Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Suhlasim s Alexom ...Q je jasne na Petovej strane a myslim si, ze vyska Theovho kontraktu je jeho znacnym hendikepom.

Col sa dostalo do tazkej situacie a teraz je len otazkou trenera:
1. odtestujem Thea, ktory sa moze dostat do formy a podrzat muzstvo
2. ostanem pri Buddyho stabilnych vykonoch

S rukou pri srdci si musim priznat, ze Peto nezvladol zapas proti PHX a posledne dva zapasy podal len "priemerny vykon", ale ako som uz vravel na coloradskom fore ...v case ked prehrali s Minny mal Peto lepsie statistiky zapasu ako jeho 9 ostatnych kolegov v inych zapasoch v ten den ...pre zaujimavost tam boli esa ako: Brodeur, Lehtonen, Aebisher, Toskala, Nabokov ...atd.

Takze nech sa rozhodne Q ako chce ...verim, ze laviny sa daju dokopy a ci bude PETO oddychovat alebo bude hrat ...MY vsetci mu budeme fandit nadalej

Sledujem,ako sa snazis Peta obhajovat na AVS fore :cool: :) :wink: ....je treba povedat,ze dost ludi su tam taki,ze ked chyta dobre,tak je viac ako boh a ked sa mu nedari,tak by ho pochovali do cerenej zemi....proste nazory sa menia pomaly kazdym zakrokom,resp. golom..Potom su tam skupinky Theo aBuddy fans...teraz pribudlo dost slovakov,tak je to ovela lepsie pre Peta.
Podla mojho nazoru,je dovodom,ze chyta Peto:
1.Jeho slaba forma...a lacne goly co podostaval..strata dovery trenera
2.Jeho kontrakt-lebo od toho sa odvija aj posilnenie,resp. neposilnenie kadra
3.Dovera v Petove schopnosti trenara,ale aj vedenia.
4.Theo je podla mna na odchode...som zvedavy,ci sa nejaky trejd podari....

Proti Floride nastupi Theodore. Zdroj: FoxSports. Vcelku pochopitelne. Colorado skusa ci nahodou Theo nezachyti nejaku fantasticku seriu lebo iba to im uz pomoze do play-off.

Ak chcu laviny uspiet musia podat vyrovnany vykon v celom zapase ...
S tym Theom to nie je zly napad, Peto aspon moze "trenovat" svoje sebavedomie. :)

ocakavana zmena, predsa len, blizi sa koniec zakl. casti, a co ak predsa len klapne to PO, musia mat v pohotovosti oboch brankarov..tak som zvedavy..

No pocuval som ten zapas proti Floride ...prve dve tretiny nehrali dokopy nic.
Takze ci bude proti ATL chytat Theo alebo PETO budu to mat velmi tazke ...

Myslim si, ze Theo nepodal oslnivy vykon ale pokial laviny vyhravaju ...
nikto sa nad tym nebude pozastavovat.

Aspon nateraz su na Coloradskom fore Theovi fanusikovia kludni :) ...ale aj tak je ich mensina :twisted:

tak, tak pre Colorado su teraz NAJpodstatnejsie vitazstva, ci 5.4, 6:5, ale vitazstva..!; dnes vsak usli hrobarovi z lopaty..
Theo dnes pustil goly, ktore mali razanciu riadnej stiplavosti, nejaky vyslovene lacny za svoj chrbat nepustil, ale na starne druhej ani neoslnil..Belfour na druhej strane to mal zlozitejsie..

..podla mna, proti Thrashers sanca opät pre Buddyho

Theo podal priemerny vykon,ale pre COL je dolezite vitazstvo.Podla mna za goly Theo nemohol,ale jeho vykon nebol tym rohodujucim...Rozhodujuca bola skvela hra AVS v 3 tretine a presilovka pred koncom 5 na 3.No uvidime,kto bude chytat dnes proti ATL.....

Dnes proti ATL bude chytat Theo :( :( .Tak nech mu Majo trocha to tazko nadobudnute sebavedomie opat znizi :):)

Tak Theo opat "zaziaril".Zda sa,ze na Joseho sa neda spolahnut.Sice tie goly nejdu na jeho vrub,ale 6milionovy brankar by mal podrzat muzstvo a nie striedat priemerne vykony s katastrofalnymi.Od druhej tretiny chytal Peter,sice tiez 2 inkasoval,ale podal ovela lespi vykon...Dost je pre mna nelogicke,ze Buddy dotal len dva goly,kym Theo 3 a dostatistik si Peto napise prehru.Pritom,ked zoberieme cas,ked bol Peto v brane vyhralo COL 3:2(neratam gol do prazdnej).Peto asi nastupi proti DAL,ale sakra budem v robotemtak to neuvidim. :(

Celý zápas so počúval v rádiu a poslednú tretinu aj na vlastné oči videl 8)

Ak si pozriete highlighty tak si vsimnete, ze ten 2gol Theo mohol chytit ...typicky "bad positioning" ktory mu stale vytakaju. Na druhej strane nemate moznost vidiet,co vsetko Buddy chytil v 2hej tretine ked naskocil do prehrateho zapasu. Komentator iba vykrikoval meno Hossa - Budaj, Kozlov - Budaj ..."he is really sharp tonight, ...great glove" jednoducho hral vyborne, statistiky su naprd

Osobne uz neverim tomu, ze AVS postupia do playoff. Skutocne zacali hrat az v tretej tretine a aj tak to bolo v case ked "trashers" zvolnili tempo. "avalanche are frustrating ..." tak nejako to komentovali v suvislosti s poctom streleckych pokusov, ktore boli skor vysledkom smiesneho nahadzovania pukov na branku a striel z nemoznych uhlov. Bez presiloviek by to bola obrovska prehra pre AVS ...navyse proti trenerovi, ktory ich kedysi doviedol k vitazstvu v Stanley Cupe.

Teovy dnes zase nevysiel zapas podla jeho predstav.Peto ho striedal uz po prvej tretine vktorej dostal 3 goly.Peto sa chytil hned ako nastupil a podal dobry vykon, co ma tesi a upevnuje si miesto jednotky na ktore si Teo uz nesiahne.

Som myslel,ze ten treti gol bol tecovany pred Josem......Inak nechapem,ze aj tak dost obhajovali na AVS fore Thea,ze on za prehru nemoze...a hlavne ma dojal jeden prispevok,kde pisal o tom,ze Peto ma tretiu prehru v rade( o tomto som pisal vyssie)...Inak dufam,ze Boots teraz zapne a bude sa mu darit..a dotiahne COL do PO...este je dost zapasov do konca...kriza moze prist aj na MIN......

Budaj v 26minute von z brany 4/15. Toto nie su stabilne vykony. Je klucova cast sezony kedy by mal Budaj ukazat stabilitu vykonov aby s nim ratali do buducej sezony.

UPDATE

Theodorovi ide tiez, 8 minut, 5 striel, 2 goly. A aby to nebolo vsetko striedal aj Turco 3/15. :)

debil píše:Budaj v 26minute von z brany 4/15. Toto nie su stabilne vykony. Je klucova cast sezony kedy by mal Budaj ukazat stabilitu vykonov aby s nim ratali do buducej sezony.

UPDATE

Theodorovi ide tiez, 8 minut, 5 striel, 2 goly. A aby to nebolo vsetko striedal aj Turco 3/15. :)
Tak v tom zápase brankárom fakt ,,IDE" :lol:

debil píše:Budaj v 26minute von z brany 4/15. Toto nie su stabilne vykony. Je klucova cast sezony kedy by mal Budaj ukazat stabilitu vykonov aby s nim ratali do buducej sezony.

UPDATE

Zbytocne kritizujes Peta. Colorado momentalne nehra nic, vobec nic. Dorazky z 1 metra do prazdnej branky, hracom, ktory je v brankovisku uplne sam su nechytatelne. Bohuzial, chybu treba hladat niekde inde a nie v brankaroch Avs.

no nezavidim brankarom colorada lebo to co hra COLORado obrana tak to je nieco hrozne brankary za to nemozu ale teraz som zvedavy koho posle Q do brany :idea:

Ponahlam sa zo sluzby,aby som si pozrel zaznam,kedze vcera som to nemohol vidiet.Nepozrel som si ani vysledky,ale strasne som bol smutny,ze to takto dopadlo.Ale jednoznacne Peto na tejto prehre nema vinu.Prvy sa mi zda bol tecovany od korcule obrancu,ale aj tak hrac bol v idealnej pozicii medzi kruhmi,tam to ma brankar tazke,druhy aj treti gol boli velmi podobne,kde obrancovia nepokryli utocnika a stvrty takisto bez sanci,ak to utocnik nadvihne,tak brankar ma malu sancu.Za goly ani Theo nemohol,ale Peto opat vysiel lepsie statisticky,ako Theo.Som zvedavy,kto nastupi v ANA.Dufam,ze Peter.COL sa potrebuje chytit nejakym vitazstvom...a podla mna este to bude velmi tesne......

Dnes proti ANA chyta Peter.Som presvedceny,ze COL dnes vyhra....a nastartuju spolu s Buddym seriu vitazstiev,ktore budu velmi dolezite,lebo hraju s diviznymi rivalmi....Tento zapas si mozete pozriet aj na tv Versus.... http://www.myp2p.eu/NHL.htm

Opat sa hlasim po drobnom internetovom vypadku

Takze co sa tyka PETOvych vykonov ...
myslim si ze to s jeho vykonnostou zacina kolisat.
Ked aj ukazal co v nom je tak hraci lavin neskorovali ...

Dufam, ze sa Peto proti kacerom chyti a urobi nam vsetky radost

Go BUDDY. GOOOOOOO

som presvedceny o tom, ze dnes sa Peto objavi v branke aj v tretine 3..

Dnes to vidim na vitazstvo AVS 1:0 SN :D :D :cool: :D

SHUTOUT FOR BUDAJ!!!!!!!

Chytal famozne,dnes to vidim na jednu z hviezd celej noci.Peter gratulujem!!!!Citil som,ze zachyta vyborne a ta nula je len ceresnicka na torte.
What a game for Budaj!!!!

Alex píše:SHUTOUT FOR BUDAJ!!!!!!!

Chytal famozne,dnes to vidim na jednu z hviezd celej noci.Peter gratulujem!!!!Citil som,ze zachyta vyborne a ta nula je len ceresnicka na torte.
What a game for Budaj!!!!
Presne tak, dnesny zapas :cool: + Buddy 1. hviezda zapasu. :cool: :wink:

Wow, konecne, zasluzil si to :clap:
pozicia v time uz dufam uplne jasna :poklona:
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA