Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
nehovorim to sice rad, ale som presvedceny o tom, ze Theo po dnesnom vykone v Detroite sa do branky lavin postavi aj v dalsom, resp. dalsich stretnutiach..
Buddymu nezostava nici neho, ako cakat na dalsiu prilezitost (hadam pride coskoro), i ked Theo je momentalne urcite maximalne namotivovany, vyhecovany..
Buddymu nezostava nici neho, ako cakat na dalsiu prilezitost (hadam pride coskoro), i ked Theo je momentalne urcite maximalne namotivovany, vyhecovany..
Jasna odpoved kto dnes nastupi v brane je TU
Dnesny zapas je velmi dolezity ak ho zvladne tak je to jasne a uz ho nic neohrozi, mam tusak na Shoutout :modlenie:
GO BUDY GO
Dnesny zapas je velmi dolezity ak ho zvladne tak je to jasne a uz ho nic neohrozi, mam tusak na Shoutout :modlenie:
GO BUDY GO
tak Theo musi byt tetkom asi fest frustrovany
a (asi) nechape..
ak by bola moznost vsadit si v stavkovej, ci sa po zapase s Wings v branke AVS predstavi v dalsom zapase Theo ci Buddy, pukol by som na celej ciare..Theo bol u mna proti predatotom jasnou 1tkou..
fakt, velmi zaujimavy tah Qveho, pre nas bez debatky potesitelny
dufam, ze Peter nesklame trenerovu pre dnesny zapas necakanu dĂ´veru..
ak by bola moznost vsadit si v stavkovej, ci sa po zapase s Wings v branke AVS predstavi v dalsom zapase Theo ci Buddy, pukol by som na celej ciare..Theo bol u mna proti predatotom jasnou 1tkou..
fakt, velmi zaujimavy tah Qveho, pre nas bez debatky potesitelny
Peter si pripisal dalsie vitazstvo!!!!COL vyhralo 4:3.Peto podal opat spolahlivy vykon,chytal vyborne.Za prve dva goly nemohol,ale treti bol uplne zbytocny.V poslednej minute Wolski zbytocne kluckoval stratil puk a lahky nahodeny puk skoncil v branke
.V poslednej tretine pomohla Petovi aj 2x tycka.Islo na neho 37 striel.....co je 91,9 %uspesnost.Buddy bol vyhlaseny za druhu hviezdu zapasu!!!!
takze mu spadli 3 z 37 striel ale myslim si ze spolahlivy vykon, kedze COL vyhralo a porazili aktualne najlepsi tim celej NHL. Nepochybujem o tom ze v dalsom zapase opat nastupi Peto, ak ano pozicia jednotky je v jeho pripade jasna.medik911 píše:...dva banany mu tam spadnu z 38 striel a bude :wins:
Videl som zapas a vysiel mi aj tiket - dal som COL, MIN, BUF
...okrem toho ze som nevyspaty, mozem byt len spokojny
3ti gol co dostal PETO bol jednoznacne o strate koncentracie
vsetci si mysleli ze Wolski ten puk uz vyhodi
nikto tu strelu necakal ...
Komentatori z kanala VERSUS povedali doslovne:
" ...za posledny gol Budaj nemohol"
" ...v otazke brankarskej jednotky, je to jasne vitaztvo pre Budaja"
Okrem toho rozoberali rozdiel medzi nim a Theom a poznamenali:
"...Budaj je flexibilny, konzistentny a jeho %zakrokov rastie"
Som statstny, ze AVS vyhralo a my mozeme byt na PETA pravom hrdi
...okrem toho ze som nevyspaty, mozem byt len spokojny
3ti gol co dostal PETO bol jednoznacne o strate koncentracie
vsetci si mysleli ze Wolski ten puk uz vyhodi
nikto tu strelu necakal ...
Komentatori z kanala VERSUS povedali doslovne:
" ...za posledny gol Budaj nemohol"
" ...v otazke brankarskej jednotky, je to jasne vitaztvo pre Budaja"
Okrem toho rozoberali rozdiel medzi nim a Theom a poznamenali:
"...Budaj je flexibilny, konzistentny a jeho %zakrokov rastie"
Som statstny, ze AVS vyhralo a my mozeme byt na PETA pravom hrdi
O niečo viac o výkone slovenského brankára povedal tréner Nashvillu Barry Trotz: „Urobil niekoľko skvelých zákrokov. Dali sme tri góly, no mohli sme dať sedem. Budaj bol skutočne dobrý.“
„Peter bol dôvodom, že sme tento zápas zvládli,“ povedal Quenneville, ktorý vyjadril spokojnosť nad výkonom Buddyho a pripomenul, že urobil tri dôležité zákroky, vďaka ktorým Colorado v zápase „prežilo“. tak neviem či sby si naozaj po týchto slovách nemal radšej Theodor hadat nový klub
„Peter bol dôvodom, že sme tento zápas zvládli,“ povedal Quenneville, ktorý vyjadril spokojnosť nad výkonom Buddyho a pripomenul, že urobil tri dôležité zákroky, vďaka ktorým Colorado v zápase „prežilo“. tak neviem či sby si naozaj po týchto slovách nemal radšej Theodor hadat nový klub
no ale skoro som to uhadol. ale zachytal skvele:D no je to super brankar a dokazal ze mu patri 1 v timeOpenFire píše:takze mu spadli 3 z 37 striel ale myslim si ze spolahlivy vykon, kedze COL vyhralo a porazili aktualne najlepsi tim celej NHL. Nepochybujem o tom ze v dalsom zapase opat nastupi Peto, ak ano pozicia jednotky je v jeho pripade jasna.medik911 píše:...dva banany mu tam spadnu z 38 striel a bude :wins:
Ten typ ti skoro vazne vysiel, ved Budaj inkasoval treti gol v case 59:20 pri powerplay supera.medik911 píše:no ale skoro som to uhadol. ale zachytal skvele:D no je to super brankar a dokazal ze mu patri 1 v timeOpenFire píše:takze mu spadli 3 z 37 striel ale myslim si ze spolahlivy vykon, kedze COL vyhralo a porazili aktualne najlepsi tim celej NHL. Nepochybujem o tom ze v dalsom zapase opat nastupi Peto, ak ano pozicia jednotky je v jeho pripade jasna.medik911 píše:...dva banany mu tam spadnu z 38 striel a bude :wins:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé