Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

AAAANNNNOOOO.Super.Splnilo sa to v co som dufal a Jaro vychytal svoj prvy shutout v NHL.GRATULUJEM.Medvedi opat pohoreli na slovakovi.Jaro bol vyhlaseny druhy krat za sebou za 1 hviezdu.....Skvele Jaro,len tak dalej.....

Alex píše:AAAANNNNOOOO.Super.Splnilo sa to v co som dufal a Jaro vychytal svoj prvy shutout v NHL.GRATULUJEM.Medvedi opat pohoreli na slovakovi.Jaro bol vyhlaseny druhy krat za sebou za 1 hviezdu.....Skvele Jaro,len tak dalej.....
to hej, ale ze by sa pri tej stiahnutej roletke 2x zapotil..v tom samom zevere (minutka, dve) bez debatky, no skĂ´r mam rozpacite dojmy z totalnej bezradnosti bostonskych utocnikov, ohrozovat brankara z "10m" vzdialenosti..kazdopadne, drzim Jarovi moc palce a dufam, ze ked su uz medvede out, HABS zabojuju a predstavia sa v PO :!:

No konecne Jaro nejak dlho mu to trvalo ten shutout. Konecne si aj polepsil statistiky tymito dvoma zapasmi. Teraz nikoho nepustit do brany u francuzov.

k dnesnemu vykonu len jedno: :taptap:

jaro krasa som velmi stastny...myslim si ze jaro bude lepsi brankar ako buddy...ale onedlho budu obaja najlepsi brankari v nhl!

som velmi rad ze sa jaro chytil famoznym vykonom.....je to skvele.....konecne sa slovensky brankari ukazuju vo skvelom svetle pred svetom...to je velm ipozitivne pre cely slovensky hokej a najma pre jeho buducnost.... :cool:
Halák prepisoval historické štatistiky Montrealu

- hokejisti Montrealu a Bostonu sa stretli v NHL doteraz uĹľ 341-krát, ale utorĹ

Dalsi vitazny zapas.Opat podal Jaro vyborny vykon,aj napriek trom golom.Urcite za goly nemoze....Tak a teraz treba predlzit seriu vitazstiev na 4....Drzim palce!!!!

Hlavne mal nad 90%. Nech mu tie statistiky idu hore. Do tohto zapasu mal presne 90% uspesnost.

debil píše:Hlavne mal nad 90%. Nech mu tie statistiky idu hore. Do tohto zapasu mal presne 90% uspesnost.
No teraz si malicko polepsil....ano treba aby sa vysplhal aspon nad 91%,to uz vyzera lepsie.Je to realnejsie,kedze ma malo zapasov,tak tie cisla sa daju vylepsovat (aj zhorsovat) rychlejsie,ako pri viacerych odohratych zapasoch.....

Ja som ten zapas pozeral a Jaro chytal velmi dobre.... za tie goly, co dostal, nemohol.... Len tak dalej. :wink:

..

jaro mal v bostone uspesnost 91.4286..
celkovo 90.136 2.9 gola na zapas
10 zapasov-6vyhier 4 prehry

tak Jaro neska dalsi vyborny zapas 8)
28/29 (cca 96,5 %) ... perfektnee.. navyse vyhrali 4:1
celkovo ma teraz 90,7 % uspesnost, 2,84 golu na zapas

Jaro to vaaali...Super.Naozaj ta "prestavka" mu prisla vhod.Ak to trener takto chcel(myslim,ze da Jarovi volno a potom ho nasadi),tak klobuk dole.....Skoda len,ze Jaro asi pojde spat na farmu...Ale aj tak skvele sa ukazal a urobil si meno V NHL.A to v drese Habs,kde chytali vzdy velky brankari...Jaro pokracuj dalej a nech si vo forme aj nadalej a hlavne bez zranenia....

Vyborne vykony Jara Haláka robia starosti trénerovi Montrealu Carbonneauvi. V posledných štyroch zápasoch Halák naznačil, že sa nemieni len tak vzdať šance pokračovať v prvom tíme Montrealu. Huet už začal s tréningom. Jeho zravotný stav sa zlepšuje. Zatiaľ nie je isté kedy bude schopný Huet nastúpiť v zápase, ale momentálne je táto otázka ovlpyvnená aj Halákom". Podľa vyjadrení trénera Montrealu by nebolo teraz rozumné zasahovať do zostavy Habs. Na výborných výkonoch Montrealu má nemalý podieľ aj brankár Halák. Podľa zámorských médií by nemal slovenský brankár chýbať ani v zajtrajšom stretnutí proti New York Rangers.
Brankárska otázka sa teda v Montreale dosť komlikuje. Zatiaľ čo veľa tímov má problémy na brankárskych postoch, tréner Montrealu má k dispozícii troch vynikajúcich brankárov. Bude zaujímavé sledovať ako sa situácia vyvinie.Ja dufam ze Jaro ostane v prvom time co najdlhsie aj ked sa vrati Huet a Aebisher pojde von. :D

tak ak Jarovi klapne post 2jky :?: budem mat dost :) Aebi bude mat dost 2nasobne.. :D
naozaj zaujimava situacia, Jaro chyta momentalne spolahlivo a najblizsi zapas bude z kategorie NAJdĂ´lezitejsich..ak v nom Jaro neskame, prihodit sa mĂ´ze vselico.. :wink:

Po Petovi Budajovi sa podarilo podobne aj Jarovi Halakovi.Bol vyhlaseny za 3 hviezdu uplynuleho tyzdna!!!!Jarovi sa to vsak podarilo len po par tyzdnoch v NHL.Skvele Jaro,len tak dalej...GRATULUJEM!!! :cool:

Dalsi skvely zapas pre Jara.Opat zachytal vyborne,za goly nemohol.Prvy bol v oslabovke 5:3 po dorazke,druhy po tycke dorazali rangers,ked mal Jaro zakryty vyhlad,treti gol tecoval vlastny obranca ramenom a stvrty bol tiez tecovany tesne pre Jarom.Posobi v brane velmi isto,skvele cita hru,vyborne vykryva uhly,rozohrava s prehladom...Skvele bolo pocut,ked vychytal Jagra a cela Bell centre skandovala jeho meno.... :cool: ........super clanok o Jarovi http://www.nhl.com/nhl/app/?service=pag ... eid=298222 a tu je to uz s prekladom :) http://www.hokej.sk/clanok47457.htm

Jaro sa dostava do povedomia celeho sveta...ak dotiahne motreal do PO tak bude matmiesto v hlavnom time iste.....a ak zachyta vyborne aj v PO tak dube superit o post jednotky co je pre neho a slovensky hokej velkym prinosom....je velky talent to niekto nepochybuje :wink:

No chvalabohu ze ich Habs prestrielali v druhej tretine a vyhrali. A este stastie ze Halak potom vychytal aspon tych nieco cez 90%. Prvu tretinu som pozeral. Habs hrali obranne a nepustali jeden druheho do sanci.

Huet mal podla zakulisnych reci nastupit v sobotu ale Carbo povedal ze Halak ak bude vyhravat bude urcite v brane cize ak v piatok vyhra je v sobotu v brane. Ak prehra povedal ze este nevie koho postavi.

debil píše:Huet mal podla zakulisnych reci nastupit v sobotu ale Carbo povedal ze Halak ak bude vyhravat bude urcite v brane cize ak v piatok vyhra je v sobotu v brane. Ak prehra povedal ze este nevie koho postavi.
Hmm,tean Carbo je teda typek...super pristup...No pri tychto slovach(ze bude chytat,kym neprehra) ma napadla jedna vec...Co keby napodobnil Patricka Roya,ktory tiez ako novacik doviedol "habs" k SC.Tak Jaro,nech sa ti dari..... :cool: :cool:

tak to je pre Jara motivacia ako hrom :!:

prajem si len jedno, aby chranil svätynu Habs co NAJdlhsie.. :wink:

Obrázek

...

chlapi viem ze jaro je dobry brankar ale bez urazky...je to velmi mlady brankar a ked sa mu prestane darit tak by som tam urcite supol do branky cristobala..podla mna jedneho z najlepsich brankarov sucasnosti..ale urcite by som nechal jara aspon na laviscke...

:D v kazdom pripade ma talent.Aj ked ma 21 rokov no a co?!Je maldy,nabera skusenosti a nie je namysleny.Ked mu to tak pojde dalej verim,ze sa na buducu sezonu udrzi medzi zrdkami NHL.Konecne mame aj my nejake zastupenie v branke NHL (okrem Budaka)
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS