Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Hossa

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Majo dnes naprazdno, a tym padom sa aj Atlnate nedari :? . Ale vraj nastrelil tycku z trestneho strielania...no skoda toho, minule tiez nepremenil trestne pocas zapasu :(

nooo tie trestne mu v poslednej dobe nejdu...ale sak na trestnom je to vabank bud da alebo neda...tam sa uz nic nevymysli 8)

Marianovy sa v poslednej dobe nejako nedari.Prepadava sa aj v statistikach.Ked sa nedari Marianovy, nedari sa celemu timu.Dnes prehrali dokonca aj s Philadelphiou.To som fakt necakal.

no tak dneska dufam ze uz sa prebudi :roll: lebo uz 5 zapasov neskoroval :? aj som si podal za 200 ze da gol, tak dufam ze nesklame 8)

vybrone vcera 2+2 :cool: uz to muselo prist a vdaka tomu som vyhral 500 :D diky marian :roll:

nj Majovi to opat konecne spadlo.Som rad a navyse 2+2 je velmi dobre.Po takom dlhom case co neskoroval dal dnes 2.GOOD LUCK MARIAN.

maroge : ja som dnes aj na neho podal tiket, ale padlo st.louis :(

Mna vzdy pobavi ako nasi hraci zrazu strelecky oziju ked hraju proti Budajovi.

MARIAN HOSSA je medzi troma nominovanymi sportovcami v ankete o NAJlepsieho sportovca Atlanty za rok 2006..

cepi píše:MARIAN HOSSA je medzi troma nominovanymi sportovcami v ankete o NAJlepsieho sportovca Atlanty za rok 2006..
nooo tak to ma prekvapuje...ked ho v atlante nominuju uz tak pre nich musi majo vela znamenat :cool:

cepi píše:MARIAN HOSSA je medzi troma nominovanymi sportovcami v ankete o NAJlepsieho sportovca Atlanty za rok 2006..
a kto su ti zvysni dvaja?podla mna jeden by mohol byt Joe Johnson,hrac Hawks.ale sorry za OT.
Marian si to ale podla mna zasluzi 8)

and the Winner is Mariaaan Hosaaa :thumbsup2: :thumbsup2: :thumbsup2:

Professional Athlete of the Year ´06:

1. Marian Hossa – Atlanta Thrashers
2. Joe Johnson – Atlanta Hawks
3. Brian McCann – Atlanta Braves

Obrázek Obrázek

:taptap: :taptap: :taptap:

Gratulujem Marianovy :wins:
a tu je clanok:
http://slovaknhl.sk/2094-marian-hossa-s ... te---.html

este 16 zapasov ostava a marian potrebuje 18 bodov...
ak sa udrzi vo forme, taq maa stofku 8)
Go Marian Go!!!

podla mna by mal stovku dosiahnut bez vacsich problemov aj ked to nemusi byt pravda.Len aby sa teraz pred play off nezranil, to by bola velka smola

Dufam, Ĺľe tu stovku dosiahne.Este keby pridal ten nejakĂ˝ gol navyse aby sa pribliĹľil Vincentovi.A nebol by som proti keby ho aj predbehol.Len tak dalej Majo

banik píše:Dufam, Ĺľe tu stovku dosiahne.Este keby pridal ten nejakĂ˝ gol navyse aby sa pribliĹľil Vincentovi.A nebol by som proti keby ho aj predbehol.Len tak dalej Majo
to já bych proti byl :) :x

Lecavalier-number4 píše:
banik píše:Dufam, Ĺľe tu stovku dosiahne.Este keby pridal ten nejakĂ˝ gol navyse aby sa pribliĹľil Vincentovi.A nebol by som proti keby ho aj predbehol.Len tak dalej Majo

Stovka bude na stopro hosi....bez obav :lol:

Majko dnes uz druhy gol. Ten komentator v radiu bliaka jak zmyslov zbaveny.

Lecavalier-number4 píše:
Ale ja urcite nie :lol: :D

Marian dnes odohral iba 14minut,co mohlo zapricinit aj zranenie po zakroku Francisa Boulliona, ktorý vytiahol na nášho útočníka zákrok „koleno o koleno“ a ten v 3 tretine uz nenastupil.

Marian vcera vsietil 40. gol :taptap: a pridal k tomu aj jednu asistenciu :super: dufam ze tento rok sa mu to este podari zaokruhlit na 50 :roll:

no bol by som rad ale koniec sa uz rychlo blizi ale ked bude pokracovat v takej forme tak urcite :cool: :cool: :cool: len tak dalej amrianko

Marian Hossa bodoval v 11 stretnuti v rade (7+11) a utvoril novy rekord Atlanty
a dalsi rekord na spadnutie; Hossa utoci v tejto sezone prvykrat na metu 100 bodov; doteraz klubovy bodovy rekord drzi IÄľja Kovalcuk, ktory vlani nazbieral 98 bodov (Marian ma momentalne na konte 90 bodov)

"Podari sa mu to, ale nechcem mu tymto svojim vyjadrenem priniest smolu," povedal na Hossovu adresu Keith Tkachuk, ktoreho osobne maximum je 98 bodov zo sezony 1995/96.
Alexander Oveckin pridava: "Marian Hossa je lidrom svojho timu, na lade stravi dostatok casu,"

je to jednoducho borec s velkym B :!: :thumbsup:

Obrázek

Domnievam sa, ze to "Fero" zmakne uz v tejto sezone, preco nie aj v buducej?
572 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS