neska som premyslal ci ostanem hore abo ne.. som sa rozhodol ze kym budy nedostane gool, a on nedostal voobec
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
No kukol som ockom na highlighty lebo som zapas pocuval na NHL radiu ...
Tim Thomas bol jednoznacne pravom vyhlaseny za prvu hviezdu, tie jeho zakroky boli famozne ...situacie pred Petovou brankou boli len malicko menej nebezpecnejsie ale mal tam minimalne 3 klucove zakroky ...hlavne lapacku mal senzacnu
Oba timy by si zasluzili extra body za vykony svojich brankarov ...radost ist na taky zapas
I ked som pesimisticky v spojeni "AVS a playoff" ...myslim si, ze musia bojovat ...minimalne o svojho fanusika
go Peto go. go AVS go.
Tim Thomas bol jednoznacne pravom vyhlaseny za prvu hviezdu, tie jeho zakroky boli famozne ...situacie pred Petovou brankou boli len malicko menej nebezpecnejsie ale mal tam minimalne 3 klucove zakroky ...hlavne lapacku mal senzacnu
Oba timy by si zasluzili extra body za vykony svojich brankarov ...radost ist na taky zapas
I ked som pesimisticky v spojeni "AVS a playoff" ...myslim si, ze musia bojovat ...minimalne o svojho fanusika
go Peto go. go AVS go.
veru tak, Buddy tam predviedol 3 famozne zakroky, zvlast ten 1 (klucovy?) v poslednej! sekunde uvodnej tretiny..to bol zakrok, ktori muzstvo drzi nad vodou a dodava mu tak potrebnu sebadĂ´veru (na margo Timmyho v topicu Bruins, ale naozaj bez komentara)
je urcite sympaticke, ako laviny na cele s Buddym bojuju o hmliste vyhliadky na PO a fanusikom sa to musi urcite ratat, aj ked sezona sa bude z nielen ich pohladu hodnotit ako NEuspesna..aj ked nepredbiehajme
je urcite sympaticke, ako laviny na cele s Buddym bojuju o hmliste vyhliadky na PO a fanusikom sa to musi urcite ratat, aj ked sezona sa bude z nielen ich pohladu hodnotit ako NEuspesna..aj ked nepredbiehajme
Nechapem preco by mal ist Budaj na MS. To nemame v europe dobrych brankarov? A uz vobec nechapem preco by tam mal ist Svatos. Tento rok nepodava dobre vykony. Ako k tomu pridu hracoi z europy ked oni po dobrej sezone sa tam nedostanu na ukor Svatosa co tuto sezonu nic nehral? To sa potom vykaslu na celu reprezentaciu ked budu vediet ze tam trener nahadze vsetkych moznych hracov z NHL.
jednotka bude Konrad !!debil píše:Nechapem preco by mal ist Budaj na MS. To nemame v europe dobrych brankarov? A uz vobec nechapem preco by tam mal ist Svatos. Tento rok nepodava dobre vykony. Ako k tomu pridu hracoi z europy ked oni po dobrej sezone sa tam nedostanu na ukor Svatosa co tuto sezonu nic nehral? To sa potom vykaslu na celu reprezentaciu ked budu vediet ze tam trener nahadze vsetkych moznych hracov z NHL.
tak mi vymenuj 3 slovenskych brankarov lepsich ako budaj,ktori by mali ist na ms??debil píše:Nechapem preco by mal ist Budaj na MS. To nemame v europe dobrych brankarov? A uz vobec nechapem preco by tam mal ist Svatos. Tento rok nepodava dobre vykony. Ako k tomu pridu hracoi z europy ked oni po dobrej sezone sa tam nedostanu na ukor Svatosa co tuto sezonu nic nehral? To sa potom vykaslu na celu reprezentaciu ked budu vediet ze tam trener nahadze vsetkych moznych hracov z NHL.
Buddy to isti aj na MS
je to vyborny brankar, spravny chlapik, Slovensko ma rad, nevidim najmensi dĂ´vod preco by mal na MS absentovat (pockajme si vsak na definitivu lavin..)
ja, ako fanusik NHL/svk repre, sa uz neviem dockat chvile, kedy ho (opät) uvidim s repre dresom..pre mna zazitok s velkym Z..
ja, ako fanusik NHL/svk repre, sa uz neviem dockat chvile, kedy ho (opät) uvidim s repre dresom..pre mna zazitok s velkym Z..
viem co si mal na mysli, ale to mĂ´zme riesit v topicu -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1413&start=15
s Buddym vsak rozhodne nesuhlasim, samozrejme, rad by som ho videl slapat v PO, ale ak to neklapne, neviem sa ho dockat v svk repre
s Buddym vsak rozhodne nesuhlasim, samozrejme, rad by som ho videl slapat v PO, ale ak to neklapne, neviem sa ho dockat v svk repre
Je to fakt skvele.Teraz sme svedkami toho,ako by malo muzstvo fungovat.Hraci pomahaju brankarovi,vrankar pomaha muzstvu a ide to.Naozaj vsetci ste tu vypisovali,ze COL uz nema sancu a asi som bol jediny co COL(Petovi) veril a aj verim,ze to este mozu zvladnut,teda,ze aspon to bude naozaj tesne.A teraz je to pomal realne,lebo COL este bude hrat zapasy s CGY,MIN,aj VAN a tu sa bude v kazdom zapase bojovat o 4 body.Ja netvrdim,ze sa do PO dostanu,ale neodpisujem ich....Bude to tazke,ale ked muzstvo dokaze brat body BUF,NSH,DET tak treba verit v schopnosti hracov..Terz Peta cakauju mozno najdolezitejsi zapasy sezony.Vonku v MIN a doma s CGY.Tak Peter GL!!!!believe!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé