Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
:o
Slovenský hokejový brankár Peter Budaj sa nezúčastnà na majstrovstvách sveta v Moskve. Dôvodom jeho absencie je bližšie nešpecifikované zranenie. Budaj to prezradil v rozhovore pre Slovenský rozhlas.
"Rozprával som sa o tom uĹľ aj s pánom trĂ©nerom Ĺ uplerom. PoslednĂ˝ mesiac som nebol zdravotne v poriadku, a aj preto sa na šampionáte nezúčastnĂm. Nechytal som uĹľ ani poslednĂ˝ zápas základnej ÄŤasti, v bránke stál Jose Theodore. Je mi to naozaj ľúto, ale do Moskvy neprĂdem," povedala brankárska jednotka pre SlovenskĂ˝ rozhlas.
Rodák z Banskej Bystrice tak v dejisku svetovĂ©ho šampionátu nenadviaĹľe na vĂ˝bornĂş sezĂłnu v zámorĂ, keÄŹ ako prvĂ˝ slovenskĂ˝ brankár sa prebojoval na post jednotky v klube NHL a celkovo v sezĂłne nastĂşpil na 57 zápasov (31 vĂĹĄaznĂ˝ch, tri shutouty). FantastickĂş formu potvrdil najmä v závere sezĂłny, keÄŹ neprehral v riadnom hracom ÄŤase v 16 zápasoch za sebou a vyslúžil si aj ocenenie Hráča mesiaca.
Jedno z najprĂjemnejšĂch prekvapenĂ sezĂłny sa pritom účasti v národnom tĂme nebránilo, naopak, chcelo prĂsĹĄ. "ReprezentovaĹĄ je cĹĄou pre kaĹľdĂ©ho hráča. PodÄľa mĹ
Slovenský hokejový brankár Peter Budaj sa nezúčastnà na majstrovstvách sveta v Moskve. Dôvodom jeho absencie je bližšie nešpecifikované zranenie. Budaj to prezradil v rozhovore pre Slovenský rozhlas.
"Rozprával som sa o tom uĹľ aj s pánom trĂ©nerom Ĺ uplerom. PoslednĂ˝ mesiac som nebol zdravotne v poriadku, a aj preto sa na šampionáte nezúčastnĂm. Nechytal som uĹľ ani poslednĂ˝ zápas základnej ÄŤasti, v bránke stál Jose Theodore. Je mi to naozaj ľúto, ale do Moskvy neprĂdem," povedala brankárska jednotka pre SlovenskĂ˝ rozhlas.
Rodák z Banskej Bystrice tak v dejisku svetovĂ©ho šampionátu nenadviaĹľe na vĂ˝bornĂş sezĂłnu v zámorĂ, keÄŹ ako prvĂ˝ slovenskĂ˝ brankár sa prebojoval na post jednotky v klube NHL a celkovo v sezĂłne nastĂşpil na 57 zápasov (31 vĂĹĄaznĂ˝ch, tri shutouty). FantastickĂş formu potvrdil najmä v závere sezĂłny, keÄŹ neprehral v riadnom hracom ÄŤase v 16 zápasoch za sebou a vyslúžil si aj ocenenie Hráča mesiaca.
Jedno z najprĂjemnejšĂch prekvapenĂ sezĂłny sa pritom účasti v národnom tĂme nebránilo, naopak, chcelo prĂsĹĄ. "ReprezentovaĹĄ je cĹĄou pre kaĹľdĂ©ho hráča. PodÄľa mĹ
Osobne som z neucasti Budaja sklamany. Ale verim, ze keby Buddy mohol prist, tak by urcite prisiel.... Skoda....canesman píše:verite mu s tym zranenim??ja aj hej,podla mna neni z tych co by si vymyslal
Kedze Buddy teraz vyhra 3 StanleyCupy zasebou, takze to znamena, ze az Vancouver 2010.
Aj mne je to velmi luto,ze nepride,ale Peta nepodozrievam z nicoho.Viem pochopit aj to zranenie a hlavne tie slabiny.Kedze aj ja sa zvyknem hrat na brankara
,tak viem,ze da sa chytat aj s malym zranenim,aj ked je to risk.Ale COL muselo riskovat,bojovalo o PO....A davam mu aj to za pravdu,ze si to chce doliecit a poriadne si oddychnut.A navyse ma frajerku z Denveru,tak sa nebude d.bat na MS
.....Inak uz som nieco tusil,ked Supler rozpraval nieco v tom zmysle,ze vedia,ze cakame na ich odpoved...uz som z toho vycitil nieco negativne....
Nastastie pride Jaro.Pre mna je Jaro jasne jednotka......ale to uz do inej temy
Nastastie pride Jaro.Pre mna je Jaro jasne jednotka......ale to uz do inej temy
Peter BUDAJ #31
Dátum narodenia: 18. 9. 1982
Miesto narodenia: Banská Bystrica
Výška: 183 cm
Váha: 91 kg
Klub: Colorado Avalanche (NHL)
Tréner: Joel Quenneville
ÄŚĂslo: 31 (v reprezentácii 37)
DrĹľanie hokejky: v pravej ruke
RodinnĂ˝ stav: slobodnĂ˝
Prezývky: Budy, Budha
(zdroj. http://peter.budaj.slovaknhl.sk/)
Po prĂchode z rodnĂ©ho Slovenska vstĂşpil do „väčšieho“ hokeja ako voÄľba St. Michaels v „importnom“ drafte a stal sa aj návštevnĂkom rĂmskokatolĂckej chlapÄŤenskej školy v Toronte.
„Po anglicky som hovoril iba trošku. UÄŤil som sa ju doma, ale to je odlišnĂ© od toho, ako keÄŹ prĂdeš do krajiny, kde sa Ĺ
Dátum narodenia: 18. 9. 1982
Miesto narodenia: Banská Bystrica
Výška: 183 cm
Váha: 91 kg
Klub: Colorado Avalanche (NHL)
Tréner: Joel Quenneville
ÄŚĂslo: 31 (v reprezentácii 37)
DrĹľanie hokejky: v pravej ruke
RodinnĂ˝ stav: slobodnĂ˝
Prezývky: Budy, Budha
(zdroj. http://peter.budaj.slovaknhl.sk/)
Po prĂchode z rodnĂ©ho Slovenska vstĂşpil do „väčšieho“ hokeja ako voÄľba St. Michaels v „importnom“ drafte a stal sa aj návštevnĂkom rĂmskokatolĂckej chlapÄŤenskej školy v Toronte.
„Po anglicky som hovoril iba trošku. UÄŤil som sa ju doma, ale to je odlišnĂ© od toho, ako keÄŹ prĂdeš do krajiny, kde sa Ĺ
http://hokej.pravda.sk/investicia-roka- ... sk_nhl_p13
Peto ako najlepsia investicia za tuto sezonu NHL
sice chudak zarobil mozno menej ako by si zasluzil ale vzdy lepsie ako ta jeho dvojka
Peto ako najlepsia investicia za tuto sezonu NHL
Generálny manažér Colorada Avalanche Francois Giguere: „MĂ´j odkaz všetkĂ˝m je nasledovnĂ˝ – Nemyslite si, Ĺľe ak sa zbavĂme Theodora a zrušĂme s nĂm zmluvu, bude pre to nás finanÄŤne vĂ˝hodnĂ©. To nebude. Ak by sme s nĂm teraz zrušili zmluvu, stále by sa dve tretiny jeho kontaktu poÄŤĂtali do nášho platovĂ©ho stropu a my by sme navyše museli zháĹ
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé