde len o zápasy s VAN...Keby má José formu ako za lepších čias,nemal by Budaj šancu,ale Theodore ju nemá a všetci vy mu prajete len to najhoršie..Takže začiatok sezony bude určite chytať Theodore a ked šancu na vašu radosť znovu pokazí tak bude Budaj konečne jednotkou AVS.
Vcelku dobry vstup 3/34. Pomer striel 23:34 a aj tak koloredo vyhralo.
„Budaj chytal dobre najmä v závere, keď sa to najviac počíta. Dostali sme sa pod tlak, súper trávil veľa času v našej tretine a mal veľa streleckých pokusov," povedal pre denník Denver Post kormidelník Avalanche Joel Quenneville.

„Víťazstvo sme si takmer nechali vyfúknuť, vďaka Bohu sme to ustáli. Musíme sa však z toho poučiť," povedal na adresu straty trojgólového vedenia (4:1) slovenský gólman, ktorý bol nahnevaný najmä po zásahu Jussiho Jokinena (na 2:4): „Prvú strelu som zastavil, ale dorážka už prešla. Musím si viac chrániť bližšiu žŕdku. Treba na tom ešte popracovať."

Budaj je podľa slov trénera Quennevilla budúcnosťou Colorada a práve na jeho výkonoch by mohla stáť novorodiaca sa generácia Avalanche. „Čakáme, že sa bude z roka na rok zlepšovať," skonštatoval prvý muž na lavičke „lavín".

Dvadsaťpäťročný perspektívny brankár sa musí vysporiadať aj s tlakom plynúcim z blížiaceho sa návratu Theodora, ktorému v klube stále veria. „Nechcem na to myslieť. Podstatné sú víťazstvá. Ak ich dokážem vychytať, dostanem aj čas na ľade," dodal pre Denver Post Budaj.

:good:

Obrázek
Dobry vykon Buddyho,skoda tych golov(2 tecovane a jeden po dorazke),ale v celku Peto svoj tym podrzal..LEn tak dalej a dnes proti NSH GL!!!!!
Po nevydarenom zapase v NSH sa Peto opat vratil k spolahlivym vykonom a pomohl COL vyhrat nad SJ...26/2.....Jose sa vracia do teamu a zacina sa boj o poziciu #1...GL Buddy!!!
Zatial je podla mna lepsie na tom v boji o post #1 Boods....aj ked Theo nesklamal,viac predsa len doveruju Petovi....Aspon teda Peto zapasy vyhrava...Ale je len zaciatok sezony,tak uvidime...Drzim palce Peter!!!!
Zajtra dobre radim nech ide do brany racej Theodore.
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES