Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Schwolco píše::taptap: :taptap: :taptap: 3. shutout v sezone a piaty v kariere .. 21 striel nanho slo
A stal sa druhou hviezdou zapasu :cool: FAT MAN THOMAS 8) bol prva :( .....PO este nie je stratene,Peto dokazes to!!!!!

kkz, naadhera.. fakt som zvedavy ci to laviny zvladnu...
neska som premyslal ci ostanem hore abo ne.. som sa rozhodol ze kym budy nedostane gool, a on nedostal voobec :clap:

no co som povedal ze to bude shotout.som ja ale macher co by bezomna svet robil??? :roll:
ale aj ja mu blahozelam k skvelemu vykonu ale uz do PO nepostupia cize je len dobre ze pride dufam na MS ktore sa uz blizia

cepi píše:klaplo nam to v pripade Halaka, klapne i v pripade Budaja..sorry Peto :)
nuz neklaplo :D congratz k Budajovej nule :) :cool:

hm, tak fajn Peto, ale preco prave proti medvedom :sad2:

som velmi zvedavy highlight´s save´s, uz som driemal, ked ma v zavere I tretiny prebudil komentator pri sanci sacu Mowersa, pri ktorej Buddy predviedol big save..

ludo -) veru zle si povedal, bol to shutout

No kukol som ockom na highlighty lebo som zapas pocuval na NHL radiu ...

Tim Thomas bol jednoznacne pravom vyhlaseny za prvu hviezdu, tie jeho zakroky boli famozne ...situacie pred Petovou brankou boli len malicko menej nebezpecnejsie ale mal tam minimalne 3 klucove zakroky ...hlavne lapacku mal senzacnu

Oba timy by si zasluzili extra body za vykony svojich brankarov ...radost ist na taky zapas

I ked som pesimisticky v spojeni "AVS a playoff" ...myslim si, ze musia bojovat ...minimalne o svojho fanusika

go Peto go. go AVS go.

veru tak, Buddy tam predviedol 3 famozne zakroky, zvlast ten 1 (klucovy?) v poslednej! sekunde uvodnej tretiny..to bol zakrok, ktori muzstvo drzi nad vodou a dodava mu tak potrebnu sebadĂ´veru (na margo Timmyho v topicu Bruins, ale naozaj bez komentara)

je urcite sympaticke, ako laviny na cele s Buddym bojuju o hmliste vyhliadky na PO a fanusikom sa to musi urcite ratat, aj ked sezona sa bude z nielen ich pohladu hodnotit ako NEuspesna..aj ked nepredbiehajme :)

Obrázek Obrázek

Schwolco píše::taptap: :taptap: :taptap: 3. shutout v sezone a piaty v kariere .. 21 striel nanho slo
tak asi ho ani moc nepotrapili,ale shutout je shutou, nik sa nebude po case pytat,ci vychytal 55 striel alebo 15,proste :cool: a gratulujem :)

Aj ja gratulujem Petovy s skvelemu vykonu proti Bruins. :taptap: Vychytal uz svoj 3 shotout v tejto sezone a celkovo ich ma uz 5.Stal sa 2 hviezdou zapasu a ak sa nemylim tak vychytal uz 4 vytaztvo v rade. Len tak dalej Peto!Ale na play off to Avls uz asi stacit nebude :(

Nj ,asi im to na PO staÄŤiĹĄ nebude,ale aspoĹ

Buddy, skvely vykon------ no proste :cool: Teraz ale treba svladnut Sabers. :!:

Ak nepostupia tak podla mna pojdu urcite obaja.Ved Peto bude jednoznacna jednotka timu a mal by podrzat nas tim.

Nechapem preco by mal ist Budaj na MS. To nemame v europe dobrych brankarov? A uz vobec nechapem preco by tam mal ist Svatos. Tento rok nepodava dobre vykony. Ako k tomu pridu hracoi z europy ked oni po dobrej sezone sa tam nedostanu na ukor Svatosa co tuto sezonu nic nehral? To sa potom vykaslu na celu reprezentaciu ked budu vediet ze tam trener nahadze vsetkych moznych hracov z NHL.

debil píše:Nechapem preco by mal ist Budaj na MS. To nemame v europe dobrych brankarov? A uz vobec nechapem preco by tam mal ist Svatos. Tento rok nepodava dobre vykony. Ako k tomu pridu hracoi z europy ked oni po dobrej sezone sa tam nedostanu na ukor Svatosa co tuto sezonu nic nehral? To sa potom vykaslu na celu reprezentaciu ked budu vediet ze tam trener nahadze vsetkych moznych hracov z NHL.
jednotka bude Konrad !! 8) Avs s Habs nech postupia do playoff...

debil píše:Nechapem preco by mal ist Budaj na MS. To nemame v europe dobrych brankarov? A uz vobec nechapem preco by tam mal ist Svatos. Tento rok nepodava dobre vykony. Ako k tomu pridu hracoi z europy ked oni po dobrej sezone sa tam nedostanu na ukor Svatosa co tuto sezonu nic nehral? To sa potom vykaslu na celu reprezentaciu ked budu vediet ze tam trener nahadze vsetkych moznych hracov z NHL.
tak mi vymenuj 3 slovenskych brankarov lepsich ako budaj,ktori by mali ist na ms??

A kto tvrdi ze lepsich? Ja nehovorim ze musia byt lepsi.

debil píše:A kto tvrdi ze lepsich? Ja nehovorim ze musia byt lepsi.
ale predsa len je najlepsie, ked za nas hraju na MS najlepsii, ne?

Schwolco píše:
debil píše:A kto tvrdi ze lepsich? Ja nehovorim ze musia byt lepsi.
ale predsa len je najlepsie, ked za nas hraju na MS najlepsii, ne?
presne tak,debil,potom teda nevidim dovod,preco by tam nesiel,ved take skusenosti by pre neho isto boli velkym plusom

Buddy to isti aj na MS 8) je to vyborny brankar, spravny chlapik, Slovensko ma rad, nevidim najmensi dĂ´vod preco by mal na MS absentovat (pockajme si vsak na definitivu lavin..)

ja, ako fanusik NHL/svk repre, sa uz neviem dockat chvile, kedy ho (opät) uvidim s repre dresom..pre mna zazitok s velkym Z..

Ale to nie je otazka ci je Budaj dobry brankar alebo nie. Ja len chcem pre dobro slovenskeho hokeja aby dostavali na MS viac sanci hraci z europy a z nasej ligy. Aj na ukor toho ze budeme mat slabsie vysledky.

viem co si mal na mysli, ale to mĂ´zme riesit v topicu -) http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=1413&start=15

s Buddym vsak rozhodne nesuhlasim, samozrejme, rad by som ho videl slapat v PO, ale ak to neklapne, neviem sa ho dockat v svk repre

:slovakia:

Dnes Buddy vychytal dalsie vitazstvo.... :cool:
Aj ked je pravda, ze dostal 2 goly z 21 striel ( t.j. 90,48% ). Sice statistiky dnes nemal prave ohromujuce, aj tak je skvele, ze sa mu podarilo dalsie vitazstvo.... "5" :cool:

parada PETO :cool: nakoniec sa mi zda ze COL chytilo este dych a uvidime co z toho vznikne aby nas neprekvapili a do toho PO sa nakoniec dostali :o

Je to fakt skvele.Teraz sme svedkami toho,ako by malo muzstvo fungovat.Hraci pomahaju brankarovi,vrankar pomaha muzstvu a ide to.Naozaj vsetci ste tu vypisovali,ze COL uz nema sancu a asi som bol jediny co COL(Petovi) veril a aj verim,ze to este mozu zvladnut,teda,ze aspon to bude naozaj tesne.A teraz je to pomal realne,lebo COL este bude hrat zapasy s CGY,MIN,aj VAN a tu sa bude v kazdom zapase bojovat o 4 body.Ja netvrdim,ze sa do PO dostanu,ale neodpisujem ich....Bude to tazke,ale ked muzstvo dokaze brat body BUF,NSH,DET tak treba verit v schopnosti hracov..Terz Peta cakauju mozno najdolezitejsi zapasy sezony.Vonku v MIN a doma s CGY.Tak Peter GL!!!!believe!!!

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES