Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Peter Budaj: "Reprezentovať je cťou pre každého hráča"

"ReprezentovaĹĄ je cĹĄou pre kaĹľdĂ©ho hráča. PodÄľa mĹ

Budaj na MS nepríde, dnes ráno to oznámil v Slovenskom rozhlase. Ako dôvod uviedol nejaké vymyslené zranenie. :roll:
:o

Slovenský hokejový brankár Peter Budaj sa nezúčastní na majstrovstvách sveta v Moskve. Dôvodom jeho absencie je bližšie nešpecifikované zranenie. Budaj to prezradil v rozhovore pre Slovenský rozhlas.

"Rozprával som sa o tom už aj s pánom trénerom Šuplerom. Posledný mesiac som nebol zdravotne v poriadku, a aj preto sa na šampionáte nezúčastním. Nechytal som už ani posledný zápas základnej časti, v bránke stál Jose Theodore. Je mi to naozaj ľúto, ale do Moskvy neprídem," povedala brankárska jednotka pre Slovenský rozhlas.

Rodák z Banskej Bystrice tak v dejisku svetového šampionátu nenadviaže na výbornú sezónu v zámorí, keď ako prvý slovenský brankár sa prebojoval na post jednotky v klube NHL a celkovo v sezóne nastúpil na 57 zápasov (31 víťazných, tri shutouty). Fantastickú formu potvrdil najmä v závere sezóny, keď neprehral v riadnom hracom čase v 16 zápasoch za sebou a vyslúžil si aj ocenenie Hráča mesiaca.

Jedno z najprĂ­jemnejších prekvapenĂ­ sezĂłny sa pritom účasti v národnom tĂ­me nebránilo, naopak, chcelo prĂ­sĹĄ. "ReprezentovaĹĄ je cĹĄou pre kaĹľdĂ©ho hráča. PodÄľa mĹ

nemam, slov, tesil som sa na neho :cry:

j0man píše:Budaj na MS neprĂ­de, dnes ráno to oznámil v Slovenskom rozhlase. Ako dĂ´vod uviedol nejakĂ© vymyslenĂ© zranenie. :roll:
:shock: :? :cry:

toto uz neni mozne. Vzdy sa nam pred MS zrania klucovi hraci :x . Visna, Budaj, Stumple...kto bude dalsi? :bye2:

u mna je ucast Budaja NAJneprijemnejsia, predsa len, brankarsky post je brutal dĂ´lezity..

pravdupovediac, trochu ma to mrzĂ­, ale veÄŹ máme aj inĂ˝ch gĂłlmanov, u mĹ

pycee :cry: :fnuk: :fnuk: :bye2: :bye2: :bye2:

verite mu s tym zranenim??ja aj hej,podla mna neni z tych co by si vymyslal

uz je to jedno v tejto chvili, popisalo sa o tom dost, treba sa zmierit s tym, ze je out, snad priste

nejake zranenie tam (asi) je,ale co ak by Colorado postupilo do play off?podla mna by chytal,je to na nom,on sam musi vediet ci prist mohol,alebo nie.

mozno su to len nejake malickosti alebo unava ale ked sa neciti na 100% nechce asi sklamat v narodnom drese

canesman píše:verite mu s tym zranenim??ja aj hej,podla mna neni z tych co by si vymyslal
Osobne som z neucasti Budaja sklamany. Ale verim, ze keby Buddy mohol prist, tak by urcite prisiel.... Skoda.... :cry:

Kedze Buddy teraz vyhra 3 StanleyCupy zasebou, takze to znamena, ze az Vancouver 2010. :roll: :D

Aj mne je to velmi luto,ze nepride,ale Peta nepodozrievam z nicoho.Viem pochopit aj to zranenie a hlavne tie slabiny.Kedze aj ja sa zvyknem hrat na brankara 8) ,tak viem,ze da sa chytat aj s malym zranenim,aj ked je to risk.Ale COL muselo riskovat,bojovalo o PO....A davam mu aj to za pravdu,ze si to chce doliecit a poriadne si oddychnut.A navyse ma frajerku z Denveru,tak sa nebude d.bat na MS 8) :D .....Inak uz som nieco tusil,ked Supler rozpraval nieco v tom zmysle,ze vedia,ze cakame na ich odpoved...uz som z toho vycitil nieco negativne....
Nastastie pride Jaro.Pre mna je Jaro jasne jednotka......ale to uz do inej temy :wink:

Suhlasim s Alexom :cool:
Peto dal zo seba max v poslednych zapasox
takze je len logicke ze sa to muselo nejako prejavit.

Urcite si nemyslim ze by nechcel reprezentovat 8)
ale nesiel jeden prisiel druhy :D

Nie je stopercentnĂ˝, nikam nejde

:arrow: http://www.denniksport.sk/clanok?id=239 ... ydanie=459

Obrázek
Peter BUDAJ #31
Dátum narodenia: 18. 9. 1982
Miesto narodenia: Banská Bystrica
Výška: 183 cm
Váha: 91 kg
Klub: Colorado Avalanche (NHL)
Tréner: Joel Quenneville
Číslo: 31 (v reprezentácii 37)
DrĹľanie hokejky: v pravej ruke
RodinnĂ˝ stav: slobodnĂ˝
Prezývky: Budy, Budha

(zdroj. http://peter.budaj.slovaknhl.sk/)

Po príchode z rodného Slovenska vstúpil do „väčšieho“ hokeja ako voľba St. Michaels v „importnom“ drafte a stal sa aj návštevníkom rímskokatolíckej chlapčenskej školy v Toronte.

„Po anglicky som hovoril iba trošku. UÄŤil som sa ju doma, ale to je odlišnĂ© od toho, ako keÄŹ prĂ­deš do krajiny, kde sa Ĺ

Dost si cenim,ze Peto sa neschovaval za lekarov,alebo vedenie muzstva a jasne povedal,ze sa rozhodol sam.A to kludne mohol povedat,ze mu to nariadili lekari.....Tak sa Peter doliec a poriadne sa priprav na buducu sezonu....

Je mi ľúto neúčasti gólmana Petra Budaja. Mnoho Američanov i Kanďanov by na majstrovstvá prišli i so zraneniami slabín... Veľmi ma sklamal," povedal pre denník Pravda J. Šupler.

http://hokej.pravda.sk/investicia-roka- ... sk_nhl_p13

Peto ako najlepsia investicia za tuto sezonu NHL :cool: sice chudak zarobil mozno menej ako by si zasluzil ale vzdy lepsie ako ta jeho dvojka :lol: :lol:

toto som uz niekde cital minuly tyzden..... a dnes to vydala sita a uz je to aj na hokej.sk a na ostatnych "aktualnych" strankach....
Generálny manažér Colorada Avalanche Francois Giguere: „MĂ´j odkaz všetkĂ˝m je nasledovnĂ˝ – Nemyslite si, Ĺľe ak sa zbavĂ­me Theodora a zrušíme s nĂ­m zmluvu, bude pre to nás finanÄŤne vĂ˝hodnĂ©. To nebude. Ak by sme s nĂ­m teraz zrušili zmluvu, stále by sa dve tretiny jeho kontaktu poÄŤĂ­tali do nášho platovĂ©ho stropu a my by sme navyše museli zháĹ

budaj je jednotka je dobry
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS