Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

BUDAJA pardon

Jaro podla mna opat zachytal vyborne.Trocha(dost) MTL usla 1 tretina,ale potom uz Jaro chytal super a viackrat podrzal svoj tym.Mal tam aj super zakroky,neviem preco nedali do highlightov ani jeden.Skoda toho 4 golu,ked uz uz zacal tlak na Emeryho branu.Skoda.prehral,som zvedavy,ako sa rozhodne Carbo.....GL to next games,Jaro!!!

skoda ze som sa ja uz na to po 1. tretine vydr.al .. mohol to byt este pekny zapas.. ale po tych goloch som nemal naladu uz...
podla mna uz teraz pojde Huet..

no tak Jaro bude chytat aj dnes proti Buffalu :) . Takze drzme vsetci palce, mozno to bude jeho posledny zapas NHL v tejto sezone. Ides Jaro!!!

arek píše:no tak Jaro bude chytat aj dnes proti Buffalu :) . Takze drzme vsetci palce, mozno to bude jeho posledny zapas NHL v tejto sezone. Ides Jaro!!!
Super,ze aj dnes bude chytat.Mam citaka,ze Jaro bude hrdinom zapasu.Samozrejme kladnym :wink: :D

Jasne,videl som zapas.Skoda,ze prehrali.Drzim mu palce.V kazdom pripade ci bude hrat,alebo nie mame dalsieho skveleho brankara na majstrovstva sveta.

Halak
Budaj
Stana
Krizan
Lasak

Hmmm pan trener Supler.Kazdy s tychto brankarov moze kludne chranint nasu branku na MS.Tvrda konkurencia.Paci sa mi to.Len ci aj chlapci budu ochotny hrat.

Kto by si chcel stiahnut zapasy nhl davam tu stranku.Treba mat len program na stiahnutie,ktory sa da tiez stiahnut z netu.

http://best-of-sport-us.over-blog.com/

Najdete tam aj ostatne americke sporty. :D

Jaro vychytal dolezite vitazstvo nad BUF!!!!Bol vyhlaseny za 3 hviezdu zapasu.Mal 22 zakrokov,inkasoval 3 X.....Gratulujem....inak statisticky to mohlo byt aj lepsie.Ale nevadi,nabuduce to bude shutout.Vsak hraju s bruins :) 8) :cool:

Obrázek

Obrázek

to sa mi len zda, alebo naozaj na tej prvej fotke Jaro pridrza hokejku hracovi Buffala? :biglol: (neviem podla cisla kto to je) :oops:

#22 Adam Mair

Jaro Halak-2 shutout v kariere a opat proti bruins.....Zneskodnil vsetkych 29 striel supera bol vyhlaseny za druhu hviazdu zapasu.....gratulujem Jaro.Great job!!!

Parada :!:
Mohol by uz chytavat aspon do konca zakladnej casti, zasluzi si to.
Je to mlady vyborny brankar so slobnou buducnostou

Tak nech mu to fakt vydrzi co najdlhsie, teraz uz clovek ani neviek ci sa viac tesit z Budaja alebo z Halaka :D

inac... Abyho som vcera videl v Samsonite, kupoval si kufor :lol: :lol:

OpenFire píše:Tak nech mu to fakt vydrzi co najdlhsie, teraz uz clovek ani neviek ci sa viac tesit z Budaja alebo z Halaka :D

inac... Abyho som vcera videl v Samsonite, kupoval si kufor :lol: :lol:
To s tym kufrom je fakt dobre. A myslis ze na znackovy bude mat? :hufi: :hufi: :hufi:

A Jara vyhlasili aj za 3 hviezdu vecera!!!
Open:treba sa tesit z oboch :wink: :cool: a k Aebbymu:Teraz bude mat viac casu na balenie,lebo nebude na supiske 8) :wink: :)

Mr.Shutout sa iba rozbieha !

Obrázek Obrázek

Huet- 2
Abi- 0
Halak- 2

to je momentalne statistika nul v montreale.

Ano,akurat som si chcel pozriet statistiky shutoutov brankarov v MTL.Jaro podobne uz "vyviedol" v Hamiltone,kde prisiel a po par zapasoch mal uz 5-6 shutoutov a minulu sezonu bol jediny z brankarov Hamiltonu,co vychytali nulu......Ako si napisal debil:Mr. Shutout sa len rozbieha!!!!GL JARO!!!

Neznámy Halák prekvapuje fanúšikov i hráčov Montrealu

:arrow: http://www.hokej.sk/clanok47640.htm

Obrázek

dnes ich v NY hadam prekvapi opät :wink:

aj ja dufam ze dnes MTL vyhra. Ale Jaro to bude mat v buducnosti u Habs velmi tazke, pretoze oni pocitaju s Carey Priceom. Aj skalni fanusikovia Habs maju v hlave len Pricea, a nie Jara. Ved predstavte si, napriklad Kosicania, ze v Kosiciach bude nejaky lotyssky vyborne chytajuci mladik a nejaky velky slovensky talent. Koho by ste preferovali? 8)

v prvej tretine dostal jaro hned z prvej strely gol...ale potom vychytal nasledujucich 14 striel... 8)

Zatial 21:8 na strely pre Rangers. Montreal by mal pridat. :?
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA